Kies data
Kafarnaüm

Cultuur & geschiedenis

Kafarnaüm Cultuur & geschiedenis: Onze meest aanbevolen

Jeruzalem: tour naar Jordaan, Nazareth & Meer van Tiberias

1. Jeruzalem: tour naar Jordaan, Nazareth & Meer van Tiberias

Je vertrekt vanaf je hotel in het centrum van Jeruzalem en reist in een bus met airconditioning naar Nazareth. Luister naar verhalen over de stad, die bekend staat als de geboorteplaats van Maria en de plek waar Jezus is opgegroeid, en leer waarom deze plek binnen het Christendom zo belangrijk is. Bij aankomst bezoek je enkele van de belangrijkste religieuze plaatsen in Nazareth. Ontdek de Kerk van de Verkondiging, waar de engel Gabriël de Maagd Maria bezocht. Zie de Jozefkerk, dat op de plek staat waar zich vermoedelijk timmerwerkplaats van Jozef bevond. Vervolgens ga je verder naar het dorp Kafer Kana, de plek waar Jezus water in wijn veranderde, waarna je bij het Meer van Tiberias aankomt. Je passeert de Kerk van de Vermenigvuldiging van de Broden en de Vissen en verkent Kafarnaüm, waarna je de ruïne van de synagoge bezoekt waar Jezus onderwees. Zie de moderne kerk die gebouwd werd op de plek van het huis van Petrus en passeer Tiberias op weg naar de plek waar Jezus in de Jordaan werd gedoopt. Op de terugreis geniet je van het prachtige uitzicht op de berg Tabor, waarna je tour weer bij je hotel eindigt.

Vanuit Jeruzalem: Nazareth, de stad & het Meer van Tiberias

2. Vanuit Jeruzalem: Nazareth, de stad & het Meer van Tiberias

Verken een aantal van de belangrijkste heilige plekken in Israël tijdens deze dagvullende excursie per bus vanuit Jeruzalem. De uitstap van 12 uur begint 's ochtends vroeg in de stad en brengt je langs de schilderachtige kust via Tel Aviv en de Vlakte van Jizreël naar Nazareth. Bezoek na aankomst in Nazareth de Sint-Josefkerk en de Basiliek van de Aankondiging. De Basiliek van de Aankondiging is de grootste Rooms-Katholieke kerk in het Midden-Oosten en wordt traditioneel beschouwd als de plaats van de aankondiging van de geboorte van Jezus aan de maagd Maria. De architect Giovanni Muzio bouwde de opvallende nieuwe basiliek in de jaren 60 van de twintigste eeuw. Vervolg je tocht via Kfar Kana om de Berg van de Zaligsprekingen en de Broodvermenigvuldigingskerk in Tabgha te bekijken. Maak gebruik van de pauze om het Meer van Tiberias vanaf de noordwestelijke oever te bekijken en ga daarna door naar de nabijgelegen ruïne van de oude synagoge van Kafarnaüm. Bezoek Tiberias, dat aan de westelijke oever van het Meer van Tiberias ligt en dat samen met Jeruzalem, Hebron en Safed tot de 4 heilige steden van het jodendom behoort. Rijd naar de rivier de Jordaan bij Jardenit, waar deelnemers er voor kunnen kiezen om gedoopt te worden. Rijd via een schilderachtige route terug naar Jeruzalem, waarbij je onderweg uitzicht krijgt op de Taborberg, waar de transfiguratie plaatsvond.

Van Tel Aviv of Jeruzalem: Galilee, Nazareth en More Tour

3. Van Tel Aviv of Jeruzalem: Galilee, Nazareth en More Tour

Begin uw dag met ophalen vanuit Tel Aviv of Jeruzalem. Bezoek Nazareth en de indrukwekkende basiliek van Annunciatie voor een rondleiding door de kerk en de oude stad van Nazaret. Ga verder naar de Zee van Galilea en passeer Cana, de plaats van Jezus 'eerste wonder van het veranderen van water in wijn. Bezoek het oude Capernaum, gelegen aan de voet van de berg der zaligsprekingen en zie de kerk van vermenigvuldigingen. Bezoek ten slotte de doopplaats Yardenit aan de zuidpunt van de Zee van Galilea, een van de mogelijke plaatsen van Jezus 'doopsel. Verken deze levendige site die jaarlijks honderdduizenden pelgrims verwelkomt die naar de wateren van de rivier de Jordaan komen. Keer terug naar Tel Aviv of Jeruzalem met een reeks onvergetelijke herinneringen en prachtige indrukken.

