Kies data

Karaalioğlu Parkı

Karaalioğlu Parkı: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Antalya: sightseeingtour met elektrische scooter

1. Antalya: sightseeingtour met elektrische scooter

Je wordt om 9.30 uur opgehaald bij je hotel om Antalya te ontdekken. Na de introductie van de e-scooter en veiligheidsbriefing op het hoofdkantoor, begint je tour vanuit Karaalioglan Park. Rijd door de greens in het gezelschap van een lokale gids en geniet van het adembenemende uitzicht op zeekliffen en parken. Wanneer u aankomt in de oude stad, rijdt u door de smalle straatjes en hellende paden van de historische jachthaven. De met muren gestenigde houten huizen van de oude stad, evenals de stadsmuren, madrassa's, Turkse baden, torens en moskeeën die de tijd uitdagen, nemen je mee terug in de tijd. Nadat je op deze historische plek hebt genoten van traditionele Turkse pannenkoek (gözleme) en thee, vervolg je je tour met het wereldberoemde Konyaaltı-strand, het strandpark, het culturele centrum en het aquarium. Je wordt aan het einde van de tour afgezet bij je hotel.

Antalya: stadsintroductie Zelfgeleide telefoontour

2. Antalya: stadsintroductie Zelfgeleide telefoontour

Wil je interessante informatie leren over 10 van de belangrijkste attracties in de stad, verborgen locaties ontdekken, ongelooflijke legendes lezen (geen audiotour) en een magische en ontspannende route lopen? Wil je op een toegankelijke, gemakkelijke en interactieve manier Atalya verkennen? Deze zelfgeleide mobiele wandeltocht is misschien perfect voor jou. Grijp de kans om Atalya te verkennen op minstens 10 locaties die iedereen in zijn geheugen zou willen hebben. Er is geen schema, je kunt de tour bijwonen elke dag die je wilt, wanneer je maar wilt, je kunt het in fragmenten doen, een pauze nemen om te eten, winkelen of iets anders dat je maar kunt bedenken, je kunt zelfs de app sluiten en doorgaan een andere dag staat de tour daar op je te wachten. Het belangrijkste? Het is een volledig privé-activiteit, omdat de app je de uniciteit en privacy van je mobiele telefoon biedt. Bovendien leer je over verhalen en stedelijke legendes die verband houden met de stad of monumenten die je bezoekt. De paden die u volgt zijn uniek en zullen u niet vervelen, maar zullen u op zichzelf de weg wijzen om andere "schatten" te ontdekken, zoals kleine schilderachtige paden of betoverende maar onbekende pleinen. Geniet van de rondleiding in uw taal. De integratie met google maps zorgt ervoor dat je nooit verdwaalt! Je kunt meedoen met vrienden, alleen, met je familie of met je partners en leren over de stad terwijl je ronddwaalt. Begin je tour vanuit Ataturk Park, het centrum van veel van de jeugd van de stad! Bezoek het Plein van de Republiek, de ziel van de stad, en verken het speelgoedmuseum van Antalya, waar jong en oud vol spel en leven zijn. Fotografeer de Iskele-moskee en verdwaal bij het kijken naar de imposante Yivliminare-moskee. Dan wacht het monument voor Attalus II Philadelphus, de Griekse stichter van Antalya, op je. De beroemde Clock Tower met een geschiedenis van bijna 125 jaar. Bewonder de hele Hadrian's Gate die daar al zo'n 2000 jaar staat. De kerk van Sint Alypius de Styliet zal je betoveren, terwijl het Karaloglou-park de kers op de taart zal zijn van deze unieke tour, want daar maak je de mooiste foto's voor je verzameling.

Antalya: zelfgeleide avonturengame voor stellen of vrienden

3. Antalya: zelfgeleide avonturengame voor stellen of vrienden

Je start op een openbaar plein in het centrum. Je smartphone (speciale app in de Duitse taal) leidt je op een geheime route door dit gebied. Deze wandeltocht wordt een avontuurlijke reis, omdat je op elke geheime locatie op je route tal van kleine taken zult oplossen. Alle creatieve taken, vragen en uitdagingen gaan over jou en jouw relatie tot elkaar. Niet alleen leuk voor koppels - ook voor goede vrienden. Je leert nieuwe dingen over jezelf. Gegarandeerd. Er zullen u vragen worden gesteld hoe u in verschillende situaties zou handelen of reageren. Je lost semi-moeilijke raadsels op en je wordt gedwongen om als een team op te treden. Het droomteam. De app toont je altijd de volgende locatie in dit deel van de stad en leidt je daarheen. Op elke locatie zal de app een nieuwe taak of uitdaging aan u presenteren en u verzamelt punten voor het oplossen van de taak. Geen zorgen: je hoeft geen gebouwen te betreden of in contact te komen met andere mensen. Het draait allemaal om jou als team. Je zult plekken verkennen en bezoeken waar de lokale bevolking woont en rondhangt. Voel de sfeer van deze vakantiebestemming en veel plezier met het verkennen van de inhoud van deze outdoor-date. Dit is meer dan een eenvoudige wandeltocht, dit is een geweldige race vol leuke inhoud en een uitdaging voor jou als team. We raden aan: Speel dit buitenavontuur alleen in een team van twee personen. Speciale aanbieding: als het weer plotseling niet geschikt is voor je avontuur of je wilt om andere redenen een nieuwe afspraak maken: geen probleem. Nadat u een reservering heeft gemaakt, kunt u binnen 48 uur vanaf de oorspronkelijk geboekte starttijd starten. U hoeft uw boeking niet te annuleren. Begin gewoon binnen 48 uur. Bonus: er zijn enkele extra taken en raadsels inbegrepen, die je op elk moment kunt oplossen nadat je je geboekte evenement hebt voltooid.

Sitemap Karaalioğlu Parkı

Wil je alle activiteiten in Karaalioğlu Parkı ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.