Kasteel de Goede Hoop

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Kasteel de Goede Hoop

Wil je alle activiteiten in Kasteel de Goede Hoop ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kasteel de Goede Hoop

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.197 beoordelingen

We genoten van elk moment. We zijn nog nooit op een van de sites geweest waar je ons naartoe bracht. Het feit dat we niet zelf hoefden te rijden en te verdwalen was 1 geweldig. 2: We hebben te veel geleerd over Kaapstad en het aanbod EG: Plaatsen om te zien, dingen om te doen, geschiedenis en de prachtige wereld waarin je leeft. We stapten onderweg overal uit waar we wilden verkennen en nieuwe dingen wilden zien. We hadden geen idee dat we zoveel plaatsen hebben gemist om te bezoeken, maar dankzij jou WETEN we NU !!!! En het beste van alles is dat er altijd een volgende bus is om op te stappen, hoe lang je ook op 1 plek wilt blijven.

uitstekende service mijn enige vriend was te laat voor de bus, we informeerden de chauffeur en lieten de chauffeur haar kaartje zien zoals het bij mij was. De chauffeur communiceerde met zijn collega's en mijn vriend kon reizen totdat we haar op een ander station ontmoetten. bedankt voor de ervaring en ik zal weer terugkomen.

Jeremy gave us a great tour through Cape-town. Despite the many visits we have made already he was able to show us new spots together with nice to knows and historical information. We had a great ride !

Prima manier om de stapte verkennen. Schone bussen en zeer vriendelijk personeel op de bus, ze hebben er zin in. Je kunt na aanschaf van een 2 dagen kaart op de bus voor 100ZAR voor de 3e dag bijboeken.

Veel te zien en veel info in eigen taal. Goede organisatie bij overstap punten. Uitstekende gelegenheid om kennis te maken met Kaapstad.