Belevingen in
Kanazawa

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Kanazawa: De beste dingen die je niet wil missen

Ophalen luchthaven Haneda: Japan Pocket wifi-router 4G LTE

1. Ophalen luchthaven Haneda: Japan Pocket wifi-router 4G LTE

Krijg toegang tot 4G LTE wifi in heel Japan met deze pocketrouter die verbinding maakt met het Softbank-netwerk. Met onbeperkt wifi-data maak je onderweg gebruik van Maps, Facebook, Twitter, Skype en kun je YouTube-video's bekijken en meer. Ga gewoon naar de balie van Haneda Airport op de 2e/3e verdieping van de aankomsthal en je kunt het internet gaan gebruiken, zodra je bent geland. Openingstijden:  06:30 - 23:45 uur, 2e verdieping balie NINJA WIFI De apparaten kunnen worden geretourneerd op de meeste grote luchthavens in Japan of worden geleverd vanuit een hotel, Family Mart of Lawson-winkel.

...
Kanazawa Like a Local: rondleiding op maat

2. Kanazawa Like a Local: rondleiding op maat

Verken de stad met een vriendelijke inwoner die gepassioneerd is over zijn / haar stad en graag alle tips en trucs wil delen die je zullen helpen het meeste uit je reis te halen. Maak kennis met waar je verblijft om kennis te maken met de buurt, ontdek de beste plekken om te eten en boodschappen te doen, de gemakkelijkste manieren om je te verplaatsen en de verborgen juweeltjes die je misschien hebt gemist. Aan het einde van de tour voel je je comfortabeler in het navigeren door de stad en ben je ervan overtuigd dat je alle informatie hebt die je nodig hebt om het meeste uit je verblijf te halen. Zodra de leverancier uw boeking heeft ontvangen, nemen ze contact met u op om alle details voor de tour te bevestigen: ontmoetingsplaats en -tijd, taal en uw contactgegevens, en stellen u ook enkele vragen om u beter te leren kennen. De juiste loca wordt met de hand geplukt voor u op basis van uw interesses. Elke tour is volledig aangepast, zodat u de vergaderlocatie, begintijd en duur kunt kiezen die u verkiest (minimaal: 2 uur). Tijdens de wandeltocht heeft u de mogelijkheid om het openbaar vervoer of de taxi te nemen om de stad te verkennen (op uw kosten). De lokale gidsen waarmee we samenwerken (Lokafyers) zijn bewoners die gepassioneerd zijn over hun stad en graag reizigers ontmoeten en delen wat ze leuk vinden aan hun stad. Ze zijn geen professionele gidsen en doen deze tours af en toe, wat een authentieke en persoonlijke ervaring biedt die lijkt op het hebben van een vriend die je rondleidt in hun thuisstad. Via gesprekken met je Lokafyer leer je hoe het is om in Kanazawa te wonen, leer je over culturele verschillen, lokale evenementen en politiek en leer je elkaar ook persoonlijk kennen. Met deze ervaring passeer je niet alleen de stad, je maakt er deel van uit.

