Kies data
Kanchanaburi

Safari's & wildlife-activiteiten

Kanchanaburi Safari's & wildlife-activiteiten: Onze meest aanbevolen

Bangkok: Elephant Sanctuary & Erawan Waterfall Tour

1. Bangkok: Elephant Sanctuary & Erawan Waterfall Tour

Je begint je avontuur met een vroege pick-up voordat je naar het olifantenreservaat gaat. ElephantsWorld is een natuurbeschermingsorganisatie die zich inzet voor het helpen van deze intelligente en trotse wezens. Eenmaal daar luister je naar een introductie en veiligheidsbriefing voordat je eten klaarmaakt voor de olifanten. Ga naar beneden en vies en geef de olifanten een modderbad voordat je naar de rivier gaat om ze af te spoelen. Er is wat tijd om te douchen voordat je je tegoed doet aan een heerlijk lunchbuffet. Nadat je jezelf hebt geholpen met heerlijke Thaise gerechten, geef je de olifanten het voedsel dat je eerder hebt bereid. In Erawan National Park trek je door de weelderige bossen en grotten voordat je aankomt bij de Erawan-waterval. Deze beroemde schoonheid met zeven niveaus met zijn smaragdgroene poelen is een geweldige plek om een duik te nemen of gewoon te ontspannen en te genieten van het landschap.

Elephant Sanctuary & Kanchanaburi hoogtepunten privétour

2. Elephant Sanctuary & Kanchanaburi hoogtepunten privétour

Deze privétour van een hele dag begint met een ophaalservice bij je hotel en een rit naar ElephantsWorld. Je komt meer te weten over dit reservaat voor oude en geredde olifanten, die hun resterende jaren goed verzorgd zullen doorbrengen in een natuurlijke omgeving. Help de dieren verzorgen door ze te voeren, voedsel te verzamelen en te wassen. Geniet rond het middaguur van een lunchbuffet voordat je eropuit trekt om de belangrijkste bezienswaardigheden van Kanchanaburi te bekijken. Bezoek de brug over de rivier de Kwai, die deel uitmaakt van het beruchte Dode Spoor, gebouwd door gevangenen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Vervolg je rondreis met een stop op de Kanchanaburi Oorlogsbegraafplaats, de laatste rustplaats van 6.982 geallieerde gevangenen die zijn omgekomen tijdens de aanleg van de spoorweg.

Van Kanchanaburi: Olifanten World Sanctuary Visit

3. Van Kanchanaburi: Olifanten World Sanctuary Visit

Elephant World is een zelfvoorzienende organisatie voor milieubehoud die zorgt voor tamme olifanten, net buiten de stad Kanchanaburi, Thailand. Elephant World zorgt voor de dagelijkse behoeften van meer dan 30 olifanten en personeel door eco-reizigers de ervaring te bieden van een close-up en persoonlijke ontmoeting met deze prachtige wezens. Kies uit een 1-daags programma of een overnachting met accommodatie in een traditioneel huisje in Thaise stijl aan de rivier en de bergen. 1-daagse ervaring De 1-daagse ervaring begint met het ophalen van uw hotel of pension in Kanchanaburi om 09.00 uur. Kom aan bij Elephant World, waar je elkaar ontmoet en de vriendelijke olifanten van dichtbij voedt. Bekijk vervolgens de olifanten die baden in een enorme rivier. Heb de mogelijkheid om groenten en fruit schoon te maken en plakkerige rijstballen voor uw nieuwe vrienden te bereiden en te bereiden. Verzamel na de lunch planten en groenten voor olifanten op de boerderij van het heiligdom en plant vervolgens bananenbomen en suikerriet. Voer kleverige rijstballen aan de oude olifanten en neem de olifanten naar de rivier voor een bad waar je ze schoon kunt schrobben voordat je ze voedt met het fruit dat je hebt voorbereid. Het dagprogramma eindigt om 16.00 uur, wanneer u terugkeert naar uw hotel. Overnachting ervaring De overnachtingervaring is hetzelfde, maar omvat overnachting in een traditioneel huisje in Thaise stijl, uitgerust met een badkamer en een warme douche, muskietennetten en een comfortabel terras om te ontspannen. In het natte seizoen slapen en eten de olifanten in het bos. Als je 's nachts blijft, kun je aan het eind van de dag met de mahouts de olifanten het bos in wandelen. De volgende dag vroeg wakker worden met de geluiden van de natuur. Breng de olifanten terug uit het bos voordat de activiteiten van de dag beginnen. Maak in het droge seizoen 's ochtends een wandeling met de olifanten. Kies ervoor om naar de top van een berg te wandelen (tegen een toeslag van 100 THB) en geniet van het uitzicht of bekijk de prachtige vogels naast de rivier. Keer daarna terug voor een smakelijke Thaise lunch en check out. Geniet ten slotte van een leuke middag met de olifanten en help hen een bad te nemen. Geniet vervolgens van raften op de rivier de Kwai met zwemvesten. Ontspan en bewonder de vredige sfeer van de omgeving terwijl je terugdrijft naar Elephant World. Rond het programma rond 15.00 uur af en keer terug naar je hotel in Kanchanaburi.

