Kies data
Dingen om te doen

Kanazawa

Kanazawa: De beste dingen die je niet wil missen

Kanazawa: privétour met lokale gids

1. Kanazawa: privétour met lokale gids

Ontdek de prachtige stad Kanazawa tijdens een volledig aanpasbare tour. Kies wat je zou willen ervaren, hoe laat je je tour wilt beginnen en waar je verblijft, en de lokale partner zal een tour regelen die bij je past. Begin uw dag door uw gids in uw hotel te ontmoeten en kies vervolgens naar sites die u wilt bezoeken, afhankelijk van uw interesses. Voorbeeld van een reisplan van 6 uur: Ontmoet je gids in je hotel in Kanazawa en begin je avontuur. Bezoek Kenroku-en, een van de drie grote tuinen van Japan, en wandel door de tuin van een feodale heer die jaren in beslag nam. Ga daarna naar Kanazawa Castle Park en bezoek Kanazawa Castle. Ontdek indrukwekkende gebouwen en tuinen die de afgelopen jaren met succes en nauwkeurig zijn gereconstrueerd. Geniet daarna van een lunch op Omicho Market en sta versteld van de selectie van verse vis en lokale groenten in "Kanazawa's Kitchen". Ga dan verder naar het Chaya-district voor een ontspannen wandeltocht. Bekijk het gebied van Higashi Chaya dat bekend staat om zijn architectuur die de gratie van het Edo-tijdperk heeft behouden met zijn vele miso-winkels, rijstwinkels en theehuizen die wagashi-lekkernijen serveren. Bezoek winkels die de traditionele volkskunst van Kanazawa en de Kaga Yuzen-kunst van geverfde stoffen beoefenen.

Kanazawa Like a Local: rondleiding op maat

2. Kanazawa Like a Local: rondleiding op maat

Verken de stad met een vriendelijke inwoner die gepassioneerd is over zijn / haar stad en graag alle tips en trucs wil delen die je zullen helpen het meeste uit je reis te halen. Maak kennis met waar je verblijft om kennis te maken met de buurt, ontdek de beste plekken om te eten en boodschappen te doen, de gemakkelijkste manieren om je te verplaatsen en de verborgen juweeltjes die je misschien hebt gemist. Aan het einde van de tour voel je je comfortabeler in het navigeren door de stad en ben je ervan overtuigd dat je alle informatie hebt die je nodig hebt om het meeste uit je verblijf te halen. Zodra de leverancier uw boeking heeft ontvangen, nemen ze contact met u op om alle details voor de tour te bevestigen: ontmoetingsplaats en -tijd, taal en uw contactgegevens, en stellen u ook enkele vragen om u beter te leren kennen. De juiste loca wordt met de hand geplukt voor u op basis van uw interesses. Elke tour is volledig aangepast, zodat u de vergaderlocatie, begintijd en duur kunt kiezen die u verkiest (minimaal: 2 uur). Tijdens de wandeltocht heeft u de mogelijkheid om het openbaar vervoer of de taxi te nemen om de stad te verkennen (op uw kosten). De lokale gidsen waarmee we samenwerken (Lokafyers) zijn bewoners die gepassioneerd zijn over hun stad en graag reizigers ontmoeten en delen wat ze leuk vinden aan hun stad. Ze zijn geen professionele gidsen en doen deze tours af en toe, wat een authentieke en persoonlijke ervaring biedt die lijkt op het hebben van een vriend die je rondleidt in hun thuisstad. Via gesprekken met je Lokafyer leer je hoe het is om in Kanazawa te wonen, leer je over culturele verschillen, lokale evenementen en politiek en leer je elkaar ook persoonlijk kennen. Met deze ervaring passeer je niet alleen de stad, je maakt er deel van uit.

Ophalen luchthaven Haneda: Japan Pocket wifi-router 4G LTE

3. Ophalen luchthaven Haneda: Japan Pocket wifi-router 4G LTE

Krijg toegang tot 4G LTE wifi in heel Japan met deze pocketrouter die verbinding maakt met het Softbank-netwerk. Met onbeperkt wifi-data maak je onderweg gebruik van Maps, Facebook, Twitter, Skype en kun je YouTube-video's bekijken en meer. Ga gewoon naar de balie van Haneda Airport op de 2e/3e verdieping van de aankomsthal en je kunt het internet gaan gebruiken, zodra je bent geland. Openingstijden:  06:30 - 23:45 uur, 2e verdieping balie NINJA WIFI De apparaten kunnen worden geretourneerd op de meeste grote luchthavens in Japan of worden geleverd vanuit een hotel, Family Mart of Lawson-winkel.

Kanazawa naar Shirakawago: halve dagtour

4. Kanazawa naar Shirakawago: halve dagtour

Verken het werelderfgoedschap Shirakawa-ga op een 4-uur durende pakketreis met toegang tot een privévoertuig exclusief voor u en uw medereizigers. Uw Engels sprekende chauffeur zal u naar de World UNESCO-site van Shirakawa-go brengen. Je wordt opgehaald bij de hotellobby voordat je wordt meegenomen naar het UNESCO-dorp Shirakawago. Je ochtend- of namiddagrondleiding zal worden ontworpen voor diegenen die op zoek zijn naar gemakkelijke toegang tot dit prachtige maar afgelegen bergdorp Je hebt tussen de 1,5 en 2 uur om het dorp te verkennen. Aan het einde van uw tour brengt uw chauffeur u terug naar Kanazawa City in het comfort van uw eigen auto.

