Kies data
Dingen om te doen

Kanchanaburi

Kanchanaburi: De beste dingen die je niet wil missen

14 uur Erawan Nationaal Park + Kanchanaburi in kleine groep

1. 14 uur Erawan Nationaal Park + Kanchanaburi in kleine groep

Geschiedenisliefhebbers die Thailand bezoeken kunnen gebruikmaken van deze mogelijkheid om de regio Kanchanaburi in West-Thailand te verkennen. Tijdens deze onvergetelijke dagexcursie vanuit Bangkok bezoek je de Dodenspoorlijn die bekend is geworden door de film Bridge Over the River Kwai uit 1957. Aan het begin van de dag dompel je je onder in Thailands rijke natuur in een van de populairste nationale parken van het land, Nationaal Park Erawan. Dit vreedzame gebied wordt gekenmerkt door wandelpaden, waterwegen en in het wild levende dieren. De Erawan-waterval heeft 7 verdiepingen. Aan de voet liggen diverse kalksteengrotten. Je bent die drukke straten van Bangkok zo vergeten! Dit natuurlijke paradijs is de perfecte plek om de frisse lucht van de natuur op te snuiven. Je gaat door naar het JEATH-museum, dat in het teken staat van de geallieerde oorlogsslachtoffers die gestorven zijn tijdens het bouwen van de Birmese spoorlijn. Dit museum is een droevige maar belangrijke herinnering aan de Thaise geschiedenis: er wordt geschat dat er in deze periode meer dan 100.000 levens verloren zijn gegaan. JEATH is een acroniem van de belangrijkste nationaliteiten die betrokken waren bij de bouw van de spoorlijn: Japans, Engels, Australisch, Amerikaans, Thais en Hollands. Uiteindelijk bezoek je de historische brug over de Kwai-rivier. Je krijgt de kans om over de brug te wandelen, de indrukwekkende omgeving in je op te nemen en een even de geschiedenis te herdenken. Daarna keer je rond 20:00 uur weer terug naar je accommodatie/trefpunt.

Bangkok: Elephant Sanctuary & Erawan Waterfall Tour

2. Bangkok: Elephant Sanctuary & Erawan Waterfall Tour

Je begint je avontuur met een vroege pick-up voordat je naar het olifantenreservaat gaat. ElephantsWorld is een natuurbeschermingsorganisatie die zich inzet voor het helpen van deze intelligente en trotse wezens. Eenmaal daar luister je naar een introductie en veiligheidsbriefing voordat je eten klaarmaakt voor de olifanten. Ga naar beneden en vies en geef de olifanten een modderbad voordat je naar de rivier gaat om ze af te spoelen. Er is wat tijd om te douchen voordat je je tegoed doet aan een heerlijk lunchbuffet. Nadat je jezelf hebt geholpen met heerlijke Thaise gerechten, geef je de olifanten het voedsel dat je eerder hebt bereid. In Erawan National Park trek je door de weelderige bossen en grotten voordat je aankomt bij de Erawan-waterval. Deze beroemde schoonheid met zeven niveaus met zijn smaragdgroene poelen is een geweldige plek om een duik te nemen of gewoon te ontspannen en te genieten van het landschap.

Elephant Sanctuary & Kanchanaburi hoogtepunten privétour

3. Elephant Sanctuary & Kanchanaburi hoogtepunten privétour

Deze privétour van een hele dag begint met een ophaalservice bij je hotel en een rit naar ElephantsWorld. Je komt meer te weten over dit reservaat voor oude en geredde olifanten, die hun resterende jaren goed verzorgd zullen doorbrengen in een natuurlijke omgeving. Help de dieren verzorgen door ze te voeren, voedsel te verzamelen en te wassen. Geniet rond het middaguur van een lunchbuffet voordat je eropuit trekt om de belangrijkste bezienswaardigheden van Kanchanaburi te bekijken. Bezoek de brug over de rivier de Kwai, die deel uitmaakt van het beruchte Dode Spoor, gebouwd door gevangenen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Vervolg je rondreis met een stop op de Kanchanaburi Oorlogsbegraafplaats, de laatste rustplaats van 6.982 geallieerde gevangenen die zijn omgekomen tijdens de aanleg van de spoorweg.

