Karnak

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topbezienswaardigheden in Luxor

Wat anderen zeggen over Karnak

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 3.908 beoordelingen

fantastisch uitstapje. inderdaad een hele lange dag maar meer dan de moeite waard. Veel interessante dingen gezien en gehoord. Mohammed, onze gids kon goed vertellen over de oudheden en het huidige leven in Egypte. We konden ons geen betere gids wensen. De lunch was bijzonder smakelijk. Voor de tocht over de Nijl moest bijbetaald worden maar was ook leuk om mee te maken. De stad vanaf het water bekeken ziet er toch weer anders uit. Naast het gedeelte met de gids was er voldoende vrije tijd om rustig te bekijken Onderweg kregen we nog drinken, chips en chocola. We hadden een nieuwe, Duitse bus, en hoewel er best snel gereden werd (over nieuwe en goed geasfalteerde wegen) hebben ons geen moment onveilig gevoeld.

Het was een hele mooie dag! Zeker aan aanrader als je wat van Egypte wilt zien. Busreis is wel lang, maar prima te doen! Onderweg keer gestopt voor wc en koffie ( zorg voor kleingeld hiervoor en wat voor fooien). Neem zelf wat drinken en snacks mee. Onze gids was top, heeft veel verteld & deed het met plezier. Lunch was prima. Al en al zorgen ze ervoor dat je fijne dag hebt! was een van onze hoogte punt !

Een heel leuke dagtrip, maar helaas waren we 1 van de eersten die opgehaald moesten worden. We moesten om 4 uur klaarstaan. Uiteindelijk kwam de transfer pas om 4u30. Daarna anderhalfuur rondgereden en pas om 6u echt vertrokken. Andere activiteiten zijn beter georganiseerd qua vervoer (met meerdere auto’s naar 1 centraal punt). Ter plekke wel goede organisatie. Leuk om alles te bezoeken!

Hele mooie dag gehad. We zaten niet in een hotel, maar met de lokale partij kunnen regelen dat we toch in de buurt van ons appartement werden opgehaald. De rit in de bus is behoorlijk lang, maar zeker de moeite waard! Luxor is schitterend en onze Engelse gids kon erg veel vertellen over de tempels en de geschiedenis van Egypte. Deze trip is zeker een aanrader!

Mooie dingen gezien. Goede gids. Chauffeurs reden prima, maar niet zo sympathiek en op terugweg irritant lange pauze (15 min werden 30 min omdat zij maar niet terugkwamen van sigarettenpauze). Dag was te lang (4.30-22.45) door hele omweg via mekadi en safaga.