Kies data

Kathedraal van Funchal

Kathedraal van Funchal: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Funchal: wandeltocht oude stad

1. Funchal: wandeltocht oude stad

Ontmoet je gids bij het Jezuïetencollege van Funchal, Madeira University om deze 2 uur durende wandeltocht door Funchal te beginnen. Leer hoe de geschiedenis van Madeira en Funchal het stadscentrum vormden terwijl je de belangrijkste bezienswaardigheden bezoekt. Reis langs de 19e eeuwse weg tussen het gemeentelijk theater en de kathedraal, waar voor het eerst suikerriet in Madeira in de 15e eeuw werd geplant. Verken het middeleeuwse hart van de stad die uit de Gouden Eeuw van Suiker dateert en ontdek de prachtige religieuze monumenten uit de 17e eeuw. Bezoek de ruïnes op oude Piloryplein en zie andere overblijfselen van overstromingen en het gebied dat in 1584 door het Grote Vuur van Funchal werd beschadigd. Deze tour helpt studenten van de Universiteit van Madeira te ondersteunen die financiële problemen hebben.  

Funchal: verken de bezienswaardigheden van de stad tijdens een Tuk-Tuk-tour van 2 uur

2. Funchal: verken de bezienswaardigheden van de stad tijdens een Tuk-Tuk-tour van 2 uur

Bekijk de topsites van Funchal tijdens een begeleide tuk-tuk-tour. Vaar door de oude stad en de nieuwe wijk Lido. Bekijk bezienswaardigheden zoals het fort van Pico, het fort van São Tiago en de kathedraal van Funchal. Je wordt opgehaald bij je accommodatie in Funchal en geniet van het landschap terwijl je naar de heuveltop rijdt waar het fort van Pico ligt. Bewonder dit fort dat ooit de stad beschermde tegen piraten en Franse kapers. Ga verder naar Quinta Vigia, het felroze herenhuis waar de president van het eiland woont. Rijd naar de kathedraal van Funchal om de weelderige Manuelijnse gotische kenmerken te waarderen. Stop bij de Farmer's Market waar u de verse lokale producten kunt bekijken. Rond je tour af in de bar van Barreirinha in de oude stad, waar je kunt stoppen voor een verfrissend drankje of een heerlijke snack.

Hoogtepunten van het eiland Madeira Privérondleiding door Tuk-Tuk

3. Hoogtepunten van het eiland Madeira Privérondleiding door Tuk-Tuk

Heb je ooit een tuk-tuk-tour willen maken, maar wilde je iets meer persoonlijks naar je eigen smaak? We presenteren je Myway, een tuk-tuk-tour waarbij je niet alleen de unieke plaatsen kunt kiezen die je wilt bezoeken, maar ook voor hoe lang en wanneer. Hoe geweldig is dat? Met deze service kun je kiezen uit meer dan 25 unieke plekken om je eigen exclusieve tourrit samen met een van onze verhalenvertellers/gidsen te ontwerpen. Of u nu het paleis van Monte, het uitkijkpunt Cabo Girão of zelfs de kathedraal van Funchal wilt bezoeken, noem maar op en wij zorgen ervoor. U zult niet alleen enkele van de mooiste landschappen, de beste plekken en de meest spectaculaire wegen leren kennen, maar we zullen u ook wat achtergrondgeschiedenis geven van de plaatsen die u wilt bezoeken. Plan de route van je dromen wanneer je het eiland Madeira komt bezoeken, kijk gewoon op de specificaties welke je zou willen zien. Houd er rekening mee dat als er een specifieke plaats is die niet op onze lijst staat, u deze aan ons kunt beschrijven om te zien of het mogelijk is om deze te bezoeken. Bedenk dat er geen verkeerde plek is, er zijn alleen heel veel mogelijkheden om deze reis onvergetelijk te maken. Er is ook geen verliezende kant aan deze reis, want alle plaatsen, zelfs de wegen om er te komen, zijn gewoonweg adembenemend. Dus droom het, ontwerp het en laat ons uw gedroomde tuk-tuk-tour van uw dromen mogelijk maken. - Oude binnenstad van Funchal - Camara de Lobos - Botanische tuin - Palheiro-tuinen - Monte tropische tuin - Monteglijbanen - Nonnenvallei - Cabo Giroo - Garajau -Pico Areeiro - Kabelbanen - Uitzichtpunten en meer

