Kasteel van Montjuïc

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Kasteel van Montjuïc: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Barcelona's Montjuïc kabelbaanrit: retourticket

1. Barcelona's Montjuïc kabelbaanrit: retourticket

Dit retourticket op de onlangs gerenoveerde kabelbaan is een onvergetelijke manier om de heuvel van Montjuïc met uitzicht op Barcelona te bereiken. De kabelbaan verbindt de stad met de top van de historische heuvel, waar je wordt beloond met een panoramisch uitzicht. Klim hiervoor ongeveer 84,5 meter op een 750 meter rit met uitzicht op heel Barcelona; van de Serra de Collserola tot de Middellandse Zee. De kabelbaan heeft 3 stations: Parc de Montjuïc, Miramar en Castell de Montjuïc,. Je kunt vanaf Parc de Montjuïc vertrekken om in stijl in Castell de Montjuïc te komen. De kabelbaan is volledig toegankelijk en biedt de volgende openingstijden: januari en februari: van 10:00 tot 18:00 uur Maart t/m mei: 10:00-19:00 uur Juni tot september: van 10:00 tot 21:00 uur Oktober: 10:00-19:00 uur November en december: van 10:00 tot 18:00 uur Je kunt het retourticket eenmaal per dag gebruiken om de bezienswaardigheden van Montjuic te verkennen voordat je terugkeert.

...
Barcelona: Private City Sights Tour, inclusief kabelbaan

2. Barcelona: Private City Sights Tour, inclusief kabelbaan

Onze privérondleiding door de stad biedt een intieme ervaring van de beste bezienswaardigheden van Barcelona, vanuit een uniek perspectief. Geniet van de beroemde La Ramblas, inclusief de Boqueria-markt, Gran Teatre del Liceu en Palau Guell. Ga dan verder naar de Rayal om de oude stad te verkennen. Neem vervolgens de Montjuic-kabelbaan om enkele van de beste uitzichten van Barcelona te zien. Terwijl je daar bent, kun je een privébezoek brengen aan het kasteel van Montjuic met onze deskundige gids. Je kunt ook de toren van het kasteel betreden, met 360ª uitzicht over Barcelona. Na het kasteel zien we het Olympisch Stadion en het Palau Sant Jordi, beroemd vanwege de beste concerten in de stad. We stoppen ook bij een van de beste terrassen in de omgeving om te genieten van traditionele tapas in combinatie met een lokale wijn of bier. Maak je ten slotte klaar voor de beroemde Magic Fountain-show van Barcelona. De mix van water, licht en muziek zorgt voor een magische afsluiting van een dag vol memorabele bezienswaardigheden.

...
Barcelona: het magische ontdekkingsspel Montjuïc City

3. Barcelona: het magische ontdekkingsspel Montjuïc City

Het stadsspel begint in het Joan Miró-park. Het duurt 1,5 tot 2 uur om te voltooien en je kunt ook in je eigen tempo verkennen: pauzeer het spel en hervat op elk gewenst moment vanaf de locatie waar je het hebt onderbroken. Je eindigt bij het kasteel van Montjuïc. Terwijl je uitdagingen oplost, ontvouwt het verhaal zich en exacte aanwijzingen op je telefoon leiden je naar de volgende locatie. Klaar voor een avontuur? Na je boeking ontvang je een e-mail over hoe je de game naar je telefoon kunt downloaden. Je kunt alleen spelen, in een grote groep of in meerdere kleinere groepen die tegen elkaar strijden en elkaar ontmoeten bij de laatste stop van het spel. Voor grotere groepen kan één persoon toegang kopen voor de hele groep door het aantal mensen in de groep te selecteren. Alle groepsleden kunnen het stadsspel downloaden en spelen op hun telefoon. Als alternatief kan elke persoon zijn eigen aankoop doen.