...
Shirakawa-go, Gokayama en Takayama privétour vanuit Kanazawa

3. Shirakawa-go, Gokayama en Takayama privétour vanuit Kanazawa

Dit exclusieve pakket is op maat gemaakt voor vooraanstaande gasten die het gemak van deur tot deur service verkiezen. Uw chauffeur / gids haalt u op een aangenaam tijdstip op uit uw hotellobby. Shirakawa-go (Shirakawa Village) geregistreerd als werelderfgoed. Shirakawa-go maakt deel uit van de Hida-regio en is beroemd om het daar gevonden gassho-zukuri-dorp. De huizen zijn gebouwd in een traditionele stijl van de minka (niet-samurai-huizen) en hebben een rieten dak met een dak dat eruitziet als twee handen in gebed (gassho). De bovenste verdiepingen van sommige huizen werden gebruikt voor de zijdeteelt (sericultuur), omdat er een grote ruimte beschikbaar was voor zijderupsen en moerbeibladeren. Shirakawa is een must-see gebied als men het rijke contrast van het leven in deze regio wil begrijpen. Gokayama , het werelderfgoed, ligt in het rustige en rustieke landschap. Gokayama ligt in de stad Nanto, ook op een rit van Kanazawa. Het was een extreem afgelegen dorp, dus de moderne tijd omzeilde het gebied. Terwijl steden en dorpen in andere delen van Japan nieuw werden gebouwd, met moderne gebouwen, zijn veel van de houten en rietgedekte huizen in het Gassho-gehucht Gokayama meer dan 300 jaar oud, en sommige zijn 400 jaar oud. De Japanse prins, Fumihito (Prins Akishino) heeft gezegd: "Een van de drie plaatsen waar ik het meest van hou op de wereld is Gokayama". Takayama , gelegen in het hart van het bergachtige Central Honshu, Takayama is de toegangspoort tot de Japanse Alpen en het pakhuis van de Japanse binnenlandse cultuur. Takayama werd wat het vandaag is in de jaren 1500 en ontwikkelde zijn eigen unieke cultuur vanwege zijn afzondering en grote hoogte. Het is beroemd om zijn traditionele expertise op het gebied van timmerwerk en zijn timmerlieden hebben gewerkt aan het keizerlijke paleis van Kyoto en andere nationaal belangrijke heiligdommen, tempels en paleizen. Het is lokaal bekend als Hida-Takayama, en bezoekers daar kunnen genieten van heerlijk eten, traditionele uitzichten en een gevoel van "traditioneel stadsleven in Japan". Vergeet niet om het Hida-rundvlees te proberen terwijl je daar bent.

...
Kanazawa naar Shirakawago: halve dagtour

4. Kanazawa naar Shirakawago: halve dagtour

Verken het werelderfgoedschap Shirakawa-ga op een 4-uur durende pakketreis met toegang tot een privévoertuig exclusief voor u en uw medereizigers. Uw Engels sprekende chauffeur zal u naar de World UNESCO-site van Shirakawa-go brengen. Je wordt opgehaald bij de hotellobby voordat je wordt meegenomen naar het UNESCO-dorp Shirakawago. Je ochtend- of namiddagrondleiding zal worden ontworpen voor diegenen die op zoek zijn naar gemakkelijke toegang tot dit prachtige maar afgelegen bergdorp Je hebt tussen de 1,5 en 2 uur om het dorp te verkennen. Aan het einde van uw tour brengt uw chauffeur u terug naar Kanazawa City in het comfort van uw eigen auto.

...
Kanazawa: privérondleiding van een halve dag

5. Kanazawa: privérondleiding van een halve dag

Deze tour van Kanazawa Geisha District introduceert u aan dit prachtige en intrigerende kwartier van de lange cultuur en charme van Kanazawa. Sta uw gids toe om de betoverende achterste straten naar beneden te brengen om de minder commerciële aspecten van dit charmante theesgebied te bezoeken. Waar onaangeraakte enclaves u terugbrengen naar samurai tijden als dit entertainment district in zijn hoogtijdperk was. De Kanazawa Samurai District tour brengt u terug in de tijd naar een van de best bewaarde Samurai districten in Japan. De straten zijn bekleed met modder- en strowanden die de ongerepte extravagantie van het Samurai-tijdperk inkapselen. Laat uw gids u door deze romantische enclave op een reis terug in de tijd doorbrengen met deze tour. Voel de kracht en invloed van de Lords of Kanazawa door het kasteel en het park van Kanazawa te bezoeken. Bekijk de mooie witte lood dakpannen, raak de formidabele Ishikawa Mon gate en geniet van de rust van de persoonlijke tuinen van Lord Maeda. De verdediging en de gronden zijn gebouwd over honderden jaren als het land veranderde van oorlog naar vrede, waardoor ze een combinatie van de beste vakmanschap, vindingrijkheid en ontwerp van de Edo-periode zijn. Doe mee met de tour om ervoor te zorgen dat u niets mis op uw reis, maar dit historische en politieke centrum van Kanazawa.

