Kies data

Kasematten Düsseldorf

Kasematten Düsseldorf: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Düsseldorf: rondleiding door de oude binnenstad met optionele bierpauze

1. Düsseldorf: rondleiding door de oude binnenstad met optionele bierpauze

Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden en verborgen juweeltjes tijdens deze wandeltocht door de oude binnenstad van Düsseldorf. Krijg tips over de beste plekken om te eten en te drinken. Wandel langs de Rijn en ontdek foto-hotspots. Ontmoet je gids naast het standbeeld van Tritonenbrunnen en baan je een weg van de beroemde Königsallee naar de oude binnenstad. Passeer high fashion winkels zoals Louis Vuitton, Cartier en Rolex. Baan je een weg door de oude stad om lokale brouwerijen te vinden. Als je voor de optie kiest, kun je ook een lekker streekbiertje proeven. Laat je gids je lokale danshotspots en restaurants laten zien. Luister terwijl je loopt naar fascinerende verhalen en historische verslagen over de stad en haar attracties. Bewonder de Rijn terwijl je langs de rivieroever loopt. Maak foto's op iconische plekken in Düsseldorf. Beëindig je tour in het hart van de oude stad, waar je gemakkelijk een plekje kunt vinden om te dineren.

Düsseldorf: stadstour met e-scooter

2. Düsseldorf: stadstour met e-scooter

Begin bij het hoogste gebouw in de stad, de Rheinturm. Met uitzicht op het staatsparlement en de spectaculaire Rheinkniebrücke leer je hoe je de veilige elektrische step Scuddy bestuurt. Begin je scootertocht langs de Rijn naar de Mediahaven, waar je langs verschillende bijzondere gebouwen van de Canadees-Amerikaanse architect Gehry rijdt. Laat de jachten in de haven achter je en vervolg je rit over de Rijnpromenade richting de oude stad. Op de ruime Burgplatz bekijk je de Schlossturm , deze kasteeltoren is een van de oudste bouwwerken van Düsseldorf. Blijf dicht bij de Rijn om de Oberkasseler-brug en de aloude St. Lambertuskerk met zijn scheve basiliektoren te bereiken. Vaar vervolgens langs de imposante koepel van de Tonhalle voordat je de legendarische Fortuna Büdchen bereikt, een grote drinkzaal die is verbonden met de voetbalclub van Düsseldorf. Ga door langs belangrijke musea en het Dreischeibenhaus, een indrukwekkend staaltje  hedendaagse architectuur uit de jaren zestig. Ervaar de drukte van Königsallee, met de beste winkels van de stad. Kies de rondleiding van 2 uur voor een meer uitgebreide verkenning van de stad, incluseif de linkeroever van de Rijn. Ontdek het elegante Oberkassel, een district met gebouwen uit de "Gründerzeit" en Art Nouveauperiode. Zie meer bezienswaardigheden, zoals de K20, Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen, een kunstcollectie die zich achter een bijzondere gevel van zwart graniet bevindt. Passeer langs de Kom(m)ödchen, het cabaretpodium, en ga vervolgens naar Carlplatz, waar je van maandag tot zaterdag een levendige markt vindt. Op het einde van de rondleiding ga je op een ontspannen tempo terug naar het startpunt.

  • Rondleidingen
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Kasematten Düsseldorf: topattracties in de buurt

Overzicht activiteiten in Kasematten Düsseldorf

Wil je alle activiteiten in Kasematten Düsseldorf ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kasematten Düsseldorf

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 35 beoordelingen

De rondleiding was geweldig. Dieter instrueerde ons eerst individueel op de Scuddy en observeerde goed dat we veilig reden. De parkeerplaats was ideaal om te oefenen. Pas toen zijn we vertrokken. Dieter reed steeds kortere afstanden met ons mee. Hij gaf korte en informatieve uitleg bij elk stoppunt. Het rijplezier werd in ieder geval niet verwaarloosd. We kunnen Dieter en de Scuddy Tour aanbevelen aan iedereen die houdt van een klassieke stadstour met plezier in snel bewegen. Zelfs bij extreem hoge temperaturen hadden we veel plezier. @Dieter: Bedankt voor je uitzicht op Düsseldorf en de mooie foto's.

Hallo, de e-scootertour was een groot succes. We waren op reis met 6 vrouwen en onze gids Dieter en dat was echt super. Dieter heeft ons op een geweldige manier de scooters uitgelegd en toen was de rit door Düsseldorf leuk die we zeker in een andere stad zullen herhalen. Groeten uit Lorup

De reis met Dieter was erg leuk. De Scuddy is gemakkelijk te gebruiken en erg leuk. Dieter doet de tour heel goed. Precies de juiste hoeveelheid stadstour en het plezier van het besturen van een scuddy.

Geweldige tour met onze gids Dieter. Zo leer je de stad op een andere manier kennen. We hadden veel plezier en het rijden met de Scuddy was geen enkel probleem.

Geweldige tour als je op zoek bent naar iets ongewoons met een leuke factor! Elk moment.