Kathedraal van Sevilla

Meer dan 800 keer geboekt vorige week

Kathedraal van Sevilla
165 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Kathedraal van Sevilla: topattracties in de buurt

Kathedraal van Sevilla: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Kathedraal van Sevilla en Giralda: voorrangsticket

Kathedraal van Sevilla en Giralda: voorrangsticket

Betreed de kathedraal van Sevilla met voorrangstoegang en verken de schatten binnenin. Bekijk werken van Goya en leer meer over het verhaal als je de audiogidsoptie kiest. Beklim de La Giralda-toren voor een spectaculair uitzicht over Sevilla. Ga de kathedraal binnen en zie het graf van Christopher Columbus voor de Puerta del Principe. Het monument herbergt de botten van de ontdekker, hoewel er nog steeds discussie is over de vraag of ze echt zijn. Kom meer te weten over de geschiedenis van de kathedraal en de Castiliaanse koning Fernando III, die Sevilla veroverde op de Almoravidische heersers en de 12e-eeuwse Grote Moskee bouwde. Ervaar deze indrukwekkende kathedraal zoals die nu bekend staat, bekend als de kathedraal van Santa María de la Sede. Betreed een van de grootste kerken ter wereld met opmerkelijke werken van Zurbaran, Murillo en Goya. Kom meer te weten over deze werken en meer, indien je de audiogidsoptie kiest.

Sevilla: 1 uur durende rondvaart op de Guadalquivir-rivier

Sevilla: 1 uur durende rondvaart op de Guadalquivir-rivier

Bekijk de hoogtepunten van Sevilla terwijl je over de rivier de Guadalquivir vaart tijdens deze rondvaart. Geniet het hele jaar door van het uitzicht op milieuvriendelijke boten met een bar erin. Ontdek tijdens het doorlopende commentaar historische weetjes over de sites die voorbij komen. Begin de reis vanaf het Muelle de Nueva York-dok. Vind de juiste stoel benedendeks. Als het warm weer is, helpt de rivier om het buiten koel te houden. Bekijk aan het begin van de cruise de wijk Triana en de Torre del Oro en vang een glimp op van de toren van de kathedraal van Sevilla. Leer tijdens de tour enkele leuke weetjes van de gids die gesproken commentaar geeft. Sommige van de sites waar ze het over hebben, staan direct aan de rivier, zoals de Torre del Oro. Maak een foto van ze vanaf het bootdek. Hoor gejuich vanaf de Plaza de Toros op weg naar de rivier. Zie met de Torre de Schindler en de Torre del Oro hoe Sevilla oud en nieuw in evenwicht brengt. Geniet onderweg van een drankje uit de scheepsbar. Doe inspiratie op voor andere plekken om te bezoeken na de cruise.

Sevilla: Kathedraal, Giralda en Koninklijk Alcázar rondleiding

Sevilla: Kathedraal, Giralda en Koninklijk Alcázar rondleiding

Ontdek Sevilla en de belangrijkste monumenten en architectuur met een ticket met voorrangstoegang. Leer de verhalen en de personages kennen die een essentieel onderdeel vormen van de geschiedenis van de stad. Volg een rondleiding door het Koninklijke Alcázar en andere hoogtepunten. Bezoek de kathedraal en kom meer te weten over de belangrijke historische figuren die er begraven zijn. Bewonder werk van veel belangrijke kunstenaars. Zie de enorme glas-in-loodramen uit de 16e eeuw die de 5 schepen van de kathedraal verlichten. Bezoek de beroemde Moorse toren Giralda, een symbool van de stad. Verken het paleis dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en ontdek waarom het de setting werd voor de film 'Lawrence of Arabia' en de tv-serie 'Game of Thrones'. Je kunt kiezen voor een privétour of een tour met een kleine groep, afhankelijk van waar je naar op zoek bent. Geniet van een aangename wandeling door de tuinen van het Koninklijk Paleis en kijk uit naar de pauwen en andere paleisdieren.

