Kathedraal La Seu
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Regel nu je ticket!

Kathedraal La Seu: tours & tickets

Bekijk alle 70 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Kathedraal La Seu

Gemiddelde beoordeling
4.3 / 5
gebaseerd op 1.647 beoordelingen

Prachtig, hoog, niet te veel opsmuk, mooie glas in lood en a

Hoog! Oude kathedraal, door en voor gewone mensen dus niet te veel opsmuk. Prachtige roset e.a. glas in lood, bijzonder altaar. Op het hele uur ontroerende engelachtige zang. Zeker waard om kaartje te kopen (tip: van te voren online. Dan aan zeekant van kathedraal zonder rij naar binnen bij bordje "alleen voor groepen" maar is dus ook voor niet-groepen)

Het is inderdaad een voorrangsticket. Een normale ticket kost bij de kathedraal 7 euro maar hiervoor sta je lang in de rij. Koop dit ticket voor 8.50 en loop naar de groepeningang (aan de waterzijde) en je bent meteen binnen. Een echte aanrader. Het is de moeite waard om de kathedraal van binnen te bezoeken, het is prachtig!

Mallorca: voorrangsticket voor Kathedraal La Seu in Palma Beoordeeld door

Fijn dat je via de groepsingang naar binnen kon. Scheelde een boel wachttijd. Klein min puntje is wel als je een een audio tour zou willen dat je dan alsnog naar de reguliere kassa moet om dat te regelen!

Superhandig niet in de rij en alleen de mobiele telefoon laten zien. Alleen de goede ingang is even lastig is bij een hek maar dan moet er wel iemand staan om je binnen te laten. Verder super handig.

Mallorca: voorrangsticket voor Kathedraal La Seu in Palma Beoordeeld door

De prachtige kathedraal La Seu is zeker een bezoek waard. de kathedraal is beroemd om de mooie lichtinval door het grote kleurrijke roosvenster. En heeft een prachtige interieur.

Omslagfoto: Dave Kilroy, CC BY-SA 2.0