Kasteel van Versailles

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Kasteel van Versailles

Wil je alle activiteiten in Kasteel van Versailles ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kasteel van Versailles

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 10.825 beoordelingen

Versailles was prachtig! Zeer de moeite waard. Wat heel vervelend was dat er in de bevestiging van de aankoop van het kaartje stond dat RER C vanaf halte Javel reed. Dat bleek niet zo te zijn waardoor we een uur te laat aankwamen. Ik was met mijn zoon: ondanks dat het gratis is voor kinderen moest ik toch een kaartje kopen, waardoor we alsnog in de rij moesten staan.

Eerst vroeg (09:00 uur)de tuin bezocht en meerdere fonteinen in actie gezien met muziek uit de bomen. Dan om 11:30 uur het kasteel. Daarna terug de tuin in en doorgegaan naar het grote en kleine Trianon (liggen buiten het domein. Daarna terug in de tuin want het ticket is de volledige dag geldig. Als afsluiter de fonteinen van Neptunes en de draken gezien.

Makkelijke toegang, niet te veel volk en alles goes kunnen bezichtigen. Spijtig was dat de opties van bezoek niet duidelijk waren. De tour van 63€ heeft eigenlijk geen gids noch uitleg voor de tuinen. Ook was er maar 1 fontein actief, wat dus het beeld en het effect van de tuinen niet weergeeft

Versailles is echt de moeite waard, vooral de tuinen! Volg de route op de folder die bij de entree van de tuinen ligt, dan kom je overal langs. Niet alle fonteinen doen het, daarvoor moet je op zaterdag zijn.

Het vooraf boeken met get your guide werkt goed en voorkomt een hoop uitzoekwerk. Het is makkelijk en overzichtelijk.