Kathedraal van Milaan
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Kathedraal van Milaan

Wil je alle activiteiten in Kathedraal van Milaan ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kathedraal van Milaan

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 9.235 beoordelingen

De wandeling en het gidsen door Milaan, De Dom en het laatste avondmaal heeft een indruk nagelaten. Ik en mijn nichtje hebben nog lang zitten nagenieten en de dag erna waren we nog niet uitgepraat over wat we hadden bezocht en wat ons is bijgebleven. We discusieerden zelfs over de namen van de appostellen. We zochten ze op, op het internet. Het was zeer boeiend allemaal. De geschiedenis werd ons zeer levendig voorgesteld. Toen we hoorden dat het glas in lood bijbel verhaal werd gesmeden en gemaakt in Vlaanderen hoorden we er precies wat meer bij. Wij waren mee een stukje geschiedenis van Milaan. Leonardo Da Vinci s leven heeft ons een diepe indruk nagelaten. Zijn laatste avondmaal was meer dan de moeite waard. De tijd ging dan ook te snel. Het beeld in het Dom dat anatomisch werd nagebijteld is zo werkelijk dat ik er een beetje misselijk van werd maar wow zo indrukwekkend. Toen we thuis kwamen waren dit dan ook onze eerste verhalen. De gids was een fantastisch en uitstekend verteller.

There are 3 things included in the ticket: rooftop of duomo, inside duomo, and duomo museum (incl access to church). Time to enter the duomo might be restricted at location due to private events, so check at the door to see if the booked time can be guaranteed.

Zeer goede rondleiding. Wel even het rendez-vous punt checken. Gids stond ons naast de fast lane op te wachten ipv ter hoogte huisnummer 14a. Onze gids sprak heel goed engels en je kreeg voldoende tijd om zaken te bewonderen.

Is was nice and the view was beautifull. It says tour in englisch, but Anna somethings speaks in Italian. She was very nice and know a lot.

Heel mooi om te zien! Wel jammer dat je zelf ook online via de site van de Kathedraal kan boeken voor 2,50 euro per persoon minder..