Kathedraal van Lyon

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Kathedraal van Lyon: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Lyon: oude smartphone-wandeltocht met audiogids

1. Lyon: oude smartphone-wandeltocht met audiogids

Ontdek het ongelooflijke verhaal achter de schermen van de Vieux Lyon. Een innovatieve rondleiding die begint wanneer je maar wilt, alleen of met anderen. Ga terug naar de tijd van de grote beurzen die hebben bijgedragen aan de reputatie van de stad en herbeleef de geschiedenis van de invloedrijke Lyonnaise en Italiaanse families. Een korte stop op een terras of een winkel, een kleine trek? Hervat het bezoek wanneer u maar wilt, precies waar u bent gepauzeerd. Onmogelijk om te verdwalen. De gids biedt duidelijke audio-aanwijzingen en een kaart geeft duidelijke aanwijzingen die in realtime moeten worden gevolgd. En als u een verkeerde afslag neemt, brengt de geïntegreerde geo-lokalisatiefunctie u in een mum van tijd weer op het goede spoor. Pas je reisschema aan zoals je wilt, ontspan en geniet van een leuke en vermakelijke tour door Vieux Lyon, in je eigen tempo. De tour begint en eindigt in de wijk Saint Paul.

...
Lyon: 3-uur durende e-biketour met proeverij

2. Lyon: 3-uur durende e-biketour met proeverij

Geniet van een culinaire pauze in het hart van de oude stad! In dit 3-uur durende programma neem je de hoogtepunten van Lyon per e-bike mee. Bekijk de rivier de Saône, rij langs de oevers van de Rhône en naar het Bellecour-plein en rijd door de oude binnenstad (Vieux Lyon) naar het park van de Gouden Hoofd en naar vele andere verrassende plaatsen! Sluit je aan bij de kleine groep en je gids in de buurt van het Palais de Justice in het centrum van Lyon om je ochtend- of middagtour te beginnen. Je wordt uitgerust met een elektrische fiets die is uitgerust voor comfortabel, moeiteloos rijden, waardoor je kunt trappen, cruisen of een combinatie van beide. Vertrek door de door UNESCO beschermde stad. Doordrenkt van eeuwen geschiedenis en beschouwd als de culinaire hoofdstad van Frankrijk, is de levendige mix van monumenten, musea, pleinen, restaurants, bars, winkels en markten in Lyon een genot om te verkennen. De exacte route kan variëren, afhankelijk van de dag, maar je ervaren gids kent alle hoeken en gaten, waar je de ware magie van Lyon vindt. Rij door de Croix Rousse-tunnel, bekleed met gekleurde lichten en muziek, en kijk uit naar de kathedraal van Lyon. Luister terwijl je gids verhalen vertelt over de rijke geschiedenis van Lyon en wijst op zowel beroemde attracties als op buiten de gebaande paden gelegen plekken die alleen locals kennen. Volg de oevers van de rivier de Rhône, onlangs gerenoveerd voor fietsers. Fiets naar Place Bellecour, een beroemd plein bekroond door een standbeeld van koning Lodewijk XIV, en rij langs het pittoreske bootmeer in het park Tête d'Or. Ga terug naar het startpunt om je tour af te sluiten. Stap tijdens je tour uit je fiets en ga naar een lokaal eetcafe om enkele regionale specialiteiten van Lyon te proeven (afhankelijk van de dagen, het uur en de partners): - Regionale vleeswaren, lokale kazen en andere smakelijke hapjes met lokale wijn of frisdranken - Zelfgemaakte zoete cake of pralinetaart met zelfgemaakte verfrissingen, warme dranken of lokale wijn Het wordt geserveerd op schotels voor jou en je mede-voedselliefhebbers om samen van te genieten.

...
Lyon: zelfgeleide speurtocht en stadswandeling

3. Lyon: zelfgeleide speurtocht en stadswandeling

Ontdek de hoogtepunten in Lyon met een interactieve smartphone-app. Ontgrendel de stad met op locatie gebaseerde raadsels. Bekijk de bezienswaardigheden op een unieke manier. Bekijk het textielmuseum in Musée des Tissus en de imposante Saint-Nizierkerk. Log in op uw app en start uw rondleiding langs 10 van de belangrijkste attracties van de stad. Stop en vind aanwijzingen bij elke attractie om je volgende bestemming te onthullen. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om het spel te voltooien. Start of pauzeer de tour wanneer je maar wilt. Geniet van het zien van de stad in je eigen tempo. Lees interessante informatie en weetjes. Maak onderweg foto's. Ontdek een puzzel aan de buitenkant van elke attractie.

