Meer foto's

Vanaf € 71,08 per persoon

Volledige dagtour van het Kaapse Schiereiland

Product ID: 12478
Gecertificeerd
Belangrijke Informatie
Duur
1 dag
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels, Frans, Duits

Ophaalservice

Je kunt bij ieder hotel in Kaapstad en omgeving worden opgehaald (+/- 15 minuten van City Bowl). Geef tijdens het boeken jouw hotelgegevens door.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Bekijk de hoogtepunten van Zuid-Afrika tijdens deze fantastische dag
 • Bezoek de witte zandstranden van Clifton en Camps Bay
 • Bewonder de pieken van de Twaalf Apostelen
 • Wandel door het majestueuze Kaap de Goede Hoop Natuurreservaat
 • Bezoek Kaappunt en Kaap de Goede Hoop
 • Neem de geur van de bloemen in de Botanische Tuinen van Kirstenbosch in je op
 • Het is mogelijk om naar een zeehondeneiland te varen of een pinguïnkolonie te bezoeken
Overzicht
Verken Zuid-Afrika tijdens deze dagtour over het spectaculaire Kaapse Schiereiland. Geniet van de schoonheid van Clifton en Camps Bay , bewonder de pieken van de Twaalf Apostelen, bezoek een pinguïnkolonie en bekijk de beroemde wijngaarden van Constantia.
Wat te verwachten
Deze full-dag schiereiland Tour neemt u mee rond de hele Kaapse Schiereiland en tonen u de wonderen van Kaapstad - van de ongerepte stranden, de spectaculaire aanblik van Cape Point, waar de oceanen te voldoen. Ook zeker niet te vergeten de sensationele bezoek aan Kirstenbosch Botanical Gardens missen.

1. Clifton & Camps Bay

Gelegen langs de Atlantische kust, zijn de stranden van Clifton en Camps Bay is bekroond met de Blauwe Vlag-status, het aanbieden van ongerepte witte stranden en prachtige, heldere water dat deze stranden zeer populair bij de lokale bevolking en bezoekers.
(30 minuten)

2. Hout Bay en Seal Island Boat Trip

Het kleine vissersdorpje Hout Bay wordt vaak gekscherend aangeduid als de 'Republiek Houtbaai' van Kaapstad de lokale bevolking, en voelt als een geheel aparte stad. Een prachtig strand, heerlijk verse vis, drukke markten, en tal van restaurants maken deze wijk een must-visit op een Cape tour. Je hebt ook de mogelijkheid van het gaan naar de duizenden zeehonden die de Seal Island bewonen bewonderen.
(45 minuten)

3. Cape Point

Cape Point en de spectaculaire natuurgebied dat ligt in dit gebied zijn enkele van de meest beroemde bezienswaardigheden in Kaapstad, en voor goede reden. het gebied gelegen op het uiterste puntje van het schiereiland, met de Indische Oceaan aan de ene kant en de Atlantische Oceaan aan de andere kant, overspant landschappen van ruige kliffen, weelderige fynbos en grote open ruimten - geen Cape Town tour is niet compleet zonder een bezoek aan Cape Point.
(1,5 uur)

4. Simon's Town & Penguin Colony

Simon's Town is de zetel van de SA marine, en heeft een charmante kuststad sfeer en een levendige geschiedenis. Hier kunt u een bloeiende haven, een speelgoedmuseum, marine museum, en tal van andere bezienswaardigheden te vinden - in de buurt is ook Boulders Beach, dat is een van de weinige plaatsen in de wereld die je langs pinguïns kunnen zwemmen.
(45 minuten)

5. Botanical Gardens Kirstenbosch

De Botanische Tuinen Kirstenbosch bieden de bezoekers een oase van rust en sereniteit aan de voet van Peak berg van de duivel. Laat u betoveren en je zintuigen vrij rondlopen in de bezienswaardigheden, geuren en geluiden van deze weelderige bos.
(45 minuten)

Inbegrepen
 • Geregistreerde gids
 • Vervoer in vervoersmiddel met airconditioning
 • Alle entreegelden voor parken en attracties
Niet inbegrepen
 • Lunch en optionele extra's
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Wat je moet weten
• Optionele boottocht in Houtbaai naar een zeehondeneiland en pinguïnkolonie
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (134 Beoordelingen)

Georganiseerd door

African Eagle Daytours

Product ID: 12478