Toegangsticket

Kaatsheuvel: Dagticket Efteling

Kaatsheuvel: Dagticket Efteling

Activiteitenaanbieder: Efteling Theme Park Resort

Vanaf € 48 per persoon

Ben je op zoek naar spannende achtbanen, betoverende attracties en spetterende voorstellingen? Ga dan naar de Efteling, het grootste attractiepark van Nederland. Neem het hele gezin mee en geniet samen van deze unieke ervaring.

Over dit ticket

Annuleringsbeleid
Deze activiteit is niet-restitueerbaar
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Je belevenis

Volledige beschrijving
Geniet van waardevolle momenten met je naasten tijdens dit gezinsuitstapje. Met je dagkaart betreed je een sprookjeswereld vol wonderlijke verhalen, heerlijke dromen en razendsnelle avonturen. Zweef door de betoverende nachtwereld van feeën in de Droomvlucht. Blijf dicht bij elkaar terwijl je tijdens de spannende en imposante parkvoorstelling Ravelijn stuntruiters en een vuurspuwend monster bekijkt. Sluit je dag af met een hoogtepunt bij Aquanura, de grootste watershow van Europa. De kleintjes rennen dolblij door het Sprookjesbos en bezoeken de hele wereld bij Carnaval Festival. Ze springen en dansen bij live optredens, hebben eindeloos plezier bij de kinderattracties en ontsnappen aan draken en geesten in spannende achtbanen. Je krijgt de kans om uit te varen op een woeste zee aan boord van de Vliegende Hollander, het mysterieuze spookschip, en om met 90 kilometer per uur een mijnschacht in te schieten bij de duikachtbaan Baron 1898. 
Inbegrepen
 • Toegang tot het park
 • Maaltijden en drankjes
 • Dit ticket kan niet worden gerestitueerd.

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Europalaan 1, 5171 KW Kaatsheuvel, Netherlands

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Kinderen van 0-3 jaar mogen gratis naar binnen
 •  Je ticket is je sleutel tot het Efteling Park Resort en is eenmalig te gebruiken voor één persoon (vanaf 4 jaar) op de geboekte datum
 •  Parkeren: Een parkeerplaats kost € 10/dag. Gasten van het Efteling Hotel en Efteling Bosrijk parkeren gratis bij hun accommodatie
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,5 /5

gebaseerd op 205 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,2/5
 • dienstverlening
  4,5/5
 • organisatie
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Bezoek was niet zo super als vorige jaren. De sfeer was veel minder en een aantal populaire attracties waren niet beschikbaar (Droomvlucht, Joris en de draak, …) dit zorgde ook voor vaak lange wachtrijen aan de andere achtbanen. Ook de plaatsen voor wat warmte waren zeer schaars doordat ook de tent met het ijskasteel er dit jaar niet stond.

Verder lezen

5 januari 2023

Wij waren met 4 personen en vonden het leuk onze groep op te splitsen in 2 bij Joris en de draak. Zodat wij tegen elkaar konden racen. Nu was alleen de ene rij sneller dan de andere waardoor wij niet bij elkaar kwamen. Maar door aan een medewerker te vragen heeft hij ons geholpen bij elkaar te komen. En konden wij toch wel tegen elkaar racen. Hij heeft onze dag nog beter gemaakt. Bedankt daarvoor! Verder is de Baron een aanrader en hebben wij heerlijk poffertjes gegeten bij 't poffertje.

Verder lezen

12 augustus 2022

genoten van alle faciliteiten die we hebben geprobeerd

alle faciliteiten die we hebben geprobeerd hebben ons veel plezier gegeven. we kwamen het park rond 17.00 uur binnen en eindigden om 23.00 uur. ik heb echter 2 problemen om te benadrukken 1. de foto genomen bij de pirana was te helder om onze gezichten te zien .... 2. de foto genomen bij de python was te datk ... 3. toen we ons haastten om naar de baron te gaan op 22:53 was er een geüniformeerde persoon die mij en mijn kinderen blokkeerde met het excuus dat de plaats gesloten is !! wat ons erg van streek maakte omdat er geen voorafgaande duidelijke melding aan ons was bij binnenkomst in het park!

Verder lezen

7 augustus 2018

Product ID: 71888