Vanuit Tel Aviv: Jordaan, Nazareth en Meer van Tiberias

4. Vanuit Tel Aviv: Jordaan, Nazareth en Meer van Tiberias

Je wordt opgehaald bij je hotel in Tel Aviv, Herzliya, Netanya of Bat Yam, en begint je trip met een rit naar Nazareth. Hoor verhalen over de stad en zijn belangrijke rol in het christelijk geloof - hier stond het ouderlijk huis van Jezus. Zie de Kerk van de Aankondiging, waar de engel Gabriël de Maagd Maria bezocht, en de Sint-Jozefkerk, die vermoedelijk staat op de plek waar ooit Jozefs timmerwerkplaats stond. Vervolgens ga je verder naar het dorp Kafer Kana, de plek waar Jezus water in wijn veranderde, waarna je bij het Meer van Tiberias aankomt, het grootste zoetwatermeer van Israël. Passeer de Kerk van de Vermenigvuldiging en verken Kafarnaüm aan de oevers van de zee. Bekijk de ruïnes van de synagoge die stond waar Jezus onderwees en zie de moderne kerk boven het huis van Petrus, waar Jezus een poos zou hebben vertoefd.  Via de stad Tiberias kom je in Yardenit, een heilige doopplek aan de rivier de Jordaan. Geniet van deze idyllische plek en het prachtige uitzicht op de Taborberg, bij christenen bekend als de berg van de Transfiguratie, voordat je weer terugkeert naar Tel Aviv.

Van Tel Aviv: Bijbelse Hoogtepunten Tour

5. Van Tel Aviv: Bijbelse Hoogtepunten Tour

De bijbelse overblijfselen van Israël zijn uw pelgrimstocht waard. Vandaag bezoekt u veel van de meest iconische bezienswaardigheden en treedt u in de voetsporen van deze mythologische figuren. Vertrekkend vanuit Tel Aviv, rijdt u langs de Costal Road door het landschap van het lagere Galilea naar Nazareth. Hier, waar Jezus zijn jeugd doorbracht, krijgt u de kans om de Kerk van de Aankondiging en de Kerk van St. Joseph te verkennen. Deze twee prachtige bouwwerken zullen je verbazen met hun historisch belang in de wereld. Vervolgens gaan we naar de mooie badplaats Tiberias, waar u een beetje kunt ontspannen voordat u langs het Kineret-meer rijdt om Kafarnaüm te bezoeken. Hier staan nog steeds de oude ruïnes van de synagoge waar Jezus onderwees, en opnieuw kun je de kracht van de plaats voelen. Na een rondleiding gaan we naar Tabgha, beroemd om zijn wonderbaarlijke verhaal van Jezus die vijf broden en twee vissen maakt die duizenden kunnen voeden. Hier aan de voet van de Golanhoogten kun je je afvragen hoe die oude tijden eruit hebben gezien terwijl je wat foto's maakt en je klaarmaakt om je weg te vervolgen. Ten slotte gaan we naar Yardenit, de beroemde doopplaats waar de rivier de Jordaan de Zee van Galilea verlaat richting de Dode Zee. Het is een prachtig land vol wonderen, en we zullen ervoor zorgen dat je genoeg tijd hebt om te leren en te genieten voordat je terugkeert naar ons vertrekpunt.

