Kies data

Strand van Kalamaki

Strand van Kalamaki: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Athene: rode hop on, hop off-bus met Piraeus en Beach Rivera

1. Athene: rode hop on, hop off-bus met Piraeus en Beach Rivera

Ervaar de Griekse hoofdstad met een hop on, hop off-sightseeingtour langs 3 verschillende routes. Je rijdt in een dubbeldeksbus met open dak langs de vele belangrijke hoogtepunten en attracties van de stad. Met deze 90-minuten durende tour vertrek je vanaf het Syntagmaplein en verken je het centrum van Athene. Met behulp van de meertalige audiogids aan boord volg je de geschiedenis en de cultuur van Athene vanaf de oudheid tot aan het heden. Naast de vele monumenten van de stad kom je onderweg ook genoeg winkelgelegenheden tegen. Je bezoekt wereldberoemde musea of bewondert de oude tempels zoals de Akropolis en het Parthenon. Haltes op de Athene-route: 1. Syntagma Plein 2. De Vier Musea 3.  The National Gallery 4. -  Oud Olympisch Stadion 5. - Melina Merkouri 6. - Akropolis Museum 7. -  Akropolis & Parthenon 8. -  Tempel van Zeus 9. -  Parlement 10. -  Nationale Bibliotheek 11. -  Nationaal Archeologisch Museum 12. -  Omonoiaplein 13. - Karaiskakiplein 14. -  Monastirakiplein 15. - Kotziaplein Haltes op de Piraeus-route 1. - Pantion University 2. - Niarchos Foundation 3. - Municipal Theatre 4. -  Cruise Terminal A & B 5. -  Leeuwenpoort 6. - Cruise Terminal A & B 7. - Archeologisch Museum van Piraeus 8. - Votsalakia Beach 9. Mikrolimano haven 10. Planetarium 11. Athens Ledra & Intercontinental Haltes op de Beach & Riviera-route: Melina Merkouri/Plaka Pantion University Niarchos Foundation Falire/Flisvas Edem Ag.Kesmas Beach Bomo Palace Asteria Beach Divani Apollon Oceanis Beach / Atrir Palace Vouliagemi Lake Pigadakia Blazer Suites Glyfada Golf Ag.Kosmas Kalamki Poseidon Hotel Marriot/Planetarium Grand Hyatt / Intercontinental Tempel van Zeus

Athene: privé stads- en zeefietstocht

2. Athene: privé stads- en zeefietstocht

Fiets vanuit het centrum van Athene ongeveer 8 kilometer door rustige buurten over veilige fietspaden om de 'Riviera' van Athene te bereiken. Rijd over veilige fietspaden om het culturele centrum van Niarchos te bereiken, waar de nieuwe Nationale Bibliotheek en de Nationale Opera zullen worden ondergebracht. Rijd ongeveer 4 kilometer langs de kust en passeer vele interessante attracties zoals de Tae Kwon do indoor hal, het Averof scheepsmuseum en Marina Flisvos. Uw eindbestemming is een mooi strand, waar u voldoende tijd heeft voor een koffiepauze of een lichte lunch. Na ongeveer 30 minuten vrije tijd op het strand, neem je dezelfde weg terug naar het centrum van Athene. Stop bij een beroemde lokale patisserie voor een selectie van geweldige Griekse taarten. Aan het einde van de tour geeft je gids je tips en suggesties voor de rest van je vakantie in Athene. Hoogtepunten zijn onder meer het Niarchos Cultureel Centrum, Delta Falirou, Marina Flisvou, het Averof-scheepsmuseum, het Alimos-strand, Keramikos en het Nationale Observatorium.

  • Rondleidingen
  • Hop on, hop off-tours
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Strand van Kalamaki

Wil je alle activiteiten in Strand van Kalamaki ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Strand van Kalamaki

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 652 beoordelingen

Voor een korte trip naar Athene van vrijdag tot maandag, was de hop-on/hop-off bustour met alle drie de routes (Athene+Piraeus+Riviera Beach) precies goed voor ons. De prijs-kwaliteitverhouding, we hadden een 3-daags ticket voor 80 € voor twee personen is absoluut ok! Je kunt zo vaak in- en uitstappen als je wilt. Met een audiogids (koptelefoon is aanwezig in de bus) kun je veel leren over de stad, echt vele kilometers rijden door de meest uiteenlopende hoeken van Athene en een goed totaalbeeld krijgen van deze stad, zelfs als je kijkt naar de stad die hij valt helaas uit elkaar en er is geen geld meer voor veel restauraties. En als je openstaat voor Griekse muziek, hoor je het altijd via een koptelefoon als er niets gezegd wordt ;-). Groeten vanuit het vakantiegevoel! CONCLUSIE: We zouden de tour opnieuw boeken met THE RED BUS. Deze bussen waren erg schoon en we hadden alleen vriendelijke chauffeurs!

We hebben erg genoten van de stadstour. Allereerst hebben we de hele tour gereden en zijn toen uitgestapt op een punt dat voor ons interessant was. Fijn dat je overal op je route kunt in- en uitstappen. De audio-informatie was ook goed. En de volgende dag konden we onze tickets nog gebruiken. Als je bovenop zit, is een hoofddeksel dat goed past of op zijn plaats wordt gehouden heel logisch.

Het is erg belangrijk dat ze de ophaaltijden in de haven aankondigen, omdat het op internet 12:30 uur aangeeft, maar in werkelijkheid halen ze passagiers op vanaf 8:30 uur. Er zijn 3 routes te nemen voor dezelfde prijs en er is altijd een plek en ze zijn op tijd. Sterk aanbevolen als u met een cruise aankomt?

O passeio transformou muito bem. No fizemos nenhuma parada para ganharmos lmais tempo. O percurso feito foi o suficiente para termos uma visão panorâmica de toda a cidade. Nos nos divertimos muito. Foi muito legaal!

De handigste manier om alles wat belangrijk is te zien en te kiezen wat u vervolgens in meer detail wilt zien