Kaštel Žegarski

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Kaštel Žegarski

Wil je alle activiteiten in Kaštel Žegarski ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kaštel Žegarski

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 339 beoordelingen

Hele goede begeleiders, leuke dagtocht in een heel mooi landschap! Enkel zijn de groepen wel heel erg groot, je moet veel stoppen en wachten. Bij het vertrekken botst iedereen en kan je niet peddelen omdat je zo dicht bij elkaar zit. Groepen zouden absoluut gehalveerd moeten worden. Neem zeker je lunch mee en eet snel, er is maar weinig tijd. Leuke ervaring in schitterende natuur dus wel een aanrader maar vind je deze tocht in kleinere groep dan zou ik dat aanraden.

Prachtige tocht! Begint rustig en later steeds meer mooie klein stroompjes/watervalletjes waar je vanaf gaat. Op het einde kun je evt van een grote als je wil! Goede waterschoenen is aan te raden. Je moet ook een paar keer stukje lopen/klimmen over wat stenen. Voor kleine kinderen en ouderen/slecht ter been niet echt aan te raden. Volgende dag wel spierpijn in de armen!:) Tocht was zeker de moeite waard!

Echt een prachtige, leuke kanotocht door de mooie natuur van Kroatië. Veel stroomversnellingen, watervalletjes en bij de grote waterval van 11 meter mochten we zwemmen. En dan de laatste waterval van 3 m , hoe geweldig was dat! Dankzij goede begeleiding van twee gidsen ging het prima en was het ook heel gezellig. Ze deden het erg leuk, ook voor onze kids. Echt een aanrader!!

Uitdagende tocht door schitterende natuur

Als je de natuur van Kroatië op zijn mooist wilt zien, pak je de kano. Let er wel op dat je wel stevig aan de bak moet om dit flinke stuk te roeien. Goed voor de spieren! Onderweg een mooie stop en zwemmen bij een waterval en op het eind bijkomen bij een klein restaurant.

Extra stop aan de waterval is super. Begeleiding was meer dan ok.

Begeleiding hebben het zeer goed gedaan, omdat we in een ongelooflijk onweer terecht zijn gekomen. Ze stonden voor iedereen klaar en bleven de moed erin houden. TOP!!!