Kies data

Kathedraal van Bordeaux

Kathedraal van Bordeaux: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Bordeaux: hoogtepunten van de stad en zelfgeleide speurtocht

1. Bordeaux: hoogtepunten van de stad en zelfgeleide speurtocht

Leer Bordeaux in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve tour. Ontcijfer raadsels, ontdek de belangrijkste attracties van de stad en ontgrendel interessante feiten over Bordeaux. Bezoek de kathedraal van Bordeaux, loop door de Porte Dijeaux en ontdek de prachtige pleinen en smalle straatjes van Bordeaux. Nadat u de speurtocht op uw mobiele apparaat hebt gedownload, gebruikt u de mobiele app en geïntegreerde kaarten om 10 van de belangrijkste attracties van Bordeaux te voet te bereiken. Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen kan worden opgelost als je de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamwerk om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van de tour te onthullen. Terwijl je door de stad loopt, geniet je van de flexibiliteit om je game op elk moment te pauzeren om een pauze te nemen, foto's te maken, te stoppen voor de lunch of een museum te bezoeken. Kies ervoor om de tour later voort te zetten of de rest voor een andere dag te bewaren. Uw route omvat de Cathedra van Bordeaux, Porte Dijeaux, de Notre Dame en de Opera National de Bordeaux. Ga verder naar Place des Quinconces, Place de la Bourse en Place Camille Julian. Stop bij Portes Cailhau en Bourgogne en eindig met een stop bij de mysterieuze Grosse Cloche.

Bordeaux: wandeltocht door historisch centrum en proeverijen van snoep

2. Bordeaux: wandeltocht door historisch centrum en proeverijen van snoep

Bekijk alles wat het historische Bordeaux te bieden heeft terwijl je door de straten slentert en geniet van de opvallende architectuur. Doe mee aan een inzichtelijke wandeltocht door het stadscentrum en proef heerlijke traditionele zoetigheden terwijl je de belangrijkste lokale bezienswaardigheden verkent. Verken de historische wijken van de stad, samen met de monumenten en pleinen. Laat je leiden door de gebieden van Saint Paul en Saint Pierre, de imposante 18e-eeuwse Grosse Cloche, de Saint André-kathedraal en het sierlijke Monument voor de Girondins. Stop tijdens je wandeling bij vier onafhankelijke voedingswinkels en proef enkele typische zoete delicatessen. Elk van deze plaatsen biedt u de mogelijkheid om een van de specialiteiten van de regio te proberen en meer te weten te komen over de unieke traditionele desserts van Bordeaux.

Bordeaux: stadsintroductie Zelfgeleide telefoonrondleiding

3. Bordeaux: stadsintroductie Zelfgeleide telefoonrondleiding

Wil je interessante informatie leren over 10+ van de belangrijkste attracties in de stad, verborgen locaties ontdekken, ongelooflijke legendes lezen (geen audiotour) en een magische en ontspannende route lopen? Wil je op een toegankelijke, gemakkelijke en interactieve manier Bordeaux ontdekken? Deze zelfgeleide mobiele wandeltocht is misschien perfect voor jou. Grijp de kans om Bordeaux te verkennen op minstens 10 locaties die iedereen in zijn geheugen zou willen hebben. Er is geen schema, je kunt de tour bijwonen elke dag die je wilt, wanneer je maar wilt, je kunt het in fragmenten doen, een pauze nemen om te eten, winkelen of iets anders dat je maar kunt bedenken, je kunt zelfs de app sluiten en doorgaan een andere dag staat de tour daar op je te wachten. Het belangrijkste? Het is een volledig privé-activiteit, omdat de app je de uniciteit en privacy van je mobiele telefoon biedt. Bovendien leer je over verhalen en stedelijke legendes die verband houden met de stad of monumenten die je bezoekt. De paden die u volgt zijn uniek en zullen u niet vervelen, maar zullen u op zichzelf de weg wijzen om andere "schatten" te ontdekken, zoals kleine schilderachtige paden of betoverende maar onbekende pleinen. Geniet van de rondleiding in uw taal. De integratie met google maps zorgt ervoor dat je nooit verdwaalt! Je kunt meedoen met vrienden, alleen, met je familie of met je partners en leren over de stad terwijl je ronddwaalt. Begin je tour bij de kathedraal van Bordeaux, de grootste kerk in Bordeaux! Bezoek de Porte Dijeaux, een poort die er al eeuwen staat. Fotografeer de Presbytère de l'église Notre-Dame terwijl je over de geschiedenis leert en bewonder de Opéra National de Bordeaux met zijn uitstekende akoestiek. Daarna pl. des Quinconces, een van de grootste stadspleinen van Europa, wacht op u, vergeet niet om foto's te maken. De Place de la Bourse zal u sprakeloos achterlaten met zijn schoonheid. Bewonder de kleine Pl. Camille Julian! Porte Cailhau is uw tijd waard en telefoongeheugenruimte is de monumentale poort gebouwd in 1495 met een kasteelachtige buitenkant die ooit de hoofdpoort van de stad was, terwijl de Porte de Bourgogne u eraan herinnert waar de poort was om Bordeaux binnen te komen vanaf Parijs. De kers op de taart van deze unieke tour is de Grosse Cloche (waar de tour eindigt) met zijn zware geschiedenis... Download de app ''World City Trail'' uit de winkel. U ontvangt een seriële sleutel via sms, app en e-mail om in te loggen. Start dan je tour en geniet!

