Kasteel van Sao Jorge

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Kasteel van Sao Jorge

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 2.449 beoordelingen

hele mooie omgeving/straatjes waar geen bus/auto of tuktuk kan komen.

Ik had tour geboekt voor 4, maar eentje voelde zich niet veilig en ging uiteindelijk niet mee, ze wou dat wij wel gingen en zou wel terug naar het centrum lopen en later bellen voor ons weer ergens te treffen, maar al gauw zat er een tuktuk achter ons......en daar zat onze queen heel parmantig alleen achterin te zwaaien hahaha.....de baas was bereid met haar de stad te bezichtigen met een prive tuktuk.....dat hadden ze niet hoeven doen, maar wel heel erg lief..... Wij vonden het heel erg mooi en hoe langer we op dat ding stonden hoe vertrouwder je met dat ding werd en je er gekken dingen mee probeerde te doen, je moet alleen niet nadenken, je kunt er niet mee vallen. topdag gehad. Misschien erbij vermelden dat het trefpunt op een hoger gelegen stuk ligt, we waren stikkapot van het trappenlopen naar de garage boven hahaha, maarja we hadden ook een conditie van lekmijnvestje....

Op elke stedentrip boek ik op de eerste dag een fietstocht zo heb je op een leuke manier een goeie onderin van een stad. De gidsen zijn stuk voor stuk enthousiast en hebben heel veel informatie. Er wordt regelmatig gestopt om deze informatie met ons te delen en de fotomomentjes. De groepen zijn niet te groot. Deze keer in Lissabon hadden we de beschikking van perfect fietsen. Samengevat het was weer een 10 waard!!!

Super vriendelijke gids met veel kennis over het paleis. Het was een heel interessante en aangename rondleiding. Groot pluspunt de gids hield er rekening mee dag er iemand mee was met een handicap.

Commentaar in vele verschillende talen. Goede prijs /kwaliteit Super dat men gebruik kan maken van de aerobus, Santa Justa lift, tram... Bussen zijn goed herkenbaar en verschillende opstapplaatsen

Fantastisch tour met een fantastisch guide! Enige minpunt vonden wij dat het een culinaire trip word genoemd terwijl het een sightseeing tour is en dat je daarna nog wat kleine hapjes krijgt.