De populairste activiteiten van Kaikoura

Kaikoura: boottocht met walvissen spotten

1. Kaikoura: boottocht met walvissen spotten

Ga mee met een boottocht op zoek naar walvissen voor de kust van Kaikoura en zie de gigantische potvissen in hun natuurlijke leefomgeving. Geniet van het commentaar aan boord terwijl je onderweg diverse wilde dieren tegenkomt, waaronder pelsrobben, dolfijnen en de bedreigde dwalende albatros. Vaar mee op een catamaran, uitgerust met motoren die het geluid onder water minimaliseren en niet-vervuilende toiletten. Geniet van het uitzicht vanaf de grote buitenterrassen of blijf binnen in de van airconditioning voorziene interieurs met comfortabele stoelen en grote schermen met animaties van zeedieren. Kom meer te weten over de leefomgeving van deze dieren dankzij de wetenschappelijke informatie en inheemse kennis van de bemanning. Het aantal passagiers blijft ruim onder de capaciteit van het schip wat zorgt voor een persoonlijkere ervaring.

Kaikoura: Verlengde walvissafari vlucht

2. Kaikoura: Verlengde walvissafari vlucht

Geniet van een panoramische vlucht om walvissen te spotten, met adembenemend mooie uitzichten langs de spectaculaire kustlijn van Kaikoura. Alleen vanuit de lucht kun je de enorme omvang van de machtige potvis waarderen, een frequente bezoeker van de wateren bij Kaikoura. Na een veiligheidsbriefing en een overzicht van uw rondvlucht, springt u aan boord voor uw walvisavontuur in de lucht. Elke passagier krijgt gegarandeerd een zitplaats bij het raam om maximaal te kunnen genieten van de oceaan en zijn bewoners beneden. Tijdens uw 40 minuten durende vlucht om walvissen te spotten, kunt u potvissen, schemerige dolfijnen, bultruggen, blauwe vinvissen, orka's en ander zeeleven zien. Nadat je walvissen hebt gevonden, kun je genieten van een rondvlucht door Kaikoura en het dramatische omliggende landschap, inclusief met sneeuw bedekte bergketens en turquoise oceaanriffen. Walvissen zijn wilde dieren en waarnemingen kunnen niet worden gegarandeerd. Met meer dan 30 jaar ervaring en uitgebreide lokale kennis wil de activiteitenaanbieder echter de beste kans op waarnemingen geven. Eerlijke informatie over de kans op het spotten van een walvis wordt voor de vlucht verstrekt.

Kaikoura: dolfijn-ontmoetingscruise

3. Kaikoura: dolfijn-ontmoetingscruise

Vaar langs de schilderachtige kust van Kaikoura terwijl je uitkijkt naar dolfijnen. Tijdens de cruise kun je met de dolfijnen zwemmen in hun natuurlijke habitat of hun capriolen bekijken vanuit het comfort van de boot. Kaikoura is een van de beste plekken ter wereld om de Dusky Dolphins in hun natuurlijke omgeving tegen te komen. De Dusky Dolphins zijn enkele van de meest interactieve en acrobatische soorten dolfijnen, waardoor ze opwindend zijn om naar te kijken en mee te werken.

Kaikoura: kajaktocht van een halve dag in het wild

4. Kaikoura: kajaktocht van een halve dag in het wild

Begin je avontuur in de stad Kaikoura, waar je je professionele gidsen zult ontmoeten. Ontvang een korte veiligheidsbriefing en peddelles voordat u alle benodigde uitrusting voor de tour krijgt toegewezen. Trek eropuit op het water van de prachtige oceaan rondom de stad. Kajak langs de kustlijn van Kaikoura, waar je geniet van het prachtige uitzicht op steile rotswanden, steile rotsen en bergketens terwijl je op zoek bent naar toevallige ontmoetingen met Dusky Dolphins en Blue Penguins. Ervaar de opwinding van het kijken naar schattige pelsrobben die rond je kajak bukken, weven en duiken. Tijdens je tour heb je de mogelijkheid om zachtjes mee te peddelen met deze prachtige dieren terwijl ze rond het Kaikoura-schiereiland zwemmen op jacht naar hun favoriete octopusvoer. Deze tour is geschikt voor alle leeftijden en niveaus en is het hele jaar door actief en vereist geen eerdere kajakervaring. Ontmoet een breed scala aan dieren in het wild aan de kust van Nieuw-Zeeland en bekijk enkele van de mooiste dieren van het land.