Sevilla: Kathedraal, Giralda & Alcazar Entree met rondleiding

Sevilla: Kathedraal, Giralda & Alcazar Entree met rondleiding

Verken de rijke geschiedenis van Sevilla en bezoek twee van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad: de kathedraal van Sevilla en het Alcazar. Maak gebruik van voorrangstoegang en kom meer te weten over beide locaties dankzij een deskundige gids. Bekijk eerst de prachtige kathedraal van Sevilla en zijn unieke architectuur. Geniet van voorrangstoegang en kom dankzij je gids alles te weten over de rijke en interculturele geschiedenis van deze heilige plaats. Beklim de Giralda, de klokkentoren van de kathedraal. Breng vervolgens een bezoek aan het Alcazar, en krijg inzicht in de verscheidenheid aan culturen en erfenissen die in Sevilla bestaan. Nadat je de wachtrij hebt overgeslagen, neemt de gids je mee op een aangename wandeling langs de sinaasappelbomen en mirten, en helpt je de nuances van de geschiedenis en cultuur van Sevilla te begrijpen.

Sevilla: Stadsrondleiding met hop-on-hop-off-bustour

Sevilla: Stadsrondleiding met hop-on-hop-off-bustour

Ontdek Sevilla's verbluffende mix van monumenten en tuinen in je eigen tempo met het Iconic 24-uursticket of het Supreme 48-uursticket voor de hop on, hop off-sightseeingbus. De eerste halte bevindt zich in de omgeving van het historische Paseo de Colon, maar je kunt uitstappen bij welke halte dan ook langs de route. Reis terug naar de tijd van de Moren in de Torre del Oro, gebouwd aan de oevers van de rivier de Guadalquivir ten tijde van de Almohad-dynastie. Bewonder de grootste gothische kathedraal ter wereld, beleef de passie van de flamenco in een historische sala en wandel langs de palmbomen van de Atuinenlcázar. Aan boord vind je een meertalige audiogids in 15 talen, met speciaal commentaar voor kinderen. Je krijgt met je ticket veel extra's en kortingen, waaronder 2 wandeltochten met het Iconic Ticket, en 4 wandeltochten met het Supreme Ticket. Haltes: 1. Paseo de Colon (voor het Plaza de Toros Real Maestranza) 2. Plaza de España 3. Acuario de Sevilla 4. Plaza de América 5. Plaza de Cuba 6. San Jacinto/Triana 7. Calle Castilla/Triana 8. Exposicion Universal Expo 92 9. Pretpark Isla Mágica 10. Macarena 11. Torre de los Perdigones 12. Alameda de Hércules 13. Plaza del Duque 14. Plaza de Armas

Sevilla: Alcázar, Kathedraal en Giralda Tour met Tickets

Sevilla: Alcázar, Kathedraal en Giralda Tour met Tickets

Profiteer van een rondleiding met voorrangstickettoegang voor zowel het Alcázar als de kathedraal die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Luister naar fascinerende feiten van je gids en bekijk Santa Cruz en de beroemde klokkentoren. Ontmoet je gids en ga op je sightseeing-avontuur. De eerste stop van de dag is het Koninklijk Alcázar van Sevilla. Geniet van skip-the-line toegang en breng vervolgens 1 uur en 15 minuten door met het verkennen van dit historische monument. Bekijk binnen het indrukwekkende Mudejar-paleis, het gotische paleis en de binnenplaats met stucwerk en wandel vervolgens door de uitgestrekte tuinen. Leer tijdens je verkenning meer over de geschiedenis van het monument en de prominente figuren die hier ooit woonden. Ga vervolgens naar de kathedraal van Sevilla en bewonder de architectuur van dit monument dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Geniet van een wandeling rond de beroemde Patio de los Naranjos en bekijk vervolgens het graf van de beroemde reiziger Christopher Columbus. Loop door de levendige wijk Santa Cruz. Beëindig de tour bij de Giralda, de beroemde klokkentoren van de stad.