Kanchanaburi: Erawan-waterval en treintour van een hele dag

4. Kanchanaburi: Erawan-waterval en treintour van een hele dag

Je begint helder en vroeg en gaat naar het Srinakarin-meer, gebouwd als resultaat van de Srinakarin-dam aan de Kwai Yai-rivier. Het rustige meer biedt een fantastisch uitzicht op het stuwmeer en de omliggende bergen en bossen. Bewonder het uitzicht op het meer en haal uw foto's binnen voordat u naar uw volgende bestemming gaat. Erawan National Park is genoemd naar de driekoppige witte olifant in de hindoeïstische mythologie. Het park is het meest bekend vanwege de huisvesting van de Erawan-waterval, een waterval die zeven niveaus naar beneden tuimelt - naar verluidt lijkt het op de god Erawan. Neem een snelle duik in de smaragdgroene poelen, verken de nabijgelegen grotten en bewonder het weelderige omliggende bos van het park voordat je je gaat verdiepen in een smakelijke lunch in een lokaal restaurant. De volgende is de beruchte Siam-Burma Railway, ook wel bekend als de Death Railway. Pak een trein en slenter langs een prachtig uitzicht op de Tham Krasae-brug en de rivier de Kwai. Je eindigt de dag met een stop bij de Bridge On The River Kwai, waar je meer te weten komt over de culturele en historische betekenis ervan terwijl je een fantastisch uitzicht bewondert.

Bangkok: 2-daagse tour Kwai-rivier & Nationaal Park Erawan

5. Bangkok: 2-daagse tour Kwai-rivier & Nationaal Park Erawan

Dag 1: Je persoonlijke gids en chauffeur ontmoet je vroeg in de morgen om 07:30 uur in de lobby van je hotel in Bangkok. Je begint met een bezoek aan de drijvende markt in Damnoen Saduak. Dicht bij de markt ga je aan boord van een snelle langstaartboot, die je door de smalle 'khlongs' naar de markt brengt. Op de markt kun je boeren fruit en talloze andere lokale producten zien verkopen vanuit hun boot. Als je wilt, kun je met een van de waterfietsen de markt verkennen (optioneel). Na deze geweldige ervaring ga je verder naar de brug over de Kwai-rivier, de begraafplaats van de geallieerden en het JEATH-Oorlogsmuseum. Je reist dan nogmaals per langstaartboot naar de Jungle Raft, een uniek, drijvend hotel in het midden van de jungle, gemaakt van hout en bamboe. Dit resort is een unieke accommodatie, direct aan de Kwai Noi-rivier. Alle drijvende kamers zitten in een drijvende bamboelodge die in de historische Kwai Noi-rivier ligt en omgeven wordt door weelderige groene bergen en jungle. In dit 'floatel' stroomt de historische Kwai Noi-rivier onder je bed door. De muren zijn gemaakt van lokale bamboe en er is houten meubilair, dat de leefstijl van de Mon reflecteert (hotel afhankelijk van beschikbaarheid). Dag 2: na het ontbijt brengt je gids je met een langstaartboot terug naar je privévoertuig. Na een rit van 45 minuten tot 1 uur bereik je Nationaal Park Erawan, waar je de mooiste waterval van Thailand vindt: de Erawan-waterval. De waterval bestaat uit 7 plateaus. Via een smal pad door de jungle kun je naar het bovenste niveau wandelen. Op de top heb je ruim de tijd om de natuurlijke vissenspa's te ontdekken, natuurlijke glijbanen te zien en te zwemmen. Na de lunch word je teruggebracht naar je hotel in Bangkok.

