Kathedraal van Malaga

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Kathedraal van Malaga

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 902 beoordelingen

Super leuke en informatieve fietstoer met uitstekende gids

Met onze familie een fietstoer gedaan rond Malaga. Dit is een activiteit die je vooral moet doen aan het begin van een verblijf in Malaga. Malaga is een kleine stad en je fietst niet heel veel maar de toer is heel gevarieerd. Tom, onze gids, wist ons enorm veel te vertellen over de stad en Spanje in het algemeen. Cultuur, geschiedenis, politieke en economische situatie van Malaga, alles kwam aan bod. Een zeer leuke en informatieve middag, ook voor onze kinderen (18-20jaar). Een aanrader als je in Malaga bent!

Tour via getyourguide 50% duurder dan direct via lokaal hotel.

De tour zelf verliep bij aankomst erg chaotisch waarbij we slecht werden geïnformeerd over het wachten (de gids was zoek) en t1ijdens de tour waren wij (alle gasten) voortdurend op zoek naar de gids. Hij riep wel steeds door de koptelefoon waar we waren maar liep zelf ver vooruit naar links en naar rechts. Hoogtepunt was de vrije uren voor een rondwandeling en een voortreffelijke lunch.

Was leuk maar er valt weinig te zien in Malaga.

Als je een dag niet op het strand of aan het zwembad wil liggen is dit een leuk alternatief. Je ziet wat van de stad en de wind waait lekker door je haren als je boven zit. Dus ook goed te doen op een warme dag. Bij het centraal Station kan je goed parkeren en daar staat ook een opstappunt van de bus.

Was zeer interessant Blij deze tocht met gids geboekt te hebben , was perfect als afsluiter van dagje bezoek aan MÁLAGA . Men komt op onbekende plaatsen voor toeristen , chapoo voor onze gidse Tanja ☀️

prima kaarten geregeld via de app. tour was goed en je kan op meerdere punten in en uitstappen. helaas niet van alle vrije toegang kaarten gebruik kunnen maken maar oké.