Ontdek het beste van
Kamakura

Onze aanbevelingen voor Kamakura

Vanuit Tokio: Kamakura en Enoshima 1-daagse bustour

1. Vanuit Tokio: Kamakura en Enoshima 1-daagse bustour

Stap op de bus vanaf een van de verschillende vertreklocaties in het centrum van Tokio (pendelbusservice) en ga op weg naar de voormalige hoofdstad van Japan tussen de 12e en 14e eeuw: Kamakura. Begin de wandeltour door deze kuststad door de beroemde Wakamiya straat in de richting van Tsurugaoka Hachiman Shrine, Kamakura's belangrijkste Shinto schrijn. Als je na het bezoek nog wat tijd over hebt, neem dan een kijkje in de nabijgelegen Komachi Street, een populaire winkelstraat waar je kunt genieten van lokale zeevruchten, snacks en souvenirs. Vervolgens breng je een bezoek aan de Hase-dera (Hase tempel), de thuisbasis van het beroemde elfkoppige beeld van Kannon, de Godin van de Barmhartigheid, dat wordt beschouwd als een van de grootste houten beelden in Japan. Het schilderachtige uitzicht vanaf het observatieplatform op de bovenste verdieping wordt erkend als een van de meest pittoreske plekjes in Kamakura. Ga verder vanaf de Hase Tempel en wandel naar een van de meest iconische plaatsen in Kamakura, de Kotoku Tempel met het enorme bronzen Boeddhabeeld, dat door de Japanse regering is uitgeroepen tot Nationaal Erfgoed. Het beeld is 11,3 meter hoog en weegt ongeveer 121 ton. De laatste stop van de tour is Enoshima, een klein eiland ten westen van Kamakura. Op het eiland vind je veel heiligdommen die gewijd zijn aan Benten, een populaire godin van geluk, rijkdom, muziek en kennis. Op heldere dagen kun je vanaf het eiland ook genieten van een prachtig uitzicht op Mt. Fuji!

Vanuit Tokio: Dagtocht Kamakura, Hachimangu schrijn & Enoshima

2. Vanuit Tokio: Dagtocht Kamakura, Hachimangu schrijn & Enoshima

Ontsnap aan de drukte van Tokio tijdens een dagtocht naar Kamakura, waar geschiedenis, cultuur, bergen en zee naast elkaar bestaan. Bezoek de Grote Boeddhazaal en het Tsuruhachimangu-heiligdom, maak een wandeling langs de kust van Shonan en maak een ritje met de Enoden Electric Railway. Nadat je bent opgehaald uit Tokio, rijd je naar Kamakura. Berijd het schattige kleine Enoden-treintje dat al meer dan 100 jaar rijdt en passeer de beroemde bezienswaardigheden van Kamakura langs de kust van Shonan en een mozaïek van kleurrijke wijken met hun eigen smaak aan zee. Ga vervolgens via de spoorwegovergang en de weg de trap af naar de beroemde Shonan-kust in Kanto. Maak een wandeling over het strand, luister naar het geluid van de golven en ontspan onder de zon. Als het weer goed is, kun je de berg Fuji zelfs direct zien. Ga verder naar het Enoshima-heiligdom dat in 552 werd gebouwd in opdracht van keizer Kinmei. Bewonder het houten kleurrijke 8-armige zittende Benzaiten-beeld, het Hizen-land Fujiwara Masahirosakutachi, de Happo-schildpad, de Enoshima-oorsprong en de bronzen torii - allemaal nationaal aangewezen culturele eigendommen. Dan is het tijd om Kamakura's must-see attractie, de Grote Boeddha, te ontdekken. Dit majestueuze bronzen beeld, dat 13,35 meter hoog is, belichaamt de rijke boeddhistische cultuur van Japan en is de op een na hoogste bronzen Boeddha van het land (kaartjes zijn voor eigen rekening). Ga naar het Shinto-heiligdom van Tsurugaoka Hachimangū in Kamakura om de spirituele essentie van Japan te omarmen. Verken een symbool van samurai-erfgoed en welvaart met een blik op majestueuze torii-poorten, prachtige tuinen en historische bouwwerken. Dompel jezelf onder in traditionele rituelen en een serene omgeving. Loop ten slotte Komachi Street in, een levendige oude straat in Kamakura die zich uitstrekt van het Tsurugaoka Hachimangu-heiligdom tot het Kamakura Station. Geniet van de sfeer van deze bijzondere moderne strook in het centrum van een oude stad.