Van Jeruzalem: Galilee, Nazareth & Mount Tabor Tour

6. Van Jeruzalem: Galilee, Nazareth & Mount Tabor Tour

Start de tour door vanuit Jeruzalem naar het noorden te rijden richting Nazareth, het jeugdhuis van Jezus uit Galilea. Bezoek de kerk van Annunciatie, gebouwd om de aankondiging door Angel Gabriel aan de maagd Maria te vieren dat ze zwanger zou worden en de moeder van Jezus, de Zoon van God zou worden. Maak ook een stop bij de St Joseph's Church, gebouwd waar de timmerwerkplaats van Joseph, de vader van Jezus, was. Hierna rijd je naar het oosten en beklim je de berg Tabor voor een prachtig uitzicht op de vallei van Jizreël. Bezoek de kerk van de Transfiguratie, de traditionele plaats van de transfiguratie van Jezus. Rijd verder naar het oosten tot aan de kust van het Meer van Galilea en bezoek Tabgha, de plaats van het 'wonder van de broden en de vis'. Ga vervolgens langs de Berg der Zaligsprekingen, waar de Bergrede plaatsvond en bezoek Kapernaum, een 2000 jaar oud Joods vissersdorp dat het centrum was van het messiaanse werk van Jezus. Ontdek hoe, bekend als 'zijn stad', Jezus hier een substantieel deel van zijn leven heeft doorgebracht - de zieken genezen, in de synagoge prediken en wonderen verrichten. Aan het einde van de dag, keer terug naar Jeruzalem.

Israël: Nazareth en Zee van Galilea privétour van een hele dag

7. Israël: Nazareth en Zee van Galilea privétour van een hele dag

Begin uw op maat gemaakte reis van Nazareth en het Meer van Galilea met een hotelovername, waar u wordt begroet door uw gids die de hele dag voor u zal zorgen. Ga rechtstreeks naar Nazareth, waar je gids je meeneemt naar verschillende religieuze bezienswaardigheden. Begin bij de Kerk van de Aankondiging, waar de engel Gabriël voor Maria verscheen voordat hij naar de nabijgelegen kerk van St. Josephs en zijn timmerwerkplaats ging. Vervolg je tour door een bezoek te brengen aan de Grieks-orthodoxe kerk en de aangrenzende put, en loop door de markten van de stad op weg naar de Grieks-katholieke kerk. Ga vervolgens naar de Mount of Precipitation, waarvan wordt aangenomen dat het de plaats is van de afwijzing van Jezus. Zorg ervoor dat je rondkijkt en geniet van een panoramisch uitzicht over de indrukwekkende Jizreël-vallei voordat je verder gaat naar Kana, waar Jezus het wonder verrichtte om water in wijn te veranderen. Ga dan naar Tiberias, waar je Kafarnaüm zult bezoeken, en de nabijgelegen benedictijnse kerk, waar Jezus de broden en de vis vermenigvuldigde. Ga verder naar Mensa Christi, waar Jezus zijn laatste openbaring deed, voordat je je een weg baant langs de kust naar de berg der zaligsprekingen. Het beste van alles is dat u ervoor kiest om gedoopt te worden in de Jordaan bij Yardenit om uw reis speciaal te maken. Als er genoeg tijd is, kun je ook de berg Tabor beklimmen om de Kerk van de Transfiguratie te zien. Kies uw bestemmingen tijdens deze privétour op maat en uw gids zal deze dag graag tot een onvergetelijke dag maken.

Nazareth, Sea of Galilee en Capernaum Small Group Tour

8. Nazareth, Sea of Galilee en Capernaum Small Group Tour

Profiteer van de pick-up in uw hotel in Jeruzalem of Tel Aviv en rijd dan noordwaarts langs de kust van de Middellandse Zee. Vaar landinwaarts naar de legendarische vallei van Armageddon en vervolg richting Nazareth om de berg van neerslag te zien. Bezoek de kerk waar Gabriël aan Maria verscheen en vertelde haar dat ze spoedig een kind zou krijgen. Ga naar het meer van Galilea en passeer de plaats waar Jezus water in wijn veranderde. Bezoek vervolgens Capernaum aan de voet van de berg de zaligheid om het huis van Petrus te zien en de kerk van de vermenigvuldiging te bezoeken. Reis langs de waterkant van het meer om te ontdekken waar Jezus op het water liep. Krijg een prachtig uitzicht op de Golan-hoogvlakte als u de oude stad Tiberius passeert, genoemd naar de Romeinse keizer. Bereik de zuidelijke regio van Kinneret om stiekem rond te kijken naar de plek waar Jezus werd gedoopt. Krijg de kans om deel te nemen aan een doopceremonie op dezelfde plek, voordat je terugkeert via de berg Tabor, waar de Transfiguratie plaatsvond.

