Kies data

Kasteel van Laken

  • Privétours
  • Dagtochten
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Kasteel van Laken: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Brussel: dagexcursie vanuit Amsterdam

1. Brussel: dagexcursie vanuit Amsterdam

Ontdek de schatten van België tijdens een dagexcursie vanuit Amsterdam. Een verscheidenheid aan uitstekende bieren, wafels en chocolaatjes wacht op u, evenals bezienswaardigheden zo gevarieerd als het Koninklijk Paleis en het Atomium in Brussel. Je stopt eerst in Brussel, waar je een rondleiding krijgt langs de topattracties. Bekijk het Atomium, op de plaats van de Wereldtentoonstelling van 1958, en gedenkwaardige bezienswaardigheden zoals het Koninklijk Paleis, de gebouwen van de Europese Commissie, het Justitiepaleis en het graf van de onbekende soldaat. Hierna volgt een begeleide wandeling door het historische stadscentrum, waar u een bezoek brengt aan de Grote Markt, het prachtige centrale plein en het iconische standbeeld Mannekepis. Onderweg ziet u een demonstratie van een chocolatier en krijgt u de kans om beroemde Belgische chocolade te proeven. Na een hele dag sightseeing, ga je terug naar het centrum van Amsterdam.

Brussel: romantische privétour met gids

2. Brussel: romantische privétour met gids

Een exclusieve tour voor alle romantici van de wereld! Samen met de professionele lokale gids bezoek je de meest romantische plekjes van de stad. Wist je dat het mogelijk is om in Brussel met de lift naar de hemel te gaan? U zult zich betoverd voelen in een charmante sfeer. Wat wordt beschouwd als een van de beste plekken om een date te hebben in de stad? Waar kun je mooie foto's maken? Je zult verrast zijn hoeveel historische liefdesverhalen verborgen zijn in de straten, gebouwen, parken van de stad. Van hartverscheurend en tragisch tot hilarisch of pittig. Ben je ooit in een enorme kas geweest? Waar is het en wat is er interessant aan? Deze tour is vooral een aanrader in de Sint Valentijn periode!

Brussel: privé 4-uur durende geschiedeniswandeling

3. Brussel: privé 4-uur durende geschiedeniswandeling

Ontdek het historische centrum van Brussel met een lokale en gecertificeerde gids op een privéwandeling. Laat uw gids u gemakkelijk ophalen bij uw hotel en begin uw wandeling om de stad te verkennen. Bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden van Brussel, zoals de gebouwen van de Grote Markt op het centrale plein, het standbeeld Manneken Pis en de Royal Galeries. Luister naar het verhaal over de iconische chocoladewinkels van de stad, bezoek de belangrijkste kathedraal, het Park van Brussel en het Koninklijk Paleis. Ga buiten de gebaande paden naar de welgestelde wijk Sablon en bekijk de prachtige kunstgalerijen en antiekwinkels. Kom ook langs bij het Justice Court vanwege het panoramische uitzicht en meer. Pas je tour aan met je gids om aan de interesses en behoeften van jou en je groep te voldoen.

Sitemap Kasteel van Laken

Wil je alle activiteiten in Kasteel van Laken ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.