Kamakura: privé begeleide wandeltocht met lokale gids

3. Kamakura: privé begeleide wandeltocht met lokale gids

Ontdek de historische bezienswaardigheden, favoriete lokale plekken en verborgen juweeltjes van Kamakura tijdens een privéwandeling met een nationaal erkende gids. Kies uit een tour van 6 of 4 uur, waarvan de route kan worden aangepast aan uw interesses. Gelegen op 1 uur van Tokio, maak kennis met enkele van de beste plekken, restaurants en winkels in Kamakura, de thuisbasis van de samoerai en van groot cultureel belang voor Japan. Bezoek en betreed het interieur van het enorme Grote Boeddhabeeld, een symbool van groot belang voor Kamakura. Bewonder de beroemde tuinen van Hase-dera. Tijdens het regenseizoen (rond juni) bloeien 2500 kleurrijke hortensia's van 40 soorten tegelijk en zorgen voor een wonderlijk schouwspel. Ga naar de Zeniarai Benten-schrijn waar de legende zegt dat wanneer geld wordt gewassen in het heilige water van de bron van de schrijn, je meer geld zult verdienen. Ga naar de Hokoku-ji-tempel die bekend staat om zijn prachtige bamboebostuin. Proef hier matcha-thee terwijl je het uitzicht op het bos bewondert.

Hakone en Kamakura: 3-daagse treinpas

4. Hakone en Kamakura: 3-daagse treinpas

Gebruik de treindienst in de regio's Hakone en Kamakura van Japan met deze 36-uurspas. Geniet van onbeperkt reizen naar populaire lokale bezienswaardigheden wanneer u boekt. Profiteer van toegang tot de Owakudani-vulkaan, het Ashinoko-meer en het openluchtmuseum van Hakone. Zie Kamakura, een oude samoerai-hoofdstad met uitzicht op de baai en oude tempels. Maak onbeperkte ritten met aangewezen lokaal vervoer. Gebruik uw geldige ticket op alle Odakyu-lijnen, het meeste lokale vervoer van Hakone en alle Enoden-lijnen.

Vanuit Tokio: Kamakura Private Customize Tour per luxe busje

5. Vanuit Tokio: Kamakura Private Customize Tour per luxe busje

Als u zich privé wilt verplaatsen met uw familie of vrienden, dan is mijn luxe autoservice de beste keuze voor u. Vergeleken met het gebruik van het openbaar vervoer, kunt u fysieke kracht besparen en de efficiëntie verbeteren. Voor een betere sightseeing-ervaring. Kamakura was in de 12e eeuw een politiek centrum. Een van de representatieve bezienswaardigheden is de grote afbeelding van Boeddha in de Kotoku-in-tempel. Vanaf daar kun je bijna alle beroemde tempels bezoeken. Op weg naar het Hachiman-heiligdom kunt u heerlijk winkelen in de KOMACHI-straat. Terwijl je door de straat loopt, voel je iets anders dan de westerse cultuur. In dit gebied zijn er veel waardevolle tempels en heiligdommen. U kunt ook een bezoek brengen aan het kleine eiland in het westelijke deel van Kamakura. Er zijn veel heiligdommen op het eiland gewijd aan Benten, de godin van geluk, rijkdom, muziek en kennis. Op een heldere dag kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de berg Fuji! U kunt het reisschema van uw tour aanpassen of we kunnen u een referentie geven op basis van uw voorkeuren

