Datums kiezen

Kathedraal van Madrid

Kathedraal van Madrid: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Madrid: Stadstour per privé Eco Tuk-Tuk

1. Madrid: Stadstour per privé Eco Tuk-Tuk

Ga mee op een elektrische tuktuk-tour door Madrid en ontdek de belangrijkste hoogtepunten van de stad. Geniet van de perfecte kennismaking met Madrid terwijl de gids bezienswaardigheden aanbeveelt die je tijdens je verblijf kunt bezoeken. Bewonder de buitenkant van een aantal iconische monumenten in Madrid, waaronder het Koninklijk Paleis en de Almudena-kathedraal. Rijd door de charmante wijken Las Letras en Retiro en bekijk het Huis van Cervantes en de Kerk van Los Jerónimos. Bekijk het Palacio de las Cortes, de Puerta de Alcalá en de gevels van de musea van Paseo del Prado op dit leuke en spannende avontuur door de stad.

Madrid: geselecteerde rondleiding door het Koninklijk Paleis met toegangsticket

2. Madrid: geselecteerde rondleiding door het Koninklijk Paleis met toegangsticket

Bezoek het interieur van het Koninklijk Paleis van Madrid en optioneel de Almudena-kathedraal met een van onze deskundige gidsen zonder in lange rijen te hoeven wachten om kaartjes te kopen. Bezoek het interieur van het Koninklijk Paleis van Madrid. Laat je begeleiden door een deskundige gids die je helpt terug in de tijd te reizen en de meest spectaculaire plekken in het paleis te bezoeken. Meer dan 3.000 kamers en een historisch en artistiek erfgoed van onschatbare waarde wachten op u in wat tot Alfonso XIII de residentie van de koningen van Spanje was. Dit is tot op de dag van vandaag nog steeds de officiële residentie van de vorsten, hoewel de koninklijke familie het niet als hun gewone verblijfplaats gebruikt. De Heilige Metropolitaanse kathedraalkerk van Santa María la Real de la Almudena, beter bekend als de Almudena-kathedraal, is een kathedraal van katholieke eredienst, gewijd aan de Maagd Maria onder de naam Almudena, en de bisschopszetel van Madrid.

Madrid: panoramische dag- of nachttour met open bus met gids

3. Madrid: panoramische dag- of nachttour met open bus met gids

Ervaar de elektrische energie en levendige cultuur van Madrid dag en nacht tijdens een panoramische sightseeingbustour met open dak. Leer meer over de rijke geschiedenis van de stad met een gids aan boord en bewonder de bezienswaardigheden van Madrid, waaronder het Koninklijk Paleis, de Biblioteca Nacional en meer. Nadat je aan boord van de bus bent gestapt, ga je door het hart van Madrid om iconische culturele plekken te zien, zoals de musea Prado, Reina Sofia en Thyssen-Bornemisza. Geniet van de mooiste gebouwen van de stad, zoals Palacio de Cibeles, Estación de Atocha, Edificio Metrópolis en Catedral de la Almudena. Tijdens deze meeslepende ervaring in de buitenlucht voel je de warme Spaanse bries op je huid en geniet je als nooit tevoren van de bruisende sfeer van de stad. Bewonder weelderige parken zoals de Reales Jardines Botánicos en Parque de Atenas. Luister naar het tweetalige commentaar van je gids en leer meer over de rijke geschiedenis en het culturele belang van Madrid. Er is nog nooit een eenvoudigere manier geweest om de schoonheid en charme van Madrid te ontdekken.

Madrid: Big Bus open-top sightseeingtour met live gids

4. Madrid: Big Bus open-top sightseeingtour met live gids

Ervaar de elektrische energie en de levendige cultuur van Madrid tijdens een panoramische sightseeingtour met open dak door de Big Bus. Leun achterover en ontspan terwijl uw live gids de geschiedenis achter beroemde bezienswaardigheden zoals het Koninklijk Paleis, Biblioteca Nacional, Puerta de Alcalá en nog veel meer uitlegt. Reis door het hart van Madrid en bewonder iconische culturele bezienswaardigheden zoals de musea Prado, Reina Sofia en Thyssen-Bornemisza. Bekijk weelderige parken zoals de Reales Jardines Botánicos en Parque de Atenas. Feest je ogen met de mooiste gebouwen van de stad, zoals Palacio de Cibeles, Estación de Atocha en Catedral de la Almudena. Voel de warme Spaanse zon op je huid en geniet als nooit tevoren van de bruisende sfeer van de stad. Geniet van het commentaar van je professionele gids en leer meer over de rijke geschiedenis en het culturele belang van Madrid. Met 11 dagelijkse vertrekken kunt u optimaal profiteren van een gemakkelijke manier om de schoonheid en charme van Madrid te ontdekken. Voor een ander perspectief op de stad kun je er ook voor kiezen om de tour 's nachts te maken, zodat je kunt genieten van de bezienswaardigheden van de stad die 's avonds verlicht zijn.

