Kapucijnenkerk (Wenen)

Kapucijnenkerk (Wenen): tours & activiteiten die je niet wilt missen

Wenen: ticket voor kerstconcert in de Kapucijnenkerk

1. Wenen: ticket voor kerstconcert in de Kapucijnenkerk

Kies een stoel in de verwarmde Kapucijnenkerk en ontmoet het keizerkwartet Wenen. Geniet van een uitstekende uitvoering gecombineerd met trompet, solostem en inspirerende teksten - een vrolijke en contemplatieve ervaring om je in de stemming te brengen voor Kerstmis. Geniet van een feestelijk kerstconcert uitgevoerd door het keizerkwartet Wenen. Voel hoe het plezier om samen muziek te maken op het publiek overgaat en waar programma's met veel aandacht voor detail worden voorbereid en gearrangeerd. De Kapucijnenkerk in de buurt van de Staatsopera in het centrum van Wenen is beroemd om zijn keizerlijke crypte, die eeuwenlang dienst deed als begraafplaats van de keizerlijke Habsburgse familie. Het bescheiden interieur is ook zijn grootste troef – laat je fascineren door de houten meubels.

Wenen: Klassieke Meesterwerken Concert Kapucijnenkerk

2. Wenen: Klassieke Meesterwerken Concert Kapucijnenkerk

Bezoek de Kapucijnenkerk tijdens het 400-jarig jubileum en geniet van een avond met muziek uitgevoerd door het Weense keizerkwartet. Luister naar klassieke meesterwerken met een programma met muziek van Mozart, Bach, Schubert en Haydn. De Kapucijnenkerk ligt in de buurt van de Staatsopera in het centrum van Wenen en staat bekend om de keizerlijke crypte, die eeuwenlang als Habsburgse begraafplaats diende. Op het programma staan 'A Little Night Music' van Mozart, 'Ave Maria' van Schubert, 'Emperor's Quartet' van Haydn en 'Air' van Bach. De muziek wordt uitgevoerd door het gewaardeerde keizerkwartet Wenen, waarvan de leden in enkele van de belangrijkste en beroemdste orkesten in Wenen spelen. In de kersttijd omspannen de concerten in de verwarmde kerk een majestueuze boog van feestelijke trompetmuziek, geselecteerde teksten en de mooiste kerstliederen - wat een prachtige manier om je op een contemplatieve en vreugdevolle manier voor te bereiden op de naderende kerst. Combiticket: Combineer je concertbezoek met de beroemdste crypte ter wereld, de keizerlijke crypte. De begraafplaats van de Habsburgers sinds 1618 laat je 400 jaar Oostenrijkse en Europese geschiedenis voelen. Bewonder de graven van beroemde heersers, zoals keizer Franz Joseph en zijn mooie vrouw Elisabeth "Sisi", de indrukwekkende dubbele kist van "keizerin" Maria Theresa en Franz I Stephan van Lotharingen of de bescheiden koperen kist van de hervormingskeizer Joseph II. De laatste toegang tot de keizerlijke crypte is om 17.30 uur, dus het is geweldig om het te combineren met het concert.

Wenen: Spy Mission City-verkenningsspel

3. Wenen: Spy Mission City-verkenningsspel

Ontdek de fascinerende geschiedenis en attracties van de stad terwijl je aanwijzingen in Wenen oplost. Verken deze prachtige Oostenrijkse stad door een zoektocht te spelen met je vrienden, partner of familie. Ontvang uw toegangscode per e-mail bij het boeken van de tour en gebruik de code in de app. Dwaal ongeveer 1,5 uur door Wenen om je zoektocht te voltooien. Er is echter geen tijdslimiet en je bent vrij om de stad in je eigen tempo te verkennen. Je hebt geen gids nodig, download gewoon de app, ga naar het startpunt en wees klaar om aan het avontuur te beginnen. Los aanwijzingen op en raad het antwoord om het geheime verhaal van elke plaats te ontgrendelen. Speel als een grote groep en los samen de aanwijzingen op; één persoon kan toegang kopen voor de hele groep door het aantal mensen in de groep te selecteren. Alle groepsleden kunnen het stadsspel op hun smartphone spelen. Je kunt ook in teams opsplitsen en tegen elkaar strijden of een individueel ticket kopen.

  • Toegangstickets
  • Andere belevingen
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Kapucijnenkerk (Wenen)

Wil je alle activiteiten in Kapucijnenkerk (Wenen) ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.