Ontdek het beste van
Kalba

Kalba
3 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Onze aanbevelingen voor Kalba

Dubai: Privé autoverhuur

Dubai: Privé autoverhuur

Maak je vakantie nog zaliger door de stad op je eigen manier te verkennen. Charter een privévoertuig voor jou en je groep om Dubai / Sharjah / Ajman / Abu Dhabi / Fujairah of Ras Al Khaimah in je eigen tempo te ontdekken. Profiteer van een Engelssprekende chauffeur om je tussen de bezienswaardigheden te vervoeren en advies te geven over de stad. Je kunt je eigen bestemmingen kiezen voor een dag zonder vooraf bepaalde route. Kies tussen een: 4-zits sedan, 7-persoons busje, 15-persoons minibus, 33-persoons minibus of 50-persoons touringcar afhankelijk van je wensen. Laat je ophalen bij je hotel en geniet 4 uur of 8 uur lang van de service van het door jou gekozen voertuig terwijl je de stad verkent.

Fujairah Tour met plaatselijke bewoners

Fujairah Tour met plaatselijke bewoners

"Marhaba", Het is onze passie om onze gasten rond te leiden in de VAE en hen kennis te geven over de cultuur, normen, Emirati Food en religie van de VAE. Fujairah ligt aan de oostkust van de Verenigde Arabische Emiraten. Fujairah heeft een aantal fantastische stranden en een aantal culturele en erfgoedplaatsen om te bezoeken. Fujairah is niet zo ontwikkeld als in vergelijking met andere Emiraten. We hebben een aantal oude gebouwen en een glimp van een aantal moderne architectuur. Er is een museum dat de geschiedenis en het erfgoed van de VAE vertegenwoordigt, en een oud fort dat open is voor toeristen. Daar hebben we ook de op een na grootste moskee van de VAE. We hebben ook enkele oude wachttorens langs de kustlijn die vroeger werden gebruikt om de stad te beschermen. Tussen de bergen hebben we de traditionele oude markt langs de weg waar nog steeds handwerk en fruit en groenten worden verkocht. Tijdens de tour krijgen we de gelegenheid om een kleine grot en de oude stad Masafi te bezoeken om traditionele gerechten te eten (Harees, Luqimat). Je bezoekt ook Wadi Shees, een van de mooiste gebieden genesteld tussen de Hajar-bergen aan de oostkust van de VAE . De vallei en het omliggende terrein van de Hajar-berg is vervolgens een gebied van natuurlijke schoonheid.

Dubai: Sjeik Zayed-moskee, Fujairah en Khorfakkan-tour

Dubai: Sjeik Zayed-moskee, Fujairah en Khorfakkan-tour

Reis van Dubai naar Fujairah, bekijk de schoonheid van de islamitische architectuur en passeer het Al Hajar-gebergte. Stop bij de Sheikh Zayed-moskee, Khor Fakkan en Najd Al Masqar Heritage Village. Je wordt opgehaald bij je accommodatie in Dubai en rijdt naar de Sheikh Zayed-moskee, de op een na grootste moskee in de VAE. Verken dit juweeltje van islamitische architectuur, met marmeren binnenplaatsen en hoge koepels. Reis door de steden Dibba, Kalba en Sharjah om het Fujairah-museum te bereiken. Dwaal door het museum en bekijk de displays van antieke wapens en artefacten. Ga verder naar Khor Fakkan, een kustplaats met de adembenemende achtergrond van het Al Hajar-gebergte. Reis naar het Khorfakkan-plein en leer over de geschiedenis van het gebied, maak foto's bij de fonteinen, het amfitheater en de waterval. Rijd over bergachtige wegen om Najd Al Maqsar Heritage Village te bereiken, een fort dat is gerestaureerd in een poging om de archeologische vindplaats te behouden. Je tour eindigt met terugbrengen naar je accommodatie in Dubai.

Veelgestelde vragen over Kalba

Wat zijn de beste dingen om te doen op regenachtige een dag tijdens een bezoek aan Kalba?

De beste binnenactiviteiten voor regenachtige dagen zijn:

Bekijk de beste binnenactiviteiten van Kalba op GetYourGuide

Activiteiten in Kalba

Steden in Verenigde Arabische Emiraten

Andere activiteiten in Kalba

Wil je alle activiteiten in Kalba bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kalba

Gemiddelde beoordeling

4.7
(337 beoordelingen)