Kies data

Internationale Luchthaven Kansai

Internationale Luchthaven Kansai: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Japan: eSIM mobiel data-abonnement

1. Japan: eSIM mobiel data-abonnement

Maak uw reis naar Japan probleemloos met een handig eSIM-dataplan naar keuze. Blijf verbonden tijdens uw reizen met supersnelle dekking, zodat u eenvoudig uw foto's kunt uploaden, op kaarten kunt navigeren en met uw vrienden kunt communiceren. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal, kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en heb zelfs de mogelijkheid om dekking toe te voegen in Cambodja, Sri Lanka en Bangladesh. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw vakantie. Kies voor een afvalvrije oplossing en voorkom dat u meerdere simkaarten moet beheren. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Alle iPhone-modellen die buiten de iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android, als u het niet zeker weet, controleer dan de foto van de richtlijn om in aanmerking te komen. Als je geen verbinding kunt maken met internet nadat je deze eSIM hebt geïnstalleerd, volg dan de handleiding voor het oplossen van problemen met zelfhulp in je GYG-voucher. APN (naam toegangspunt): vmobile.jp Lokale operator: Docomo

Kansai Airport van/naar Osaka/Kyoto/Sakai: gedeelde transfer

2. Kansai Airport van/naar Osaka/Kyoto/Sakai: gedeelde transfer

Deze gedeelde pendeldienst rijdt tussen de luchthaven van Kansai en je verblijfplaats in Osaka. De dienst brengt je van deur tot deur en is beschikbaar van het vliegveld naar de stad of in de tegenovergestelde richting. Voor een transfer bij aankomst word je opgewacht door de chauffeur die je kunt herkennen aan het bordje met het opschrift 'Cherry Tomato'. Voor een transfer bij aankomst word je in de lobby van je hotel of voor je accommodatie opgehaald. Als het voertuig te groot is om een smal straatje in te rijden wordt er een trefpunt in de buurt gekozen. Boekingen worden tot 13 maanden van tevoren geaccepteerd, maar ook vlak van tevoren. Het wordt aangeraden om minstens 72 uur van tevoren te boeken om er zeker van te zijn dat er ruim genoeg tijd is om je verzoek te verwerken. Houd er rekening mee dat alle boekingen afhankelijk zijn van beschikbaarheid en bevestiging.

Japan: SIM-kaart met onbeperkte data voor 8, 16 of 31 dagen

3. Japan: SIM-kaart met onbeperkte data voor 8, 16 of 31 dagen

Verbonden blijven met het internet is erg belangrijk in Japan, vooral voor buitenlanders. Je kunt het gebruiken om wijs te worden uit het soms verwarrende openbaar vervoer, onbekende woorden vertalen, of gewoon om in contact te blijven met je vrienden en familie. Met deze handige SIM-kaarten  heb je direct een internetverbinding.  Deze SIM-kaart biedt toegang tot high-speed internet (4G LTE) zonder datalimiet. Het is beschikbaar voor een periode van 8, 16 of 31 dagen. Het werkt op het netwerk van Docomo, Japans grootste provider. De verbinding met deze SIM-kaart dekt 99% van Japan. Het kan worden aangepast om te passen als een nano, micro, of normale SIM-kaart. 

Osaka: Japan Pocket WiFi-router Kansai Airport Pickup

4. Osaka: Japan Pocket WiFi-router Kansai Airport Pickup

Krijg toegang tot 4G LTE WiFi in heel Japan met deze pocketrouter die verbinding maakt met het Softbank-netwerk. Nooit meer verdwalen in Japan, met onbeperkte wifi-gegevens, waarmee je Map Apps, Facebook, Twitter, Skype kunt gebruiken, YouTube-video's en zelfs Netflix kunt bekijken. Haal de wifi-router op bij Kansai International Airport in Osaka. Bezoek de aankomsthal 1F van Kansai International Airport tussen 07.00 uur en 22.00 uur om uw apparaat op te halen en internet te gebruiken. De apparaten kunnen worden geretourneerd op de meeste grote luchthavens in Japan, of via bezorging vanuit een hotel, Family Mart of Lawson-supermarkt.