...
Osaka: Japan Pocket WiFi Router Kansai Airport pick-up

6. Osaka: Japan Pocket WiFi Router Kansai Airport pick-up

Toegang tot 4G LTE WiFi in heel Japan met deze pocketrouter die verbinding maakt met het Softbank-netwerk. Raak nooit meer verdwaald in Japan, met onbeperkte WiFi-gegevens, waarmee je kaartapps, Facebook, Twitter, Skype, YouTube-video's en zelfs Netflix kunt gebruiken. Ophalen van de WiFi-router op de Kansai International Airport, gevestigd in Osaka. Bezoek de aankomsthal van de Kansai International Airport tussen 07:00 en 22:00 uur om uw apparaat op te halen en internet te gaan gebruiken. De apparaten kunnen worden geretourneerd op de meeste grote luchthavens in Japan, of via bezorging vanuit een hotel, Family Mart of Lawson-winkels.

...
Kanazawa: Full-Day Privé Rondleiding

7. Kanazawa: Full-Day Privé Rondleiding

Het Kanazawa Geisha District Tour introduceert u aan dit prachtige en intrigerende kwartier van de lange cultuur en charme van Kanazawa. Neem de betoverende achterstraten af om de minder commerciële aspecten van dit charmante theesgebied te bezoeken. Waar onaangeraakte enclaves u terugbrengen naar samurai tijden als dit entertainment district in zijn hoogtijdperk was. De Kanazawa Samurai District Tour brengt u terug in de tijd naar een van de best bewaarde samurai districten in Japan. De straten zijn bekleed met modder- en strowanden die de ongerepte extravagantie van het samurai-tijdperk inkapselen. Wordt door deze romantische enclave op een reis terug in de tijd genomen met deze tour. Voel de kracht en invloed van de Lords of Kanazawa door het kasteel en het park van Kanazawa te bezoeken. Bekijk de mooie witte lood dakpannen, raak de formidabele Ishikawa-mon Gate en geniet van de rust van de persoonlijke tuinen van Lord Maeda. De verdediging en de gronden zijn gebouwd over honderden jaren als het land veranderde van oorlog naar vrede, waardoor ze een combinatie van de beste vakmanschap, vindingrijkheid en ontwerp van de Edo-periode zijn. Doe mee met deze tour om ervoor te zorgen dat u niets missen op uw reis door dit historische en politieke centrum van Kanazawa. Sinds de Edo-periode (1603 ~) is Kenrokuen Garden beschouwd als een van de mooiste feodale tuinen in heel Japan. Er is zoveel te zien, zoals de Kotoji-toro (lantaarn met kenmerken van een Japanse harp), het eiland met de tijdloze kluizenaar, het meer en de natuurlijke waterfontein, de theepuizen en nog veel meer. Pruimen- en kersenbloesems kunnen in de lente, azalea's en irissen in de vroege zomer worden gezien, bladeren met rode en gele tinten in de herfst / herfst en sneeuw en yukizuri (traditionele sneeuwkabels) in de winter. Laat deze wandeltocht jouw tijd daar transformeren in een adembenemende ervaring.

...
Shinjuku Pickup: Japan Pocket WiFi-router 4G LTE onbeperkt

8. Shinjuku Pickup: Japan Pocket WiFi-router 4G LTE onbeperkt

Toegang tot 4G LTE WiFi in heel Japan met deze pocketrouter die verbinding maakt met het Softbank-netwerk. Raak nooit meer verdwaald in Japan, met onbeperkte WiFi-gegevens, waarmee je kaartapps, Facebook, Twitter, Skype, YouTube-video's en zelfs Netflix kunt gebruiken. Haal de WiFi-router op bij de Shinjuku-balie, die op 2 minuten lopen van het Higashi Shinjuku-station ligt. Dezelfde dag pick-up beschikbaar. De openingstijden zijn 10:00 uur tot 18:00 uur, alleen op weekdagen. Wanneer u klaar bent, kunnen de apparaten worden geretourneerd op de meeste grote luchthavens in Japan, of via bezorging vanuit een hotel, Family Mart of Lawson-buurtwinkels.