Kaikoura: Premier Extended Whale Watching per vliegtuig

5. Kaikoura: Premier Extended Whale Watching per vliegtuig

Ontvang een informatieve briefing over de potvissen en andere dieren in het wild van Kaikoura, klaar voor uw 30 minuten durende vliegervaring. Leer meer over de unieke geologie en wat je kunt verwachten tijdens de vlucht. Breng een speciaal half uur door met het bekijken van deze majestueuze wezens vanuit een uniek uitkijkpunt. Ga direct over het Kaikoura Whale Sanctuary om op zoek te gaan naar de wilde dieren van Kaikoura. Deze vlucht om walvissen te spotten toont het hele jaar door walvissen en dolfijnen, evenals de prachtige kustlijn en het schiereiland. Gefocust op de machtige potvis, dit is een once-in-a-lifetime vlucht om deze dieren te zien, evenals andere walvis- en dolfijnsoorten die door de wateren van Kaikoura migreren. Alle vliegtuigen hebben hoge vleugels, waardoor elke persoon zijn eigen stoel bij het raam heeft en optimale, onbelemmerde kijk- en fotografiemogelijkheden. Je tour eindigt weer bij de terminal waar een cadeauwinkel en drankjes verkrijgbaar zijn.

Kaikoura: Kajaktocht bij zonsondergang

6. Kaikoura: Kajaktocht bij zonsondergang

Ga met je gids mee terwijl je kajakt tijdens zonsondergang om de verbluffende gloed van het naar de zee gerichte Kaikoura-gebergte te ervaren. Krijg de kans om zeehonden te zien duiken en manoeuvreren rond en onder je kajak als de zonsondergang. Peddel met ze terwijl ze rond het schiereiland zwemmen op jacht naar octopussen. Houd onderweg blauwe pinguïns of albatrossen in de gaten en maak mogelijk een ontmoeting met schemerige dolfijnen. Uw kajak is afgesloten, veilig, stabiel en gemakkelijk te besturen met behulp van een roer. Het is snel op het water, maar houdt je nog steeds warm en droog. Uw gekwalificeerde en ervaren lokale gids leert u hoe u met de kajak moet omgaan en peddelt u door gebieden die jaren geleden werden gebruikt door lokale Maori en vroege walvisvaarders. Geniet van het kijken naar het licht dat verandert naarmate de dag ten einde loopt.

Kaikoura: kajaktocht per kajak met zeehonden spotten

7. Kaikoura: kajaktocht per kajak met zeehonden spotten

Ontmoetingspunt - Seal Kayak Kaikoura ligt direct naast het stadscentrum, waar je je geweldige gids zult ontmoeten die je alle uitrusting geeft die je nodig hebt voor een veilige en plezierige ervaring, kom vroeg en probeer onze heerlijke gelato of sorbet. Na een korte veiligheidsvideo zal uw gids u vervolgens naar de beste kajakbestemming van de dag brengen (slechts 3-5 minuten rijden). Er zijn toiletten beschikbaar voordat u de oceaan op gaat. Een snelle manier om deze geweldige kajaks te gebruiken en te bedienen, dan gaan we! Houd je ogen open, want we weten nooit wat we moeten tegenkomen als we door en rond rotspartijen kajakken en de koele Nieuw-Zeelandse pelsrobben bekijken, wees niet verbaasd als een van deze speciale wezens recht op je af zwemt. Blauwe pinguïns en albatros zijn een veelvoorkomend verschijnsel op onze tours. Onze gebruiksvriendelijke handsfree kajaks zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus, perfect voor een dagje uit met het gezin. Nog nooit een kajak gebruikt? Maak je geen zorgen! je hebt geen eerdere kajakervaring nodig. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en je de geweldige bezienswaardigheden en het onderwaterleven van Kaikoura te laten zien.

