Leer traditionale Arabische gerechten bereiden

Karmiel: Kookworkshop in Galilea

Product ID: 39279

Vanaf € 83 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
4 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels, Duits, Hebreeuws

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Ervaar het echte Galilea door middel van een hands-on kookles van traditionele Arabische gerechten
  • Geniet van het feestmaal dat je hebt bereid
  • Neem recepten en foto's van je ervaring mee naar huis
Overzicht
Probeer eens wat anders tijdens je bezoek aan Israël en leer in 3 uur traditionele midden-oosten gerechten koken in een hands-on workshop. Naderhand heb je de tijd om de heerlijke gerechten die je hebt bereid met je gastheer te nuttigen.
Wat te verwachten
Misschien heb je gehoord van Maqluba , chubeza en sinye maar nooit je gerealiseerd dat de termen behoren tot de wereld van authentieke Galilea cuisine. Op deze activiteit van een halve dag ervaar je de Galilea door de ogen en smaakpapillen van een lokale inwoner.

Dit culinaire avontuur is een uniek cultureel avontuur; iets wat je anders waarschijnlijk nooit zou meemaken in Israel.

Een Druzen, moslim of christen gastheer heet je welkom in hun huis. Na de thee en koffie begint de workshop. Je leert traditionele gerechten bereiden tijdens een 3 uur lange hands-on workshop.

Het menu wisselt per seizoen in overeenstemming met de cyclus van het leven in Galilea. In de winter en het voorjaar zullen je ingrediënten bestaan uit vele wilde groenten vers geplukt uit het veld. Tijdens het late voorjaar en in de zomer staat frikki of gerookt groene tarwe op het menu.

Zodra je klaar bent met de voorbereiding van de lekkernijen gaat de groep zitten om van de heerlijkheden te genieten met de gastheer. Na een verblijf van bijna 4 uur bij elkaar ben je het een en ander te weten gekomen over het dorpsleven in de Galilea en heb je een aantal traditionele gerechten leren bereiden.

Neem recepten mee naar huis om te koken voor vrienden of familie en krijg foto's van je ervaring thuisgestuurd via e-mail.
Inbegrepen
  • 3 uur lange hands-on kook workshop
  • Een groot midden-oosten banket (die je hebt voorbereid)
  • Foto's op het moment van de workshop (verzonden per e-mail)
  • Recepten voor de gerechten die je maakt
Trefpunt

Het gebruikelijke trefpunt is in de parkeergarage bij het ​​centrale busstation in de stad Karmiel. Het busstation ligt op 50 meter van de stoplichten bij de hoofdingang van de stad bij de eerste kruising. Sla rechtsaf bij de verkeerslichten om het busstation te betreden. Er zijn vele andere mogelijke ontmoetingsplaatsen als dit niet uitkomt. Gelieve informatie te verstrekken over je accommodatie of een andere locatie bij het boeken zodat het beste trefpunt kan worden bepaald. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Fooi geven is optioneel en niet verplicht of verwacht.

Vanaf € 83 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
Georganiseerd door

Galileat - culinary tours of the Galilee

Product ID: 39279