Kies data

Kathedraal St. Salvator's

Kathedraal St. Salvator's: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Brugge: zelfgeleide mobiele speurtocht en wandeltocht

1. Brugge: zelfgeleide mobiele speurtocht en wandeltocht

Leer Brugge in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtochtwandeling op je telefoon. Ontcijfer raadsels, ga de interactie aan met de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en ontgrendel interessante feiten. Na het downloaden van de speurtocht op je mobieltje (via een link en inloggegevens ontvangen bij de boeking), gebruik je de app en ingebouwde kaarten om 10 van de belangrijkste bezienswaardigheden van Brugge te voet te bereiken. Bij elke halte kom je meer te weten over de attractie en los je een locatiegebonden raadsel op dat alleen kan worden opgelost als je de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeelding, observatie en teamgeest om de juiste code te ontcijferen en de volgende bestemming van de tocht te onthullen. Terwijl je door de stad wandelt, kun je het spel op elk moment onderbreken om te pauzeren, de perfecte foto's te maken, te lunchen of een museum te bezoeken. Kies ervoor om de tour later voort te zetten of bewaar de rest voor een andere dag.

Vanuit Amsterdam: dagtocht naar Brugge in het Spaans of Engels

2. Vanuit Amsterdam: dagtocht naar Brugge in het Spaans of Engels

Vanuit Amsterdam ga je met de bus naar Brugge. Tijdens de tour maak je kennis met de geschiedenis van België en steden in de buurt van de route zoals Utrecht en Breda, beide verbonden met de Spaanse geschiedenis. Deze reis duurt ongeveer 3 uur en 15 minuten. De stad Brugge dankt haar naam aan de verschillende bruggen die je er in terugvindt. Het werd uitgeroepen tot werelderfgoedstad in 2000 en staat ook bekend als het Venetië van het noorden. Het heeft ook een groot middeleeuws architectonisch erfgoed, waarvan u kunt genieten terwijl u door de stad loopt. Zodra u de Belgische stad Brugge bereikt, volgt u een rondleiding van 1,5 uur en bezoekt u de meest aantrekkelijke en interessante plekken van deze stad. De begeleide wandeling in Brugge begint aan het Minnewater of Lake of Love. Bekijk tijdens de rondleiding belangrijke plaatsen in de stad, zoals het Marktplein dat wordt gedomineerd door het Belfort, het Brugplein en het stadhuis, de Onze-Lieve-Vrouwekerk waar je een van de meesterwerken van Michelangelo kunt bewonderen: "De Madonna van Brugge", de Kathedraal van San Salvador en onder andere het oude Beaterio. Aan het einde van de rondleiding geeft de gids een ophaalpunt en tijd aan om terug te keren naar de bus, na vrije tijd in de stad. Heb dan vrije tijd om te eten, een wandeling te maken, te winkelen of om Brugge zelf verder te ontdekken. Later keert u terug naar het startpunt van deze excursie, de Nederlandse hoofdstad van Amsterdam.

Inspirerend Brugge – Gezinswandeling

3. Inspirerend Brugge – Gezinswandeling

Brugge is een van die bestemmingen waar men zich echt thuis kan voelen. Rijke historie, inspirerende hoekjes, toegankelijk erfgoed, groene landschappen en authentieke architectuur zorgen voor een unieke sfeer. Bezoek samen met uw gezin het charmante Belgian Fries Museum en leer over de beroemde Belgische friet en de traditie erachter. Veel plezier met het verkennen van unieke tentoonstellingen in het Choco-Story Museum en maak kennis met de traditionele Belgische chocolade en de erfenis die het met zich meebrengt. Bewonder een van de meest iconische basilieken in België en staar naar het beschermde monument Belfort van Brugge, een UNESCO-werelderfgoedlocatie van waaruit ongelooflijke panoramische uitzichten over Brugge worden geboden en een aantal fantastische familiefoto's kunnen worden gemaakt.

3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Kathedraal St. Salvator's

Wil je alle activiteiten in Kathedraal St. Salvator's ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kathedraal St. Salvator's

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 338 beoordelingen

Leuke manier om een stad te ontdekken. Doordat je geen gids hebt bepaal je zelf hoe lang je ergens blijft of dat je ook nog ergens anders kijkt wat niet in de tour zit. De raadsels zijn een leuke afwisseling. Je krijgt ook genoeg informatie over de bezienswaardigheden zonder overkill aan informatie. Naast de bekende toeristische hotspots kom je ook op iets minder drukke plekken die zeker ook de moeite waard zijn. Een aanrader!

We hebben een hele leuke dag gehad met deze speurtocht. We hebben veel gezien en onderweg veel informatie gekregen over Brugge in onze taal. Hierdoor konden we de stad op ons eigen tempo leren kennen. Het was leuk en ik raad het ten zeerste aan.

Leuk om al puzzelend Brugge te doorwandelen. Met iedere keer een stukje informatie. De vragen waren niet moeilijk. Wij vonden het leuker om samen te lopen, dan heb je eigenlijk maar 1 ticket nodig.

Het was een zeer aangename tocht. App is zeer duidelijk. Niet verkeerd gelopen. Quiz niet te moeilijk maar ook niet te makkelijk. Het was een leuke dag met deze activiteit.

Mooie tour door de binnenstad en erg leuk voor kinderen!