...
Lyon: elektrische fietstocht van 2 uur met een lokale gids

4. Lyon: elektrische fietstocht van 2 uur met een lokale gids

Met deze tour kun je de stad in slechts 2 uur ontdekken. Bekijk de hoogtepunten van Lyon, zoals de rivier de Saône, de oevers van de Rhône, Place Bellecour, het Park van de Gouden Kop (Parc de la tête d'or) en vele andere verrassende plekken. Sluit je aan bij je kleine groep en gids bij het Palais de Justice in het centrum van Lyon om je ochtend- of middagtour te beginnen. Rust uit met een elektrische fiets - uitgerust voor comfortabel en moeiteloos rijden, waarmee je kunt trappen, cruisen of een combinatie van beide - en ga op pad door de stad die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Doordrenkt van eeuwen geschiedenis en beschouwd als de culinaire hoofdstad van Frankrijk, is de levendige mix van monumenten, musea, pleinen, restaurants, bars, winkels en markten van Lyon een genot om te verkennen - vooral op de fiets. Uw exacte route kan variëren afhankelijk van de dag, maar uw ervaren gids kent alle hoeken en gaten waar de ware magie van Lyon ligt. Rijd door de Croix Rousse-tunnel, omzoomd met gekleurde lichten en muziek, en houd de kathedraal van Lyon in de gaten. Luister terwijl je gids verhalen deelt over de rijke geschiedenis van Lyon en wijst op zowel beroemde attracties als buiten de gebaande paden die alleen de lokale bevolking kent. Vervolg uw weg langs de oevers van de rivier de Rhône, onlangs gerenoveerd voor fietsers. Stort je op Place Bellecour, een beroemd plein bekroond door een standbeeld van de beruchte koning Lodewijk XIV, en draai langs het pittoreske roeivijver in het Tête d'Or Park. Kom terug bij het startpunt om uw tour af te sluiten.

...
Lyon: hoogtepunten van de stad, zelfgeleide audiotour met app

5. Lyon: hoogtepunten van de stad, zelfgeleide audiotour met app

Verken Lyon als een local met een app met gesproken tekst en uitstekende navigatie. Kies welke bezienswaardigheden je graag wilt zien en laat de app het werk doen door een wandelroute voor je op maat te maken. Stop bij elk oriëntatiepunt om naar de informatie van de app te luisteren en meer te weten te komen over elk gebied. Dompel jezelf onder in de fascinerende cultuur en geschiedenis van Lyon dankzij deze app. Bezoek iconische bezienswaardigheden, waaronder de basiliek van Notre-Dame de Fourvière, het Museum voor Schone Kunsten, de kathedraal van Lyon en nog veel meer. Het beste van alles, blijf uit de buurt van drukke groepsreizen met strikte schema's. Stop wanneer je maar wilt om elke bezienswaardigheid grondig te bezoeken of om de heerlijke lokale gerechten te proeven waar Lyon beroemd om is, en geniet van een wandeltocht door deze stad in je eigen tempo.

...
Lyon: privéwandeling met gelicentieerde gids

6. Lyon: privéwandeling met gelicentieerde gids

Verken het hart van de stad Lyon met een privéwandeling door de meest bekende wijk, het oude Lyon. Ontdek fascinerende feiten over de stad van een lokale professionele gids. Ontdek tijdens je rondleiding een doolhof van verrassende binnenplaatsen en gangen met gotische trappen en Italiaanse galerijen. Loop langs geplaveide steegjes en bewonder de renaissancegevels van de wijk. Leer meer over de betekenis van de kathedraal van Lyon en ga naar de meest interessante bezienswaardigheden van de stad. Als je klaar bent, heb je een introductie tot de stad gekregen die geweldig is voor mensen die voor het eerst op bezoek zijn.

...

Sitemap Kathedraal van Lyon

Wil je alle activiteiten in Kathedraal van Lyon ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.