Ontdek het beste van
Kaštel Žegarski

Kaštel Žegarski

Onze aanbevelingen voor Kaštel Žegarski

Rivier Zrmanja: Kajaktocht van een halve dag met gids in de buurt van Zadar

Rivier Zrmanja: Kajaktocht van een halve dag met gids in de buurt van Zadar

Glijd over de gemakkelijke stroomversnellingen van de Zrmanja rivier tijdens een schilderachtige kajak- of kanotocht vanuit Kaštel Žegarski. Ga met je gids mee op een adembenemende tocht door een spectaculaire canyon. Zwem in het kristalheldere water en kom aan in het dorp Muskovci om een maaltijd te kopen. Begin je tocht in Kaštel Žegarski, een opvallend gebied met veilige en zachte stroomversnellingen voor beginners. Leer omgaan met je kajak of kano terwijl je langzaam de canyon in vaart. Laat je gids je wijzen op vissen en vogels en je leren over het natuurlijke fenomeen karst. Je komt nog meer prachtige watervallen en stroomversnellingen tegen terwijl je afdaalt naar de stad Muskovci. Na de tocht brengen we je terug naar het beginpunt waar je 's ochtends je auto hebt geparkeerd. LET OP: We kunnen een transfer vanuit Zadar en omgeving aanbieden met een toeslag - controleer of je de juiste optie voor jou hebt gekozen, want we hebben beperkte plaatsen in het busje.

Obrovac: raften of kajakken in de rivier de Zrmanja

Obrovac: raften of kajakken in de rivier de Zrmanja

Ontmoet je gids bij Mićanovi dvori. Deze activiteit duurt in totaal 5 uur en begint met een instructie over het gebruik van het materiaal voordat je aan de kajaktocht van 14,5 kilometer gaat beginnen. Afhankelijk van je tempo en fysieke gesteldheid kan de tocht ongeveer 2,5 tot 4 uur duren. Het belangrijkste is dat iedereen in zijn eigen tempo geniet van de rit door het water! In de zomer staat het water laag en gebruik je een kajak. De rest van het jaar staat het water hoger en maak je de trip met een raft. In een kajak passen 2 personen, en in een raft tussen de 6 en 10 personen, inclusief de schipper. Je kajakt in groepen van 30 personen (15 kajakken) met twee schippers als gidsen.

Zadar: rivier Zrmanja begeleide kajaksafari en watervallen

Zadar: rivier Zrmanja begeleide kajaksafari en watervallen

Het begin van de reis (kleding omkleden, instructies, instappen en begin van het peddelen op de rivier) is in het dorp Kaštel Žegarski. Het deel van de route van het dorp naar de monding van Krupa in Zrmanja en Visoki buk (10 meter hoge waterval, de hoogste op Zrmanja) duurt anderhalf uur en de waterval wordt omzeild door een wandeling van 5 minuten. Het afdalen van de rivier duurt ongeveer 4 uur, waarvan een uur wordt besteed aan incidentele pauzes en zwemmen. Peddelen is niet moeilijk of gevaarlijk in de zomer; het water is helder en verfrissend - perfect avontuur voor beginners. De reis eindigt in een dorp genaamd Muškovci, met wat vrije tijd om te zwemmen voor vertrek. Als u met uw eigen auto bent aangekomen, brengen wij u naar het startpunt, waar u uw auto had achtergelaten.

Kastel Žegarski: Zrmanja River Packrafting

Kastel Žegarski: Zrmanja River Packrafting

Kom aan bij Raftrek Adventure Travel en bereid je voor op je spannende avontuur. Luister naar een kort maar belangrijk veiligheidsgesprek en volg je deskundige, vriendelijke gidsen naar de rivier. Vertrek vervolgens vanuit Kaštel Žegarski naar de ongerepte natuur en het schilderachtige landschap terwijl je oefent met peddelen en het besturen van je boot. Nadat je ervaring hebt opgedaan in het beheersen van je bewegingen, reis je sneller de rivier de Zrmanja af. Voel de sensatie van het afdalen van stroomversnellingen en ontspannen in het kristalheldere water terwijl je onder watervallen door zwemt. Geniet daarna van een snack, als je er een hebt, terwijl iedereen uitrust onder de Krupa-watervallen. Houd er rekening mee dat er in de zomermaanden (juli-september) lagere waterstanden kunnen worden verwacht.

4 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Veelgestelde vragen over Kaštel Žegarski

Activiteiten in Kaštel Žegarski

Rondleidingen in Kroatië

Wat te doen in Kroatië

Andere activiteiten in Kaštel Žegarski

Wil je alle activiteiten in Kaštel Žegarski bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kaštel Žegarski

Gemiddelde beoordeling

4.7
(694 beoordelingen)

Wat een werkelijk magische locatie om langs te drijven, de activiteit zelf was spannend maar had ook punten om te stoppen, te relaxen en de omgeving in je op te nemen. Gidsen waren briljant, wachtten talloze keren op mij en mijn vriend omdat we nog nooit eerder hadden gekajakt en begonnen keer op keer in cirkels te gaan! Het is hard werken voor de schouders, maar zo de moeite waard!! Als je een meer gevorderde kajakker bent, kan ik me voorstellen dat de drops/stroomversnellingen niet allemaal even spannend zijn voor een beginner, maar gezien het landschap zou het toch de moeite waard zijn! Ik vond het geweldig!!!

Heel goed!! Superbegeleiding van de 2 mensen! Veiligheid was top! Je kan met een gerust hart je auto achterlaten. Je krijgt een tonnetje mee voor je gerief. En een reddingsvest en helm. De tocht zelf was super! Prachtige omgeving! Aanrader!!

Geweldige waarde voor een bijna volledig dagje uit. Goed voor onervaren kajakkers van alle leeftijden. Leuk om een vlot van 10 km enkele reis te doen zonder uit te hoeven stappen en opnieuw rond te gaan. Gidsen zijn erg goed?

Leuke activiteit. Wel goed om te weten dat het een lange fysieke tocht is. Bij ons was het erg heet, 35 graden. Veel water mee nemen. Heel mooie natuur en leuke sfeer.

Superleuke rondreis. Zeer aardige gidsen, goed gepland. Leuke ervaring