Kathedraal van Madrid

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Kathedraal van Madrid

Wil je alle activiteiten in Kathedraal van Madrid ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kathedraal van Madrid

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 1.187 beoordelingen

Ondanks dat ‘t weer niet helemaal meeviel, hebben we met Kaspar van Bravobike in Madrid een hele leuke fietsroute gehad! Omdat ‘t regende, belandden we ook nog ergens aan de koffie met een heerlijk broodje erbij. Op de tijd werd helemaal niet gelet, dus uiteindelijk duurde de tour een stuk langer dan gepland. Kaspar was een hele relaxte aardige gids, die een hoop te vertellen had over deze prachtige stad. Een aanrader dus om een fietstour door de stad te boeken bij Bravobike met Kaspar als persoonlijke gids! Hartelijke groetjes van Claudia en Petra (info@bravobike.com)

Zeer aangename elektrische fietstocht met Javier (die de moeite heeft genomen om de tour in het Frans te doen terwijl deze alleen in het Spaans had moeten zijn). Bovendien voegde hij aan onze route het bezoek van de oude slachthuizen toe die werden getransformeerd in een tentoonstellingsruimte

Tatiana is een superenthousiaste gids die ontzettend veel van de geschiedenis van Madrid weet en daar heel leuk over kan vertellen. Je komt op plekken die je zelf niet vindt, hoort interessante verhalen en leert van alles over de Spanjaarden en Madrilenen.

1. Gloria was fantastic. So much information. The next day I could walk through Madrid as is I lived there. 2. E-bike the first day such a convenient way to start to discover a city.

Mooie ervaring met een goed Engels sprekende gids. Pablo was erg geduldig en duidelijk in zijn uitleg. Hield rekening met iedereen en alle wensen. 10/10 would recommend!