Datums kiezen

Kathedraal van Sevilla

Kathedraal van Sevilla: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Kathedraal van Sevilla en Giralda: ticket met voorrang

1. Kathedraal van Sevilla en Giralda: ticket met voorrang

Betreed de kathedraal van Sevilla met voorrangstoegang en verken de schatten binnenin. Bekijk werken van Goya en leer meer over het verhaal als je de audiogidsoptie kiest. Beklim de La Giralda-toren voor een spectaculair uitzicht over Sevilla. Ga de kathedraal binnen en zie het graf van Christopher Columbus voor de Puerta del Principe. Het monument herbergt de botten van de ontdekker, hoewel er nog steeds discussie is over de vraag of ze echt zijn. Kom meer te weten over de geschiedenis van de kathedraal en de Castiliaanse koning Fernando III, die Sevilla veroverde op de Almoravidische heersers en de 12e-eeuwse Grote Moskee bouwde. Ervaar deze indrukwekkende kathedraal zoals die nu bekend staat, bekend als de kathedraal van Santa María de la Sede. Betreed een van de grootste kerken ter wereld met opmerkelijke werken van Zurbaran, Murillo en Goya. Kom meer te weten over deze werken en meer, indien je de audiogidsoptie kiest.

Sevilla: rondleiding kathedraal, Giralda en Koninklijke Alcázar

2. Sevilla: rondleiding kathedraal, Giralda en Koninklijke Alcázar

Ontdek Sevilla en de belangrijkste monumenten en architectuur met een ticket met voorrangstoegang. Leer de verhalen en de personages kennen die een essentieel onderdeel vormen van de geschiedenis van de stad. Volg een rondleiding door het Koninklijke Alcázar en andere hoogtepunten. Bezoek de kathedraal en kom meer te weten over de belangrijke historische figuren die er begraven zijn. Bewonder werk van veel belangrijke kunstenaars. Zie de enorme glas-in-loodramen uit de 16e eeuw die de 5 schepen van de kathedraal verlichten. Bezoek de beroemde Moorse toren Giralda, een symbool van de stad. Verken het paleis dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en ontdek waarom het de setting werd voor de film 'Lawrence of Arabia' en de tv-serie 'Game of Thrones'. Je kunt kiezen voor een privétour of een tour met een kleine groep, afhankelijk van waar je naar op zoek bent. Geniet van een aangename wandeling door de tuinen van het Koninklijk Paleis en kijk uit naar de pauwen en andere paleisdieren.

Sevilla: kathedraal, Giralda & Alcazar, toegang met gids

3. Sevilla: kathedraal, Giralda & Alcazar, toegang met gids

Verken de rijke geschiedenis van Sevilla en bezoek twee van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad: de kathedraal van Sevilla en het Alcazar. Maak gebruik van voorrangstoegang en kom meer te weten over beide locaties dankzij een deskundige gids. Bekijk eerst de prachtige kathedraal van Sevilla en zijn unieke architectuur. Geniet van voorrangstoegang en kom dankzij je gids alles te weten over de rijke en interculturele geschiedenis van deze heilige plaats. Beklim de Giralda, de klokkentoren van de kathedraal. Breng vervolgens een bezoek aan het Alcazar, en krijg inzicht in de verscheidenheid aan culturen en erfenissen die in Sevilla bestaan. Nadat je de wachtrij hebt overgeslagen, neemt de gids je mee op een aangename wandeling langs de sinaasappelbomen en mirten, en helpt je de nuances van de geschiedenis en cultuur van Sevilla te begrijpen.