...
Barcelona: Wandeltour met kasteel Montjuic & kabelbaan

4. Barcelona: Wandeltour met kasteel Montjuic & kabelbaan

Begin je tour aan de beroemde Ramblas, het hart van het stadscentrum. Geniet van deze wandeltocht door de oude stad en bezoek de beroemde Boqueria-markt, die wordt beschouwd als een van de beste markten ter wereld vanwege zijn modernistische design en de rijkdom aan producten die het biedt. Wandel langs het Gran Teatre del Liceu, een klassiek voorbeeld van het Catalaanse modernisme, evenals de Palau Güell, een van de meest verbluffende voorbeelden van de architectuur van Antoni Gaudi. Vervolg uw wandeling om Raval te ontdekken, het meest multiculturele en off-the-beaten-pad district van de oude stad, dat mensen aantrekt met verschillende sociale, culturele en geografische achtergronden. Bezoek de Rambla del Raval om een foto te maken met het enorme kattenbeeld van Fernando Botero, misschien een van de schattigste beelden die je ooit zult zien. Neem de Montjuic-kabelbaan en bereid je voor op een vogelvlucht van Barcelona. Geniet van het adembenemende uitzicht vanaf de Montjuic-kabelbaan terwijl je naar de iconische skyline van Barcelona kijkt. Op de top van de kabelbaan bereikt u het kasteel van Montjuic en geniet u van een privébezoek exclusief met uw kleine groep. Verken het militaire fort en geniet van toegang tot exclusieve gebieden, zoals de kerkers van het gebouw. Kom uit de kerkers en ga naar de toren van het kasteel van Montjuic voor de meest spectaculaire panoramische uitzichten over de stad - als de dag duidelijk genoeg is, zul je helemaal tot aan de Pyreneeën zien. Daarna gaat u met de kabelbaan terug naar de oude stad, op het juiste moment om te genieten van een heerlijke tapasmaaltijd - zorg ervoor dat u enkele aanbevelingen van uw gids opneemt voor de beste restaurants om te slaan.

...
Barcelona: E-Bike Tour naar Montjuic & Camp Nou Stadium Tour

5. Barcelona: E-Bike Tour naar Montjuic & Camp Nou Stadium Tour

Vaar op een e-bike door de wijk Montjuic, leer alles over de Olympische Spelen van 1992 en loop als Lionel Messi over de grasmat van Barcleona. Geniet van een e-bike-tour door sportuitmuntendheid van Barcelona met je lokale, deskundige gids. Ga naar de wijk Montjuic, de thuisbasis van de legendarische Olympische Spelen van 1992. Geniet van een prachtig uitzicht over de stad vanaf de top van de berg en bekijk de ring van faciliteiten die in die beroemde spellen worden gebruikt. Daarna stapt u weer op de fiets terwijl u naar een van 's werelds beroemdste voetbalstadions fietst: Camp Nou van FC Barelona. Sla de wachtrij over voor een rondleiding door het stadion en een bezoek aan het clubmuseum. Vervul ten slotte je voetbaldromen door op het beroemde veld zelf te lopen.

...
Barcelona: kabelbaan, bezoek aan magische fontein & kasteel

6. Barcelona: kabelbaan, bezoek aan magische fontein & kasteel

Je rondleiding begint bij de beroemde Ramblas in het hart van de stad. Je wandelt door het oude centrum en bezoekt de beroemde Boqueria-markt. Je komt langs het Gran Teatre del Liceu, een prachtig modernistisch gebouw en een van Europa's belangrijkste operahuizen. Je kunt de ongelooflijke façade van Palau Guell bekijken, waar een jonge Gaudi zijn meesterschap op het gebied van licht en het creëren van prachtige vormen toonde. Je wandelt door naar El Raval, het meest multiculturele en onontdekte wijk van het oude centrum. Je bezoekt de Rambla del Raval waar je een foto kunt nemen met het enorme kattenstandbeeld van Fernando Botero, waarschijnlijk het schattigste standbeeld dat je ooit te zien krijgt. Vervolgens neem je de Montjuic-kabelbaan en geniet je van een adembenemend uitzicht op Barcelona's mooie skyline. Je bereikt het Kasteel van Montjuic waar je een privébezoek aflegt met alleen jouw kleine groepje. Je ontdekt hoe het Kasteel van Montjuic vanaf het begin altijd een militair fort geweest is terwijl de politieke macht in de stad van tijd tot tijd veranderde. Je gaat de kerkers binnen waar belangrijke politieke gevangenen uit de geschiedenis van de stad gezeten hebben. Je krijgt toegang tot de toren van het kasteel, waar je een uitzicht van 360 graden over Barcelona hebt. Grijp de unieke kans om de beste foto's van Barcelona te maken bij zonsondergang.  Je rondleiding gaat verder richting het Olympisch Stadion en het Palau Sant Jordi, beroemd omdat hier de beste concerten van de stad plaatsvinden. Onderweg stop je bij een van de beste terrassen van de stad om te genieten van traditionele tapas met een lokale wijn of bier. Na deze pauze kun je de prachtige show van de Magische Fontein bewonderen. Deze werd gebouwd voor de Wereldtentoonstelling van 1929 en had tijdelijk moeten zijn, maar de bezoekers en inwoners van Barcelona vonden de fontein zo geweldig dat deze gebleven is. Het kleurrijke bewegende water van de fontein is fascinerend.