Vanuit Tokio: Kamakura Tempels Privé Rondleiding

6. Vanuit Tokio: Kamakura Tempels Privé Rondleiding

De tour begint met het ophalen van je hotel in Tokio en reist per trein naar Kamakura. Na een treinreis van 1 uur arriveert u in Kamakura en gaat u naar de eerste halte van de dag, de Hase-tempel, ook wel bekend als de Tempel van Bloemen. Bewonder bij de tempel de ongelooflijke architectuur van Hase Kannon, die het boeddhistische standbeeld van Kannon, de godin van de genade, herbergt. Leer meer over deze godin met elf gezichten en zij vertegenwoordigt de verschillende fasen op zoek naar verlichting. Buiten kun je door de mooie tuinen dwalen en de Jizo-do Hall zien met honderden kleine Jizo Bodhisattva-beelden. Vervolg de tour naar de Kotokuin-tempel, waar je de beroemde Grote Boeddha van Japan zult vinden. Bewonder het imposante 13 meter hoge Grote Boeddhabeeld terwijl je meer te weten komt over de betekenis en geschiedenis ervan, die dateert uit 1292. Als je eenmaal trek hebt gekregen, vul dan je energie aan en geniet van een lunch in een van Kamakura's beste Japanse restaurants. Na de lunch gaat u naar de Tsurugaoka Hachimangu-schrijn, gebouwd in 1063 en opgedragen aan keizer Ojin, ook wel bekend als de god van de oorlog. Het heiligdom is het belangrijkste Shinto-heiligdom in de stad en bevindt zich in het geografische centrum van Kamakura. Terwijl je het complex verkent, geniet je van de rustige sfeer en luister je naar het fascinerende inzicht van je gids in de geschiedenis van het heiligdom. Reis aan het einde van een onvergetelijke dag in Kamakura met de trein terug naar Tokio, waar je rond 16.00 of 17.00 uur aankomt.

Kamakura dagvullende historische / culturele tour

7. Kamakura dagvullende historische / culturele tour

Ontdek de betoverende schoonheid van Kamakura, Japan, tijdens een boeiende historische tour die je terug in de tijd brengt. Dompel jezelf onder in de rijke cultuur en oude tradities van dit juweeltje aan de kust terwijl je iconische locaties verkent zoals de Grote Boeddha, het Tsurugaoka Hachimangu-heiligdom en Zen-tempels omgeven door weelderige tuinen. Met deskundige gidsen, die in het gebied wonen waar ze van houden, genieten van adembenemende landschappen en proeven van de authentieke Japanse keuken, belooft deze tour een onvergetelijke reis door het hart van het legendarische verleden van Japan.

Kamakura Halfdaagse tour met een lokale bewoner

8. Kamakura Halfdaagse tour met een lokale bewoner

Ontdek de betoverende schoonheid van Kamakura, Japan, tijdens een fascinerende historische tour die je terugvoert in de tijd. Dompel jezelf onder in de rijke cultuur en eeuwenoude tradities van dit juweeltje aan de kust terwijl je iconische plekken verkent zoals Tsurugaoka Hachimangu Shrine en Zen-tempels omringd door weelderige tuinen. We kunnen deze prachtige tour volledig op maat maken en kunnen niet wachten om je dit prachtige gebied te laten zien! Met deskundige gidsen die wonen in het gebied waar ze van houden, een adembenemend landschap en een voorproefje van de authentieke Japanse keuken, belooft deze tour een onvergetelijke reis door het hart van het legendarische verleden van Japan.

