Belevingen in
Kamnik

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Kamnik: De beste dingen die je niet wil missen

Van Ljubljana: Private Postojna Cave & Predjama Castle Trip

1. Van Ljubljana: Private Postojna Cave & Predjama Castle Trip

Ontmoet je gids in het centrum van Ljubljana en vestig je in je rit terwijl je op weg gaat naar twee van de meest betoverende wereldwonderen van Slovenië, het kasteel van Predjama en de grotten van Postojna. Ten eerste, bewonder de stalagmieten in de grot van Postojna en ontdek de fascinerende wereld van een ongewone amfibie, de blinde salamander. Je zult deze betoverende ondergrondse wereld verkennen terwijl je gids de geologische krachten verklaart die ze hebben gecreëerd. Ga vervolgens naar het Predjama-kasteel, een kasteel vol met verhalenboeken, ingeklemd onder een indrukwekkende stenen boog en tegen een klif. Bewonder de unieke renaissance-architectuur van het kasteel in de historische regio van de Binnen-provincie. Vanuit het kasteel kunt u genieten van het uitzicht op het weelderige, landelijke Slovenië. Daarna leun achterover en ontspan je tijdens je rit terug naar Ljubljana.

...
Private Trip naar meer van Bled en Radovljica met Lunch

2. Private Trip naar meer van Bled en Radovljica met Lunch

Uw excursie begint met een gratis pick-up van uw hotel of alternatieve ontmoetingsplek bij pick-up is niet mogelijk in het hotel. Tijdens de rit in een comfortabele auto / minibus zal uw gids informatie te delen en antwoord op uw vragen met betrekking tot Slovenië. Ondertussen rijdt u ongeveer een uur door het platteland Slovenië in de richting van de Julische Alpen. Wanneer je aankomt in Bled, zult u een rit rond het meer, en een korte wandeling rond het meer van Bled, waar uw gids zijn / haar kennis te delen over deze prachtige plek te ervaren. Na de rondleiding door de stad, zal je een kans om de majestueuze kasteel bezoeken of genieten van een ritje in een traditionele houten boot, "pletna" naar het eiland en terug te hebben, of u kunt gewoon genieten van uw eigen tijd hier. Na een korte rit naar Radovljica en een sightseeing tour door de stad, vindt u de beroemde Sloveense peperkoek workshop Lectar zien. 'Lectarstvo' is een oude en gerenommeerde traditionele ambachtelijke Slovenië. De gedecoreerde gebak is gemaakt van deeg honing en gevormd ofwel met een houten of een tin mal, of met de hand. Het vaartuig is een van de oudste beoefend in steden en pleinen, terwijl op het platteland lect workshops verscheen in de 19e eeuw, tijdens de hoogtijdagen. Vandaag de dag, honing-brood producten zijn kostbare souvenirs uit Slovenië. Natuurlijk zou een bezoek aan de Sloveense platteland niet compleet zonder te proeven wat de Sloveense keuken te bieden heeft. U zult genieten van een typisch Alpengebied lunch. Later, keert u terug naar Ljubljana vol met prachtige herinneringen, waar de tour eindigt bij het meeting point.

...
Kamnik en Velika planina: privétrip vanuit Ljubljana

3. Kamnik en Velika planina: privétrip vanuit Ljubljana

Geniet van een privétrip vanuit je hotel in Ljubljana om de natuurlijke schoonheid van Mali en Veliki Planina te verkennen met een gids. Bezoek de oude stad Kamnik en dompel jezelf onder met een prachtig uitzicht op de Kamnik Savinja-alpen. Stop eerst bij de Velika Planina-kabelbaan die u naar het bergplateau brengt met zijn groene weiden en unieke architectuur van meer dan 50 Shepard's-hutten. Bezoek het Preskar Hut Museum (optioneel), het enige bewaard gebleven voorbeeld van een typische ovale Velika Planina-hut in Slovenië. Na het beklimmen van het plateau, ga je naar Kamnik, een van de mooiste en oudste steden in Slovenië, omringd door de prachtige Kamnik Savinja-alpen. Geniet van een aangename oriëntatiewandeling door de oude stad, langs de unieke architectonische kenmerken. Ga verder naar de bron van de Kamniska Bistrica-rivier en het meest betoverende natuurlijke gezicht van de vallei - de Gorges of Mali en Veliki Predaselj.

...

Sitemap Kamnik

Wil je alle activiteiten in Kamnik ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.