Kaapstad
Vervoer

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Kaapstad Vervoer: Onze meest aanbevolen

 • Houtbaai: Duiker Island Zeehondenkolonie Cruise

  1. Houtbaai: Duiker Island Zeehondenkolonie Cruise

  Kies uit 40 cruises van 60 minuten en zeil naar Duiker Island om duizenden Kaapse pelsrobben in hun natuurlijke omgeving te zien. Geniet van enkele van de meest spectaculaire landschappen die het Kaapse Schiereiland te bieden heeft terwijl je langs de ruige kustlijn vaart vanuit de haven van Hout Bay. Terwijl je over het water vaart, krijg je een adembenemend uitzicht op de beroemde Chapman's Peak Drive en de Sentinel Mountain, naast de kans om ander zeeleven te zien, waaronder dolfijnen en walvissen. 40 minuten durende zeehondenkoloniecruise: kindvriendelijke cruise van de haven van Houtbaai naar Duiker Island, de zeehondenkolonie, waar u duizenden wilde Kaapse pelsrobben van dichtbij kunt zien in hun prachtige natuurlijke habitat. 60-minuten durende zeehonden- en scheepswrakcruise: bekijk de Kaapse pelsrobben op Duiker Island en ga dan verder onder ...

 • Cape of Good Hope privétour van een hele dag

  2. Cape of Good Hope privétour van een hele dag

  Ontdek de schoonheid van de Atlantische kust, inclusief de Blauwe Vlag-stranden van Clifton en Camps Bay. Bezoek het kleine vissersdorp Hout Bay en ontmoet onderweg levendige markten. Verkrijg de optie om duizenden zeehonden op Seal Island te zien Ga het natuurreservaat Cape Point op het puntje van het schiereiland in en ga vervolgens naar Simon's Town om de bloeiende haven en attracties te verkennen, zoals het marinemuseum in de geboortestad van de Zuid-Afrikaanse marine. Geniet van de rust van de botanische tuinen van Kirstenbosch aan de voet van de Devil's Peak-berg en wandel door de bossen met geurende planten voor de terugreis naar Kaapstad.

 • Kaapstad: privéluchthaventransfer van of naar de stad

  3. Kaapstad: privéluchthaventransfer van of naar de stad

  Geniet van een probleemloze en handige vertrek van of aankomst in Kaapstad met een privétransfer van of naar Kaapstad Airport. Bij aankomst op Kaapstad Airport ontmoet je je chauffeur in de aankomsthal die een bord met je naam erop vasthoudt. Word begeleid naar uw voertuig en ontvang assistentie bij uw bagage. U hoeft zich geen zorgen te maken als uw vlucht vertraagd is, omdat uw bestuurder regelmatig wordt bijgewerkt met vluchtwijzigingen. Als u Kaapstad verlaat, wordt u opgehaald bij uw hotel en met voldoende tijd naar het vliegveld gebracht om uw vlucht te halen. Uw chauffeur is gekwalificeerd, Engels sprekend en zorgvuldig gekozen om u de beste overstapervaring te bieden. Tijdens de schilderachtige urenlange rit geven ze je graag lokale informatie, evenals suggesties voor plaatsen om te bezoeken en dingen te zien tijdens je verblijf in Kaapstad.

 • Kaapstad: enkele reis privétransfer van/naar de luchthaven van Kaapstad

  4. Kaapstad: enkele reis privétransfer van/naar de luchthaven van Kaapstad

  Zorg ervoor dat uw reis probleemloos verloopt met een handige privétransfer in één richting tussen de internationale luchthaven van Kaapstad (CPT) en uw accommodatie in Kaapstad. Kies uit twee voertuigopties voor een persoonlijke transferervaring. Kies voor groepen van 3 passagiers of minder uit een Sedan-voertuig waarin 3 stuks bagage van standaardformaat passen. Kies voor groepen van maximaal 7 passagiers de minivan-optie die geschikt is voor 7 stuks bagage van standaardformaat. Ontmoet uw professionele chauffeur in de aankomsthal van de luchthaven of bij uw accommodatie. Geniet van een meet & greet-service op de luchthaven en krijg hulp met uw bagage naar het voertuig. Of u nu met extra bagage of met kinderen reist, pas uw privétransfer aan uw persoonlijke behoeften aan door bij het boeken aan te geven wat u nodig heeft. Leun achterover, ontspan en geniet van uw persoonlijke transf...

 • Kaapstad: luxe luchthaven en hoteltransfer

  5. Kaapstad: luxe luchthaven en hoteltransfer

  Deze overdracht biedt u de veiligste en meest comfortabele optie om naar uw hotel of naar de luchthaven te gaan. Uw privéchauffeur zal u verwelkomen in uw hotel of op Cape Town International Airport en brengt u naar uw bestemming in een van de luxe Lexus- of Rav4-voertuigen. De Quantums zijn ook beschikbaar voor het geval u transport nodig heeft voor een grotere groep. Zodra je de grond hebt geraakt, ontmoet je je chauffeur en ontspan je in een veilige en comfortabele auto.