van Tokio naar Kamakura: Grote Boeddha & Slam-Dunk Fan Tour

9. van Tokio naar Kamakura: Grote Boeddha & Slam-Dunk Fan Tour

Ga mee met deze tour en ontdek de verbazingwekkende anime- en mangacultuur van Japan en de eeuwenoude schoonheid van Kamakura! Je volgt de voetsporen van de personages uit Slam Dunk, de populaire serie waarin Kamakura High School en de Shonan kust centraal staan. Je zult je ook verwonderen over de Grote Boeddha van Kamakura, de grootse Tsurugaoka Hachimangu Schrijn en het magische Enoshima eiland. Je Engelssprekende gids zal de verhalen, geschiedenis en cultuur van deze plaatsen met je delen. Je maakt ook een ritje met de Enoden tram en geniet van het uitzicht op de kust en de stad. Deze tour biedt ophaal- en terugbrengservice vanaf je hotel of trefpunt in Tokio. Je kunt ook kiezen voor een transferservice naar je hotel of B&B na de tour. De tour duurt ongeveer 10 uur en omvat alle hoogtepunten van Kamakura en Enoshima. Je hebt genoeg tijd om foto's te maken, souvenirs te kopen en het lokale eten te proeven. De ophaalservice begint 's ochtends om 8:00 uur in Tokio. Grote Boeddha van Kamakura (ongeveer 30 minuten) De Grote Boeddha van Kamakura is een bronzen beeld van Amitabha Boeddha, de belangrijkste Boeddha in het Zuivere Land Boeddhisme. Het bevindt zich in de Kotoku-in Tempel, die dateert uit de 13e eeuw. Het is een van de beroemdste bezienswaardigheden van Kamakura en een symbool van het Japanse boeddhisme. Je kunt het tempelterrein betreden voor 300 yen en voor 20 yen naar binnen gaan om het holle interieur en de structuur te bekijken. Tsurugaoka Hachimangu Schrijn (ongeveer 90 minuten) Tsurugaoka Hachimangu Shrine is het belangrijkste heiligdom in Kamakura. Het is gewijd aan Hachiman, de god van de oorlog en beschermheilige van de samoerai. Je kunt de architectuur, de tuinen en de beelden van het heiligdom bewonderen. Je kunt er ook geluksamuletten kopen of een wens doen. ▼Enoshima (ongeveer 120 minuten) Hier staat het Enoshima heiligdom, dat Benzaiten eert, de godin van muziek en kunst. Enoshima is al sinds de Edo-periode een populaire toeristische bestemming, vooral voor Kabuki-acteurs die het talent van Benzaiten bewonderen. Kamakura Middelbare School (ongeveer 40 minuten) Kamakura High School is het prototype van Lingnan High School in de animeserie Slam Dunk. Fans van de serie kunnen het kruispunt bij het station bezoeken waar de hoofdpersoon Hanamichi Sakuragi zijn verliefdheid Haruko voor het eerst ontmoette. Je kunt ook foto's maken van de school, het kruispunt en de spoorwegovergang die in de serie voorkwamen. Je kunt ook wat souvenirs of snacks kopen in de nabijgelegen winkels. ▼Enoden Experience (ongeveer 15 minuten) De Enoden tram is een charmante tram die rijdt tussen Fujisawa en Kamakura. Onderweg zie je veel van de beroemde bezienswaardigheden van Kamakura en de prachtige kust van Shonan. De Enoden tram is een symbool van Kamakura en komt vaak voor in anime en films. Je kunt van veraf van het uitzicht genieten of in de tram stappen voor een leuk ritje. De kosten voor de tram zijn bij de prijs van de tour inbegrepen. Rijd terug naar Tokio (ongeveer 90 minuten). Je wordt om 18:00 uur bij je hotel, B&B of trefpunt in Tokio afgezet.

Kamakura: Daibutsu-wandelpadtour met lokale gids

10. Kamakura: Daibutsu-wandelpadtour met lokale gids

Kamakura, op slechts een uur rijden van Tokio, is de thuisbasis van de samurai en is van groot cultureel belang voor Japan. Om uw dag te beginnen, ontmoet u uw gids in uw hotel of het dichtstbijzijnde station. Je gaat dan op pad om de Daibutsu Trail te bestrijden, die 6 km lang is. Het Daibutsu-wandelpad loopt tussen de Grote Boeddha (Daibutsu) in het zuiden en de Jochi-ji Zen-tempel in het noorden. Het pad passeert het unieke "geldwas"-heiligdom in Zeniarai Benten, waar je het pad kunt aftakken en naar Jufuku-ji kunt gaan, de eerste van de 5 belangrijke zen-tempels in Kakamkura. In de buurt zijn ook de tempels van Engaku-ji en Kencho-ji te bezoeken. Vanaf Kencho-ji is het mogelijk om te voet verder te gaan op het Tennen-pad, voor een langere wandeling die eindigt bij de 5e en laatste van de vijf tempels. De tour kan worden gepersonaliseerd volgens uw wensen. Laat de lokale partner gewoon weten wat je wilt ervaren, hoe laat je aan je tour wilt beginnen en waar je verblijft. Uw nationaal erkende gids zal uw zes uur durende tour aanpassen aan uw interesses.