Bordeaux: nachtelijke zijspantour met wijnproeverij

4. Bordeaux: nachtelijke zijspantour met wijnproeverij

Kijk hoe Bordeaux 's nachts tot leven komt terwijl je door de stad reist in het comfort van de passagiersmand van een vintage zijspan. Ontdek in het gezelschap van een privéchauffeur/gids de mooiste verlichte bezienswaardigheden van de stad, waaronder de Opera, de Place de la Bourse en de Saint-André-kathedraal. Ga later door de smalle zijstraten van de stad en laat u verleiden door de subtiele charme en levendige sfeer van het gebied. Rond je tour af door een fles wijn open te breken om je tijd in Bordeaux te vieren. Je kunt ervoor kiezen om na afloop van de tour te worden afgezet bij een restaurant naar keuze.

Bordeaux: privé stadswandeling

5. Bordeaux: privé stadswandeling

Deze tour is een geweldige introductie tot de stad Bordeaux. Het zal je helpen om je te oriënteren terwijl je verborgen schatten ontdekt die alleen een local als ik zou weten. Je brengt de tour door met een bezoek aan de belangrijkste historische monumenten en verschillende buurten die Bordeaux zijn karakter geven. Er kunnen zelfs een paar heerlijke traktaties in de winkel liggen. Laat me weten wat je interesseert, sta me toe om te plannen zodat je kunt ontspannen, ronddwalen en genieten van deze prachtige stad. Tijden kunnen worden aangepast aan uw schema.

Bordeaux: avondtour met proeverij van eten en wijn en een Canelé

6. Bordeaux: avondtour met proeverij van eten en wijn en een Canelé

Een must-visit voor fijnproevers! Als je meedoet aan deze tour, zorg er dan voor dat je met trek komt! 's Nachts wandelen in Bordeaux is zo'n magische ervaring! Laat me je meenemen op een prachtige reis waarbij we de stad 's nachts ontdekken terwijl we de geschiedenis ontdekken en ons verwonderen over de bekende bezienswaardigheden. Deze wandeltocht neemt ons mee naar enkele van de meest verbazingwekkende bezienswaardigheden en straten van Bordeaux. Je ontdekt er geweldige historische feiten, naast de beste plekken om te eten of te drinken. Na het beëindigen van onze wandeltocht, passeren we een zeer mooie bar, waar u kunt genieten van een proeverij van heerlijke Franse Charcuterie of overheerlijke Libanese mezze-plank (naar keuze;) natuurlijk, vergezeld van een glas Bordeaux-wijn! U zult genieten van een geweldige smaakervaring van producten die goed bij elkaar passen. Hier is een gedetailleerde routebeschrijving van de tour: - Saint Catherine Street: de winkelstraat van Bordeaux en de langste voetgangersstraat van Europa - Place de la bourse: bekijk en bewonder de schoonheid van dit plein 's nachts en de verbinding met de Place de la Concorde in Parijs -Waterspiegel: maak geweldige foto's met de prachtige reflectie en leer het verhaal achter deze waterspiegel kennen. - Porte Cailhau: ga terug in de tijd naar de tijd dat Bordeaux een vestingstad was. Ontdek een van de belangrijkste poorten die 300 jaar later nog steeds overeind staat en de verbinding met de Cammino Di Santiago - Place de la Victoire: het synoniem van het bruisende nachtleven van Bordeaux. Ontdek dit levendige plein en het verhaal achter zijn zuil en schildpadden. - Einde van de tour: passeer een zeer mooie bar waar we kunnen ontspannen en een bord Franse charcuterie of Libanese mezze met Bordeaux-wijnglas hebben - Een perfecte manier om deze tour te beëindigen

Sitemap Kathedraal van Bordeaux

Wil je alle activiteiten in Kathedraal van Bordeaux ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.