Kies data
Kafarnaüm

Natuur & avontuur

Kafarnaüm Natuur & avontuur: Onze meest aanbevolen

Vanuit Tel Aviv: daguitstap Nazareth en Meer van Tiberias

1. Vanuit Tel Aviv: daguitstap Nazareth en Meer van Tiberias

Zie de beroemde plekken van het Heilige Land tijdens deze geweldige historische dagtour! Je reis begint met een rit langs de schilderachtige kust van Israël over de Vlakte van Jizreël naar Nazareth. Bezoek bij aankomst in Nazareth de Sint-Josefkerk en de Basiliek van de Aankondiging. Ga verder naar Tabgha om de Berg van de Zaligsprekingen en de Broodvermenigvuldigingskerk te zien. Bewonder het beroemde Meer van Tiberias en de ruïne van de oeroude synagoge van Kafarnaüm en de stad van Christus. Rijd tot slot naar de dooplocatie in rivier de Jordaan met uitzicht over Tiberias, waar gasten uitgenodigd worden om een optionele doop te ontvangen. Op de weg terug heb je onder andere uitzicht op de Taborberg, de plaats van de transfiguratie.

Jeruzalem: tour naar Jordaan, Nazareth & Meer van Tiberias

2. Jeruzalem: tour naar Jordaan, Nazareth & Meer van Tiberias

Je vertrekt vanaf je hotel in het centrum van Jeruzalem en reist in een bus met airconditioning naar Nazareth. Luister naar verhalen over de stad, die bekend staat als de geboorteplaats van Maria en de plek waar Jezus is opgegroeid, en leer waarom deze plek binnen het Christendom zo belangrijk is. Bij aankomst bezoek je enkele van de belangrijkste religieuze plaatsen in Nazareth. Ontdek de Kerk van de Verkondiging, waar de engel Gabriël de Maagd Maria bezocht. Zie de Jozefkerk, dat op de plek staat waar zich vermoedelijk timmerwerkplaats van Jozef bevond. Vervolgens ga je verder naar het dorp Kafer Kana, de plek waar Jezus water in wijn veranderde, waarna je bij het Meer van Tiberias aankomt. Je passeert de Kerk van de Vermenigvuldiging van de Broden en de Vissen en verkent Kafarnaüm, waarna je de ruïne van de synagoge bezoekt waar Jezus onderwees. Zie de moderne kerk die gebouwd werd op de plek van het huis van Petrus en passeer Tiberias op weg naar de plek waar Jezus in de Jordaan werd gedoopt. Op de terugreis geniet je van het prachtige uitzicht op de berg Tabor, waarna je tour weer bij je hotel eindigt.

Van Tel Aviv of Jeruzalem: Galilee, Nazareth en More Tour

3. Van Tel Aviv of Jeruzalem: Galilee, Nazareth en More Tour

Begin uw dag met ophalen vanuit Tel Aviv of Jeruzalem. Bezoek Nazareth en de indrukwekkende basiliek van Annunciatie voor een rondleiding door de kerk en de oude stad van Nazaret. Ga verder naar de Zee van Galilea en passeer Cana, de plaats van Jezus 'eerste wonder van het veranderen van water in wijn. Bezoek het oude Capernaum, gelegen aan de voet van de berg der zaligsprekingen en zie de kerk van vermenigvuldigingen. Bezoek ten slotte de doopplaats Yardenit aan de zuidpunt van de Zee van Galilea, een van de mogelijke plaatsen van Jezus 'doopsel. Verken deze levendige site die jaarlijks honderdduizenden pelgrims verwelkomt die naar de wateren van de rivier de Jordaan komen. Keer terug naar Tel Aviv of Jeruzalem met een reeks onvergetelijke herinneringen en prachtige indrukken.

Vanuit Tel Aviv: Jordaan, Nazareth en Meer van Tiberias

4. Vanuit Tel Aviv: Jordaan, Nazareth en Meer van Tiberias

Je wordt opgehaald bij je hotel in Tel Aviv, Herzliya, Netanya of Bat Yam, en begint je trip met een rit naar Nazareth. Hoor verhalen over de stad en zijn belangrijke rol in het christelijk geloof - hier stond het ouderlijk huis van Jezus. Zie de Kerk van de Aankondiging, waar de engel Gabriël de Maagd Maria bezocht, en de Sint-Jozefkerk, die vermoedelijk staat op de plek waar ooit Jozefs timmerwerkplaats stond. Vervolgens ga je verder naar het dorp Kafer Kana, de plek waar Jezus water in wijn veranderde, waarna je bij het Meer van Tiberias aankomt, het grootste zoetwatermeer van Israël. Passeer de Kerk van de Vermenigvuldiging en verken Kafarnaüm aan de oevers van de zee. Bekijk de ruïnes van de synagoge die stond waar Jezus onderwees en zie de moderne kerk boven het huis van Petrus, waar Jezus een poos zou hebben vertoefd.  Via de stad Tiberias kom je in Yardenit, een heilige doopplek aan de rivier de Jordaan. Geniet van deze idyllische plek en het prachtige uitzicht op de Taborberg, bij christenen bekend als de berg van de Transfiguratie, voordat je weer terugkeert naar Tel Aviv.

