Kathedraal van Toledo

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Kathedraal van Toledo

Wil je alle activiteiten in Kathedraal van Toledo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kathedraal van Toledo

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 2.626 beoordelingen

De enige fout was informatie over de ophaallocatie. Fortune Fountain is een groot gebied met verschillende wegen die uit het centrum leiden. We moesten heel vroeg in de ochtend in bittere kou en in totale duisternis rondrennen. Het creëerde gedoe voor niet alleen ons vieren, maar ook de meeste andere passagiers. De ophaalrichting moet specifieker zijn, bijvoorbeeld tegenover een dergelijk hotel.

Zeer goede tour! Je komt vroeg in de ochtend naar Segovia, wat je goede mogelijkheden geeft om met niet veel mensen foto's van het aquaduct te maken. Er zijn tal van lunchopties in Toledo (we zijn vegetarisch en we kunnen een burrito-plek vinden met vegetarische opties). Een van de beste delen is het uitzicht aan het einde van de tour door Toledo.

We hadden een geweldige ervaring tijdens deze 1-daagse excursie naar Toledo. De bus vertrok op tijd en de gids Lorena was uitstekend !! Vriendelijk en super behulpzaam !! Ik beveel de optionele en bezoek de kathedraal. Een van de mooiste die ik ooit heb bezocht. Ik beveel deze tour teveel aan.

Prachtige excursie met hele goede gids Lydia

Veel gezien, we hadden overal ruim de tijd voor. De bus was op tijd op het ophaalpunt en we waren ook keurig op tijd weer terug. Vriendelijke gids, Lydia, vertelde veel, sprak zeer goed Engels en was heel behulpzaam. Heel erg genoten van deze dagtocht.

Zeer goede trip, waar voor je geld! Genoeg vrije tijd om beide steden te zien. Ik heb zeer geslaagde dag gehad :-) heerlijke agwisdeling van het drukke Madrid