Privégerichte rondleiding met gids naar Nazareth en Galilea

9. Privégerichte rondleiding met gids naar Nazareth en Galilea

Begin met een pick-up in de ochtend van uw hotel in Tel Aviv, Jeruzalem, Haifa, of ergens anders in het centrum of het noorden van Israël. Als u met de cruiseschip zal u worden opgehaald van de haven van Haifa zoals u het schip verlaten. Na de pick-up, gewoon uitleggen wat je zou willen doen of wat je interesses zijn en u zal worden genomen om alle plaatsen die u wilt zien. Als u geïnteresseerd bent in bepaalde plaatsen van belang zijn voor het christendom zijn, zult u worden voorzien van een deskundige gids die u zal nemen om alle belangrijke bezienswaardigheden. Ontdek de Kerk van de Aankondiging in Nazareth, het Meer van Galilea, de rivier de Jordaan, Kafarnaüm, en de Berg der Zaligsprekingen. Als u meer geïnteresseerd in het jodendom, zal een deskundige gids u mee naar Tzippori, het Meer van Galilea, Tiberias, Safed, en nog veel meer, afhankelijk van uw aankomst locatie. Wat u ook wilt doen, jij bent de baas en wij zijn u graag van dienst. Geniet van een volledige dag reizen in een privé-auto met airconditioning. andere talen dan Engels kan ook worden geregeld. Tot ziens in het heilige land!

Van Nazareth: Zee van Galilea en Golanhoogten

10. Van Nazareth: Zee van Galilea en Golanhoogten

Stap 's ochtends in een minibus en rijd van Nazareth naar de oever van het grootste zoetwatermeer van het Midden-Oosten, de Zee van Galilea. Bezoek Kafarnaüm, een oud vissersdorp waarvan wordt beweerd dat het de thuisbasis was van Sint-Pieter, en de Berg der Zaligsprekingen, bekend om de Bergrede van Jezus, waar nu een prachtige Franciscaanse kapel staat. Rijd vervolgens door het groene landschap van Galilea naar het natuurreservaat Banias. Maak een korte wandeling langs de beek en zie de brullende waterval, waar Jezus zou zijn verteld dat hij de Messias was door het woord van Petrus. Ontdek daarna lokale smaken met een bezoek aan een boetiekwijnmakerij in Odem. Proef hun wijnen en leer over hun speciale wijnbereidingsproces. Geniet van een lunch in een lokaal restaurant voordat je naar Mount Bental gaat, waar je kunt genieten van een enorm panorama van aangrenzende Israëlische en Syrische gebieden. Je krijgt de kans om het slagveld van de Yom Kippur-oorlog van 1973 te bezoeken, vol met bunkers en loopgraven. Afhankelijk van het seizoen sluit je je dag af met een verfrissende duik op een volledig verzorgd strand aan het Meer van Galilea voordat je terugkeert naar Nazareth.

  • Dagtochten
  • Privétours
9 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Cultuur & geschiedenis in Kafarnaüm

Welke andere activiteiten dan Cultuur & geschiedenis zijn de moeite waard in Kafarnaüm?

Andere onmisbare dingen om te doen in Kafarnaüm:

Sitemap Kafarnaüm

Wil je alle activiteiten in Kafarnaüm ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kafarnaüm

Gemiddelde beoordeling

3.7 / 5

gebaseerd op 28 beoordelingen

Goed begeleide reis door 2 oudere mannen in een moderne minibus. Tijdens de reis werd er veel verteld over onze verblijfplaats en het land. Het verblijf op de afzonderlijke stations was relatief kort, maar voor ons voldoende. Het eten (visfilet) in restaurant St. Peters was echt geweldig. Saladebuffet, een van de drie hoofdgerechten en koffie voor slechts 80 sikkels. Aan het einde van de reis probeerden de twee gidsen zelfs een gratis taxi voor ons te regelen, zodat we vanaf de centrale bushalte veilig terug konden naar onze accommodatie. Sterk aanbevolen!

Ik werd stipt op tijd opgehaald, alles was prachtig georganiseerd en onze chauffeur / gids was erg aardig en informatief.

Ik hou van de gids !!! Dan is vol van kennis, we hadden een geweldige en leerervaring met hem, ik kan 100/0 aanbevelen

Geweldige reis. Geweldige gids, Dan Porges. Blij dat we langs Megiddo en de Golanhoogten zijn gereden

Super gids alles was zéér goed georganiseerd

Geweldige chauffeur en gids. Alles op tijd. Nergens problemen . Zeker aan te raden