Israël: Nazareth en Zee van Galilea privétour van een hele dag

5. Israël: Nazareth en Zee van Galilea privétour van een hele dag

Begin uw op maat gemaakte reis van Nazareth en het Meer van Galilea met een hotelovername, waar u wordt begroet door uw gids die de hele dag voor u zal zorgen. Ga rechtstreeks naar Nazareth, waar je gids je meeneemt naar verschillende religieuze bezienswaardigheden. Begin bij de Kerk van de Aankondiging, waar de engel Gabriël voor Maria verscheen voordat hij naar de nabijgelegen kerk van St. Josephs en zijn timmerwerkplaats ging. Vervolg je tour door een bezoek te brengen aan de Grieks-orthodoxe kerk en de aangrenzende put, en loop door de markten van de stad op weg naar de Grieks-katholieke kerk. Ga vervolgens naar de Mount of Precipitation, waarvan wordt aangenomen dat het de plaats is van de afwijzing van Jezus. Zorg ervoor dat je rondkijkt en geniet van een panoramisch uitzicht over de indrukwekkende Jizreël-vallei voordat je verder gaat naar Kana, waar Jezus het wonder verrichtte om water in wijn te veranderen. Ga dan naar Tiberias, waar je Kafarnaüm zult bezoeken, en de nabijgelegen benedictijnse kerk, waar Jezus de broden en de vis vermenigvuldigde. Ga verder naar Mensa Christi, waar Jezus zijn laatste openbaring deed, voordat je je een weg baant langs de kust naar de berg der zaligsprekingen. Het beste van alles is dat u ervoor kiest om gedoopt te worden in de Jordaan bij Yardenit om uw reis speciaal te maken. Als er genoeg tijd is, kun je ook de berg Tabor beklimmen om de Kerk van de Transfiguratie te zien. Kies uw bestemmingen tijdens deze privétour op maat en uw gids zal deze dag graag tot een onvergetelijke dag maken.

Van Nazareth: Zee van Galilea en Golanhoogten

6. Van Nazareth: Zee van Galilea en Golanhoogten

Stap 's ochtends in een minibus en rijd van Nazareth naar de oever van het grootste zoetwatermeer van het Midden-Oosten, de Zee van Galilea. Bezoek Kafarnaüm, een oud vissersdorp waarvan wordt beweerd dat het de thuisbasis was van Sint-Pieter, en de Berg der Zaligsprekingen, bekend om de Bergrede van Jezus, waar nu een prachtige Franciscaanse kapel staat. Rijd vervolgens door het groene landschap van Galilea naar het natuurreservaat Banias. Maak een korte wandeling langs de beek en zie de brullende waterval, waar Jezus zou zijn verteld dat hij de Messias was door het woord van Petrus. Ontdek daarna lokale smaken met een bezoek aan een boetiekwijnmakerij in Odem. Proef hun wijnen en leer over hun speciale wijnbereidingsproces. Geniet van een lunch in een lokaal restaurant voordat je naar Mount Bental gaat, waar je kunt genieten van een enorm panorama van aangrenzende Israëlische en Syrische gebieden. Je krijgt de kans om het slagveld van de Yom Kippur-oorlog van 1973 te bezoeken, vol met bunkers en loopgraven. Afhankelijk van het seizoen sluit je je dag af met een verfrissende duik op een volledig verzorgd strand aan het Meer van Galilea voordat je terugkeert naar Nazareth.

Van Tel Aviv: dagtrip naar Christian Galilee en Nazareth

7. Van Tel Aviv: dagtrip naar Christian Galilee en Nazareth

Verken de nieuwtestamentische vindplaatsen Nazareth, Capernaum, de rivier de Jordaan en de Zee van Galilea tijdens een dagtour met een professionele gids uit Tel Aviv. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Tel Aviv, begint je tour met een rit met airconditioning naar Nazareth. Hoor verhalen over de stad, bekend als het ouderlijk huis van Jezus, en haar belangrijke rol in het christelijk geloof. Zie de kerk van de aankondiging waar de engel Gabriël de Maagd Maria bezocht in christelijke geschriften, en de kerk van St. Joseph, waarvan men geloofde dat deze op de plaats van de timmerwerkplaats van Joseph stond. Ga door het dorp Kafer Kana, geïdentificeerd als de plaats waar Jezus water in wijn heeft omgezet, en kom aan bij de Zee van Galilea. Passeer de kerk van de vermenigvuldiging en verken Capernaum aan de oevers van de zee. Bekijk de ruïnes van de synagoge die stond waar Jezus onderwees en zie de moderne kerk die boven het huis van St. Peter staat, waar Jezus wordt verondersteld te zijn gebleven. Rij door de stad Tiberias aan het water en kom aan in Yardenit, een heilige doopplaats aan de rivier de Jordaan. Bewonder deze idyllische plek en geniet van een prachtig uitzicht op Mt. Tabor, bij christenen bekend als de berg van transfiguratie, voordat je tour eindigt in Tel Aviv.

