Kies data

Kathedraal van Funchal

  • Rondleidingen
  • Privétours
4 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Kathedraal van Funchal: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Funchal: wandeltocht oude stad

1. Funchal: wandeltocht oude stad

Ontmoet je gids bij het Jezuïetencollege van Funchal, Madeira University om deze 2 uur durende wandeltocht door Funchal te beginnen. Leer hoe de geschiedenis van Madeira en Funchal het stadscentrum vormden terwijl je de belangrijkste bezienswaardigheden bezoekt. Reis langs de 19e eeuwse weg tussen het gemeentelijk theater en de kathedraal, waar voor het eerst suikerriet in Madeira in de 15e eeuw werd geplant. Verken het middeleeuwse hart van de stad die uit de Gouden Eeuw van Suiker dateert en ontdek de prachtige religieuze monumenten uit de 17e eeuw. Bezoek de ruïnes op oude Piloryplein en zie andere overblijfselen van overstromingen en het gebied dat in 1584 door het Grote Vuur van Funchal werd beschadigd. Deze tour helpt studenten van de Universiteit van Madeira te ondersteunen die financiële problemen hebben.  

Funchal: verken de bezienswaardigheden van de stad tijdens een Tuk-Tuk-tour van 2 uur

2. Funchal: verken de bezienswaardigheden van de stad tijdens een Tuk-Tuk-tour van 2 uur

Bekijk de toplocaties van Funchal tijdens een begeleide tuk-tuk-tour. Vaar door de oude stad en de nieuwe wijk Lido. Bekijk bezienswaardigheden zoals het fort van Pico, het fort van São Tiago en de kathedraal van Funchal. Je wordt opgehaald bij je accommodatie in Funchal en geniet van het landschap terwijl je naar de heuveltop rijdt waar het fort van Pico ligt. Bewonder dit fort dat ooit de stad beschermde tegen piraten en Franse kapers. Ga verder naar Quinta Vigia, het felroze herenhuis waar de president van het eiland woont. Rijd naar de kathedraal van Funchal om de weelderige Manuelijnse gotische kenmerken te waarderen. Stop bij de Farmer's Market waar u de verse lokale producten kunt bekijken. Rond je tour af in de bar van Barreirinha in de oude stad, waar je kunt stoppen voor een verfrissend drankje of een heerlijke snack.

Funchal: privétour van 1 uur met hoogtepunten in een Tuk-Tuk

3. Funchal: privétour van 1 uur met hoogtepunten in een Tuk-Tuk

Reis per tuk-tuk op een tour door Funchal en leer meer over de geschiedenis van Madeira. Bekijk de vestingwerken bij het fort van Pico, het herenhuis van Quinta das Cruze en de kathedraal van Funchal. Begin je tuk-tuk-tour in het centrum van Funchal en ga naar de heuveltop waar het fort van Pico is neergestreken. Bewonder dit fort dat ooit de stad beschermde tegen piraten en Franse kapers. Stop bij het fort en hoor over de geschiedenis van dit iconische kantelen van je lokale gids. Ga verder naar het landhuis op Quinta das Cruzes. Kom meer te weten over de geschiedenis van dit huis waar de eerste kapitein-donee (laat-feodale Portugese administrateur) in Funchal woonde. Rijd naar het 16e-eeuwse klooster van St. Clara en de prachtige witte kerk van St. Pedro. Bewonder de Manuelijnse gotische kenmerken van de kathedraal van Funchal. Rond je tour af in de bar van Barreirinha in de oude stad, waar je kunt stoppen voor een verfrissend drankje of een heerlijke snack.

Funchal: privé begeleide wandeltocht

4. Funchal: privé begeleide wandeltocht

Begin uw privéwandeling in de Mercado dos Lavradores. Leer hoe de geschiedenis van Madeira en Funchal het stadscentrum hebben gevormd terwijl je de belangrijkste bezienswaardigheden bezoekt. Bezoek de belangrijkste boerenmarkt om regionale producten te ontdekken. Verken het middeleeuwse hart van de stad dat dateert uit de Gouden Eeuw van de Suiker en ontdek de prachtige 17e-eeuwse religieuze monumenten. Ga verder door de oude stad, passeer de Sea Avenue en bezoek de stadsdeur, ooit de hoofdingang van de zee naar de hoofdstad van Madeira. Stop vervolgens bij de beroemde kathedraal van Funchal, bezoek het interieur van de kerk en bewonder het verbazingwekkende dak en goudsnijwerk. Baan je een weg langs Avenue Arriaga om het paleis van São Lourenço en de jachthaven van Funchal te zien. Beëindig de tour in Catarina City Park.

Sitemap Kathedraal van Funchal

Wil je alle activiteiten in Kathedraal van Funchal ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kathedraal van Funchal

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 725 beoordelingen

Er waren slechts twee van ons op de tour en we hadden een bijzonder aardige jonge Duitse gids die ons veel kon vertellen en laten zien over de geschiedenis en het stadscentrum. Ze reageerde erg op onze behoeften. Heel erg bedankt!!!

Leuke studente die veel weet te vertellen. Veel laat zien. Ze gaf tips voor goede eettentjes en waar je lekkere Poncha kan drinken. Een echte aanrader.

Wandeltocht door de oude binnenstad van Funchal was leuk. Kleine groep.

Zeer goede gids, niet te veel en niet te weinig informatie gegeven.

Goede gids , fijne en mooie wandeling, vriendelijk