Vanuit Kaapstad: dagtour wijnstreek met wijnproeverij

Vanuit Kaapstad: dagtour wijnstreek met wijnproeverij

Vanaf US$ 81,79 per persoon

Bereid je voor op een adembenemende reis door de wijnstreek van de Zuid-Afrikaanse Kaap. Kom van alles te weten over de wijnproductie, van de wijnstok tot de fles, en bezoek de historische steden Stellenbosch, Franschhoek en Paarl.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Kleine groep
Beperkt tot 15 deelnemers
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 8.5 uur
Begintijd 08:00
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Frans, Duits
Inclusief ophaalservice
Je accommodatie in Kaapstad

Belevenis

Highlights
 • Vertrek vanuit Kaapstad en geniet van 3 proeverijen met Zuid-Afrikaanse topwijnen, begeleid door een kaasproeverij.
 • Verken de charmante steden Stellenbosch, Paarl en Franschhoek
 • Rijd in de tram van Franschhoek door de wijngaarden
Volledige beschrijving
Wijnliefhebbers opgelet! Bereid je voor op een adembenemende reis door de wijnstreek van de Zuid-Afrikaanse Kaap. Kom van alles te weten over de productie van exquise wijnen, van de wijngaard tot de fles, en bezoek de historische steden Stellenbosch, Franschhoek en Paarl. Stellenbosch/Zewenwacht Het wijnlandschap rond Stellenbosch, op slechts 20 minuten van Kaapstad, is fenomenaal en verschilt totaal van dat van het Kaapse Schiereiland. In deze regio groeien veel verschillende druivensoorten, zoals de Chenin Blanc, Shiraz, Pinotage en de Méthode Cap Classique (de regionale champagne). Stellenbosch is een kleine maar levendige stad met een vermaarde universiteit en meer dan genoeg activiteiten; denk aan rondleidingen door wijnkelders en proeverijen. Je krijgt de kans om wijnen voor thuis aan te schaffen, zodat je ook ná je bezoek kunt genieten van de kwaliteitswijnen uit deze regio. (1 uur en 45 minuten) Franschhoek/Wijnlandgoed Marianne Franschhoek ('de Franse hoek') is een oud hugenotendorp. Met z'n talloze straten en landgoederen met Franse namen zul je in deze stad gemakkelijk verdwalen. Je zult je afvragen of je in het Frankrijk van vroeger bent beland. Laat je compleet betoveren door deze charmante stad en de serene omgeving. Je krijgt ook de kans om de delicatessen, kazen en beste wijnen van de regio te proeven. Dit is een unieke en ontspannende manier om de vallei van Franschhoek te ervaren. Je reist door glooiende wijngaarden in een open tram. (2 uur) Gevangenis Drakenstein Drakenstein is een laagbeveiligde gevangenis tussen Paarl en Franschhoek. In deze gevangenis bracht Nelson Mandela het laatste deel van zijn gevangenisstraf, die hij kreeg voor zijn anti-apartheidsstrijd, door. (10 minuten) Paarl/Laborie Paarl biedt een fascinerend inkijkje in de Zuid-Afrikaanse cultuur en traditie. Deze stad was het voormalige toevluchtsoord voor de eerste Hugenoten die na het Edict van Nantes uit Europa vertrokken. Je vindt hier ook een monument gewijd aan de Hugenoten. Bezoek ook de wijngaarden van de stad en proef de beste wijnen van de regio. (1 uur)
Inbegrepen
 • Rondleiding door de wijnkelder
 • 3 wijnproeverijen
 • 1 kaasproeverij
 • Lunch
 • Optionele bezoeken
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19

Deze activiteit moet online geboekt worden, aangezien het loket gesloten is

Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Deelnemers moeten afstand houden in de voertuigen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen
 • Je moet een formulier met reisinformatie invullen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Optionele picknick op de wijnboerderij
 • Mogelijkheid om wijn te kopen
 • De vertrektijd is bij benadering en hangt af van de locatie van je accommodatie. De precieze vertrektijd wordt een dag voor de excursie doorgegeven
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,4 / 5

gebaseerd op 213 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4.6 / 5
 • Vervoer
  4.6 / 5
 • prijs / kwaliteit
  4,3 / 5
 • veiligheid
  4,7 / 5
Sorteren op

Geweldige service van de gids, prachtige plekken.

Over de wijnproeverij ontbreekt veel informatie over hoe deze te proeven en over het productieproces. De eerste plaats gaf veel meer info, de tweede en derde plaats gebrek aan informatie. De dame die de laatste geproefde wijn begeleidde, had een onbeleefde manier waarop we allemaal in de groep zeiden dat het geen leuke ervaring was.

18 februari 2019

Plezierige dag met een complete set van activiteiten

Ik had een leuke dag en had de kans om wat gezelschap te hebben terwijl ik alleen reisde. Wijnen waren prima, terwijl de kwaliteit van de uitleg in de wijnplaatsen divers was, eten op elke plaats zou leuk geweest zijn omdat je verschillende wijnen proeft. De gids bood een enorme hoeveelheid informatie over verschillende aspecten van de reis, wat heerlijk was.

Verder lezen

28 februari 2018

Ik geniet van boetiekwijngaarden en dit waren absoluut lagere, meer gecommercialiseerde wijngaarden. Halverwege de dag ben ik vertrokken.

15 februari 2020

Georganiseerd door

Product ID: 12456