Kaikoura: schilderachtige vliegtuigvlucht langs de kust en de Alpen

8. Kaikoura: schilderachtige vliegtuigvlucht langs de kust en de Alpen

Geniet van een panoramische rondvlucht, met een prachtig schilderachtig uitzicht op de zeewaartse Kaikoura-reeksen en een panoramisch uitzicht op het Kaikoura-schiereiland. Na het opstijgen klimmen we naar ongeveer 6000 voet om langs de achterkant van Mount Fyffe te vliegen voor echt bergvliegen. Ervaar uitzicht op besneeuwde bergtoppen, watervallen of een wild hert als je scherp zicht hebt. Vlieg vervolgens over Lake Hapuku, dat een direct gevolg is van de aardbeving in Kaikoura in 2016. Je piloot daalt dan af naar de monding van de Hapuku-rivier en vliegt langs het zwarte zandstrand naar het schiereiland Kaikoura. Als je rond het schiereiland vliegt, zie je dat het bezaaid is met inwonende zeehonden naast de turquoise oceaan.

Kaikoura: begeleid familiekajakavontuur

9. Kaikoura: begeleid familiekajakavontuur

Stap in een kajak en peddel maximaal 1,5 - 2 uur rond de prachtige kustwateren van Nieuw-Zeeland. Geniet onderweg van de unieke landschappen of geniet van de sensatie van het dichtbij komen van het unieke zeeleven van Nieuw-Zeeland. Ontdek de nieuwsgierige pelsrobben die zwemmen en een gevarieerd aanbod aan vogels, vissen en meer. Luister naar een korte briefing waarin wordt uitgelegd hoe u uw kajak moet aanzetten, peddelen en besturen. Ga dan met het volste vertrouwen aan dit avontuur. Met de zeer stabiele zeekajaks kunnen kinderen veilig genieten van de kajakervaring terwijl een volwassene vlak achter hen peddelt. Professionele, gekwalificeerde gidsen blijven gedurende de hele kajaktijd dicht bij u. Maak foto's van het verbazingwekkende bergachtige gebied om je heen, absorbeer de steile, sublieme rotsen en ontmoet enkele speelse Nieuw-Zeelandse pelsrobben.

Kaikōura: 45 minuten durende helikoptervlucht om walvissen te spotten

10. Kaikōura: 45 minuten durende helikoptervlucht om walvissen te spotten

Ontdek de prachtige zeedieren van de Stille Oceaan terwijl je indrukwekkende walvissen spot tijdens een helikoptervlucht vanuit Kaikōura. Voel de spanning van een helikoptervlucht, maak een mooie landingsplaats in de bergen en geniet van het uitzicht op groepen walvissen op hun trekroute. Begin met een ontmoeting met uw gids en een vluchtveiligheidsbriefing voordat u vertrekt. Vertrek in de helikopter vanuit Kaikōura en bewonder de schilderachtige panorama's over de zeewaartse Kaikōura-bergketens, evenals het Kaikōura-schiereiland en de uitgestrekte Stille Oceaan. Vlieg over de beste plekken om walvissen te spotten en bewonder groepjes bultruggen, zuidkapers, orka's en zelfs blauwe vinvissen op hun trekroutes. Leer alles over de dieren in uw gids aan boord. Na de walviswaarnemingen vervolgt u de vlucht langs de kustlijn om meer zeedieren te spotten, waaronder de populaties schemerige dolfijnen en Nieuw-Zeelandse pelsrobben. Geniet van een schilderachtige landing in de bergen om het indrukwekkende landschap in je op te nemen voordat je terugkeert naar Kaikōura.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Kaikoura

Kaikoura
13 activiteiten gevonden
Sorteren op:

In de buurt van Kaikoura

Meer zien

Andere activiteiten in Kaikoura

Wil je alle activiteiten in Kaikoura bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kaikoura

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 649 beoordelingen

Perfect. Goede begeleiding. Informatief. Veel gezien, twee walvissen, wel 100 dolfijnen en seals. Jammer was dat Get Your Guide Aangaf dat we er 20 minuten van tevoren moesten zijn. En dat leidde alleen maar tot langer wachten.

We hadden enorm veel.mazzel. twee walvissen, zee leeuwen, dolfijnen en veel Alalbatrossen gezien.

Goed georganiseerd mooie excursie met walvissen en dolfijnen