Sevilla: rondleiding Royal Alcazar, kathedraal en Giralda-toren

4. Sevilla: rondleiding Royal Alcazar, kathedraal en Giralda-toren

Heb je weinig tijd en wil je alles in één dag ontdekken? Waarom één ding kiezen als je er twee kunt hebben? Selecteer onze combinatie en bespaar geld door een bezoek te brengen aan de kathedraal en het Koninklijk Alcazar: twee essentiële plaatsen om te ervaren in Sevilla, beide uitgeroepen tot werelderfgoed door Unesco in 1987. Ontdek Sevilla, een van de beroemdste steden ter wereld en bekend om zijn onvergelijkbare schoonheid en zijn grote historische gebeurtenissen, zowel politiek als economisch. U kunt ook genieten van het uitzicht op de monumenten vanaf plaatsen als Plaza del Triunfo en Plaza Virgen de los Reyes. We ontmoeten elkaar 20 minuten van tevoren op ons ontmoetingspunt waar we je voorstellen aan je officiële gids, we geven je de headsets (indien nodig) en we beginnen onze weg naar de grootste gotische kathedraal ter wereld. Eenmaal binnen laat u zich fascineren door de imposante geschiedenis van onze kathedraal. Na de rondleiding door de kathedraal en de Giralda-toren bezoeken we de prachtige paleizen van Koninklijk Alcázar van Sevilla. 1 december op 15 juni 2023 Lunes en sábados Catedral 13:30 tot 15:00 met Giralda Alcázar 16:00 tot 17:15 Domingo's Alcázar 13:30 tot 14:45 Kathedraal 16:00 tot 17:30 met Giralda 16 juni op 30 september 2023 Lunes en sábados Kathedraal 12:00 tot 13:30 met Giralda Alcázar 13:45 tot 15:00 Domingo's Alcázar 13:00 tot 14:15 Kathedraal 14:30 tot 16:00 met Giralda 1 oktober tot 31 oktober 2023 Kathedraal 15:00 - 16:30 met giralda Alcazar 16:45 - 18:00 1 november en 15 juni van lunes en domingos Kathedraal 14:30 - 16:00 Alcázar 16:15 tot 17:30

Sevilla: hop on, hop off-bustour langs de hoogtepunten van de stad

5. Sevilla: hop on, hop off-bustour langs de hoogtepunten van de stad

Ontdek Sevilla's verbluffende mix van monumenten en tuinen in je eigen tempo met het Iconic 24-uursticket of het Supreme 48-uursticket voor de hop on, hop off-sightseeingbus. De eerste halte bevindt zich in de omgeving van het historische Paseo de Colon, maar je kunt uitstappen bij welke halte dan ook langs de route. Reis terug naar de tijd van de Moren in de Torre del Oro, gebouwd aan de oevers van de rivier de Guadalquivir ten tijde van de Almohad-dynastie. Bewonder de grootste gothische kathedraal ter wereld, beleef de passie van de flamenco in een historische sala en wandel langs de palmbomen van de Atuinenlcázar. Aan boord vind je een meertalige audiogids in 15 talen, met speciaal commentaar voor kinderen. Je krijgt met je ticket veel extra's en kortingen, waaronder 2 wandeltochten met het Iconic Ticket, en 4 wandeltochten met het Supreme Ticket. Haltes: 1. Paseo de Colon (voor het Plaza de Toros Real Maestranza) 2. Plaza de España 3. Acuario de Sevilla 4. Plaza de América 5. Plaza de Cuba 6. San Jacinto/Triana 7. Calle Castilla/Triana 8. Exposicion Universal Expo 92 9. Pretpark Isla Mágica 10. Macarena 11. Torre de los Perdigones 12. Alameda de Hércules 13. Plaza del Duque 14. Plaza de Armas

Sevilla: Kathedraal, Giralda & Alcázar rondleiding van 4 uur

6. Sevilla: Kathedraal, Giralda & Alcázar rondleiding van 4 uur

Luister naar het verhaal achter de kathedraal van Sevilla en het prachtige Alcázar van een deskundige gids tijdens een rondleiding van 3 uur door de wijk Santa Cruz. Reis onderweg door de Arabische, christelijke en Romeinse geschiedenis van de stad. Treed binnen de indrukwekkende muren van het Alcázar, het oudste paleis in Europa, dat vandaag de dag nog steeds wordt gebruikt door de Spaanse monarchie, maar oorspronkelijk door de islamitische Moren was gebouwd. Bewonder de grootsheid van de kathedraal van Sevilla, die op de plaats van een grote moskee werd gebouwd. Bekijk de Giralda, de klokkentoren die tijdens het bewind van de Almohaden-dynastie als een minaret werd gebouwd. Wandel door de smalle steegjes van de oude Joodse wijk en meer. 

Sevilla: kathedraal en Giralda-toren, rondleiding en tickets

7. Sevilla: kathedraal en Giralda-toren, rondleiding en tickets

Bezoek de grootste gotische kathedraal ter wereld en de bijbehorende toren op deze rondleiding van 1 uur. Loop langs de rijen om meteen te beginnen aan je rondleiding. De bouw van de kathedraal begon in 1401 en werd 150 jaar later afgerond. Beklim de 35 hellingen van La Giralda. Bewonder de 81 glas-in-loodramen. Zie meesterwerken van kunstenaars als Alejo Fernández, Pedro Roelas, Murillo, Velázquez, Zurbarán, Valdés Leal en Goya. In 1987 is de Kathedraal van Sevilla opgenomen in het UNESCO Werelderfgoed. Geen wonder: de kerk is een plek vol kunst en historie.