Populaire activiteiten

De publiekstrekkers van Kamakura

Alle activiteiten

67 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Onze aanbevelingen voor Kamakura

Vanuit Tokio: Kamakura en Enoshima 1-daagse bustour

Vanuit Tokio: Kamakura en Enoshima 1-daagse bustour

Stap op de bus vanaf een van de verschillende vertreklocaties in het centrum van Tokio (pendelbusservice) en ga op weg naar de voormalige hoofdstad van Japan tussen de 12e en 14e eeuw: Kamakura. Begin de wandeltour door deze kuststad door de beroemde Wakamiya straat in de richting van Tsurugaoka Hachiman Shrine, Kamakura's belangrijkste Shinto schrijn. Als je na het bezoek nog wat tijd over hebt, neem dan een kijkje in de nabijgelegen Komachi Street, een populaire winkelstraat waar je kunt genieten van lokale zeevruchten, snacks en souvenirs. Vervolgens breng je een bezoek aan de Hase-dera (Hase tempel), de thuisbasis van het beroemde elfkoppige beeld van Kannon, de Godin van de Barmhartigheid, dat wordt beschouwd als een van de grootste houten beelden in Japan. Het schilderachtige uitzicht vanaf het observatieplatform op de bovenste verdieping wordt erkend als een van de meest pittoreske plekjes in Kamakura. Ga verder vanaf de Hase Tempel en wandel naar een van de meest iconische plaatsen in Kamakura, de Kotoku Tempel met het enorme bronzen Boeddhabeeld, dat door de Japanse regering is uitgeroepen tot Nationaal Erfgoed. Het beeld is 11,3 meter hoog en weegt ongeveer 121 ton. De laatste stop van de tour is Enoshima, een klein eiland ten westen van Kamakura. Op het eiland vind je veel heiligdommen die gewijd zijn aan Benten, een populaire godin van geluk, rijkdom, muziek en kennis. Op heldere dagen kun je vanaf het eiland ook genieten van een prachtig uitzicht op Mt. Fuji!

Vanuit Tokio: Dagtocht Kamakura, Hachimangu schrijn & Enoshima

Vanuit Tokio: Dagtocht Kamakura, Hachimangu schrijn & Enoshima

Ontsnap aan de drukte van Tokio tijdens een dagtocht naar Kamakura, waar geschiedenis, cultuur, bergen en zee naast elkaar bestaan. Bezoek de Grote Boeddhazaal en het Tsuruhachimangu-heiligdom, maak een wandeling langs de kust van Shonan en maak een ritje met de Enoden Electric Railway. Nadat je bent opgehaald uit Tokio, rijd je naar Kamakura. Berijd het schattige kleine Enoden-treintje dat al meer dan 100 jaar rijdt en passeer de beroemde bezienswaardigheden van Kamakura langs de kust van Shonan en een mozaïek van kleurrijke wijken met hun eigen smaak aan zee. Ga vervolgens via de spoorwegovergang en de weg de trap af naar de beroemde Shonan-kust in Kanto. Maak een wandeling over het strand, luister naar het geluid van de golven en ontspan onder de zon. Als het weer goed is, kun je de berg Fuji zelfs direct zien. Ga verder naar het Enoshima-heiligdom dat in 552 werd gebouwd in opdracht van keizer Kinmei. Bewonder het houten kleurrijke 8-armige zittende Benzaiten-beeld, het Hizen-land Fujiwara Masahirosakutachi, de Happo-schildpad, de Enoshima-oorsprong en de bronzen torii - allemaal nationaal aangewezen culturele eigendommen. Dan is het tijd om Kamakura's must-see attractie, de Grote Boeddha, te ontdekken. Dit majestueuze bronzen beeld, dat 13,35 meter hoog is, belichaamt de rijke boeddhistische cultuur van Japan en is de op een na hoogste bronzen Boeddha van het land (kaartjes zijn voor eigen rekening). Ga naar het Shinto-heiligdom van Tsurugaoka Hachimangū in Kamakura om de spirituele essentie van Japan te omarmen. Verken een symbool van samurai-erfgoed en welvaart met een blik op majestueuze torii-poorten, prachtige tuinen en historische bouwwerken. Dompel jezelf onder in traditionele rituelen en een serene omgeving. Loop ten slotte Komachi Street in, een levendige oude straat in Kamakura die zich uitstrekt van het Tsurugaoka Hachimangu-heiligdom tot het Kamakura Station. Geniet van de sfeer van deze bijzondere moderne strook in het centrum van een oude stad.