Sevilla: Kathedraal, Giralda en Alcázar 3,5 uur rondleiding

Sevilla: Kathedraal, Giralda en Alcázar 3,5 uur rondleiding

Luister naar het verhaal van de kathedraal van Sevilla en het magnifieke Alcázar van een deskundige gids tijdens een 4-uur durende tour, inclusief tijd om de Giralda-toren te bezoeken. Reis onderweg door de Arabische, christelijke en Romeinse geschiedenis van de stad. Betreed de imposante muren van het oudste paleis van Europa in het Alcázar, nog steeds gebruikt door de Spaanse monarchie maar oorspronkelijk gebouwd door de islamitische Moren. Bewonder de schaal van de kathedraal van Sevilla, gebouwd op de plaats van een grote moskee. Bewonder de Giralda-klokkentoren, gebouwd als minaret tijdens het bewind van de Almohaden-dynastie. Wandel door de smalle straatjes van de oude Joodse wijk en meer.

Sevilla: Alcázar en kathedraal toegangsbewijs en rondleiding

Sevilla: Alcázar en kathedraal toegangsbewijs en rondleiding

Ontdek de ziel van Sevilla met een bezoek aan de 2 UNESCO-Werelderfgoedlocaties van de stad. Leer meer over het islamitische verleden, de christelijke wortels en de joodse erfenis van de stad in het Alcázar en bekijk de majestueuze kathedraal. Begin met een bezoek aan het Alcázar. Het Alcázar bevat 3 paleizen, koninklijke vertrekken en tuinen en kapellen en heeft vele dynastieën gehuisvest. Verken deze plek met je gids en maak gebruik van een persoonlijk audiosysteem om je bezoek te verbeteren. Reis door verschillende periodes uit de geschiedenis en treed in de voetsporen van de oude bewoners. Ontdek zelf waarom het monument vanwege de schoonheid ervan uitgekozen werd als filmlocatie voor TV-series als 'Game of Thrones'. Wandel naar de Kathedraal van Sevilla om de op twee na grootste kathedraal en de grootste gotische kerk ter wereld te zien. Het enorme monument werd gebouwd op de overblijfselen van een moskee en biedt een inkijkje in 900 jaar geschiedenis.Neem aan het einde van de rondleiding afscheid van je gids en klim dan te voet naar de top van de Giraldatoren voor een spectaculair uitzicht over de stad.

Sevilla: rondleiding door kathedraal met voorrangstoegang

Sevilla: rondleiding door kathedraal met voorrangstoegang

De kathedraal van Sevilla, gebouwd in de 15e eeuw op de locatie van een 12e-eeuwse moskee, is een van de grootste en meest indrukwekkende kerken ter wereld. Tijdens deze rondleiding van 1 uur verwonder je je over het spectaculaire gouden altaarstuk en de enorme kunstcollectie. De kroon op het kathedraalcomplex van Sevilla is de beroemde klokkentoren Giralda. De toren, die een hoogte van 98 meter bereikt, werd gebouwd als een minaret aan het einde van de 12e eeuw. Je komt meer te weten over de oorsprong van het complex als een Arabische moskee en ziet verder bewijsmateriaal op de binnenplaats van de wassing. Verken de collectie belangrijke kunstwerken uit meerdere eeuwen die de 44 kapellen van de kathedraal en het midden van het middenschip versieren. Aan het einde van de tour neem je afscheid van je gids en klim je naar de top van de Giralda-toren om van het fantastische uitzicht op de stad te genieten.

