Belevingen in

Kanton Obwalden

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.


Topbezienswaardigheden in Kanton Obwalden

Sitemap Kanton Obwalden

Wil je alle activiteiten in Kanton Obwalden ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kanton Obwalden

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 951 beoordelingen

Ik wil Konrad bedanken voor zijn geweldige klantenservice, hij zorgde ervoor dat alle veiligheidsmaatregelen waren getroffen en bleef ons herinneren aan de sociale afstand. De reis was het waard, de rit was extra soepel dat we niet wagenziek werden, raad het ten zeerste aan met "Konrad", we hadden onze maskers tijdens de hele reis en zorgden voor niets goeds en drankjes aan boord van de auto, wat handig was voor iedereen . Het upgradegedeelte naar de top van de berg was een beetje te veel, maar we hebben enorm genoten van onze tijd in het dorp Engelberg.

Fantastische dagtocht naar de berg Titlis en Luzern-tour met mijn man en 2 kinderen van 5 en 17 maanden. Sterk aanbevolen als Zwitserland bezoekt. Onze busreis was ontspannend met veel geschiedenis en feiten over steden in de Zwitsers. Onze gids Peter was een absoluut geweldige gids. Hij was zeer informatief en onderhoudend. Had altijd een oogje in het zeil op mijn kinderen die vroegen of het goed met ons ging en ons incheckte, wat ons meer vertrouwen gaf om onze 17 maanden oude dochter mee te nemen naar de Alpen. Defo duimen omhoog voor deze reis!

Onze gids Martin gaf ons interessante feiten. We waren bang dat er niet genoeg tijd bovenop de berg zou zijn, maar gelukkig hadden we genoeg tijd en konden we genieten van alle attracties. Ik controleerde de weersvoorspelling op Mount Titlis tot 24 uur voor onze reis en we hadden het geluk dat het zonnig was. Op een mistige dag zou het zonde van het geld zijn.

het was leuk, hoewel een beetje geïmproviseerd met 4 tours in één. mensen die te laat komen, moeten ook echt worden aangepakt. als je zou kunnen uitvinden dat de drukte groot was, weet ik zeker dat de tourdirecteur dat ook kan en mensen waarschuwt. . .

Geweldige ervaring! Wat een uitzicht en belevenis. De ijsgrot, hangbrug, kortom: voor herhaling vatbaar!