Kathedraal van Malaga
Couleur locale & buurttours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Kathedraal van Malaga Couleur locale & buurttours: Onze meest aanbevolen

Malaga: Picasso in Malaga-wandeltocht

1. Malaga: Picasso in Malaga-wandeltocht

Ontdek de erfenis van Pablo Picasso en zijn werken, die nog steeds overal in Malaga te vinden zijn. Ontdek interessante feiten over de Boheemse kunstenaar terwijl je geniet van een glas wijn in zijn favoriete bar. Kom meer te weten over enkele van de beroemdste werken van Picasso, zijn belang voor de kunsten en zijn leven in Malaga. Bezoek Plaza de la Merced, de geboorteplaats van Picasso, en ervaar het vanuit een ander perspectief. Kijk rond in het verbazingwekkende Picasso-museum, bekijk zijn werken overal in de stad en luister naar interessante feiten en verhalen die worden verteld door je deskundige gids.

...
Van Sevilla: hele dag Málaga-reis

2. Van Sevilla: hele dag Málaga-reis

Maak een ontspannen en leerzame dagtrip van Sevilla naar Málaga. Nadat je in de vroege ochtend bent opgehaald of naar een ontmoetingspunt in Sevilla bent gekomen, ga je richting het zuiden van Spanje, waar Málaga ligt, langs de Middellandse Zeekust. Uw bezoek begint op Plaza de la Merced, een van de belangrijkste pleinen van de stad, waar het standbeeld van Picasso te vinden is. Leer meer over de oorsprong van Málaga vanuit je gids tijdens een aangename wandeling door het centrum, genietend van de ware essentie van de stad en ontdek magische hoeken en verrassingen. Wandel door iconische plaatsen in de stad, zoals Plaza de la Constitución, Calle Larios en Plaza del Obispo. Betreed de kathedraal die bekend staat als "La Manquita", een gebouw dat perfect verschillende architecturale stijlen combineert: gotisch in het plan, renaissance in de hoogte en het hoofdeinde en barok in de hoofdgevel en de versieringen op het dak. Dit is het belangrijkste monument van de stad - je wilt het niet missen. Ga verder door de meest pittoreske delen van de stad om aan te komen bij Alcazaba, een fort gebouwd door de islamitische dominanten van de stad in de 11e eeuw op de ruïnes van een eerder Romeins bastion. Bezoek in de buurt het oudste monument in de stad: het Romeinse theater, de enige oude ruïne over in Málaga en een van de weinige in Andalusië. Voordat je terugkeert naar Sevilla, heb je vrije tijd om wat lokale wijn te proeven in een van de vele typische bars van het stadscentrum.

...
Malaga: Fast-Track Picasso Museum en Romeinse theatertour

3. Malaga: Fast-Track Picasso Museum en Romeinse theatertour

Ontdek de hoogtepunten van Malaga tijdens deze premium rondleiding. Begin je tour met een bezoek aan het Picasso Museum en vermijd de lange rijen toeristen met je snelle toegangsticket. Bewonder in het museum collecties van enkele van de meest iconische stukken van Picasso. Bezoek het opmerkelijke paleis van Buenavista, een uniek gebouw uit de Renaissance dat ook een villa in Romeinse stijl herbergt, en leer meer over het leven en de tijden van de beroemdste inwoner van Malaga van je Engelstalige gids. Geniet vervolgens van een begeleide wandeling door het 2000 jaar oude Romeinse theater van Malaga. Leer meer over de geschiedenis, kunst, cultuur en architectuur van Malaga, van het Romeinse maritieme begin van de stad tot zijn indrukwekkende positie als een van Europa's vroege handelshavens. Bekijk de ongelooflijke ontdekkingen van het Romeinse theater, de kleuren en levendigheid ervan voordat u geniet van een buitenbezoek aan de beroemde kathedraal van de stad, die ooit de grootste in Spanje was. Wandel later door de beroemde drukke straten van de stad, de verborgen steegjes en prachtige tuinen en parken. Bewonder perfect historische huizen en rustige, met bomen omzoomde pleinen verspreid over de oude historische wijk, waar u ongelooflijke verhalen uit vervlogen tijden zult horen die een geweldig inzicht bieden in de mensen en de cultuur van Spanje.

...
Malaga: Fast-Track Alcazaba en Moorse Spanje Tour

4. Malaga: Fast-Track Alcazaba en Moorse Spanje Tour

Je tour begint wanneer je deskundige lokale Engelssprekende gids je meeneemt op een reis door de 3000 jaar geschiedenis die zich binnen de muren van het Alcazaba bevindt. De tour behandelt alle hoogtepunten van het Moorse fort terwijl je een ontspannen wandeling maakt door dit verbazingwekkende bouwwerk. Ontvang een uitgebreide gedetailleerde rondleiding door het Moorse fort waarin je ongelooflijke inzichten krijgt en zoveel leert over de fascinerende geschiedenis van Malaga. Zodra je alle hoogtepunten van het Alcazaba hebt ervaren, zal je deskundige lokale gids je door beroemde drukke straten, verborgen steegjes en prachtige tuinen en parken van Malaga leiden. Bewonder perfect gerestaureerde historische huizen en vredige met bomen omzoomde pleinen verspreid over de beruchte oude historische wijk, waar u ongelooflijke verhalen van vroeger zult horen. Leer meer over de geschiedenis, kunst, cultuur en architectuur van Malaga, variërend van het Romeinse maritieme begin van de stad tot de indrukwekkende opkomende architecturale renaissance. Bekijk de ongelooflijke kleuren en levendigheid van de smalle straatjes van de stad die als inspiratie dienden voor een van de beroemdste inwoners van Malaga: Picasso. U zult ook genieten van de beroemde kathedraal van de stad, ooit de grootste in Spanje. Gebouwd tussen 1528 en 1782 op de plaats van een voormalige moskee, heeft het zowel een opvallende buitenkant als een interieur en is het een absolute must-see locatie in Malaga.

...

Sitemap Kathedraal van Malaga

Wil je alle activiteiten in Kathedraal van Malaga ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.