Madrid: privé Segwaytour voor 1, 2 of 3 uur

5. Madrid: privé Segwaytour voor 1, 2 of 3 uur

Een gemakkelijke en leuke manier om de beroemdste plekken van Madrid te bekijken, is een tour per Segway.Bezoek het oude Madrid, het nieuwe Madrid, het Retiro-park of alles samen. Het is een tour van een uur die langs bekende plaatsen, zoals: de Almudena-kathedraal Het Koninklijk Paleis Templo Debod. Het Operaplein. Puerta del Sol. Of bezoek de nieuwe stad met het Prado, Pza Santa Ana, Pta Alcala, de kerk van Jerónimos, etc of een uur in Retiro Park. Bij de tour van 3 uur kun je de gids zelf voorstellen waar je met je Segway naartoe wilt.Je vermoeidheid zal minimaal zijn, met maximaal plezier dankzij de geweldige Segways!Je wordt begeleid door een deskundige gids.

Koninklijk Paleis en Kathedraal van Almudena Madrid Rondleiding

6. Koninklijk Paleis en Kathedraal van Almudena Madrid Rondleiding

Stap terug in de tijd met een rondleiding door het Koninklijk Paleis van Madrid en de Almudena-kathedraal - de zetel van het rooms-katholieke aartsbisdom Madrid. Laat u informeren, inspireren en betoveren door verhalen vol geschiedenis, legendes en anekdotes van uw ervaren expert, die geen middel onbeproefd laat. Begin je rondleiding langs twee van de meest emblematische iconen in Madrid bij de metrohalte Ópera en ga naar de kathedraal. Steek vervolgens de Plaza de la Armería over om het Koninklijk Paleis te zien. Trakteer uw ogen binnen op de meest emblematische delen van het gebouw: de Gasparini-kamer, de troonzaal, de spiegelzaal en meer. Geniet van snelle toegang tot beide monumenten, plus diepgaande anekdotes, verhalen en legendes uit de spannende geschiedenis van Madrid.

Madrid: begeleide Sightseeing-segwaytour en Plaza Mayor

7. Madrid: begeleide Sightseeing-segwaytour en Plaza Mayor

Rijd per Segway en verken Madrid tijdens een grappige en spannende sightseeingtour. Volg je gids en leer interessante feiten en geschiedenissen over deze iconische plek. Zoom door het historische deel van de stad en bezoek de schatten op Plaza Mayor. Ontmoet je gidsen en volg een inleidende training over de Segway om maximaal plezier en veiligheid te garanderen. Vertrek en geniet van het centrum van Madrid, terwijl u het historische deel van de stad verkent. Leer over de oude en moderne cultuur, de verhalen en lokale legendes. Vind jezelf in het oude Madrid en rijd langs de Almudena-kathedraal en het Koninklijk Paleis. Maak een reis door de geschiedenis die je onderdompelt in de stad zoals die er nu uitziet.

Madrid: monumentale Segwaytour door het stadscentrum

8. Madrid: monumentale Segwaytour door het stadscentrum

Ga mee op een uitgebreide Segway-tour die je meeneemt naar de meest opvallende plekken en monumenten in het historische centrum van Madrid. Geniet van een rondleiding voor uw groep. Begin met een korte introductie over het manoeuvreren van een segway. Als je je eenmaal op je gemak voelt, begin je aan je rondreis door Madrid. De eerste stop is Plaza de Ópera en ga dan verder naar het levendige Plaza Mayor, een symbool van de stad en een van de meest herkenbare herkenningspunten van Madrid. Ga verder naar Plaza de la Villa, het prachtige Koninklijk Paleis en de Almudena-kathedraal ernaast. Je glijdt ook langs Plaza de Oriente, Plaza de España en de Tempel van Debod, een oude Egyptische tempel. Onderweg hoor je interessante feiten en verhalen over de Spaanse hoofdstad en zijn monumenten van je gids. Ga ten slotte terug naar het startpunt en breng je Segway terug. Een onvergetelijke ervaring waarbij je in korte tijd de belangrijkste plekken in het centrum van Madrid leert kennen. onze ervaren gidsen kunnen u ook de beste plaatsen aanbevelen om te bezoeken in Madrid. Wij voorzien u van een kaart, gratis mineraalwater en u kunt gebruik maken van onze gratis bagageopslag. Alleen voor klanten van Getyourguide.