Shirakawa-go, Gokayama en Takayama privétour vanuit Kanazawa

5. Shirakawa-go, Gokayama en Takayama privétour vanuit Kanazawa

Dit exclusieve pakket is op maat gemaakt voor vooraanstaande gasten die het gemak van deur tot deur service verkiezen. Uw chauffeur / gids haalt u op een aangenaam tijdstip op uit uw hotellobby. Shirakawa-go (Shirakawa Village) geregistreerd als werelderfgoed. Shirakawa-go maakt deel uit van de Hida-regio en is beroemd om het daar gevonden gassho-zukuri-dorp. De huizen zijn gebouwd in een traditionele stijl van de minka (niet-samurai-huizen) en hebben een rieten dak met een dak dat eruitziet als twee handen in gebed (gassho). De bovenste verdiepingen van sommige huizen werden gebruikt voor de zijdeteelt (sericultuur), omdat er een grote ruimte beschikbaar was voor zijderupsen en moerbeibladeren. Shirakawa is een must-see gebied als men het rijke contrast van het leven in deze regio wil begrijpen. Gokayama , het werelderfgoed, ligt in het rustige en rustieke landschap. Gokayama ligt in de stad Nanto, ook op een rit van Kanazawa. Het was een extreem afgelegen dorp, dus de moderne tijd omzeilde het gebied. Terwijl steden en dorpen in andere delen van Japan nieuw werden gebouwd, met moderne gebouwen, zijn veel van de houten en rietgedekte huizen in het Gassho-gehucht Gokayama meer dan 300 jaar oud, en sommige zijn 400 jaar oud. De Japanse prins, Fumihito (Prins Akishino) heeft gezegd: "Een van de drie plaatsen waar ik het meest van hou op de wereld is Gokayama". Takayama , gelegen in het hart van het bergachtige Central Honshu, Takayama is de toegangspoort tot de Japanse Alpen en het pakhuis van de Japanse binnenlandse cultuur. Takayama werd wat het vandaag is in de jaren 1500 en ontwikkelde zijn eigen unieke cultuur vanwege zijn afzondering en grote hoogte. Het is beroemd om zijn traditionele expertise op het gebied van timmerwerk en zijn timmerlieden hebben gewerkt aan het keizerlijke paleis van Kyoto en andere nationaal belangrijke heiligdommen, tempels en paleizen. Het is lokaal bekend als Hida-Takayama, en bezoekers daar kunnen genieten van heerlijk eten, traditionele uitzichten en een gevoel van "traditioneel stadsleven in Japan". Vergeet niet om het Hida-rundvlees te proberen terwijl je daar bent.

Osaka: Japan Pocket WiFi-router Kansai Airport Pickup

6. Osaka: Japan Pocket WiFi-router Kansai Airport Pickup

Krijg toegang tot 4G LTE WiFi in heel Japan met deze pocketrouter die verbinding maakt met het Softbank-netwerk. Nooit meer verdwalen in Japan, met onbeperkte wifi-gegevens, waarmee je Map Apps, Facebook, Twitter, Skype kunt gebruiken, YouTube-video's en zelfs Netflix kunt bekijken. Haal de wifi-router op bij Kansai International Airport in Osaka. Bezoek de aankomsthal 1F van Kansai International Airport tussen 07.00 uur en 22.00 uur om uw apparaat op te halen en internet te gebruiken. De apparaten kunnen worden geretourneerd op de meeste grote luchthavens in Japan, of via bezorging vanuit een hotel, Family Mart of Lawson-supermarkt.

Kanazawa: privérondleiding van een halve dag

7. Kanazawa: privérondleiding van een halve dag

Deze tour van Kanazawa Geisha District introduceert u aan dit prachtige en intrigerende kwartier van de lange cultuur en charme van Kanazawa. Sta uw gids toe om de betoverende achterste straten naar beneden te brengen om de minder commerciële aspecten van dit charmante theesgebied te bezoeken. Waar onaangeraakte enclaves u terugbrengen naar samurai tijden als dit entertainment district in zijn hoogtijdperk was. De Kanazawa Samurai District tour brengt u terug in de tijd naar een van de best bewaarde Samurai districten in Japan. De straten zijn bekleed met modder- en strowanden die de ongerepte extravagantie van het Samurai-tijdperk inkapselen. Laat uw gids u door deze romantische enclave op een reis terug in de tijd doorbrengen met deze tour. Voel de kracht en invloed van de Lords of Kanazawa door het kasteel en het park van Kanazawa te bezoeken. Bekijk de mooie witte lood dakpannen, raak de formidabele Ishikawa Mon gate en geniet van de rust van de persoonlijke tuinen van Lord Maeda. De verdediging en de gronden zijn gebouwd over honderden jaren als het land veranderde van oorlog naar vrede, waardoor ze een combinatie van de beste vakmanschap, vindingrijkheid en ontwerp van de Edo-periode zijn. Doe mee met de tour om ervoor te zorgen dat u niets mis op uw reis, maar dit historische en politieke centrum van Kanazawa.

