Kathedraal van Genève

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Kathedraal van Genève: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Genève: tour van 2 uur door internationale wijken en centrum

1. Genève: tour van 2 uur door internationale wijken en centrum

Deze 2-uur durende stadstour door Genève neemt je mee per bus door de internationale wijken van Genève en langs de belangrijkste toeristische attracties, zoals de prachtige fontein (Jet d'Eau) in het Meer van Genève en de geweldige Bloemenklok. Je krijgt ook een kijkje in de fascinerende geschiedenis van Genève tijdens een levendige tramrit en je leert de oude stad beter kennen tijdens een informatieve wandeltocht met gids. Alle gidsen spreken Frans en Engels, en sommigen spreken ook Duits, Italiaans of Spaans. Voor kinderen tot 12 jaar geldt een kortingstarief, waardoor deze tour betaalbaar is voor alle families.

...
Genève: zelfgeleide speurtocht en stadswandeling

2. Genève: zelfgeleide speurtocht en stadswandeling

Test je detectivevaardigheden en leer interessante feiten over Genève tijdens deze zelfgeleide speurtocht. Na uw aankoop logt u in op de mobiele app en begint uw jacht. Tijdens de speurtocht bezoek je 10 van de grootste attracties van Genève, waar elke stop een puzzel bevat. Begin bij de Notre Dame met je eerste locatiegebaseerde raadsel. Gebruik je logica, verbeeldingskracht en observatievaardigheden om je een weg te banen naar de andere attracties, waaronder het Brunswick-monument, St. Pierre, Musée d'Art et d'Histoire en de Reformatiemuur. Ook stop op locaties zoals de Franz Liszt en Marie D'Agoult's House of Love en de B â timent des Forces Motrices voor het einde aan Tour de I'l le. Y ou kunt uw spel later te pauzeren op elk moment en voort te zetten, zodat u kunt genieten van een koffiepauze of een bezoek aan een museum langs de weg.

...
Genève stadstour en boottocht

3. Genève stadstour en boottocht

Deze 3-uur durende stadstour van Genève neemt je mee per bus door de internationale wijken van Genève en langs veel toeristenattracties zoals de prachtige fontein (Jet d'Eau) in het meer van Genève en de geweldige Bloemenklok. Stap terug in de tijd en beleef de fascinerende geschiedenis van Genève tijdens een levendige tour per tram en ga de oude stad dieper in op een informatieve wandeltocht met gids. Gidsen spreken Frans en Engels, sommigen spreken ook Duits, Italiaans en Spaans, afhankelijk van de gids. Maar de tour heeft nog meer in petto voor je, er is namelijk ook een 1-uur durende boottocht over het meer inbegrepen die je de belangrijkste locaties vanaf het water laat zien, zoals de ongewone rotsen van de Pierres du Niton, de waterfontein, de Black Harbour, Villa Diodati, het VN gebouw, Kasteel van Bellerive, de Zeemeermin en meer. Tijdens de boottocht worden drankjes aangeboden.

...
Genève Discovery Wandel Tour

4. Genève Discovery Wandel Tour

De Franstalige stad en ook bekend als een “'s werelds kleinste Metropolis” is gelegen aan de oevers van het Meer van Genève, aan de voet van de Alpen. Dit is een stad waar je de culturele diversiteit kan voelen vanaf het eerste gezicht: Genève is ook bekend als een “Hoofdstad van de Vrede” van Genève en is de thuisbasis van het Europese hoofdkwartier van de VN en het Rode Kruis evenals meer dan 180 internationale organisaties. Uw excursie naar Genève zal laten zien deze interessante plaatsen: - Rousseau Island - Rhon Street (Shopping Paradise) - Reformation Wall - St. Peter's Cathedral - Bourg-de-Four Square - Gemeentehuis - Maison Tavel - Engels Tuin en Flower Clock - Fountain (Jet d'Eau) Een excursie met de auto te ontdekken het Paleis der Naties en het Rode Kruis Museum kunnen op verzoek worden georganiseerd.

...
Genève: e-bike stadstour

5. Genève: e-bike stadstour

Geniet van cruisen door het prachtige Genève tijdens een e-bike express-tour. Vaar om te beginnen rond het Meer van Genève voordat je naar de Flower Clock en Water Fountain gaat. Blijf op de fietspaden om richting de oude stad te fietsen, beginnend bij de Reformatiemuur en Bastion Park. Bewonder het dagelijkse leven terwijl je voorbij zoomt. Ga verder naar de Bourg De Four, het bruisende centrum van de oude stad. Bekijk de kanunniken, beroemde mozaïeken en Tavel House, het oudste huis in Genève. Zorg ervoor dat je de kathedraal van St. Pierre binnengaat voordat je de tour terug naar Genève Cornavin beëindigt.

...
Genève: privérondleiding door het stadscentrum

6. Genève: privérondleiding door het stadscentrum

Maak een wandeltocht langs de hoogtepunten van Genève met een lokale gids. Bekijk de oude binnenstad, het meer van Genève, de St. Pierre-kathedraal en meer. Slenter door de straten van Genève te midden van de spectaculaire achtergrond van de Mont Blanc. Bezoek de hoogtepunten en leer wat over de stad vanuit je gids. Ga van de oevers van het Meer van Genève naar de bezienswaardigheden van de oude stad. Maak een foto bij de Jet d'eau, bezoek de oude stad en loop door de begraafplaats der koningen, waar u het graf van Johannes Calvijn kunt bezoeken.

...

Sitemap Kathedraal van Genève

Wil je alle activiteiten in Kathedraal van Genève ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kathedraal van Genève

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 326 beoordelingen

Historisch en cultureel Genève per bus en trein.

Deze reis van twee uur (die begint om 14.15 uur en niet om 14.00 uur zoals vermeld), omvatte een fascinerende tour door de stad Genève (op een erg koude dag!) per bus en later een kleurrijke rode roadtrain. Onze Engelssprekende gids was zeer goed geïnformeerd over de geschiedenis van Genève, omdat ze zelf in de stad was geboren. Als gids was ze erg bedreven in het schakelen tussen twee talen, Engels en Frans? , terwijl we belangrijke gebouwen passeerden, bijvoorbeeld de Verenigde Naties, die we, omdat het een zondag was, niet konden bezoeken, hoewel we wel 5 minuten buiten het gebouw stopten om foto's te maken, zoals het geval was op de site van de 'Broken Chair ' en de 'Hand van de Vrede'. Zoveel info dat het moeilijk was om alles in je op te nemen! Dus ik heb met mijn camera ongeveer 20-25 minuten van de roadtrain-reis door de oude stad van Genève gefilmd - absoluut fascinerend hoe 4-5 verschillende culturen erin slagen om in harmonie samen te leven. De £ 39,50 ze

Echt snelle blik en volledige introductie van de stad

Dit is een goed georganiseerde activiteit die je kan helpen om snel de volledige introductie van de stad te krijgen. Onze gids was vriendelijk en deskundig en kan ons voldoende informatie over de stad geven. Maar ik raad mensen met meer tijd ten zeerste aan om nog een keer met je eigen tijd naar de plek te gaan waar je het meest in geïnteresseerd bent om de energie van de stad in je eigen tempo te ervaren. Het zou prettiger zijn,