Sevilla: kathedraal en Giralda-toren, rondleiding en tickets

Sevilla: kathedraal en Giralda-toren, rondleiding en tickets

Ontdek twee topattracties van Sevilla met skip-the-line tickets voor de kathedraal van Sevilla en de Giralda-toren. Stap terug in de tijd terwijl je gids je vertelt over de geschiedenis van deze bezienswaardigheden. Beklim de Giralda-toren en bekijk kunstwerken van Spaanse renaissanceschilders zoals Alejo Fernández. Bezoek de kathedraal van Saint Mary of the See, beter bekend als de kathedraal van Sevilla, en de klokkentoren van La Giralda in Sevilla met skip-the-line tickets en een gids. Luister naar de fascinerende geschiedenis van de kathedraal van Sevilla en hoe het de grootste kathedraal ter wereld is voordat je naar binnen gaat. Beklim de 35 hellingen van La Giralda. Bewonder de magie van de 81 glas-in-loodramen. Bewonder kunstwerken van meesters als Alejo Fernández, Pedro Roelas, Murillo, Velázquez, Zurbarán, Valdés Leal en Goya. Geniet van panoramische vergezichten over de stad vanaf het uitkijkplatform. Kom meer te weten over de historische, artistieke en religieuze waarde van de kathedraal, waardoor deze in 1987 door UNESCO tot werelderfgoed werd verklaard. De bouw van de kathedraal begon in 1401 en werd 150 jaar later voltooid, in renaissancestijl.

Kathedraal van Sevilla: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Kathedraal van Sevilla en Giralda: voorrangsticket

Kathedraal van Sevilla en Giralda: voorrangsticket

Betreed de kathedraal van Sevilla met voorrangstoegang en verken de schatten binnenin. Bekijk werken van Goya en leer meer over het verhaal als je de audiogidsoptie kiest. Beklim de La Giralda-toren voor een spectaculair uitzicht over Sevilla. Ga de kathedraal binnen en zie het graf van Christopher Columbus voor de Puerta del Principe. Het monument herbergt de botten van de ontdekker, hoewel er nog steeds discussie is over de vraag of ze echt zijn. Kom meer te weten over de geschiedenis van de kathedraal en de Castiliaanse koning Fernando III, die Sevilla veroverde op de Almoravidische heersers en de 12e-eeuwse Grote Moskee bouwde. Ervaar deze indrukwekkende kathedraal zoals die nu bekend staat, bekend als de kathedraal van Santa María de la Sede. Betreed een van de grootste kerken ter wereld met opmerkelijke werken van Zurbaran, Murillo en Goya. Kom meer te weten over deze werken en meer, indien je de audiogidsoptie kiest.

Sevilla: 1 uur durende rondvaart op de Guadalquivir-rivier

Sevilla: 1 uur durende rondvaart op de Guadalquivir-rivier

Bekijk de hoogtepunten van Sevilla terwijl je over de rivier de Guadalquivir vaart tijdens deze rondvaart. Geniet het hele jaar door van het uitzicht op milieuvriendelijke boten met een bar erin. Ontdek tijdens het doorlopende commentaar historische weetjes over de sites die voorbij komen. Begin de reis vanaf het Muelle de Nueva York-dok. Vind de juiste stoel benedendeks. Als het warm weer is, helpt de rivier om het buiten koel te houden. Bekijk aan het begin van de cruise de wijk Triana en de Torre del Oro en vang een glimp op van de toren van de kathedraal van Sevilla. Leer tijdens de tour enkele leuke weetjes van de gids die gesproken commentaar geeft. Sommige van de sites waar ze het over hebben, staan direct aan de rivier, zoals de Torre del Oro. Maak een foto van ze vanaf het bootdek. Hoor gejuich vanaf de Plaza de Toros op weg naar de rivier. Zie met de Torre de Schindler en de Torre del Oro hoe Sevilla oud en nieuw in evenwicht brengt. Geniet onderweg van een drankje uit de scheepsbar. Doe inspiratie op voor andere plekken om te bezoeken na de cruise.

