Datums kiezen

KaatsheuvelVoor het hele gezin

Kaatsheuvel Voor het hele gezin: onze aanbevelingen

Attractiepark de Efteling: dagkaart

1. Attractiepark de Efteling: dagkaart

Geniet van waardevolle momenten met je naasten tijdens dit gezinsuitstapje. Met je dagkaart betreed je een sprookjeswereld vol wonderlijke verhalen, heerlijke dromen en razendsnelle avonturen. Zweef door de betoverende nachtwereld van feeën in de Droomvlucht. Blijf dicht bij elkaar terwijl je tijdens de spannende en imposante parkvoorstelling Ravelijn stuntruiters en een vuurspuwend monster bekijkt. Sluit je dag af met een hoogtepunt bij Aquanura, de grootste watershow van Europa. De kleintjes rennen dolblij door het Sprookjesbos en bezoeken de hele wereld bij Carnaval Festival. Ze springen en dansen bij live optredens, hebben eindeloos plezier bij de kinderattracties en ontsnappen aan draken en geesten in spannende achtbanen. Je krijgt de kans om uit te varen op een woeste zee aan boord van de Vliegende Hollander, het mysterieuze spookschip, en om met 90 kilometer per uur een mijnschacht in te schieten bij de duikachtbaan Baron 1898. 

Vanuit Amsterdam: dagtocht naar attractiepark Efteling met ticket

2. Vanuit Amsterdam: dagtocht naar attractiepark Efteling met ticket

De Efteling is een pretpark met een fantasiethema in Kaatsheuvel, Nederland. De attracties weerspiegelen elementen uit oude mythen en legendes, sprookjes, fabels en folklore. Het park werd geopend op 31 mei 1952. Het evolueerde van een natuurpark met een speeltuin en een Sprookjesbos naar een volwaardig themapark. Het is nu geschikt voor zowel kinderen als volwassenen met zijn culturele, romantische en nostalgische thema's, naast het brede scala aan kermisattracties, waaronder zes achtbanen en vier dark rides. Het is het grootste attractiepark van Nederland en een van de oudste attractieparken ter wereld. Het is twee keer zo groot als het oorspronkelijke Disneyland-park in Californië en dateert van vóór drie jaar.

Privé dagtocht naar de Efteling incl. toegangskaarten

3. Privé dagtocht naar de Efteling incl. toegangskaarten

Geniet van een privétrip van een hele dag naar de Efteling met je vrienden of familie. Op zoek naar spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire parkshows? In de Efteling vindt iedereen wat hij zoekt. Ontdek het grootste themapark van Nederland. Een uniek park midden in de natuur. De Efteling is een attractiepark en recreatiecomplex in Kaatsheuvel, een dorp in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Naast het attractiepark omvat de hele Wereld van de Efteling een theater (Efteling Theater), twee hotels (Efteling Hotel en Efteling Loonsche Land Hotel) en twee vakantieparken (Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land). De Efteling is qua bezoekersaantallen en oppervlakte het grootste attractiepark van de Benelux. Het is een van de meest bezochte themaparken van Europa en in 2020, na achter het Franse Disneyland Parijs en het Duitse Europa-Park te eindigen, was het in 2020 zelfs het meest bezochte themapark van Europa. De Efteling heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Pomme d'Or voor het "beste recreatiepark van Europa" (1972) en de IAAPA Applause Award voor het "beste pretpark ter wereld" (1992). Sinds 1 april 2010 is het park het hele jaar geopend. Hoewel het park in eerste instantie bedoeld is voor ouders met kinderen tot een jaar of twaalf, heeft de Efteling zich ontwikkeld tot een attractiepark voor alle leeftijden. Het is uitgegroeid van een natuurpark met een sprookjesbos, een speeltuin, roeivijvers en een theehuis tot een pretpark met diverse achtbanen en dark rides van multinationals als Vekoma, Intamin AG, Bolliger & Mabillard, MACK Rides, ETF Ride Systemen en Great Coasters International. Het park is een van de oudste attractieparken ter wereld die nog open is: op 11 mei 1951 opende het natuurpark de Efteling. Op 31 mei 1952 ging ook het Sprookjesbos open.

4 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Echte mustsees

Veelgestelde vragen over Voor het hele gezin in Kaatsheuvel

Welke andere activiteiten dan Voor het hele gezin zijn de moeite waard in Kaatsheuvel?

Wat zijn de beste Voor het hele gezin in Kaatsheuvel?

Andere activiteiten in Kaatsheuvel

Wil je alle activiteiten in Kaatsheuvel bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kaatsheuvel

Wij waren met 4 personen en vonden het leuk onze groep op te splitsen in 2 bij Joris en de draak. Zodat wij tegen elkaar konden racen. Nu was alleen de ene rij sneller dan de andere waardoor wij niet bij elkaar kwamen. Maar door aan een medewerker te vragen heeft hij ons geholpen bij elkaar te komen. En konden wij toch wel tegen elkaar racen. Hij heeft onze dag nog beter gemaakt. Bedankt daarvoor! Verder is de Baron een aanrader en hebben wij heerlijk poffertjes gegeten bij 't poffertje.

Bezoek was niet zo super als vorige jaren. De sfeer was veel minder en een aantal populaire attracties waren niet beschikbaar (Droomvlucht, Joris en de draak, …) dit zorgde ook voor vaak lange wachtrijen aan de andere achtbanen. Ook de plaatsen voor wat warmte waren zeer schaars doordat ook de tent met het ijskasteel er dit jaar niet stond.

We gingen naar de Efteling met de diensten van Get your guide waar we de toegangskaarten voor het park namen, alles was grandioos, fantastisch en we besloten daar terug te keren met een hotelnacht, de Efteling is een prachtig park en een fee

ik vond het zeer omslachtig om eerst de app te downloaden. dit ging al niet op mijn computer waar ik mijn mail op ontving dus kreeg ik de tickets niet geopend.

dit is zeker een aanrader!! een geweldige en magische plek, ik heb er erg van genoten.