Kies data

Dingen om te doen Kamakura

Kamakura: De beste dingen die je niet wil missen

Van Tokio: privérondleiding Kamakura-tempels

1. Van Tokio: privérondleiding Kamakura-tempels

De tour begint met het ophalen van je hotel in Tokio en reist per trein naar Kamakura. Na een treinreis van 1 uur arriveert u in Kamakura en gaat u naar de eerste stop van de dag, de Hase-tempel, ook wel bekend als de Tempel van Bloemen. Bewonder bij de tempel de ongelooflijke architectuur van Hase Kannon, die het boeddhistische standbeeld van Kannon, de godin van de genade, herbergt. Kom meer te weten over deze godin met elf gezichten en zij vertegenwoordigt de verschillende fasen op zoek naar verlichting. Buiten kun je door de mooie tuinen dwalen en de Jizo-do Hall zien met honderden kleine Jizo Bodhisattva-beelden. Vervolg de tour naar de Kotokuin-tempel, waar u de beroemde Grote Boeddha van Japan zult vinden. Bewonder het imposante 13 meter hoge Grote Boeddhabeeld terwijl je leert over de betekenis en geschiedenis ervan, die dateert uit 1292. Als je eenmaal trek hebt gekregen, vul dan je energie aan en geniet van een lunch in een van Kamakura's beste Japanse restaurants. Na de lunch gaat u naar de Tsurugaoka Hachimangu-schrijn, gebouwd in 1063 en opgedragen aan keizer Ojin, ook wel bekend als de god van de oorlog. Het heiligdom is het belangrijkste Shinto-heiligdom in de stad en bevindt zich in het geografische centrum van Kamakura. Terwijl je het complex verkent, geniet je van de rustige sfeer en luister je naar het fascinerende inzicht van je gids in de geschiedenis van het heiligdom. Reis aan het einde van een onvergetelijke dag in Kamakura met de trein terug naar Tokio, waar je rond 16.00 of 17.00 uur aankomt.

Kamakura: Great Buddha, Hase Temple, & Komachi Street Tour

2. Kamakura: Great Buddha, Hase Temple, & Komachi Street Tour

Kamakura was de oude hoofdstad van Japan en nu een belangrijke dagtrip plek zowel voor Japanse en buitenlandse toeristen. Begin uw tour in Tokio, zodat u niet hoeft te zorgen te maken over het vervoer van / naar Tokyo! Neem de JR trein forabout 1. 5 uur en Eno-den, de lokale mooie trein in Kamakura. De Grote Boeddha is de tweede grootste Boeddha in Japan en verrassend het is gelegen in de open lucht! Hase tempel is beroemd om bloemen vooral hortensia, zodat u kunt genieten van verschillende bloemen in het seizoen. Er zijn ook veel interessante Budda, Kannon, en goden van rijkdom, zodat u een wens kunt maken om rijk te worden! Voor de lunch kunt u er te eten typische lokale gerechten. Kamakura is beroemd om schaal-en schelpdieren, maar als je het niet bevalt, kan andere voedingsmiddelen gerangschikt op basis van uw verzoek. Bezoek dan Tsurugaoka Hachimangu Shrine en geniet van winkelen bij Komachi straat. Als u wilt langer om te winkelen na de tour te blijven, je kunt. Als u wilt andere plaatsen zoals Hokokuji tempel met haar bamboebos of Enoshima eiland te bezoeken, kunnen plannen worden gewijzigd.