Madrid: begeleide wandeling van 2 uur door de stad

9. Madrid: begeleide wandeling van 2 uur door de stad

Ontdek de geschiedenis van Madrid en bekijk de belangrijkste hoogtepunten van de stad tijdens deze privéwandeling van 2 uur met gids. Begin je avontuur in de Paseo del Prado. Wandel onder de bomen en bekijk beroemde monumenten zoals de Neptunus-fontein. Ga dan verder met het zien van het Congres van Afgevaardigden en het Huis van Cervantes, de grootste schrijver in de Spaanse taal. Loop naar Plaza de Santa Ana terwijl je lokale gids je de verhalen en anekdotes vertelt van het romantische Madrid in de 19e eeuw. Kom aan bij de ongelooflijke Puerta del Sol, beroemd om zijn standbeeld van de beer en de arbutus. Maak vervolgens een bocht en zie de Plaza Mayor, gelegen in het hart van de wijk Austrias. Verken de Plaza de la Villa, gebouwd tijdens de middeleeuwse periode van Madrid. Kijk omhoog naar de verbazingwekkende Almudena-kathedraal, die werd gebouwd op een oude moskee, zoals veel kathedralen in Spanje. Eindig uw rondleiding bij de ingang van het Koninklijk Paleis.

Madrid: 3 uur durende sightseeing-fietstocht met e-bike

10. Madrid: 3 uur durende sightseeing-fietstocht met e-bike

Je bekijkt op je gemak de historische bezienswaardigheden van Madrid met een comfortabele elektrische fiets. Leer meer over de geschiedenis van de Spaanse hoofdstad, van de heerschappij van de Habsburgers tot aan de 21e eeuw. Ontdek attracties zoals het Plaza de Puerta Cerrada op de plek waar in de middeleeuwen een christelijke muur gebouwd werd. Je vertrekt vanaf Plaza de San Miguel voor een rit door smalle steegjes naar Calle Toledo en Plaza del Conde de Barajas waar je diverse ambachtswinkels zult aantreffen. Ontdek een van de gastronomische hotspots van de stad op de drukke markt van San Miguel en fiets vervolgens over de kasseien van Plaza Mayor in het hart van het 17e-eeuwse stadscentrum. Bewonder de Casa y Torre de los Lujanes, dat tot de oudste civiele gebouwen in de stad behoort. Je hebt een prachtig uitzicht op de Plaza de Oriente, tussen het Koninklijk Paleis en Teatro Real. Ga naar Plaza de la Armeria om de hoofdingang van het paleis en de kathedraal van Almudena te zien. Bezoek de tuinen van Sabatini in het paleiscomplex en bekijk de fleurige bloemen in de Campo del Moro. Ontsnap aan het verkeer en fiets langs de oevers van de Manzanares-rivier. Geniet van de rust van dit gebied en de vrijheid om te fietsen waar jij wil. De tocht eindigt bij de Templo de Debod, een cadeau aan Madrid van de Egyptische regering na de bouw van de Hoge Aswandam.

Beschikbare activiteiten

55 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 4

Andere activiteiten in Kathedraal van Madrid

Wil je alle activiteiten in Kathedraal van Madrid bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kathedraal van Madrid

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 1.939 beoordelingen

De beoordelingen en beschrijving zijn 100% correct. Dit is de beste manier om het prachtige Madrid te zien. De dag begon regenachtig en mijn vrouw maakte zich zorgen, maar de Tuk Tuk was bedekt met wachtende dekens. Ze namen de tijd om alles uit te leggen en namen ons overal mee naartoe. Beste 3 uur waar ik ooit ben geweest.

Intuïtief gebruik van de Segway, Ander beeld van Madrid vergeleken met een wandeltocht... Kwaliteit van het ontdekken van een wandeltocht met een vervoermiddel waarmee je de warmte minder voelt, vanwege de lichte wind die door dit mobiliteitsmiddel wordt gegenereerd

Geweldige manier om Madrid te bezoeken en op een leuke manier de geschiedenis van Madrid te leren kennen! Hele fijne gidsen. Vooral met kinderen te doen. Ps: pas op dat je niet te snel Frans spreekt

Onze gids Casper heeft enorm de tijd genomen en heel veel informatie gegeven. We hebben zoveel van Madrid gezien. De stad en de parken. Zeker een aanrader. O ja wij hadden de ebike toer.

It was a very nice trip around some of the highlights of Madrid. The tour guide was open for all the questions, she knew a lot. It was a perfect first experience on a segway.