Belevingen in
Kamakura

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Kamakura: De beste dingen die je niet wil missen

Van Tokio: dagtocht naar kust Kamakura

1. Van Tokio: dagtocht naar kust Kamakura

Ontmoet je gids in Tokio en neem de trein naar de relaxte badplaats Kamakura. Deze stad aan het strand, slechts een uur ten zuiden van Tokio, biedt volop gelegenheid om meer te weten te komen over het Japanse erfgoed en de feodale geschiedenis. Word gekoppeld aan gidsen die gepassioneerd zijn over de plek die ze thuis noemen en die ervoor kiezen om hun vrije tijd door te brengen met gelijkgestemde reizigers die op hen zijn afgestemd. Volg je gids terwijl je door de ingewikkelde architectuur van het gebied navigeert, langs vlamkleurige torii-poorten die de ingangen naar heiligdommen markeren, en prachtige boeddhistische tempels. Bekijk de meest opvallende attracties, waaronder de spectaculaire Grote Boeddha en het Hokokuji-bamboebos. Kamakura was de oude feodale hoofdstad van Japan en speelde een cruciale rol bij de verspreiding van het boeddhisme in het hele land. Het kroonjuweel van de stad is de Amida Boeddha in Kotoku-in, gesmeed uit brons. Bekijk de moderne kant van de stad door naar de lokale surfhutten te gaan en de golven in de gaten te houden. Sluit uw dag af met een wandeling naar het vredige lokale bos.

...
Kamakura: Great Buddha, Hase Temple, & Komachi Street Tour

2. Kamakura: Great Buddha, Hase Temple, & Komachi Street Tour

Kamakura was de oude hoofdstad van Japan en nu een belangrijke dagtrip plek zowel voor Japanse en buitenlandse toeristen. Begin uw tour in Tokio, zodat u niet hoeft te zorgen te maken over het vervoer van / naar Tokyo! Neem de JR trein forabout 1. 5 uur en Eno-den, de lokale mooie trein in Kamakura. De Grote Boeddha is de tweede grootste Boeddha in Japan en verrassend het is gelegen in de open lucht! Hase tempel is beroemd om bloemen vooral hortensia, zodat u kunt genieten van verschillende bloemen in het seizoen. Er zijn ook veel interessante Budda, Kannon, en goden van rijkdom, zodat u een wens kunt maken om rijk te worden! Voor de lunch kunt u er te eten typische lokale gerechten. Kamakura is beroemd om schaal-en schelpdieren, maar als je het niet bevalt, kan andere voedingsmiddelen gerangschikt op basis van uw verzoek. Bezoek dan Tsurugaoka Hachimangu Shrine en geniet van winkelen bij Komachi straat. Als u wilt langer om te winkelen na de tour te blijven, je kunt. Als u wilt andere plaatsen zoals Hokokuji tempel met haar bamboebos of Enoshima eiland te bezoeken, kunnen plannen worden gewijzigd.

...
Van Tokio: privétour van een hele dag Kamakura en Enoshima

3. Van Tokio: privétour van een hele dag Kamakura en Enoshima

Ga op een privétour van een hele dag ten zuiden van Tokio naar Kamakura, de kust, de middeleeuwse hoofdstad van Japan en de thuisbasis van de samoerai. Krijg een voorproefje van de prachtige landschappen, tempels en heiligdommen, evenals de exacte locaties in de manga Slam Dunk. Sluit uw dag af met een bezoek aan het kleine eiland Enoshima. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, geniet je van de schilderachtige rit naar Kamakura met je privéchauffeur. De eerste stop tijdens je tour is een bezoek aan Tsurugaoka Hachimangu, het belangrijkste Shinto-heiligdom van Kamakura. Ga vervolgens naar Komachi Street, een populaire winkelstraat, waar u kunt genieten van lokale zeevruchten, snacks en souvenirs. De volgende stap is een bezoek aan de Hase-dera-tempel, de thuisbasis van het beroemde 11-koppige standbeeld van Kannon, de godin van genade. Ga verder van de Hase-dera-tempel en bekijk een van de meest iconische plekken in Kamakura, de Kotoku-in-tempel met zijn enorme bronzen standbeeld van Boeddha. De laatste stop op de tour is Enoshima, een klein eiland ten westen van Kamakura. Bereik het door met de Enoden te rijden, een iconische enkelsporige trein. Op heldere dagen kunt u een prachtig uitzicht op Mt. Fuji. Geniet na deze dagtour van de rit terug naar je hotel in Tokio, waar je rond 18:00 uur aankomt. Tourschema: 8:00 AM - Ophalen bij je hotel in de 23 afdelingen van Tokio 10:10 uur — Tsurugaoka Hachimangu-schrijn (ongeveer 120 minuten) 12:30 uur — Hase-dera-tempel (ongeveer 50 minuten) 13:30 uur — Kotoku-in-tempel (ongeveer 30 minuten) 14.30 uur — Enoshima (ongeveer 120 minuten) 18:00 uur — Afzetten bij uw hotel in de 23 afdelingen van Tokio

