Kaapstad: toegangsticket Kasteel de Goede Hoop

Kaapstad: toegangsticket Kasteel de Goede Hoop

Vanaf US$ 3,48 per persoon

Bezoek Kasteel de Goede Hoop, een van de oudste gebouwen in Kaapstad en symbool van het Nederlandse erfgoed in Kaapstad. Haal het meeste uit je ervaring met activiteiten zoals de sleutelceremonie, het afvuren van kanonnen en begeleide wandelingen.

Over dit ticket

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
vanaf het eerste gebruik
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Ontdek alles wat het oude Kasteel de Goede Hoop te bieden heeft
 • Ga naar het hoofdgebouw en bezoek de aangrenzende binnenplaats
 • Plan vooruit om te profiteren van insluitsels zoals de sleutelceremonie, het afvuren van kanonnen en rondleidingen
Volledige beschrijving
Verken het Kasteel de Goede Hoop, een van de oudste gebouwen in Kaapstad. Oorspronkelijk gebouwd als fortbastion, werd het kasteel in 1936 uitgeroepen tot historisch monument (nu een provinciaal erfgoed). Bewonder tijdens je bezoek het best bewaarde voorbeeld van een fort uit de Verenigde Oost-Indische Compagnie na restauratiewerkzaamheden in de jaren 80. Het Kasteel de Goede Hoop is nog steeds een van de meest bezochte attracties in Kaapstad als een duidelijk symbool van het Nederlandse erfgoed in de stad. Met het entreeticket krijg je toegang tot het hoofdgebouw en de binnenplaats, evenals aanvullende activiteiten zoals de sleutelceremonie, het afvuren van kanonnen en begeleide wandelingen.
Inbegrepen
 • Toegang tot het kasteel
 • Toegang naar de binnenplaats
 • Sleutelceremonie
 • Kanon afvuring
 • Begeleide wandeltocht
 • Vervoer

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Kasteel de Goede Hoop, Darling St & Buitenkant St, 8001 Kaapstad

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Om het meeste uit je bezoek te halen, let op het schema voor de inbegrepen activiteiten hieronder
 • De sleutelceremonie vindt plaats op werkdagen om 10:00 en 12:00 uur
 • Het kanonvuren vindt elke dag plaats behalve op zondag om 10:00 uur, 11:00 uur en 12:00 uur
 • Begeleide wandelingen zijn dagelijks beschikbaar om 11:00 uur, 12:00 uur, 14:00 uur, 15:00 uur en 16:00 uur
 • Je bent vrij om het kasteel te bezoeken op een andere datum dan degene die je boekt Je ticket is geldig tot het wordt gescand
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

3,6 / 5

gebaseerd op 19 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  3,7 / 5
Sorteren op

De gids was goed, maar beperkt ons overal mee naartoe te nemen. De meeste kamers zijn nu kantoren. Wat me erg tegenviel was hoe het kasteel zwaar ten onder ging. Het gras en de tuin zien er slecht uit, droog en niet verzorgd. Het gebouw zelf heeft meer aandacht nodig. Het dolfijnenzwembad en het kanaal rond het kasteel, blikjes, papieren en schuim staken overal containers af. De badkamer rondom het kasteel is walgelijk. De slechte geur van mensenpoep was zo erg dat de buitenlanders / bezoekers erover klaagden. We kennen waterbeperkingen, maar het is slecht. Het is onze geschiedenis en we moeten er trots op zijn. Er worden dagelijks genoeg inkomsten gegenereerd om het gezicht en de geschiedenis van Kaapstad te verbeteren. Wijzig dat alsjeblieft om de lijst van het meest voorkomende kasteel te zien / zien en is valse informatie.

Verder lezen

1 januari 2020

Ten eerste moesten we bij aankomst in de rij staan, in tegenstelling tot de indruk dat men bij online aankopen gerechtigd is de aankoopwachtrij te missen en meteen door te gaan. Niet het geval. Ten tweede was de historische informatie in hoge mate nauwkeurig, maar de gids was subtiel op een grapje om bepaalde etnische groepen te marginaliseren. In principe kreeg ik het gevoel dat hij niet in de geest van verzoening en aanstaande was. Hij maakte een grapje over de trotse geschiedenis van Kaap de Goede Hoop en de oorsprong ervan en was vastbesloten de bedoeling van de tour verkeerd te interpreteren, waarvan ik verwachtte dat die feitelijk correct zou zijn en niet doorspekt met politieke ondertonen. In feite weet ik meer over zijn "Cape Flats" achtergrond en leven dan dat ik werd geïnformeerd over de geschiedenis van de kasteelsite. Deze historische site wordt bezocht door miljoenen buitenlanders en men moet zich houden aan de feiten zoals vastgelegd in de geschiedenisboeken. Te

Verder lezen

29 december 2019

26 december 2020

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 299765