Kathedraal van Porto
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Kathedraal van Porto: tours & tickets

Kathedraal van Porto: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Porto

Bekijk alle 342 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Kathedraal van Porto

Gemiddelde beoordeling
4.3 / 5
gebaseerd op 1.850 beoordelingen

Leuke treintour en interessante portproeverij!

Tijdens een stadswandeling om 12:00 uur gemeld bij het ticketbureau alwaar snel de voucher werd omgewisseld voor een 2-tal tickets en ik de mogelijkheid had de tour nog uit te breiden met een boottocht. De treintour start en gaat vervolgens direct richting porthuis. Bij aankomst vriendelijk ontvangst, waarna een film werd getoond. Hierna een kort bezoek aan de portkelders. Ter afsluiting een 2-tal port mogen proeven in het proeflokaal met uitleg. Na ongeveer een uur staat de trein weer gereed waarna een rondrit door de stad volgt. Alles bij elkaar zo'n twee uur durende tocht. Helaas is het niet goed mogelijk om via de luidsprekertjes te volgen welke informatie wordt gegeven vanwege omgevingsgeluiden, maar verder prima geregeld.

Porto: magische treintour en portproeverij Beoordeeld door

Leuke tocht langs de hoogtepunten van Porto

De tocht was prima, vriendelijke gids. De e-bikes waren ideaal omdat je niet veel inspanning nodig had ondanks de soms behoorlijk steile hellingen/straten van Porto. Ik had iets meer info over de stad en leuke details van de gids verwacht. We konden af en toe even rusten, maar ik had liever meer gezien en minder of korter gerust. Rusten kan ik daarna wel op een terras. Ik wilde vooral veel info tot mij nemen over de stad.

Porto: begeleide e-biketour van 3 uur langs de highlights Beoordeeld door

Leuke en snelle manier om de mooie plekken van de stad te ontdekken!

Het was even zoeken naar de halte om op te stappen, maar eenmaal in de bus hebben we een leuke tocht gemaakt door de stad. Voordeel van zo'n tour is dat je langs verschillende plekken in de stad komt, zodat je snel kunt beslissen welke plekken je later wel of niet (uitgebreid) wilt bezoeken. Je kunt ieder moment in- en uitstappen en ze rijden vrij regelmatig waardoor je nooit erg lang hoeft te wachten.

Porto: hop on, hop off-tourticket voor 1 of 2 dagen Beoordeeld door

Mooie informatieve trip met 2 super guides!

Zoveel gezien en gehoord over de bakermat steden. Moeder en dochter reden ons comfortabel rond. Bij alle bezienswaardigheden hadden we genoeg tijd om rond te kijken. Bom de Jesus vond ik een hoogtepunt, volgende keer in de zomer gaan we weer! Thanks Milena en moeder voor de mooie dag!

weinig tijd om rond te kijken wegens tijdsdruk

Guimarães viel mee, maar door het lange wachten op de lunch is Braga snel-snel afgehandeld en was er niet de tijd om rond te lopen, enkel de kerk bezocht en de kathedraal op de bergtop was rap even foto's nemen.

Omslagfoto: Isabelleguyot, CC BY-SA 3.0