Sevilla: rondleiding door kathedraal met voorrangstoegang

8. Sevilla: rondleiding door kathedraal met voorrangstoegang

De kathedraal van Sevilla, gebouwd in de 15e eeuw op de locatie van een 12e-eeuwse moskee, is een van de grootste en meest indrukwekkende kerken ter wereld. Tijdens deze rondleiding van 1 uur verwonder je je over het spectaculaire gouden altaarstuk en de enorme kunstcollectie. De kroon op het kathedraalcomplex van Sevilla is de beroemde klokkentoren Giralda. De toren, die een hoogte van 98 meter bereikt, werd gebouwd als een minaret aan het einde van de 12e eeuw. Je komt meer te weten over de oorsprong van het complex als een Arabische moskee en ziet verder bewijsmateriaal op de binnenplaats van de wassing. Verken de collectie belangrijke kunstwerken uit meerdere eeuwen die de 44 kapellen van de kathedraal en het midden van het middenschip versieren. Aan het einde van de tour neem je afscheid van je gids en klim je naar de top van de Giralda-toren om van het fantastische uitzicht op de stad te genieten.

Sevilla: ticket en rondleiding Alcázar en kathedraal

9. Sevilla: ticket en rondleiding Alcázar en kathedraal

Ontdek de ziel van Sevilla met een bezoek aan de 2 UNESCO-Werelderfgoedlocaties van de stad. Leer meer over het islamitische verleden, de christelijke wortels en de joodse erfenis van de stad in het Alcázar en bekijk de majestueuze kathedraal. Begin met een bezoek aan het Alcázar. Het Alcázar bevat 3 paleizen, koninklijke vertrekken en tuinen en kapellen en heeft vele dynastieën gehuisvest. Verken deze plek met je gids en maak gebruik van een persoonlijk audiosysteem om je bezoek te verbeteren. Reis door verschillende periodes uit de geschiedenis en treed in de voetsporen van de oude bewoners. Ontdek zelf waarom het monument vanwege de schoonheid ervan uitgekozen werd als filmlocatie voor TV-series als 'Game of Thrones'. Wandel naar de Kathedraal van Sevilla om de op twee na grootste kathedraal en de grootste gotische kerk ter wereld te zien. Het enorme monument werd gebouwd op de overblijfselen van een moskee en biedt een inkijkje in 900 jaar geschiedenis.Neem aan het einde van de rondleiding afscheid van je gids en klim dan te voet naar de top van de Giraldatoren voor een spectaculair uitzicht over de stad.

Sevilla: fietstocht van 3 uur

10. Sevilla: fietstocht van 3 uur

Maak een fietstocht door Sevilla en bezoek zowel de hotspots in de stad als de hoogtepunten onder de radar tijdens een begeleide trip van 3 uur. Met een fietstocht kun je een grotere afstand in de stad overbruggen met minder inspanning dan wandelen en krijg je toegang tot sites die niet met de auto of de bus te bereiken zijn, waardoor het ideaal is als je een uitgebreid beeld van de stad wilt hebben. Tijdens je fietstocht zie je locaties zoals het Koninklijk Paleis, de wijken Triana en Santa Cruz, het Maria Luisa-park, Plaza de España, de Murillotuin, het Christoffel Columbus-monument en nog veel meer. Veel van de locaties zijn een Unesco Werelderfgoed. Bovendien zal het ontdekken van Sevilla op deze leuke en dynamische manier je niet alleen blootstellen aan de sites die het zijn reputatie hebben gegeven, maar zal het je ook een fantastisch oriëntatiegevoel geven in de stad en waardevolle informatie geven over hoe je verder moet gaan. Kom meer te weten over waar je kunt eten en wat je tijdens je verblijf zou moeten zien. Je gids wijst op de beste restaurants, theaters, bars en meer.

Beschikbare activiteiten

120 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 8

Andere activiteiten in Kathedraal van Sevilla

Wil je alle activiteiten in Kathedraal van Sevilla bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kathedraal van Sevilla

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 23.950 beoordelingen

Goed geregeld, zeer de moeite waard. Niet wachten in de enorme rijen. Het was af en toe wel lastig te verstaan wat de gids vertelde, dit kwam door de verbinding van de headset en de enorme drukte. Maar goed te doen en erg indrukwekkend

The guide Daniël was very good and took the time to explain everything. Hé did a excellent job!!

Prachtige Kathedraal met heel veel te zien. Met een interessante geschiedenis.

Leuke en interessante excursie. Veel te zien, je blijft foto's maken

Overzichtelijke site goeie info en makkelijk te reserveren