Kies data
Dingen om te doen

Karmiel

Karmiel: De beste dingen die je niet wil missen

Galilee Culinaire Tour: Full-dag inclusief Cooking Class

1. Galilee Culinaire Tour: Full-dag inclusief Cooking Class

Deze full-daagse culinaire tour mengt het oude met het nieuwe. Je bezoekt een biologische wijnmakerij die is gelegen naast een 300-jaar-oude olijfpers. Zie ambachtelijke pralines geproduceerd slechts 5 mijl afstand van een dorp waar je leert om authentieke Galilea Arabische gerechten bereiden zoals ze zijn voorbereid voor honderden jaren. Galilea wordt vaak omschreven als de Provence of Toscane van Israël. De regio is landelijk, groen, en biedt topkwaliteit, lokaal geteelde landbouwproducten. Olijven, olijfolie, fruit en groenten zijn nietjes sinds bijbelse dagen. In de afgelopen jaren een groot aantal kleine boutique bedrijven naar voren zijn gekomen, de productie van gastronomische producten, variërend van kaas, vlees, brood en conserven, bieren, wijnen en likeuren. Een typische reis naar Israël meestal niet beschikken over een mogelijkheid om de Israëli's te ontmoeten in hun huizen in Galilea en te leren over hun eten en cultuur. Op deze unieke excursie, leert u hoe ze leefden honderden jaren en hoe ze nu leven. Uw gids zal u een stukje van Israël die is authentiek, interessant en anders dan wat de meeste toeristen te zien.

Karmiel: Kookworkshop in Galilea

2. Karmiel: Kookworkshop in Galilea

Misschien heb je gehoord van Maqluba , chubeza en sinye maar nooit je gerealiseerd dat de termen behoren tot de wereld van authentieke Galilea cuisine. Op deze activiteit van een halve dag ervaar je de Galilea door de ogen en smaakpapillen van een lokale inwoner. Dit culinaire avontuur is een uniek cultureel avontuur; iets wat je anders waarschijnlijk nooit zou meemaken in Israel. Een Druzen, moslim of christen gastheer heet je welkom in hun huis. Na de thee en koffie begint de workshop. Je leert traditionele gerechten bereiden tijdens een 3 uur lange hands-on workshop. Het menu wisselt per seizoen in overeenstemming met de cyclus van het leven in Galilea. In de winter en het voorjaar zullen je ingrediënten bestaan uit vele wilde groenten vers geplukt uit het veld. Tijdens het late voorjaar en in de zomer staat frikki of gerookt groene tarwe op het menu. Zodra je klaar bent met de voorbereiding van de lekkernijen gaat de groep zitten om van de heerlijkheden te genieten met de gastheer. Na een verblijf van bijna 4 uur bij elkaar ben je het een en ander te weten gekomen over het dorpsleven in de Galilea en heb je een aantal traditionele gerechten leren bereiden. Neem recepten mee naar huis om te koken voor vrienden of familie en krijg foto's van je ervaring thuisgestuurd via e-mail.

Sitemap Karmiel

Wil je alle activiteiten in Karmiel ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.