Kamakura: privé begeleide wandeltocht met lokale gids

Kamakura: privé begeleide wandeltocht met lokale gids

Ontdek de historische bezienswaardigheden, favoriete lokale plekken en verborgen juweeltjes van Kamakura tijdens een privéwandeling met een nationaal erkende gids. Kies uit een tour van 6 of 4 uur, waarvan de route kan worden aangepast aan uw interesses. Gelegen op 1 uur van Tokio, maak kennis met enkele van de beste plekken, restaurants en winkels in Kamakura, de thuisbasis van de samoerai en van groot cultureel belang voor Japan. Bezoek en betreed het interieur van het enorme Grote Boeddhabeeld, een symbool van groot belang voor Kamakura. Bewonder de beroemde tuinen van Hase-dera. Tijdens het regenseizoen (rond juni) bloeien 2500 kleurrijke hortensia's van 40 soorten tegelijk en zorgen voor een wonderlijk schouwspel. Ga naar de Zeniarai Benten-schrijn waar de legende zegt dat wanneer geld wordt gewassen in het heilige water van de bron van de schrijn, je meer geld zult verdienen. Ga naar de Hokoku-ji-tempel die bekend staat om zijn prachtige bamboebostuin. Proef hier matcha-thee terwijl je het uitzicht op het bos bewondert.

Hakone en Kamakura: 3-daagse treinpas

Hakone en Kamakura: 3-daagse treinpas

Gebruik de treindienst in de regio's Hakone en Kamakura van Japan met deze 36-uurspas. Geniet van onbeperkt reizen naar populaire lokale bezienswaardigheden wanneer u boekt. Profiteer van toegang tot de Owakudani-vulkaan, het Ashinoko-meer en het openluchtmuseum van Hakone. Zie Kamakura, een oude samoerai-hoofdstad met uitzicht op de baai en oude tempels. Maak onbeperkte ritten met aangewezen lokaal vervoer. Gebruik uw geldige ticket op alle Odakyu-lijnen, het meeste lokale vervoer van Hakone en alle Enoden-lijnen.

Vanuit Tokio: Kamakura Private Customize Tour per luxe busje

Vanuit Tokio: Kamakura Private Customize Tour per luxe busje

Als u zich privé wilt verplaatsen met uw familie of vrienden, dan is mijn luxe autoservice de beste keuze voor u. Vergeleken met het gebruik van het openbaar vervoer, kunt u fysieke kracht besparen en de efficiëntie verbeteren. Voor een betere sightseeing-ervaring. Kamakura was in de 12e eeuw een politiek centrum. Een van de representatieve bezienswaardigheden is de grote afbeelding van Boeddha in de Kotoku-in-tempel. Vanaf daar kun je bijna alle beroemde tempels bezoeken. Op weg naar het Hachiman-heiligdom kunt u heerlijk winkelen in de KOMACHI-straat. Terwijl je door de straat loopt, voel je iets anders dan de westerse cultuur. In dit gebied zijn er veel waardevolle tempels en heiligdommen. U kunt ook een bezoek brengen aan het kleine eiland in het westelijke deel van Kamakura. Er zijn veel heiligdommen op het eiland gewijd aan Benten, de godin van geluk, rijkdom, muziek en kennis. Op een heldere dag kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de berg Fuji! U kunt het reisschema van uw tour aanpassen of we kunnen u een referentie geven op basis van uw voorkeuren

