KaDeWe
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Meest Populair

KaDeWe: Tours & Tickets

Bekijk alle tours en activiteiten in KaDeWe
Bekijk alle 505 tickets en tours

Wat anderen zeggen over KaDeWe

Prima tour met overzicht van alle belangrijke bezienswaardigheden

De tour bvestond uit meerdere varianten, wij hadden 2 dagen geboekt. Omdat alles vrij snel ging, zijn wij bij de eerste tour langer blijven zitten om alles te laten doordringen.

Hop On, Hop Off Bustour Door Berlijn: 1 of 2 Dagen Beoordeeld door Jan Hendrik, 30-06-2016

Goed georganiseerd met frequente bussen bij opstapplaatsen.

Goed georganiseerde tours, zowel de gele als de de paarse lijn. Alleen niet alle opstapplaatsen goed zichtbaar. En mogelijkheid starten voor 10 uur en afloop na 17 uur. Regeringsgebouw is b.v. tot 22.00 uur te bezoeken.

Berlijn: hop on, hop off bustour ticket Beoordeeld door Wanda, 21-12-2016

Een fijne manier om op korte tijd heel veel te zien én info te krijgen

De Engelstalige gidsen waren zeer goed! Het is fijn dat je kan op- en afstappen waar je wil! je deelt je dag zelf in hoe je wil!

Hop On, Hop Off Bustour Door Berlijn: 1 of 2 Dagen Beoordeeld door Katrien, 02-05-2016

Goede manier om de hoogtepunten van de stad te leren kennen

Gemakkelijk om op de eerste dag alle hoogtepunten van de stad te leren kennen. Ik vond wel dat de laatste bus al heel vroeg viel. Op de B-toer kon ik dan ook nergens uitstappen, want dan was er geen bus meer om terug on te hoppen en dat was al voor 17u.

Hop On, Hop Off Bustour Door Berlijn: 1 of 2 Dagen Beoordeeld door een GetYourGuide klant, 21-03-2016

Een aanrader! Tip: Let op welke tickets je mee krijgt!

De tour was erg leuk, de stops waren op leuke punten en er werd leuke informatie bij gegeven (of dit ook echt up to date was weet ik niet want ik heb niet zo veel verstand van Berlijn). De informatie was ook in het Nederlands en klopte precies bij het punt waar je steeds reed. Het enige zeer grote minpunt was dat wij bij de twee na laatste stop ineens werden geweigerd door de buschauffeur... TIP: Let goed op welke tickets je mee krijgt (de paarse of de gele)!!! Het bleek dat we bij het inwisselen van de voucher de gele-lijn tickets hadden gekregen ipv de paarse (die we hadden besteld). Niemand heeft ons hierop gecontroleerd behalve die laatste norse chauffeur die ons zonder pardon de bus uitzette. Helaas kwam onze tour hiermee tot een niet zo prettig einde en was de sfeer er wel uit. We hebben toen de metro terug gepakt en de laatste stop over geslagen, heel jammer want dat was het Jüdisch museum. Maar daar gaan we dan maar naartoe tijdens ons volgende bezoek aan Berlijn!

Berlijn: hop on, hop off bustour ticket Beoordeeld door Ester, 01-12-2015

Activiteiten in de buurt van KaDeWe


KaDeWe
4.4
Gebaseerd op 473 beoordelingen van GetYourGuide-klanten
Omslagfoto: Kent Wang, CC BY-SA 2.0