...
Takayama: enkele reis bustransfer van/naar Kyoto of Osaka

9. Takayama: enkele reis bustransfer van/naar Kyoto of Osaka

Geniet van een probleemloze transfer per comfortabele bus tussen Takayama en Kyoto of Osaka. Geniet tijdens de reis van het prachtige landschap, inclusief wat vrije tijd in de stad Kanazawa. Er zijn 3 overstapmogelijkheden om uit te kiezen: Route van Osaka naar Takayama Vertrek om 07:15 uur vanuit Osaka. Aankomst in de stad Kanazawa, waar u kunt genieten van wat vrije tijd. Maak van de gelegenheid gebruik om het 21st Century Museum of Contemporary Art te bezoeken en de kunstinstallatie "Swimming Pool" van Leandro Erlich te zien. Daarna brengt de bus je naar het observatiedek waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht op het dorp Shirakawago. Aankomst in het centrum van Takayama om ongeveer 18:05 uur. Route van Kyoto naar Takayama Vertrek om 8.15 uur vanuit Kyoto. Aankomst in de stad Kanazawa, waar u kunt genieten van wat vrije tijd. Maak van de gelegenheid gebruik om het 21st Century Museum of Contemporary Art te bezoeken en de kunstinstallatie "Swimming Pool" van Leandro Erlich te zien. Daarna brengt de bus je naar het observatiedek waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht op het dorp Shirakawago. Aankomst in het centrum van Takayama om ongeveer 18:05 uur. Route Takayama-Kyoto/Osaka Vertrek om 9.00 uur vanuit Takayama. Stop in de stad Shirakawago en geniet van wat vrije tijd. Na Shirakawago vervolgt u de reis met een stop in de stad Kanazawa. Verken Kanazawa vrij tot vertrektijd. De bus bereikt Kyoto rond 19:00 uur en Osaka rond 20:00 uur.

...
Van Kanazawa: One-Way Thunderbird-treinkaartje naar Osaka

10. Van Kanazawa: One-Way Thunderbird-treinkaartje naar Osaka

Berijd een van de beroemde hogesnelheidstreinen van Japan met een enkele reis Thunderbird Express-ticket van Kanazawa naar Osaka. Boek je ticket van tevoren voor een vlotte ervaring op het station. Nadat u uw ticket bij Kanazawa JR Station heeft ingewisseld, leunt u achterover en ontspant u met een schilderachtig uitzicht op de prefectuur Fukui en het platteland van de prefectuur Ishikawa. Verwacht weelderige bossen, natuurlijke meren en zelfs warmwaterbronnen voor uitzicht voordat je in Osaka aankomt.

...

Sitemap Kanazawa

Wil je alle activiteiten in Kanazawa ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kanazawa

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 159 beoordelingen

WiFi-router wachtte op ons bij onze aankomst in het hotel (afhaalpunt) en kon het bij ons vertrek bij het vertrek (afleverpunt) achterlaten. Snelle en indrukwekkende communicatie van Vision Inc. die dit in Tokio regelde. Zo'n vlotte transactie en de WiFi-router zelf een mooie grootte om mee te nemen. Het verloor een behoorlijk aantal keren het signaal MAAR we waren meestal op de metro in Tokio en het was gewoon voor een moment dat het meteen weer verbinding maakte met de ondergrondse richtingen die we gebruikten. We hadden alleen een probleem in het Asakusa-gebied van Tokio om een vreemde reden bij beide gelegenheden. Het was heel goed in het navigeren door heel Tokio naar en inclusief heel Kyoto, enz. Samenvattend: een heel stuk beter dan we dachten dat het zou zijn - betrouwbaar en duurde gemakkelijk de hele dag.

Altijd verbonden, nooit een keer verbroken, was in hoge gebouwen (16e verdieping) en treinritten (shinkasen, Japanse speedtrain). Zolang jullie allemaal toegang tot internet nodig hebben, is dit het, kan je geen reguliere oproepen bellen, maar je kunt je app gebruiken om zonder problemen te bellen / gezichtsgestuurd met familie te bellen. Beveel het ten zeerste aan.

Pocketrouter is geweldig! Altijd en overal verbonden! Duurzame communicatie, zelfs in de metro, ik raad het iedereen aan! Afgeleverd bij het hotel, de jongens van de receptie vanaf daar verzonden, bedankt allemaal!

Heel erg bedankt, erg handige routers. Bij aankomst in Tokio gaf het hotel ons meteen een gele envelop :). Erg handig in grote steden, je kunt veilig reizen zonder gids :)))

Super service met bezorging en bezorging in het hotel. Er was een echt goede en snelle verbinding, met een goede dekking waar we ook waren.