Kamakura: privérondleiding met gids met lokale gids

3. Kamakura: privérondleiding met gids met lokale gids

Ontdek de historische locaties, favoriete lokale plekken en verborgen juweeltjes van Kamakura tijdens een privéwandeling met een nationaal erkende gids. Kies uit een tour van 6 of 4 uur, waarvan het reisschema kan worden aangepast aan uw interesses. Gelegen op 1 uur van Tokio, maak kennis met enkele van de beste plekken, restaurants en winkels in Kamakura, de thuisbasis van de samurai en van groot cultureel belang voor Japan. Bezoek en betreed het interieur van het enorme Grote Boeddhabeeld, een symbool van groot belang voor Kamakura. Bewonder de beroemde tuinen van Hase-dera. Tijdens het regenseizoen (rond juni) bloeien 2500 kleurrijke hortensia's van 40 soorten in één keer om een wonderbaarlijk spektakel te creëren. Ga naar de Zeniarai Benten-schrijn waar de legende zegt dat wanneer geld wordt gewassen in het heilige water van de bron van het heiligdom, je meer geld zult verdienen. Ga naar de Hokoku-ji-tempel die bekend staat om zijn prachtige bamboebostuin. Proef hier matcha-thee terwijl u het uitzicht op het bos bewondert.

Hakone en Kamakura: 3-daagse treinpas

4. Hakone en Kamakura: 3-daagse treinpas

Gebruik de treindienst in de regio's Hakone en Kamakura van Japan met deze 36-uurspas. Geniet van onbeperkt reizen naar populaire lokale bezienswaardigheden wanneer u boekt. Profiteer van toegang tot de Owakudani-vulkaan, het Ashinoko-meer en het openluchtmuseum van Hakone. Zie Kamakura, een oude samoerai-hoofdstad met uitzicht op de baai en oude tempels. Maak onbeperkte ritten met aangewezen lokaal vervoer. Gebruik uw geldige ticket op alle Odakyu-lijnen, het meeste lokale vervoer van Hakone en alle Enoden-lijnen.

Kamakura: Daibutsu-wandeltocht met lokale gids

5. Kamakura: Daibutsu-wandeltocht met lokale gids

Kamakura, op slechts een uur rijden van Tokio, is de thuisbasis van de samoerai en is van groot cultureel belang voor Japan. Om uw dag te beginnen, ontmoet u uw gids in uw hotel of het dichtstbijzijnde station. Je gaat dan op pad om de Daibutsu Trail te bestrijden, die 6 km lang is. Het Daibutsu-wandelpad loopt tussen de Grote Boeddha (Daibutsu) in het zuiden en de Jochi-ji Zen-tempel in het noorden. Het pad passeert het unieke heiligdom voor het wassen van geld in Zeniarai Benten, waar je het pad kunt verlaten en naar Jufuku-ji kunt gaan, de eerste van de 5 belangrijke zen-tempels in Kakamkura. In de buurt kunnen ook de tempels van Engaku-ji en Kencho-ji worden bezocht. Vanaf Kencho-ji is het mogelijk om te voet verder te gaan op het Tennen-pad, voor een langere wandeling die eindigt bij de 5e en laatste van de vijf tempels. De tour kan naar uw wensen worden gepersonaliseerd. Laat de lokale partner weten wat u graag zou willen ervaren, hoe laat u uw tour wilt beginnen en waar u verblijft. Uw gids met nationale licentie zal uw zes uur durende tour aanpassen aan uw interesses.

Vanuit Tokio: Kamakura Private Customize Tour per luxe busje

6. Vanuit Tokio: Kamakura Private Customize Tour per luxe busje

Als u zich privé wilt verplaatsen met uw familie of vrienden, dan is mijn luxe autoservice de beste keuze voor u. Vergeleken met het gebruik van het openbaar vervoer, kunt u fysieke kracht besparen en de efficiëntie verbeteren. Voor een betere sightseeing-ervaring. Kamakura was in de 12e eeuw een politiek centrum. Een van de representatieve bezienswaardigheden is de grote afbeelding van Boeddha in de Kotoku-in-tempel. Vanaf daar kun je bijna alle beroemde tempels bezoeken. Op weg naar het Hachiman-heiligdom kunt u heerlijk winkelen in de KOMACHI-straat. Terwijl je door de straat loopt, voel je iets anders dan de westerse cultuur. In dit gebied zijn er veel waardevolle tempels en heiligdommen. U kunt ook een bezoek brengen aan het kleine eiland in het westelijke deel van Kamakura. Er zijn veel heiligdommen op het eiland gewijd aan Benten, de godin van geluk, rijkdom, muziek en kennis. Op een heldere dag kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de berg Fuji! U kunt het reisschema van uw tour aanpassen of we kunnen u een referentie geven op basis van uw voorkeuren