Van Kanchanaburi: Olifanten World Sanctuary Visit

6. Van Kanchanaburi: Olifanten World Sanctuary Visit

Elephant World is een zelfvoorzienende organisatie voor milieubehoud die zorgt voor tamme olifanten, net buiten de stad Kanchanaburi, Thailand. Elephant World zorgt voor de dagelijkse behoeften van meer dan 30 olifanten en personeel door eco-reizigers de ervaring te bieden van een close-up en persoonlijke ontmoeting met deze prachtige wezens. Kies uit een 1-daags programma of een overnachting met accommodatie in een traditioneel huisje in Thaise stijl aan de rivier en de bergen. 1-daagse ervaring De 1-daagse ervaring begint met het ophalen van uw hotel of pension in Kanchanaburi om 09.00 uur. Kom aan bij Elephant World, waar je elkaar ontmoet en de vriendelijke olifanten van dichtbij voedt. Bekijk vervolgens de olifanten die baden in een enorme rivier. Heb de mogelijkheid om groenten en fruit schoon te maken en plakkerige rijstballen voor uw nieuwe vrienden te bereiden en te bereiden. Verzamel na de lunch planten en groenten voor olifanten op de boerderij van het heiligdom en plant vervolgens bananenbomen en suikerriet. Voer kleverige rijstballen aan de oude olifanten en neem de olifanten naar de rivier voor een bad waar je ze schoon kunt schrobben voordat je ze voedt met het fruit dat je hebt voorbereid. Het dagprogramma eindigt om 16.00 uur, wanneer u terugkeert naar uw hotel. Overnachting ervaring De overnachtingervaring is hetzelfde, maar omvat overnachting in een traditioneel huisje in Thaise stijl, uitgerust met een badkamer en een warme douche, muskietennetten en een comfortabel terras om te ontspannen. In het natte seizoen slapen en eten de olifanten in het bos. Als je 's nachts blijft, kun je aan het eind van de dag met de mahouts de olifanten het bos in wandelen. De volgende dag vroeg wakker worden met de geluiden van de natuur. Breng de olifanten terug uit het bos voordat de activiteiten van de dag beginnen. Maak in het droge seizoen 's ochtends een wandeling met de olifanten. Kies ervoor om naar de top van een berg te wandelen (tegen een toeslag van 100 THB) en geniet van het uitzicht of bekijk de prachtige vogels naast de rivier. Keer daarna terug voor een smakelijke Thaise lunch en check out. Geniet ten slotte van een leuke middag met de olifanten en help hen een bad te nemen. Geniet vervolgens van raften op de rivier de Kwai met zwemvesten. Ontspan en bewonder de vredige sfeer van de omgeving terwijl je terugdrijft naar Elephant World. Rond het programma rond 15.00 uur af en keer terug naar je hotel in Kanchanaburi.

Bangkok: privétour Kanchanaburi en Erawan-waterval

7. Bangkok: privétour Kanchanaburi en Erawan-waterval

Verken West-Thailand tijdens een privétour vanuit Bangkok. Beginnend met ophalen om 07:00 uur, reis 2,5 uur naar Kanchanaburi en leer onderweg over de geschiedenis van dit gebied en het leven onder Japanse bezetting van je Engelssprekende gids. De eerste stop is bij de Allied Cemetery en het JEATH (Japans-Engels-Amerikaans-Australisch-Thais-Holland) Oorlogsmuseum. Kom meer te weten over de slechte omstandigheden van de Aziatische veroordeelden en Europese krijgsgevangenen tijdens de aanleg van de Myanmar-spoorlijn. Vervolgens bezoekt u de iconische brug over de rivier de Kwai, de belangrijkste bezienswaardigheid van Kanchanaburi. Wacht tot de lokale trein passeert en geniet van het uitzicht op de pittoreske rivier. Na een heerlijke lunch in een lokaal restaurant ga je verder naar een van de mooiste watervallen van Thailand, de Erawan-watervallen. De waterval bestaat uit 7 plateaus en heeft veel grotten verborgen achter de muren van water. Als je wilt, kun je een duik nemen in de kristalheldere zwembaden. Aan het einde van de tour wordt het hotel afgezet. Je bereikt je hotel in Bangkok rond 18:00 uur.