Ophalen luchthaven Narita: Japan Pocket wifi router 4G LTE

8. Ophalen luchthaven Narita: Japan Pocket wifi router 4G LTE

Maak je ervaring in Japan gemakkelijker met wifi op zak. Krijg toegang tot 4G LTE wifi in heel Japan met deze pocketrouter die verbinding maakt met het Softbank-netwerk. Krijg een plan dat bij je past, met flexibiliteit van 3 tot 30 dagen. Raak nooit meer verdwaald in Japan met onbeperkte wifi-data, waarmee je Map-apps, Facebook, Twitter, Skype, YouTube-video's en zelfs Netflix kunt gebruiken. Haal de wifi-router op vanaf Narita Airport Terminal 1 of 2 bij de QL Liner-balie  en je kunt gebruik maken van internet zodra je bent geland. De apparaten kunnen worden geretourneerd op de meeste grote luchthavens in Japan of worden geleverd vanuit een hotel, Family Mart of Lawson-winkels.

Kanazawa: Samurai en Geisha District-wandeltocht

9. Kanazawa: Samurai en Geisha District-wandeltocht

Volg je gids naar Nagamachi, een wijk die ooit werd bewoond door een groep Samurais. Ontdek overblijfselen van dit deel van de geschiedenis van Kanazawa met een bezoek aan het Nomura Clan Samurai House en bekijk beroemde artefacten die dateren uit deze periode. Bezoek Kanazawa Castle Gardens en Kenroku-en, een van de mooiste Japanse tuinen ter wereld. Je gids neemt je mee naar de beste gebieden voor foto's. In de lente zie je pruimenbloesems (net voor het beroemde kersenbloesemseizoen), terwijl in de herfst de kersen- en esdoorns veranderen in een reeks prachtige rode en oranje kleuren. Maak ten slotte een wandeling door Higashi-chaya, ooit een toevluchtsoord voor de legendarische Geisha. Je gids neemt je mee door deze historische wijk en neemt je mee naar een Japans theehuis waar de geisha ooit optrad. Maak van de gelegenheid gebruik om het beroemde Gold Leaf-ijs te proeven. Kanazawa is een van de grootste producenten van bladgoud in Japan en de lokale specialiteit is om het in een laagje op een ijshoorntje te serveren.

Kanazawa: avond uit in de geishawijk met uitgebreid diner

10. Kanazawa: avond uit in de geishawijk met uitgebreid diner

Op deze avond uit leer je een andere kant van Kanazawa kennen. Laat je na het vallen van de nacht rondleiden door Kanazawa's eigen geishawijk. Maak kennis met de geheimen en mythes van deze oude buurt.  Tijdens een diner met drankjes in een van de traditioneelste restaurants van de stad leer je je medereizigers én deze intrigerende enclave beter kennen. Je wordt getrakteerd op een extravagant, uitgebreid dinermenu (6 opties) en twee drankjes. Programma: - 18:00 uur Kennismaking op het verzamelpunt. Uitvoerige avondrondleiding door de geishawijk - 19:00 uur Een uitgebreid diner met drankjes - 20:30 uur De rest van de avond is helemaal van jou

Sitemap Kanazawa

Wil je alle activiteiten in Kanazawa ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kanazawa

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 158 beoordelingen

WiFi-router wachtte op ons bij onze aankomst in het hotel (afhaalpunt) en kon het bij ons vertrek bij het vertrek (afleverpunt) achterlaten. Snelle en indrukwekkende communicatie van Vision Inc. die dit in Tokio regelde. Zo'n vlotte transactie en de WiFi-router zelf een mooie grootte om mee te nemen. Het verloor een behoorlijk aantal keren het signaal MAAR we waren meestal op de metro in Tokio en het was gewoon voor een moment dat het meteen weer verbinding maakte met de ondergrondse richtingen die we gebruikten. We hadden alleen een probleem in het Asakusa-gebied van Tokio om een vreemde reden bij beide gelegenheden. Het was heel goed in het navigeren door heel Tokio naar en inclusief heel Kyoto, enz. Samenvattend: een heel stuk beter dan we dachten dat het zou zijn - betrouwbaar en duurde gemakkelijk de hele dag.

Pocketrouter is geweldig! Altijd en overal verbonden! Duurzame communicatie, zelfs in de metro, ik raad het iedereen aan! Afgeleverd bij het hotel, de jongens van de receptie vanaf daar verzonden, bedankt allemaal!

Heel erg bedankt, erg handige routers. Bij aankomst in Tokio gaf het hotel ons meteen een gele envelop :). Erg handig in grote steden, je kunt veilig reizen zonder gids :)))

Super service met bezorging en bezorging in het hotel. Er was een echt goede en snelle verbinding, met een goede dekking waar we ook waren.

Het was een van de belangrijkste dingen die we hebben gedaan om onze reis de beste ooit te maken !!!