Kamakura: privégeschiedenis en erfgoedtour door riksja

7. Kamakura: privégeschiedenis en erfgoedtour door riksja

Verken het buitengewone verleden van Kamakura tijdens een privétour door de tempels en erfgoedsites. Ontmoet je Engelssprekende riksja-chauffeur op het JR Kamakura treinstation om je rondleiding door de stad te beginnen. Kies uit 4 verschillende tourduur die bij uw schema passen en ontdek deze oude Samurai-hoofdstad. Tijdens de 45 minuten durende rondleiding leidt je deskundige gids je door het centrum van de stad, langs de Otori-poort en de beroemde Tsurugaoka Hachimangu-schrijn. Keer terug naar het station door schilderachtige zijstraten, langs tempels met uitgestrekte terreinen. Voor een meer diepgaande ervaring omvat de tour van 1 uur en 10 minuten een stop bij de Hokokuji-tempel, waar je door de beroemde tuinen kunt dwalen. Met de tour van 2 uur en 10 minuten klim je helemaal naar de Tsurugaoka Hachimangu-schrijn en geniet je van het uitzicht over de stad. Deze optie omvat ook een bezoek aan de Daibutsu, het Grote Boeddhabeeld. Voor de meest uitgebreide tour van Kamakura, selecteer je de tour van 3 uur en 10 minuten, die alle hierboven genoemde bezienswaardigheden omvat.

Van Tokio: Kamakura Sightseeing privé dagtocht & tempels

8. Van Tokio: Kamakura Sightseeing privé dagtocht & tempels

Ga op weg naar het Kamakura-gebied nadat je bent opgehaald bij je hotel / je huis. Je eerste reisbestemming is het stationsgebied van Kamakura, inclusief het Tsurugaoka Hachiman-heiligdom, het belangrijkste heiligdom van Kamakura en Komachi Street, een populaire winkelstraat waar je kunt genieten van lokale gerechten, snacks en souvenirs. De volgende stap is een bezoek aan de Hasedera, waar je het beroemde elfkoppige beeld van Kannon kunt zien dat 9,18 meter hoog is en dit maakt het een van de grootste houten boeddhistische beelden in Japan. Ga vanuit Hasedera naar een van de meest iconische plekken in Kamakura, de Kotoku-in-tempel met zijn enorme bronzen Boeddhabeeld dat Kamakura Daibutsu (Grote Boeddha van Kamakura) wordt genoemd. Hij is 11,3 meter hoog en weegt ongeveer 121 ton. De laatste stap van de tour is Enoshima, een klein eiland ten westen van Kamakura. We raden aan om er te komen met de Eno-den-trein, een iconische enkelsporige trein. Op heldere dagen kon je genieten van een prachtig uitzicht. Geniet van sightseeing, bezoek aan heiligdommen en winkelen in Enoshima. -------------------- 【COVID-19 Veiligheidsmaatregelen】 ・Veiligheidsscherm geïnstalleerd tussen bestuurdersstoel en passagiersstoelen in voertuigen. ・Voertuigen worden regelmatig ontsmet. ・Voertuigen worden regelmatig geventileerd voor circulatie van frisse lucht. ・Regelmatige temperatuurcontroles voor alle chauffeurs. ・Chauffeurs dragen een gezichtsmasker. ・Chauffeurs ontsmetten/wassen regelmatig de handen. ・Chauffeurs hebben een handdesinfecterend middel voor passagiers.

Beschikbare activiteiten

  • Privétours
  • Citycards
  • Wateractiviteiten
10 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Kamakura

Wil je alle activiteiten in Kamakura ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.