Kanchanaburi: River Kwai en Death Railway Day Tour

8. Kanchanaburi: River Kwai en Death Railway Day Tour

Haal het meeste uit je dag vol avontuur en begin vroeg met een vlotte ophaalservice vanuit je accommodatie in Kanchanaburi, of ontmoet je gids bij de Kanchanburi Bus Terminal. Haal wat slaap in het comfortabele busje met airconditioning op weg naar je eerste stop, de Kanchanaburi War Cemetery. Loop over het perfect onderhouden terrein terwijl je de gevallen soldaten en krijgsgevangenen en burgers eert die zijn omgekomen tijdens het werken aan de beruchte Death Railway (Siam-Burma Railway) onder het Japanse rijk. Ga naar het JEATH Museum, gebouwd om degenen te herdenken die tijdens de Tweede Wereldoorlog aan het spoor zijn omgekomen. Het JEATH War Museum is vernoemd naar de nationaliteiten van degenen die aan het spoor werkten: Japans, Engels, Australisch, Amerikaans, Thais en Hollander. Bestudeer voorwerpen uit de oorlog, zoals wapens, gereedschappen, uniformen, medailles en replica's van de levensomstandigheden waarin de krijgsgevangenen leefden. Maak een korte stop bij de brug over de rivier de Kwai, waar je het onderwerp van je eerdere geschiedenislessen zult ervaren. Bij Tham Krasae Station, een pittoresk spoorweggedeelte dat rond een klif slingert, kun je het uitzicht bewonderen, de treinen voorbij zien komen en een smakelijke lunch nuttigen. Geniet van een snelle koffiepauze voordat je stopt bij Wat Tham Suea, ook wel bekend als de Tiger Cave Temple. Mis de tijgerpootafdrukken op de grotmuren en het grote, glanzende, 18 meter hoge Boeddhabeeld aan de top niet. Maak de steile wandeling en word beloond met een close-up van het standbeeld en het indrukwekkende landschap van het omringende landschap. Nadat je de Wat Tham Suea (Tiger Cave Temple) hebt verkend en foto's hebt gemaakt, begin je aan je reis terug naar je accommodatie met een deel van de onvergetelijke geschiedenis van Thailand in je geheugen gegrift.

Van Bangkok: privéautohuur naar de provincie Kanchanaburi

9. Van Bangkok: privéautohuur naar de provincie Kanchanaburi

Verlaat de drukke stad Bangkok voor een dag om Kanchanaburi te verkennen, een stad vol prachtige natuur en historische bezienswaardigheden uit de periode van de Tweede Wereldoorlog. Geniet van een privétour met de flexibiliteit om uw bezoek te ontwerpen op basis van 3 routes. Na een lange dag sightseeing, wordt u 's nachts teruggebracht naar uw hotel in Bangkok. Programma 1: Autoverhuur alleen in Kanchanaburi City bezienswaardigheden Bezoek met dit programma de Kanchanaburi War Cemetery, de belangrijkste begraafplaats voor slachtoffers van Japanse gevangenschap tijdens de bouw van de Thailand-Birma-spoorweg, en de echte brug over de rivier de Kwai. Lees meer over de beruchte spoorweg in het Death Railway Museum en JEATH War Museum. Programma 2: Autoverhuur naar Kanchanaburi City bezienswaardigheden en Erawan-watervallen Naast de bezienswaardigheden die worden bezocht in programma 1, kun je met dit programma ook Erawan-watervallen verkennen en wat vrije tijd doorbrengen met zwemmen. Programma 3 - Autoverhuur naar Kanchanaburi City bezienswaardigheden en Hellfire Pass Naast de bezienswaardigheden die worden bezocht in programma 1, neemt dit programma je ook mee naar de Hellfire Pass, een spoorlijn over de voormalige Birma-spoorweg, ook vaak de Death Railway genoemd, in Thailand.

