Kapuzinergruft
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Vanwege de uitbraak van COVID-19 kunnen tours, attracties en locaties in deze plaats tijdelijk gesloten zijn. Kijk op onze pagina met reisupdates voor de actuele stand van zaken. Meer informatie.
Bestsellers

Kapuzinergruft: tours & tickets

Topbezienswaardigheden in Wenen

Bekijk alle 245 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Kapuzinergruft

Gemiddelde beoordeling
4.6 / 5
gebaseerd op 1.194 beoordelingen

De toegang tot de musea en bezienswaardigheden was heel praktisch en tijdsbesparend. Belangrijk is wel dat je de route goed op voorhand uitstippelt omwille van de eenrichtingsparcours. De stiptheid kan echter verbeteren. Op éénzelfde dag kregen wij alle mogelijke scenario’s voorgeschoteld: de eerste bus vertrek bijna 15’ te laat, aan het Praterpark 3’ te vroeg waardoor we een half uur dienden te wachten voor de volgende bus en ‘s avonds aan de Scwedenplatz kwam de laatste bus helemaal niet opdagen.

Vienna PASS: 1, 2, 3 of 6 dagen sightseeing Beoordeeld door

Wil je zoveel mogelijk zien tijdens jouw Wenen-trip? Koop de Vienna-card! Beste idee ever! Alleen een dagje Schönbrunn loont al (grandtour 34,50, zoo 20,-, apfelstrudelshow € 6,50, rondrit treintje € 8,- en koetsmuseum € 9,50. Met hop-on/hop off bus heen en terug. Gewoon top! Je loopt zo alle bezienswaardigheden. Valt het tegen? Geen nood, dan óp naar de volgende ;-)

Vienna PASS: 1, 2, 3 of 6 dagen sightseeing Beoordeeld door

Aantrekkelijk aanbod van talrijke bezienswaardigheden.

Mooi aanbod, maar volgende opmerkingen: 1) Men verliest bijna een halve dag om Pass en noodzakelijk metro abonnement op te halen (hop on hop off bus is niet praktisch). Waarom niet beschikbaar in hotel zoals in Salzburg ? 2) Iedere attractie hanteerde andere manier van inchecken - bijhorend boekje is niet gebruiksvriendelijk.

Vienna PASS: 1, 2, 3 of 6 dagen sightseeing Beoordeeld door

Leuke stadswandeling met gids Herbert gehad. Hij vertelde heel onderhoudend en had verstand van de geschiedenis van Wenen. Het was alleen heel erg koud en dan is het jammer dat je echt alleen maar buiten bent want daardoor waren we tot op onze botten verkleumd geraakt.

Wenen: historische bezienswaardighedentour van 2 uur Beoordeeld door

De gids heeft een uitgebreide historische kennis van Wenen. Echt de moeite waard om Wenen met hem op die manier te verkennen. Raad hem iedereen die wat dieper op de historische evolutie van Wenen wil ingaan.

Wenen: historische bezienswaardighedentour van 2 uur Beoordeeld door
Omslagfoto: demarsay, CC BY 2.0