...
Barcelona: Montjuïc Segway Tour met gids

7. Barcelona: Montjuïc Segway Tour met gids

Vertrekkend vanuit het hart van Barcelona, de Gotische wijk, passeer je de kust van de oude haven. Betreed de berg, duik in de wereld van de natuur en magisch uitzicht op de stad en de kust. Als je door de verschillende parken loopt, kom je er veel tegen, kom je op het plein van Hotel Miramar en het station van de kabelbaan, speciaal gemaakt voor de Universale EXPO 1929. Maak op dit punt een stop om te genieten van het uitzicht en Maak wat foto's. Vervolgens ga je naar de top van de berg, waar het kasteel van Montjuïc 173 meter hoog boven de zee ligt met een fantastisch uitzicht. Op je weg terug naar het centrum heb je nog tijd om de Mirador de Alcalde te bezoeken, waar je de kustlijn van de stad kunt bewonderen voordat je de heuvels afdaalt.

...
Privétour Barcelona en Montserrat met ophaalservice

8. Privétour Barcelona en Montserrat met ophaalservice

Ontdek de geheimen van het unieke architecturale erfgoed van Barcelona en ga verder op je zoektocht naar de Heilige Graal op de berg Monserrat. Tijdens deze dagtour krijgt u de gelegenheid om de meest opvallende natuurlijke en culturele creaties van Catalonië in één dag te verkennen. Van het genie van Antoni Gaudí tot de troost van de benedictijnse monniken, je zult absoluut het beste van de regio Barcelona ervaren. Het eerste deel van de dag zal worden besteed aan het verkennen van de straten en structuren van het centrum van Barcelona; tunnel je een weg door de smalle straatjes van de gotische wijk, beklim de heuvel van Montjuic voor adembenemende uitzichten over de stad, en sta versteld van de geïnspireerde werken van architect Antoni Gaudí. In de middag ga je naar de roze toppen van de berg Monserrat, de thuisbasis van het klooster Santa Maria de Montserrat, het belangrijkste religieuze toevluchtsoord van Catalonië. Binnen kun je luisteren naar de betoverende klanken van La Escolania, een van Europa's oudste jongenskoren en een kijkje nemen in de beroemde Moreneta (Zwarte Madonna). Verken de verschillende paden van de berg en ontdek de uitzichten die zich op zijn hoogtepunt ontvouwen. Voor de meer gemakkelijke reiziger zijn er zowel trein- als kabelbaanopties en cafés met panoramisch uitzicht om je ontspannen en verfrist te houden.