Sevilla: Kathedraal, Giralda en Koninklijk Alcázar rondleiding

Sevilla: Kathedraal, Giralda en Koninklijk Alcázar rondleiding

Ontdek Sevilla en de belangrijkste monumenten en architectuur met een ticket met voorrangstoegang. Leer de verhalen en de personages kennen die een essentieel onderdeel vormen van de geschiedenis van de stad. Volg een rondleiding door het Koninklijke Alcázar en andere hoogtepunten. Bezoek de kathedraal en kom meer te weten over de belangrijke historische figuren die er begraven zijn. Bewonder werk van veel belangrijke kunstenaars. Zie de enorme glas-in-loodramen uit de 16e eeuw die de 5 schepen van de kathedraal verlichten. Bezoek de beroemde Moorse toren Giralda, een symbool van de stad. Verken het paleis dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en ontdek waarom het de setting werd voor de film 'Lawrence of Arabia' en de tv-serie 'Game of Thrones'. Je kunt kiezen voor een privétour of een tour met een kleine groep, afhankelijk van waar je naar op zoek bent. Geniet van een aangename wandeling door de tuinen van het Koninklijk Paleis en kijk uit naar de pauwen en andere paleisdieren.

Sevilla: Kathedraal, Giralda & Alcazar Entree met rondleiding

Sevilla: Kathedraal, Giralda & Alcazar Entree met rondleiding

Verken de rijke geschiedenis van Sevilla en bezoek twee van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad: de kathedraal van Sevilla en het Alcazar. Maak gebruik van voorrangstoegang en kom meer te weten over beide locaties dankzij een deskundige gids. Bekijk eerst de prachtige kathedraal van Sevilla en zijn unieke architectuur. Geniet van voorrangstoegang en kom dankzij je gids alles te weten over de rijke en interculturele geschiedenis van deze heilige plaats. Beklim de Giralda, de klokkentoren van de kathedraal. Breng vervolgens een bezoek aan het Alcazar, en krijg inzicht in de verscheidenheid aan culturen en erfenissen die in Sevilla bestaan. Nadat je de wachtrij hebt overgeslagen, neemt de gids je mee op een aangename wandeling langs de sinaasappelbomen en mirten, en helpt je de nuances van de geschiedenis en cultuur van Sevilla te begrijpen.

Sevilla: Stadsrondleiding met hop-on-hop-off-bustour

Sevilla: Stadsrondleiding met hop-on-hop-off-bustour

Ontdek Sevilla's verbluffende mix van monumenten en tuinen in je eigen tempo met het Iconic 24-uursticket of het Supreme 48-uursticket voor de hop on, hop off-sightseeingbus. De eerste halte bevindt zich in de omgeving van het historische Paseo de Colon, maar je kunt uitstappen bij welke halte dan ook langs de route. Reis terug naar de tijd van de Moren in de Torre del Oro, gebouwd aan de oevers van de rivier de Guadalquivir ten tijde van de Almohad-dynastie. Bewonder de grootste gothische kathedraal ter wereld, beleef de passie van de flamenco in een historische sala en wandel langs de palmbomen van de Atuinenlcázar. Aan boord vind je een meertalige audiogids in 15 talen, met speciaal commentaar voor kinderen. Je krijgt met je ticket veel extra's en kortingen, waaronder 2 wandeltochten met het Iconic Ticket, en 4 wandeltochten met het Supreme Ticket. Haltes: 1. Paseo de Colon (voor het Plaza de Toros Real Maestranza) 2. Plaza de España 3. Acuario de Sevilla 4. Plaza de América 5. Plaza de Cuba 6. San Jacinto/Triana 7. Calle Castilla/Triana 8. Exposicion Universal Expo 92 9. Pretpark Isla Mágica 10. Macarena 11. Torre de los Perdigones 12. Alameda de Hércules 13. Plaza del Duque 14. Plaza de Armas

