Kaapstad
Snorkelen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Kaapstad Snorkelen: Onze meest aanbevolen

 • Hout Bay: snorkelervaring met zeehonden

  1. Hout Bay: snorkelervaring met zeehonden

  Laat een ervaren bemanning je meenemen voor een eenmalig avontuur - kom oog in oog te staan met het vriendelijkste dier van de oceaan, de Kaapse pelsrob. Het trefpunt is het kantoor van de lokale partner. Zodra alle voorbereidingen zijn voltooid en je bent geïnstrueerd met een korte trainingssessie, begint je reis. Na een mooie boottocht naar Duikereiland, een broedkolonie voor de Kaapse pelsrob, heb je de mogelijkheid om het onderwaterleven zelf te verkennen! Je brengt ongeveer een uur door in het ondiepe en helder water, observeert en ontmoet deze geweldige dieren in hun eigen leefomgeving. Op de terugweg, geniet je van warme dranken en snacks aan boord, terwijl je de geweldige herinneringen gemaakt tijdens het snorkelen met deze fantastische dieren deelt!

  Absolutely wonderful from beginning to end. You get more than enough time in the water and even though the sea is quite cold, the wet suits really keep you warm. If not, the staff has warm water om board to fill your wet suit so that you stay warm. Safety means a lot to these guys, because there are always two members of staff in the water with you to make sure that the seals aren’t getting agressive (they’re not, you can come really close, but sometimes males might bite because they see you as a potential mate). Probably my favorite activity in Cape Town!

 • Kaapstad: snorkelen met zeehonden op Duikereiland, Houtbaai

  2. Kaapstad: snorkelen met zeehonden op Duikereiland, Houtbaai

  Sluit je aan bij het langst werkende Seal Snorkeling-team in Kaapstad in hun comfortabele snorkelcentrum voor een uniek avontuur in de zee! Kom aan bij het Snorkelcentrum om je aan te melden, je uitrusting te kiezen en te genieten van verfrissingen en de souvenirwinkel voordat je in je wetsuit gaat en luistert naar een educatieve en veiligheidsbriefing door één van de mariene gidsen. Je springt dan in de Seal Mobile voor een korte rit van 5 minuten naar de haven van Houtbaai, waar je wordt begroet door de wachtende boot en schipper. Aan boord ontvang je instructies over de veiligheid van de boot voordat je aan de reis vanuit de haven begint. Je neemt de tijd om je eerste zeehonden te zien zonnen in de haven voordat de boot snelheid neemt en je snel en veilig naar Duikereiland vervoert - een boottocht van 10 tot 15 minuten. Eenmaal op het eiland geeft de getrainde bemanning aan boord in...

 • Kaapstad V&A Waterfront Seal Snorkeling Experience

  3. Kaapstad V&A Waterfront Seal Snorkeling Experience

  Ontmoet elkaar in de duikwinkel om het papierwerk in te vullen, luister naar een informatieve briefing en probeer je snorkeluitrusting. Ga naar de snorkelplek en ga het water in met je PADI-gekwalificeerde gids. Ga 1 uur op zoek naar zeehonden en ander zeeleven, waaronder dolfijnen, walvissen, pinguïns, maanvissen en nog veel meer. Deel de schoonheid van de oceaan met deze speelse zoogdieren. Leer meer over de gewoonten van de pelsrobben van de Kaap en ervaar hun vriendelijke aard uit de eerste hand. Maak een schilderachtige rit vanaf het V&A Waterfront langs bekende bezienswaardigheden zoals Lions Head en de Twelve Apostles.

Sitemap Kaapstad

Wil je alle activiteiten in Kaapstad ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kaapstad

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 32 beoordelingen

geweldige ervaring!! De zeehonden wilden graag met ons spelen en ik had nooit gedacht dat we zo dicht bij ze zouden zijn. Ik was ook een beetje bang dat het misschien een beetje "onnatuurlijk" zou zijn in het perspectief van bewustzijn en dierenveiligheid, maar je kon echt zien dat de zeehonden dol waren op zwemmen en spelen met ons :-)

Gewoon een onmisbare traktatie. Johan, Archie en Storm (en Louis!) Waren uitstekend, zorgden echt voor ons en gaven ons een comfortabel gevoel. Ze maakten deze geweldige kans om met de zeehonden te zwemmen echt een fantastische ervaring. Een miljoen bedankt. Mis de kans niet om dit te proberen.

Veel plezier met zeehonden

Helaas kon ik er niet zijn, maar volgens mijn 3 vrienden die de reis konden maken. Ze werden heel goed verzorgd en de zeehonden waren super leuk! Als er iets onduidelijk is, heb ik ook snel een reactie van de provider ontvangen!

Verbazingwekkend! Iedereen was zo behulpzaam en vriendelijk!

Elke medewerker was behulpzaam en zeer behulpzaam. Ze gaven echt om ons welzijn.

Was een geweldige ervaring, zelfs bij slecht weer!