Kanchanaburi: olifantenopvang & Erawan-watervaltour

4. Kanchanaburi: olifantenopvang & Erawan-watervaltour

Neem een ontspannende pauze in de vredige en natuurlijke omgeving van Elephants World. Bezoek het Erawan National Park en zwem in de heldere poelen. Begin je avontuur door naar het olifantenreservaat te gaan. Elephants World is een milieubeschermingsorganisatie en dierenopvang die zich inzet voor zieke, oude en mishandelde olifanten. Luister naar een introductie en veiligheidsbriefing voordat je je voorbereidt om de olifanten te voeren. Maak je vuil en geef de olifanten een modderbad voordat je naar de rivier gaat om ze af te spoelen. Er is wat tijd om te douchen voordat je je tegoed doet aan een heerlijk lunchbuffet. Nadat je jezelf hebt geholpen met heerlijke Thaise gerechten, voer je de olifanten het voedsel dat je eerder hebt bereid. Trek in Erawan National Park door weelderige bossen en grotten voordat je aankomt bij de Erawan-waterval. Geniet van de indrukwekkende waterval met 7 niveaus en smaragdgroene poelen. Neem een duik of ontspan gewoon en geniet van de overvloed aan inheemse flora en fauna om je heen.

Bangkok: Elephant Sanctuary Visit & SUP op de River Kwai

5. Bangkok: Elephant Sanctuary Visit & SUP op de River Kwai

Nadat je bent opgehaald bij je accommodatie of de gids op het ontmoetingspunt hebt begroet, begin je aan je reis naar ElephantsWorld. Gelegen net buiten Kanchanaburi, biedt de milieubeschermingsorganisatie de best mogelijke zorg aan de 30+ olifanten in hun olifantenreservaat en zorgt ervoor dat ze voor de olifanten werken en niet andersom. Zodra je aankomt, krijg je een introductie en veiligheidsbriefing voordat je je tegoed doet aan een lunchbuffet. Nadat je lekkere Thaise gerechten hebt gegeten, ga je eten klaarmaken voor de olifanten voordat je ze ontmoet en samen een modderbad neemt. Je leidt ze dan naar de rivier om de modder af te spoelen voordat ze gaan douchen en eten. Nadat je afscheid hebt genomen van je nieuwe vrienden, ga je naar de River Kwai, waar je op een paddleboard springt en door het water vaart terwijl je wacht tot de zon ondergaat.

Veelgestelde vragen over Safari's & wildlife-activiteiten in Kanchanaburi

Welke andere activiteiten dan Safari's & wildlife-activiteiten zijn de moeite waard in Kanchanaburi?

Andere onmisbare dingen om te doen in Kanchanaburi:

Welke Safari's & wildlife-activiteiten in Kanchanaburi nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Kanchanaburi

Wil je alle activiteiten in Kanchanaburi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kanchanaburi

Het olifantenreservaat was erg goed. elke keeper heeft zijn olifant en kent hem. Eerst benaderen door te voeren, samen eten klaar te maken, modder op olifanten te smeren en ze dan af te schrobben tijdens het baden, geweldig. De verzorgers leiden de dieren indien nodig met luide stem en eten, je voelt je heel veilig. Vragen worden ook goed beantwoord. COVID heeft de reservering zwaar gehad, maar ze maken er het beste van. Onze chauffeur was ook erg goed, hij kon ons veel vertellen over de stad en het land. maar je kon ook in alle rust uit het raam kijken. Alleen de in het begin getoonde brug over de Kwai had met behulp van het bord en foto's kunnen worden uitgelegd. we zouden er maar kort naartoe worden geleid en hadden tijd om eroverheen te gaan.

Het was geweldig, alle georganiseerde bard, ach. onze chauffeur, de gids, was erg sociaal, hij vertelde ons veel, hij keek naar alles. Een geweldige dag met de olifanten die geweldig, geweldig en tegelijkertijd erg vriendelijk zijn en wachten op contact met jou. Daarnaast is het mogelijk om historische steden te bezoeken, de brug over de Kwai en de begraafplaats van gevangenen die de Thailand Biram-spoorlijn aanleggen.