...
Kamakura Old Capital Walking Tour met de Grote Boeddha

4. Kamakura Old Capital Walking Tour met de Grote Boeddha

Nadat je een traditionele Japanse snack op Komachi-dori hebt uitgeprobeerd, ga je verder met het verkennen van de geschiedenis en de unieke cultuur van Kamakura samen met je vriendelijke lokale gids. Ga op bezoek in de prachtige tempels en heiligdommen van Kamakura voordat je een heerlijke, supergezonde lunch hebt in de Hasedera-tempel. U zult deze fantastische structuur doorlezen met behulp van uw informatieve gids. Na je bezoek aan de Grote Boeddha van Kamakura, sluit je je tour af met een spannend bezoek aan Yuigahama Beach! Krijg inzicht in hoe u het meeste kunt halen uit het bezoeken van Japanse heiligdommen en tempels en geniet van een heerlijke en gezonde lunch in het tempelrestaurant! Bekijk de Hasedera-tempel, met zijn prachtige schilderachtige uitzichten op de kustlijn en de verborgen kleine grot voordat je de Grote Boeddha gaat begroeten! Je mag veel foto's maken.

...
Hakone en Kamakura: 3-daagse treinpas

5. Hakone en Kamakura: 3-daagse treinpas

Gebruik de treindienst in de regio's Hakone en Kamakura van Japan met deze 36-uurspas. Geniet van onbeperkt reizen naar populaire lokale bezienswaardigheden wanneer u boekt. Profiteer van toegang tot de Owakudani-vulkaan, het Ashinoko-meer en het openluchtmuseum van Hakone. Zie Kamakura, een oude samoerai-hoofdstad met uitzicht op de baai en oude tempels. Maak onbeperkte ritten met aangewezen lokaal vervoer. Gebruik uw geldige ticket op alle Odakyu-lijnen, het meeste lokale vervoer van Hakone en alle Enoden-lijnen.

...
Kamakura: Daibutsu-wandeltocht met lokale gids

6. Kamakura: Daibutsu-wandeltocht met lokale gids

Kamakura, op slechts een uur rijden van Tokio, is de thuisbasis van de samoerai en is van groot cultureel belang voor Japan. Om uw dag te beginnen, ontmoet u uw gids in uw hotel of het dichtstbijzijnde station. Je gaat dan op pad om de Daibutsu Trail te bestrijden, die 6 km lang is. Het Daibutsu-wandelpad loopt tussen de Grote Boeddha (Daibutsu) in het zuiden en de Jochi-ji Zen-tempel in het noorden. Het pad passeert het unieke heiligdom voor het wassen van geld in Zeniarai Benten, waar je het pad kunt verlaten en naar Jufuku-ji kunt gaan, de eerste van de 5 belangrijke zen-tempels in Kakamkura. In de buurt kunnen ook de tempels van Engaku-ji en Kencho-ji worden bezocht. Vanaf Kencho-ji is het mogelijk om te voet verder te gaan op het Tennen-pad, voor een langere wandeling die eindigt bij de 5e en laatste van de vijf tempels. De tour kan naar uw wensen worden gepersonaliseerd. Laat de lokale partner weten wat u graag zou willen ervaren, hoe laat u uw tour wilt beginnen en waar u verblijft. Uw gids met nationale licentie zal uw zes uur durende tour aanpassen aan uw interesses.

...
Kamakura: privérondleiding met gids met lokale gids

7. Kamakura: privérondleiding met gids met lokale gids

Ontdek de historische locaties, favoriete lokale plekken en verborgen juweeltjes van Kamakura tijdens een privéwandeling met een nationaal erkende gids. Kies uit een tour van 6 of 4 uur, waarvan het reisschema kan worden aangepast aan uw interesses. Gelegen op 1 uur van Tokio, maak kennis met enkele van de beste plekken, restaurants en winkels in Kamakura, de thuisbasis van de samurai en van groot cultureel belang voor Japan. Bezoek en betreed het interieur van het enorme Grote Boeddhabeeld, een symbool van groot belang voor Kamakura. Bewonder de beroemde tuinen van Hase-dera. Tijdens het regenseizoen (rond juni) bloeien 2500 kleurrijke hortensia's van 40 soorten in één keer om een wonderbaarlijk spektakel te creëren. Ga naar de Zeniarai Benten-schrijn waar de legende zegt dat wanneer geld wordt gewassen in het heilige water van de bron van het heiligdom, je meer geld zult verdienen. Ga naar de Hokoku-ji-tempel die bekend staat om zijn prachtige bamboebostuin. Proef hier matcha-thee terwijl u het uitzicht op het bos bewondert.

...

Sitemap Kamakura

Wil je alle activiteiten in Kamakura ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.