Sevilla: Alcázar, Kathedraal en Giralda Tour met Tickets

Sevilla: Alcázar, Kathedraal en Giralda Tour met Tickets

Profiteer van een rondleiding met voorrangstickettoegang voor zowel het Alcázar als de kathedraal die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Luister naar fascinerende feiten van je gids en bekijk Santa Cruz en de beroemde klokkentoren. Ontmoet je gids en ga op je sightseeing-avontuur. De eerste stop van de dag is het Koninklijk Alcázar van Sevilla. Geniet van skip-the-line toegang en breng vervolgens 1 uur en 15 minuten door met het verkennen van dit historische monument. Bekijk binnen het indrukwekkende Mudejar-paleis, het gotische paleis en de binnenplaats met stucwerk en wandel vervolgens door de uitgestrekte tuinen. Leer tijdens je verkenning meer over de geschiedenis van het monument en de prominente figuren die hier ooit woonden. Ga vervolgens naar de kathedraal van Sevilla en bewonder de architectuur van dit monument dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Geniet van een wandeling rond de beroemde Patio de los Naranjos en bekijk vervolgens het graf van de beroemde reiziger Christopher Columbus. Loop door de levendige wijk Santa Cruz. Beëindig de tour bij de Giralda, de beroemde klokkentoren van de stad.

Sevilla: Kathedraal, Giralda en Alcázar 3,5 uur rondleiding

Sevilla: Kathedraal, Giralda en Alcázar 3,5 uur rondleiding

Luister naar het verhaal van de kathedraal van Sevilla en het magnifieke Alcázar van een deskundige gids tijdens een 4-uur durende tour, inclusief tijd om de Giralda-toren te bezoeken. Reis onderweg door de Arabische, christelijke en Romeinse geschiedenis van de stad. Betreed de imposante muren van het oudste paleis van Europa in het Alcázar, nog steeds gebruikt door de Spaanse monarchie maar oorspronkelijk gebouwd door de islamitische Moren. Bewonder de schaal van de kathedraal van Sevilla, gebouwd op de plaats van een grote moskee. Bewonder de Giralda-klokkentoren, gebouwd als minaret tijdens het bewind van de Almohaden-dynastie. Wandel door de smalle straatjes van de oude Joodse wijk en meer.

Sevilla: Alcázar en kathedraal toegangsbewijs en rondleiding

Sevilla: Alcázar en kathedraal toegangsbewijs en rondleiding

Ontdek de ziel van Sevilla met een bezoek aan de 2 UNESCO-Werelderfgoedlocaties van de stad. Leer meer over het islamitische verleden, de christelijke wortels en de joodse erfenis van de stad in het Alcázar en bekijk de majestueuze kathedraal. Begin met een bezoek aan het Alcázar. Het Alcázar bevat 3 paleizen, koninklijke vertrekken en tuinen en kapellen en heeft vele dynastieën gehuisvest. Verken deze plek met je gids en maak gebruik van een persoonlijk audiosysteem om je bezoek te verbeteren. Reis door verschillende periodes uit de geschiedenis en treed in de voetsporen van de oude bewoners. Ontdek zelf waarom het monument vanwege de schoonheid ervan uitgekozen werd als filmlocatie voor TV-series als 'Game of Thrones'. Wandel naar de Kathedraal van Sevilla om de op twee na grootste kathedraal en de grootste gotische kerk ter wereld te zien. Het enorme monument werd gebouwd op de overblijfselen van een moskee en biedt een inkijkje in 900 jaar geschiedenis.Neem aan het einde van de rondleiding afscheid van je gids en klim dan te voet naar de top van de Giraldatoren voor een spectaculair uitzicht over de stad.