Funchal: privé begeleide wandeltocht

4. Funchal: privé begeleide wandeltocht

Begin uw privéwandeling in de Mercado dos Lavradores. Ontdek hoe de geschiedenis van Madeira en Funchal het stadscentrum heeft gevormd terwijl je de belangrijkste bezienswaardigheden bezoekt. Bezoek de belangrijkste boerenmarkt om regionale producten te ontdekken. Verken het middeleeuwse hart van de stad dat dateert uit de Gouden Eeuw van de Suiker en ontdek de prachtige 17e-eeuwse religieuze monumenten. Ga verder door de oude stad, passeer de Sea Avenue en bezoek de City Door, ooit de hoofdpoort van de zee naar de hoofdstad van Madeira. Stop vervolgens bij de beroemde kathedraal van Funchal, bezoek het interieur van de kerk en bewonder het verbazingwekkende dak en goudsnijwerk. Volg Avenue Arriaga om het paleis van São Lourenço en de jachthaven van Funchal te zien. Beëindig de tour in Catarina City Park.

Funchal: 1 uur durende privétour op Tukway

5. Funchal: 1 uur durende privétour op Tukway

Reis per tuk-tuk op een tour door Funchal en leer meer over de geschiedenis van Madeira. Bekijk de vestingwerken bij het fort van Pico, het herenhuis van Quinta das Cruze en de kathedraal van Funchal. Begin je tuk-tuk-tour in het centrum van Funchal en ga naar de heuveltop waar het fort van Pico is neergestreken. Bewonder dit fort dat ooit de stad beschermde tegen piraten en Franse kapers. Stop bij het fort en hoor over de geschiedenis van dit iconische kantelen van je lokale gids. Ga verder naar het landhuis op Quinta das Cruzes. Kom meer te weten over de geschiedenis van dit huis waar de eerste kapitein-donee (laat-feodale Portugese beheerder) in Funchal woonde. Rijd naar het 16e-eeuwse klooster van St. Clara en de prachtige witte kerk van St. Pedro. Bewonder de Manuelijnse gotische kenmerken van de kathedraal van Funchal. Rond je tour af in de bar van Barreirinha in de oude stad, waar je kunt stoppen voor een verfrissend drankje of een heerlijke snack.

Andere activiteiten in Kathedraal van Funchal

Wil je alle activiteiten in Kathedraal van Funchal ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kathedraal van Funchal

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 911 beoordelingen

Was best goed. Hangt natuurlijk van de gids af. We hadden een jonge vrouw die daar haar jaar in het buitenland deed en een opleiding tot stadsgids volgde. Als niet-local deed ze het goed. We leerden over de geschiedenis van Madeira en Funchal en zagen dingen die je misschien niet zelf zou hebben ontdekt. De 1,5 uur waren het waard. Ik zou het iedereen aanraden. Misschien van de gids wat meer enthousiasme voor deze geweldige stad. Het ontbrak op de een of andere manier een beetje van het hart. Maar technisch heel goed.

Ik raad deze historische wandeling rond Funchal ten zeerste aan. Onze gids Marta was zeer goed voorbereid en vertelde ons op een zeer interessante manier over de geschiedenis van de stad. We hebben veel interessante feiten over Madeira zelf geleerd.

Wordt gerund door studenten die helaas geen vragen kunnen beantwoorden buiten het script. Maar het is geweldig om de eerste informatie en indrukken te krijgen en de opbrengst komt ten goede aan de studenten :) bedankt voor de leuke rondleiding!

Een betere en persoonlijkere rondleiding kun je niet krijgen. Je moet echt lid worden als je Funchal echt wilt leren kennen.

Aangename wandeling in de oude stad met een deskundige gids,