Kalverstraat

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Kalverstraat

Wil je alle activiteiten in Kalverstraat ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kalverstraat

Gemiddelde beoordeling

3.6 / 5

gebaseerd op 90 beoordelingen

Geweldige ervaring!

Ik heb zo'n geweldige tijd gehad tijdens mijn avondjes uit in Amsterdam. Ik heb veel clubs bezocht in een week nadat ik een Amsterdam Nightlife Ticket had gekocht. Het is echt winstgevend als je dat doet. Ik heb een geweldige tijd in Amsterdam mogen beleven en ik raad het echt iedereen aan die hetzelfde wil.

Leuke ervaring

Heel handig. Met 1 ticket heb ik verschillende plekken kunnen bezoeken voor een goeie prijs. Heel optimaal. Ben er superblij mee!!. Ik raad het zeker iedereen aan.

Zeer goed georganiseerd

Een hele fijne nacht gehad. Echt heel leuk dat je met 1 kaartje toegang had tot verschillende ruimtes. Echt klasse.

Went to Brasilclub, Smokeys and Rare. Can do a lot of things with this ticket!