Kansai-Hiroshima JR & buspas

5. Kansai-Hiroshima JR & buspas

Verken de Kansai-regio, het spirituele hart van Japan, dat de thuisbasis is van enkele van de meest interessante steden van het land. Nadat je je pas hebt opgehaald, kun je met de JR West-spoorwegen en bussen door de regio Kansai naar Hiroshima rijden. Ontdek de bruisende stad Osaka en zijn verbazingwekkende voedselscène. Bezoek de oude tempels en heiligdommen van Kyoto. Bekijk de natuurlijke schoonheid van Nara, probeer het rundvlees in Kobe, bezoek het kasteel van Himeji, een UNESCO-werelderfgoed, of maak verbinding met de natuur in de bossen en watervallen van Wakayama. Loop door de UNESCO Kumano Kodo in Kishi, bewonder de beste duinen in Tottori, ontspan in de hete lente van Kinosaki Onsen of maak geweldige foto's in de Japanse toptuin van de Korakuen in Okayama. Bezoek de Atomic Bomb Dome en het Itsukushima-heiligdom op de UNESCO-werelderfgoedlocatie in Miyajima met de veerboot. Neem de wegloze reis en gebruik het JR West-busnetwerk om steden zoals Kyoto, Shiga, Tsuruga en Iga-Ueno te zien.

Osaka: privétransfer van/naar Osaka Kansai Airport (KIX)

6. Osaka: privétransfer van/naar Osaka Kansai Airport (KIX)

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer met een 24-uursservice tussen de luchthaven Osaka Kansai en uw accommodatie in het stadscentrum van Osaka. Laat je begroeten door je chauffeur die op je wacht in de aankomsthal met een bordje met je naam. Uw chauffeur zal uw vlucht volgen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken in het geval van een vluchtvertraging. Bespaar uzelf het dragen van zware tassen en het navigeren door het openbaar vervoer en neem het comfort in de wetenschap dat alle voertuigen regelmatig worden onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen.

Kansai Airport: privétransfer van/naar de stad Kyoto

7. Kansai Airport: privétransfer van/naar de stad Kyoto

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer met een 24-uursservice tussen Kansai Airport en uw accommodatie in het centrum van Kyoto. Laat je begroeten door je chauffeur die op je wacht in de aankomsthal met een bordje met je naam. Uw chauffeur zal uw vlucht volgen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken in het geval van een vluchtvertraging. Bespaar uzelf het dragen van zware tassen en het navigeren door het openbaar vervoer en neem het comfort in de wetenschap dat alle voertuigen regelmatig worden onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen.

Kansai Airport van/naar Osaka City: privétransfer

8. Kansai Airport van/naar Osaka City: privétransfer

Boek van tevoren een privétransfer van de Luchthaven Kansai naar je accommodatie in de stad Osaka en kies een voertuig dat bij de grootte van je groep past. De dienst brengt je van deur tot deur en is beschikbaar van het vliegveld naar de stad of in de tegenovergestelde richting. Voor een transfer bij aankomst word je opgewacht door de chauffeur die je kunt herkennen aan het bordje met het opschrift 'Cherry Tomato'. Voor een transfer bij aankomst word je in de lobby van je hotel of voor je accommodatie opgehaald. Als het voertuig te groot is om een smal straatje in te rijden wordt er een trefpunt in de buurt gekozen. Boekingen worden tot 13 maanden van tevoren geaccepteerd, maar ook vlak van tevoren. Het wordt aangeraden om minstens 72 uur van tevoren te boeken om er zeker van te zijn dat er ruim genoeg tijd is om je verzoek te verwerken. Houd er rekening mee dat alle boekingen afhankelijk zijn van beschikbaarheid en bevestiging.

Kobe: privétransfer van/naar Osaka Kansai Airport (KIX)

9. Kobe: privétransfer van/naar Osaka Kansai Airport (KIX)

Geniet van een veilige en betrouwbare privéluchthaventransfer met een 24-uursservice tussen de luchthaven Osaka Kansai en uw accommodatie in het centrum van Kobe. Laat je begroeten door je chauffeur die op je wacht in de aankomsthal met een bordje met je naam. Uw chauffeur zal uw vlucht volgen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken in het geval van een vluchtvertraging. Bespaar uzelf het dragen van zware tassen en het navigeren door het openbaar vervoer en neem het comfort in de wetenschap dat alle voertuigen regelmatig worden onderhouden volgens hoge kwaliteitsnormen.

  • Andere belevingen
  • Transfers
  • Citycards
9 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Internationale Luchthaven Kansai

Wil je alle activiteiten in Internationale Luchthaven Kansai ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Internationale Luchthaven Kansai

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 51 beoordelingen

Niemand die op ons wacht bij aankomst

Na een verloren bagage deden we er iets langer over om het luchthavengebied te verlaten en niemand wachtte op ons bij de uitgang. Het was toen vrij moeilijk om het bureau te vinden om het transport te nemen We ontdekten toen dat vanaf dit moment alles heel goed ging naar ons hotel De transportvouchers die we hadden zijn niet van ons geclaimd en daarom hebben we niets aan het bureau gegeven

Zeker de moeite waard en ook absoluut noodzakelijk omdat sommigen geen Engels spreken of vaak zelf op kaarten zoeken waar en hoe ze heen gaan