Vanuit Jeruzalem / Tel Aviv: privétour Galilea en Jordaan

8. Vanuit Jeruzalem / Tel Aviv: privétour Galilea en Jordaan

Begin uw dag met ophalen bij uw accommodatie in Tel Aviv of Jeruzalem. Reis met het comfort van een privévoertuig en gids exclusief voor uw familie of een groep vrienden. De eerste stop is een rondleiding door de oude stad Nazareth en de indrukwekkende Basiliek van de Aankondiging. Ga verder richting de Zee van Galilea en passeer Cana, de plaats van Jezus 'eerste wonder om water in wijn te veranderen. Bezoek vervolgens het oude Kafarnaüm, gelegen aan de voet van de Zaligheuvel, en bekijk de kerk van vermenigvuldigingen. Ga dan naar de Yardenit-doopsite aan de zuidpunt van de Zee van Galilea, een van de mogelijke locaties van Jezus 'doop. Verken deze levendige site die jaarlijks honderdduizenden pelgrims verwelkomt die massaal naar de wateren van de Jordaan stromen.

Van Tel Aviv: Nazareth, Galilee & the Sea of Galilee Tour

9. Van Tel Aviv: Nazareth, Galilee & the Sea of Galilee Tour

Tijdens deze tour bezoekt u belangrijke heilige plaatsen voor de christenen in het Galilea-gebergte waar Christus het grootste deel van zijn leven op aarde heeft doorgebracht. Rijd door Galilea om Nazareth te bezoeken, een relatief kleine stad die de bakermat is van het christendom waar de Maagd Maria en Jezus Christus woonden. Een van de eerste haltes is de kerk van de aankondiging, de traditionele plek van het huis van Maria. Ga daarna naar de St. Joseph Church, gebouwd op de locatie van de timmerwerkplaats van Joseph, vader van Jezus. Na het verlaten van Nazareth, maak een korte stop in Kfar Cana waar Jezus zijn eerste wonder verrichtte door water in wijn te veranderen. Ga dan verder naar de kerk in Tabgha, de plaats van het wonder van de vermenigvuldiging van broden en vissen. Maak een korte wandeling langs de promenade Tabha-Capernaum naar 'Mensa Christi', de locatie van de gebeurtenissen die in de evangeliën worden beschreven. Het was daar dat Jezus het ontbijt voor de discipelen kookte, het wonderbaarlijke vangen van vis plaatsvond en de verzoening van Petrus. Ga verder van Tabgha naar Capernaum, een overblijfsel van de ooit bloeiende Joodse gemeenschap uit de 2e eeuw en waar Jezus zijn bediening begon. Bekijk de oude synagoge en het huis van St. Peter. Rijd ten slotte door de stad Tiberias naar Yardenit en ervaar de spiritualiteit en pastorale schoonheid van de wateren van de rivier de Jordaan, waarin Jezus werd gedoopt door Johannes de Doper.

  • Dagtochten
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Natuur & avontuur in Kafarnaüm

Welke andere activiteiten dan Natuur & avontuur zijn de moeite waard in Kafarnaüm?

Andere onmisbare dingen om te doen in Kafarnaüm:

Sitemap Kafarnaüm

Wil je alle activiteiten in Kafarnaüm ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kafarnaüm

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 17 beoordelingen

Goed begeleide reis door 2 oudere mannen in een moderne minibus. Tijdens de reis werd er veel verteld over onze verblijfplaats en het land. Het verblijf op de afzonderlijke stations was relatief kort, maar voor ons voldoende. Het eten (visfilet) in restaurant St. Peters was echt geweldig. Saladebuffet, een van de drie hoofdgerechten en koffie voor slechts 80 sikkels. Aan het einde van de reis probeerden de twee gidsen zelfs een gratis taxi voor ons te regelen, zodat we vanaf de centrale bushalte veilig terug konden naar onze accommodatie. Sterk aanbevolen!

Onvergetelijke reis

De reis was 100% wat het zou moeten zijn en het was allemaal te danken aan de gids - Dan! Goed georganiseerd, leuk en een echte encyclopedie van kennis! Geen enkele plaats die we bezochten of passeerden, bleef achter zonder een uitgebreide opmerking met feiten, data en passages uit historische documenten en de Bijbel. Sterk aanbevolen!

Perfect op tijd gehaald vanaf de ophaal locatie. Een gids Ben Jacobs, deze viel erg goed in de groep en deed erg goed zijn werk. Dus dit is echt een aanrader als je Israël bezoekt.

Ik werd stipt op tijd opgehaald, alles was prachtig georganiseerd en onze chauffeur / gids was erg aardig en informatief.

Ik hou van de gids !!! Dan is vol van kennis, we hadden een geweldige en leerervaring met hem, ik kan 100/0 aanbevelen