Kathedraal van Milaan
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers
dom van milaan terrassen rondleiding met snelle toegang

Dom van Milaan & terrassen: rondleiding met snelle toegang

Duur: 1,5 uur
Kleine groep
739 Beoordelingen
GetYourGuide Original
739

Verken de Dom van Milaan met een kleine groep of als privébeleving en krijg toegang tot de terrassen en een speciale ingang. Bewonder dit prachtige…

Kathedraal van Milaan: tours & tickets

Kathedraal van Milaan: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Milaan

Bekijk alle 245 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Kathedraal van Milaan

Gemiddelde beoordeling
4.5 / 5
gebaseerd op 13.647 beoordelingen

Prive gidstour aan de duomo voor ons alleen!

Op 8 december 2018 bezochten wij de Duomo van Milaan met de rooftoptour die wij hier de dag zelf nog boekten. Er werd een gids geregeld en we werden die dag nog telefonisch gecontacteerd ter bevestiging. De gids was mooi op tijd was én ze was speciaal voor ons naar de Duomo gekomen. Want wat bleek: wij waren de enige klanten. Dit resulteerde in een zeer volledige gidstour van dit mooie monument met heel veel info en de mogelijkheid om veel vragen te stellen. De Duomo is zeker de moeite waard om te bezoeken in deze tijd van het jaar, heel mooi uitzicht vanop het dak. Een echte aanrader!

Milaan: Cathedral Rooftop Tour Beoordeeld door

Mooie en indrukwekkende bezienswaardigheid.

Wij hadden de trap gekozen en ik met mijn enorm goede conditie was een beetje bang dat dat heftig zou zijn, zeker na zo veel dagen al rond te lopen in het mooie Milaan. Maar het viel me alles mee, een paar trappen en je bent al uit het trappenhuis. Waar je uitkomt in het gedeelte waar je tussen de torens heel kan lopen en over de stad uit kan kijken. De kleine work-out is het dubbel en dwars waart dus. Ook de binnenkant is overigens heel mooi, groot en indrukwekkend. Echt een aanrader om te bezoeken.

Kathedraal van Milaan & dak: ticket Beoordeeld door

Dit is een MUST SEE in Milaan , boek ticket vooraf en geen wachtrij !

Super service , we mochten direct naar binnen ! Terwijl er toch wel een lange rij stond te wachten mochten wij langs hen door (na een grondige controle van militairen en politie )en met de audiogide was het echt wel impressionant , dan met de trap naar de terrassen en dan weet je even niets meer te zeggen. Door de inspanning maar zeker door het uitzicht ! Ik heb hoogtevrees maar heb er toch van op afstand van genoten ! Zeker doen !

Kathedraal van Milaan & dak: ticket Beoordeeld door

Zeer goed zoals opgeven in de omschrijving.

Onze gids, Christiano, sprak perfect Engels. Hij was een lokal en vertelde ook veel details over de stad en de (recente) geschiedenis van de stad. Gedurende gans de rondleiding van 6 u. waren geen dode momenten. Deze omleiding bespaart je ook lange wachttijden voor de duomo en het laatste avondmaal. De gids bezorgde ook heel wat tips voor ons kort verblijf in Milaan. Een echte aanrafer

Milaan: Duomo, stadswandeling en als optie Laatste Avondmaal Beoordeeld door

Mooie kathedraal om eens gezien te hebben

De kathedraal bezocht met een e-ticket. Hierdoor heb je een iets kortere wachtrij. De kathedraal zelf is van buiten veel mooier dan aan de binnenzijde. Het enige dat jammer was dat nergens binnen in de kerk wordt aangegeven dat de trap naar het dak zich aan de buitenkant bevindt. Ben een poosje bezig geweest om daar achter te komen.

Kathedraal van Milaan & dak: ticket Beoordeeld door