Bangkok: Kanchanaburi, River Kwai & Death Railway Tour

10. Bangkok: Kanchanaburi, River Kwai & Death Railway Tour

Haal het meeste uit je dag vol avontuur en begin vroeg met een vlotte ophaalservice vanuit Bangkok. Slaap in het comfortabele busje met airconditioning op weg naar uw eerste stop, de oorlogsbegraafplaats van Kanchanaburi. Loop over het perfect onderhouden terrein terwijl je de gevallen soldaten en krijgsgevangenen en burgers eert die stierven tijdens het werken aan de beruchte Death Railway (Siam-Burma Railway) onder het Japanse rijk. Ga naar het JEATH-museum, gebouwd om degenen te herdenken die tijdens de Tweede Wereldoorlog tijdens het werken aan de spoorlijn zijn omgekomen. Het JEATH War Museum is vernoemd naar de nationaliteiten van degenen die aan de spoorweg werkten: Japans, Engels, Australisch, Amerikaans, Thais en Hollander. Bekijk voorwerpen uit de oorlog, zoals wapens, gereedschappen, uniformen, medailles en replica's van de levensomstandigheden waarin de krijgsgevangenen leefden. Maak een korte stop bij de brug over de rivier de Kwai, waar u het onderwerp van uw eerdere geschiedenislessen zult ervaren. Bij Tham Krasae Station, een pittoresk spoorweggedeelte dat rond een klif slingert, bewonder je de uitzichten, zie je de treinen passeren en eet je een smakelijke lunch. Geniet van een korte koffiepauze voordat je stopt bij Wat Tham Suea, ook wel bekend als de Tiger Cave Temple. Mis de tijgerpootafdrukken op de grotwanden en het grote, glanzende, 18 meter hoge Boeddhabeeld bovenaan niet. Maak de steile wandeling en word beloond met een close-up van het standbeeld en het indrukwekkende landschap van het omringende landschap. Na het verkennen en fotograferen van Wat Tham Suea (Tijgergrottempel), begint u uw reis terug naar Bangkok, met een deel van de onvergetelijke geschiedenis van Thailand in uw hoofd gegrift.

Sitemap Kanchanaburi

Wil je alle activiteiten in Kanchanaburi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kanchanaburi

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 504 beoordelingen

Een ontnuchterende ervaring om het Kwai-monument en de begraafplaats te bezoeken, maar historisch perspectief goed gedaan. We keken hoe de trein over de brug reed en zagen later waar de sporen nu eindigen. De Erawan-watervallen waren prachtig. Nadat we naar het 7e niveau waren gestegen, genoten we ervan onze voeten in het koele water te laten weken terwijl de vissen ze zachtjes kietelden. Lunch was een lekkere Thaise maaltijd. Er was genoeg eten. Nadat we naar de sloep waren gegaan, maakten we een korte rit naar de Jungle Huts en de Kwai-rivier. Er was nog genoeg tijd om de Budda-grot en het Mon-dorp te bezoeken. Het diner was lekker en we hadden een vredige rust op de rivier. De volgende ochtend hebben we de drijvende markt bezocht. Er waren weinig boten, maar nog steeds genoeg voor de ervaring. Halverwege de middag keerden we terug naar het hotel. We raden deze tour ten zeerste aan. Neera was onze gids en Sam de chauffeur.

Het was geweldig, alle georganiseerde bard, ach. onze chauffeur, de gids, was erg sociaal, hij vertelde ons veel, hij keek naar alles. Een geweldige dag met de olifanten die geweldig, geweldig en tegelijkertijd erg vriendelijk zijn en wachten op contact met jou. Daarnaast is het mogelijk om historische steden te bezoeken, de brug over de Kwai en de begraafplaats van gevangenen die de Thailand Biram-spoorlijn aanleggen.

De watervallen zijn echt ongelooflijk om te zien en te beleven. We hebben een geweldige tijd gehad met TourGuru's Tar. Ze was informatief en goed geïnformeerd, ze was ook erg persoonlijk en vriendelijk. We namen ook de reis naar de Kwae op een longtailboot - die Tar organiseerde en erg leuk was. Ze nam ook foto's van ons allemaal. Zou de reis aanbevelen.

Ik zou deze tour aanbevelen aan alle toeristen die zich afvragen of ze deze tour nu willen maken Het is absoluut geweldig Een gids is erg aardig en ze spreekt heel goed en duidelijk Engels De auto is comfortabel en zal je lange tijd niet storen reis van Bangkok.

Echt de beste ervaring om Kanchanaburi te zien. Een privetour voor ons 2, uitstekende uitleg en een mooie accomodaties en activiteiten. Zeker een aanrader!