Vanuit Tokio: Kamakura Tempels Privé Rondleiding

Vanuit Tokio: Kamakura Tempels Privé Rondleiding

De tour begint met het ophalen van je hotel in Tokio en reist per trein naar Kamakura. Na een treinreis van 1 uur arriveert u in Kamakura en gaat u naar de eerste halte van de dag, de Hase-tempel, ook wel bekend als de Tempel van Bloemen. Bewonder bij de tempel de ongelooflijke architectuur van Hase Kannon, die het boeddhistische standbeeld van Kannon, de godin van de genade, herbergt. Leer meer over deze godin met elf gezichten en zij vertegenwoordigt de verschillende fasen op zoek naar verlichting. Buiten kun je door de mooie tuinen dwalen en de Jizo-do Hall zien met honderden kleine Jizo Bodhisattva-beelden. Vervolg de tour naar de Kotokuin-tempel, waar je de beroemde Grote Boeddha van Japan zult vinden. Bewonder het imposante 13 meter hoge Grote Boeddhabeeld terwijl je meer te weten komt over de betekenis en geschiedenis ervan, die dateert uit 1292. Als je eenmaal trek hebt gekregen, vul dan je energie aan en geniet van een lunch in een van Kamakura's beste Japanse restaurants. Na de lunch gaat u naar de Tsurugaoka Hachimangu-schrijn, gebouwd in 1063 en opgedragen aan keizer Ojin, ook wel bekend als de god van de oorlog. Het heiligdom is het belangrijkste Shinto-heiligdom in de stad en bevindt zich in het geografische centrum van Kamakura. Terwijl je het complex verkent, geniet je van de rustige sfeer en luister je naar het fascinerende inzicht van je gids in de geschiedenis van het heiligdom. Reis aan het einde van een onvergetelijke dag in Kamakura met de trein terug naar Tokio, waar je rond 16.00 of 17.00 uur aankomt.

Kamakura dagvullende historische / culturele tour

Kamakura dagvullende historische / culturele tour

Ontdek de betoverende schoonheid van Kamakura, Japan, tijdens een boeiende historische tour die je terug in de tijd brengt. Dompel jezelf onder in de rijke cultuur en oude tradities van dit juweeltje aan de kust terwijl je iconische locaties verkent zoals de Grote Boeddha, het Tsurugaoka Hachimangu-heiligdom en Zen-tempels omgeven door weelderige tuinen. Met deskundige gidsen, die in het gebied wonen waar ze van houden, genieten van adembenemende landschappen en proeven van de authentieke Japanse keuken, belooft deze tour een onvergetelijke reis door het hart van het legendarische verleden van Japan.

Kamakura Halfdaagse tour met een lokale bewoner

Kamakura Halfdaagse tour met een lokale bewoner

Ontdek de betoverende schoonheid van Kamakura, Japan, tijdens een fascinerende historische tour die je terugvoert in de tijd. Dompel jezelf onder in de rijke cultuur en eeuwenoude tradities van dit juweeltje aan de kust terwijl je iconische plekken verkent zoals Tsurugaoka Hachimangu Shrine en Zen-tempels omringd door weelderige tuinen. We kunnen deze prachtige tour volledig op maat maken en kunnen niet wachten om je dit prachtige gebied te laten zien! Met deskundige gidsen die wonen in het gebied waar ze van houden, een adembenemend landschap en een voorproefje van de authentieke Japanse keuken, belooft deze tour een onvergetelijke reis door het hart van het legendarische verleden van Japan.