Sevilla: rondleiding door kathedraal met voorrangstoegang

Sevilla: rondleiding door kathedraal met voorrangstoegang

De kathedraal van Sevilla, gebouwd in de 15e eeuw op de locatie van een 12e-eeuwse moskee, is een van de grootste en meest indrukwekkende kerken ter wereld. Tijdens deze rondleiding van 1 uur verwonder je je over het spectaculaire gouden altaarstuk en de enorme kunstcollectie. De kroon op het kathedraalcomplex van Sevilla is de beroemde klokkentoren Giralda. De toren, die een hoogte van 98 meter bereikt, werd gebouwd als een minaret aan het einde van de 12e eeuw. Je komt meer te weten over de oorsprong van het complex als een Arabische moskee en ziet verder bewijsmateriaal op de binnenplaats van de wassing. Verken de collectie belangrijke kunstwerken uit meerdere eeuwen die de 44 kapellen van de kathedraal en het midden van het middenschip versieren. Aan het einde van de tour neem je afscheid van je gids en klim je naar de top van de Giralda-toren om van het fantastische uitzicht op de stad te genieten.

Sevilla: kathedraal en Giralda-toren, rondleiding en tickets

Sevilla: kathedraal en Giralda-toren, rondleiding en tickets

Ontdek twee topattracties van Sevilla met skip-the-line tickets voor de kathedraal van Sevilla en de Giralda-toren. Stap terug in de tijd terwijl je gids je vertelt over de geschiedenis van deze bezienswaardigheden. Beklim de Giralda-toren en bekijk kunstwerken van Spaanse renaissanceschilders zoals Alejo Fernández. Bezoek de kathedraal van Saint Mary of the See, beter bekend als de kathedraal van Sevilla, en de klokkentoren van La Giralda in Sevilla met skip-the-line tickets en een gids. Luister naar de fascinerende geschiedenis van de kathedraal van Sevilla en hoe het de grootste kathedraal ter wereld is voordat je naar binnen gaat. Beklim de 35 hellingen van La Giralda. Bewonder de magie van de 81 glas-in-loodramen. Bewonder kunstwerken van meesters als Alejo Fernández, Pedro Roelas, Murillo, Velázquez, Zurbarán, Valdés Leal en Goya. Geniet van panoramische vergezichten over de stad vanaf het uitkijkplatform. Kom meer te weten over de historische, artistieke en religieuze waarde van de kathedraal, waardoor deze in 1987 door UNESCO tot werelderfgoed werd verklaard. De bouw van de kathedraal begon in 1401 en werd 150 jaar later voltooid, in renaissancestijl.

De topbezienswaardigheden in Sevilla

Activiteiten in Kathedraal van Sevilla

Rondleidingen in Spanje

Wat te doen in Spanje

Andere activiteiten in Kathedraal van Sevilla

Wil je alle activiteiten in Kathedraal van Sevilla bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kathedraal van Sevilla

Gemiddelde beoordeling

4.6
(23.950 beoordelingen)

De gids Michiel was en professioneel en had een vlotte manier van gidsen. Ik wil nogmaals mijn excuses benadrukken voor de door mij veroorzaakte vertraging (door de warmte bevangen) die de gids verplichtte deze vertraging met interessante data in te vullen voor de andere deelnemers. Tevens voor het organiseren van mijn opvang door een andere medewerker. Een proficiat en dank!

prachtige tour! beide is super mooi!! gids wist super veel en leuk te vertellen. zorg er wel echt voor dat je je ID mee hebt of kopie voor Alcazar. en voor in de Cathedraal dat je schouders bedekt zijn. Zoals ook wordt aangegeven in de informatie die je vooraf krijgt.

Heel bijzonder en veel te zien in de kathedraal. We maakten gebruik van de audiotour voor E5,- extra pp voor wat achtergrondinfo. Ook een aanrader om de Giralda te “beklimmen”, prachtig uitzicht over Sevilla. We hebben ons hier prima vermaakt.

Nog nooit zo'n grote prachtige kathedraal gezien. Je kan hier uren ronddwalen, je ontdekt iedere keer wat anders. Fantastische belevenis. De beltoren is prima te doen dankzij de hellende banen in plaats van trappen.

We hadden een super leuke gids, ze heeft enthousiast verteld en wist heel veel! Ik vond de tijd in de kerk wel heel kort. We moesten te gehaast naar de Alcázar. Maar ik zou een tour met gids absoluut aanbevelen.