...
Barcelona: dagtour met historische hoogtepunten en Gaudí-hoogtepunten

9. Barcelona: dagtour met historische hoogtepunten en Gaudí-hoogtepunten

Begin de tour met een begeleide wandeling door de kleine en smalle straatjes van de Gotische wijk, het oudste deel van de stad. Bekijk onder andere Las Ramblas, het Kathedraalplein, de kathedraal, de oude Joodse wijk. Geniet van vrije tijd om de kathedraal zelf te bezoeken. Stap vervolgens in een bus om uw panoramische tour door de rest van de stad te beginnen. Passeer Casa Batlló en Casa Milà, de Triumph Arc, het Olympisch Dorp en de Olympische Haven. Ga vervolgens naar de berg Montjuic en bekijk het Olympisch stadion. Geniet van 360º panoramisch uitzicht over Barcelona. Keer daarna terug naar het stadscentrum, via het Espanya-plein. Bewonder de magische fonteinen, de dubbele Venetiaanse torens, de MNAC en het winkelcentrum Las Arenas. Kom aan op Catalunya Square en eindig voor het Hard Rock Café. Bezoek in het 2e deel van de tour enkele van de belangrijkste werken van Antoni Gaudí. Maak eerst een wandeltocht langs de buitenkant van la Sagrada Familia. Ontdek de geschiedenis en de symboliek die achter de versieringen schuilgaat. Ga terug naar de bus en vertrek naar Park Güell met een ongelooflijk panoramisch uitzicht over de stad. Sluit de tour af met een mooie wandeling door een van de belangrijkste straten van Barcelona, Passeig de Gràcia. Naast prestigieuze merkwinkels vindt u enkele gebouwen in de modernistische stijl, waaronder Casa Milà en Casa Batlló. Eindig voor la Casa Batlló, op slechts 10 minuten loopafstand van het Catalunya-plein.

...
Barcelona: boottocht

10. Barcelona: boottocht

Ontsnap aan de drukte van het stadscentrum en bekijk Barcelona vanuit een uniek perspectief met een avontuur aan boord van een prachtige zeilboot. Pas de tour aan en pas deze aan uw behoeften aan en creëer de perfecte boottocht voor uw feest, zakenreis, familie-uitje, visreis of andere activiteit. Na een ontmoeting in Port Olimpic, praat je met de schipper om te beslissen welke van de 3 routes je moet nemen, afhankelijk van je verwachtingen en weers- / zeeomstandigheden. Stap dan aan boord van uw prachtige zeilboot en vaar de open zee in. Speel gerust je eigen muziek op de luidsprekers van de boot en kies uit de vele drankjes en hapjes die aan boord beschikbaar zijn, of neem je eigen muziek mee. Ga op de eerste route naar het noordoosten en bewonder het beste van de skyline van Barcelona. Van het charmante voormalige vissersdorp dat nu de wijk Barceloneta is tot het Olympisch dorp en de beroemde stranden van Bogatell en Mar Bella, er is genoeg te bewonderen terwijl u achterover leunt en ontspant met een drankje. Afhankelijk van het weer, stop bij het strand van Badalona, een van de mooiste stranden in de omgeving, voor een duik. Je kunt je schipper ook vragen om je te leren zeilen tijdens de tour.

...

Sitemap Kasteel van Montjuïc

Wil je alle activiteiten in Kasteel van Montjuïc ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kasteel van Montjuïc

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 3.384 beoordelingen

Zoals veel toeristen graag doen, is er veel te wandelen en te zien. Alles wat we hadden verwacht, overtrof de plaats. Het gemeenschappelijke probleem van elke toerist is echter TOILET! Zorg voor meer sanitaire voorzieningen in de omgeving. En laat de mensen misschien genieten van een kabelbaan met één rit. Single, dat wil zeggen één gezin per rit, niet iedereen in één persen tot een punt waar we niet konden genieten van de rit vanwege ongemakkelijke stilte rit met vreemden.

Spectaculaire tour, zoals je bent in Miquel Arnau, hier is een zeer beschaafde persoon, beschikbaar voor jou die van Barcelona houdt en het vermogen om liefde voor Barcelona-drummers over te brengen op toeristen zoals wij. Nos explicó a little sobre la ciudad, despues fuimos a ver El castillo, terugkerend naar de kabelbaan. Si quieres hacer een eligie-tour in Miquel

Het was een mooie ervaring en super leuk dat je ook weer met de kabelbaan terug naar beneden kan !! Super mooi uitzicht

Super handig online voucher even laten scannen bij de kassa en genieten geblazen

Prachtig om te doen en leuk om te combineren met wandeling boven op de berg