van Tokio naar Kamakura: Grote Boeddha & Slam-Dunk Fan Tour

van Tokio naar Kamakura: Grote Boeddha & Slam-Dunk Fan Tour

Ga mee met deze tour en ontdek de verbazingwekkende anime- en mangacultuur van Japan en de eeuwenoude schoonheid van Kamakura! Je volgt de voetsporen van de personages uit Slam Dunk, de populaire serie waarin Kamakura High School en de Shonan kust centraal staan. Je zult je ook verwonderen over de Grote Boeddha van Kamakura, de grootse Tsurugaoka Hachimangu Schrijn en het magische Enoshima eiland. Je Engelssprekende gids zal de verhalen, geschiedenis en cultuur van deze plaatsen met je delen. Je maakt ook een ritje met de Enoden tram en geniet van het uitzicht op de kust en de stad. Deze tour biedt ophaal- en terugbrengservice vanaf je hotel of trefpunt in Tokio. Je kunt ook kiezen voor een transferservice naar je hotel of B&B na de tour. De tour duurt ongeveer 10 uur en omvat alle hoogtepunten van Kamakura en Enoshima. Je hebt genoeg tijd om foto's te maken, souvenirs te kopen en het lokale eten te proeven. De ophaalservice begint 's ochtends om 8:00 uur in Tokio. Grote Boeddha van Kamakura (ongeveer 30 minuten) De Grote Boeddha van Kamakura is een bronzen beeld van Amitabha Boeddha, de belangrijkste Boeddha in het Zuivere Land Boeddhisme. Het bevindt zich in de Kotoku-in Tempel, die dateert uit de 13e eeuw. Het is een van de beroemdste bezienswaardigheden van Kamakura en een symbool van het Japanse boeddhisme. Je kunt het tempelterrein betreden voor 300 yen en voor 20 yen naar binnen gaan om het holle interieur en de structuur te bekijken. Tsurugaoka Hachimangu Schrijn (ongeveer 90 minuten) Tsurugaoka Hachimangu Shrine is het belangrijkste heiligdom in Kamakura. Het is gewijd aan Hachiman, de god van de oorlog en beschermheilige van de samoerai. Je kunt de architectuur, de tuinen en de beelden van het heiligdom bewonderen. Je kunt er ook geluksamuletten kopen of een wens doen. ▼Enoshima (ongeveer 120 minuten) Hier staat het Enoshima heiligdom, dat Benzaiten eert, de godin van muziek en kunst. Enoshima is al sinds de Edo-periode een populaire toeristische bestemming, vooral voor Kabuki-acteurs die het talent van Benzaiten bewonderen. Kamakura Middelbare School (ongeveer 40 minuten) Kamakura High School is het prototype van Lingnan High School in de animeserie Slam Dunk. Fans van de serie kunnen het kruispunt bij het station bezoeken waar de hoofdpersoon Hanamichi Sakuragi zijn verliefdheid Haruko voor het eerst ontmoette. Je kunt ook foto's maken van de school, het kruispunt en de spoorwegovergang die in de serie voorkwamen. Je kunt ook wat souvenirs of snacks kopen in de nabijgelegen winkels. ▼Enoden Experience (ongeveer 15 minuten) De Enoden tram is een charmante tram die rijdt tussen Fujisawa en Kamakura. Onderweg zie je veel van de beroemde bezienswaardigheden van Kamakura en de prachtige kust van Shonan. De Enoden tram is een symbool van Kamakura en komt vaak voor in anime en films. Je kunt van veraf van het uitzicht genieten of in de tram stappen voor een leuk ritje. De kosten voor de tram zijn bij de prijs van de tour inbegrepen. Rijd terug naar Tokio (ongeveer 90 minuten). Je wordt om 18:00 uur bij je hotel, B&B of trefpunt in Tokio afgezet.

Kamakura: Daibutsu-wandelpadtour met lokale gids

Kamakura: Daibutsu-wandelpadtour met lokale gids

Kamakura, op slechts een uur rijden van Tokio, is de thuisbasis van de samurai en is van groot cultureel belang voor Japan. Om uw dag te beginnen, ontmoet u uw gids in uw hotel of het dichtstbijzijnde station. Je gaat dan op pad om de Daibutsu Trail te bestrijden, die 6 km lang is. Het Daibutsu-wandelpad loopt tussen de Grote Boeddha (Daibutsu) in het zuiden en de Jochi-ji Zen-tempel in het noorden. Het pad passeert het unieke "geldwas"-heiligdom in Zeniarai Benten, waar je het pad kunt aftakken en naar Jufuku-ji kunt gaan, de eerste van de 5 belangrijke zen-tempels in Kakamkura. In de buurt zijn ook de tempels van Engaku-ji en Kencho-ji te bezoeken. Vanaf Kencho-ji is het mogelijk om te voet verder te gaan op het Tennen-pad, voor een langere wandeling die eindigt bij de 5e en laatste van de vijf tempels. De tour kan worden gepersonaliseerd volgens uw wensen. Laat de lokale partner gewoon weten wat je wilt ervaren, hoe laat je aan je tour wilt beginnen en waar je verblijft. Uw nationaal erkende gids zal uw zes uur durende tour aanpassen aan uw interesses.

Veelgestelde vragen over Kamakura

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Kamakura?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Bekijk alle dagtochten en excursies vanuit Kamakura op GetYourGuide

De topbezienswaardigheden in Kamakura

Activiteiten in Kamakura

Steden in Japan

Andere activiteiten in Kamakura

Wil je alle activiteiten in Kamakura bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kamakura

Gemiddelde beoordeling

4.7
(58 beoordelingen)