 • Hop-on Hop-off bus tussen Kaapstad & Port Elizabeth

  6. Hop-on Hop-off bus tussen Kaapstad & Port Elizabeth

  Kies je richting, van Kaapstad naar Port Elizabeth of vice versa en plan je eigen route met de tussenstops die jij wil maken. Er is geen tijdslimiet op dit ticket. Het ticket vervalt wanneer je je eindbestemming bereikt De bussen zijn 19-zitsbussen met Wi-Fi, USB ports, TV, DVD-spelers, airconditioning en aanhangwagens die surfplanken en fietsen kunnen meenemen.

 • Een nacht in Kaapstad: kroegentocht

  7. Een nacht in Kaapstad: kroegentocht

  Ervaar het nachtleven in Kaapstad, met lokale fotografen en bezoek 3 favoriete bars en clubs in verschillende delen van de stad. Verdwaal van de typische toeristische route en geniet van een geweldige avond! Begin met een welkomstdrankje en een hapje op het terras van een van de meest trendy pubs in een bruisend en creatief deel van de stad, Gardens. Loop door de prachtige Company's tuin en stop bij een verborgen gin-bar in het stadscentrum. Ontdek het deel van de stad dat is beïnvloed door mode, muziek en lifestyle. Leg uw gedenkwaardige momenten vast met 2 instant-foto's op een polaroidcamera. Sluit de nacht af in het centrum van CBD, waar lokale en internationale mensen elkaar ontmoeten om de hele nacht te dansen. Breng tussen de 1 en 2 uur door in elke bar die je bezoekt. Je crawl eindigt om middernacht, dus je kunt veilig terug naar je accommodatie en uitrusten. Kies ervoor om bu...

 • Hop-on Hop-off Bus tussen Kaapstad en Johannesburg

  8. Hop-on Hop-off Bus tussen Kaapstad en Johannesburg

  Kies uw richting, van Kaapstad tot Johannesburg of omgekeerd en plan uw eigen route, bepaal welke stops u wilt maken en hoeveel tijd u in elke stad wilt doorbrengen. Er is geen tijdslimiet op uw ticket. Het verloopt alleen als u uw eindbestemming bereikt. Bussen zijn 19-persoons bussen met ingebouwde Wi-Fi, USB-poorten, tv, dvd-spelers, airconditioning en trailers die surfplanken en fietsen kunnen vervoeren.

 • Luchthaven Kaapstad: privévervoer enkele reis

  9. Luchthaven Kaapstad: privévervoer enkele reis

  Boek van tevoren je transfer vanaf de luchthaven van Kaapstad en vermijd het gedoe om op een taxi te wachten. Reis in luxe en arriveer verfrist en ontspannen op je bestemming. Een vertegenwoordiger van een bedrijf wacht met een duidelijk gemarkeerd naambord bij het eerste contactpunt nadat je het bagageafhaalgebied hebt verlaten. Je wordt geholpen met je bagage en begeleidt naar het ophaalpunt waar de chauffeur wacht om je naar je bestemming te brengen. Afhankelijk van de gekozen optie, is de service beschikbaar vanaf de luchthaven naar de stad en Camps Bay of naar de Winelands en 12 Apostelen-gebieden.

 • Hop-on Hop-off huis-aan-huis-bus tussen Kaapstad en Durban

  10. Hop-on Hop-off huis-aan-huis-bus tussen Kaapstad en Durban

  Kies uw richting, van Kaapstad naar Durban of omgekeerd en plan uw eigen route, bepaal welke stops u wilt maken en hoeveel tijd u in elke stad wilt doorbrengen. Er is geen tijdslimiet op uw ticket, deze vervalt alleen als u uw eindbestemming bereikt (Kaapstad of Durban). Houd er echter rekening mee dat u alleen in één richting kunt reizen. Kies de gewenste ophaal- en afleverpunten uit een lijst van meer dan 200 accommodaties in Kaapstad, Stellenbosch, Hermanus, Swellendam, Mosselbaai, Oudtshoorn, George, Wildernis, Sedgefield, Knysna, Plettenbergbaai, Bloukrans Bridge, The Crags, Storm River, Jeffrey's Bay, Port Elizabeth, Alexandria, Port Alfred, East London, Chintsa, Hogsback, Mthatha, Coffee Bay, Mdumbi, Bulungula, Port St Johns, Mpande, Kokstad, Umtentweni, Umzumbe en Warner Beach. Geniet van de flexibiliteit om zo vaak als je wilt aan en uit te gaan, waar je maar wilt, in één rich...

Sitemap Kaapstad

Wil je alle activiteiten in Kaapstad ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.