Kathedraal van Valencia

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Kathedraal van Valencia

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 755 beoordelingen

Je hebt er veel gemak van. Je bestelt het in Nederland via internet en op Oficina de Turismo op vliegveld haal je het op. Je krijgt tegelijk korting op Oceanogràfic-kaartjes. Je stapt in de metro en stapt uit in halte Xativà en je bent in centrum van València! En je rijdt overal met de bus of metro, en als je verkeerd rijdt dan rij je, zonder extra kosten, gewoon terug.

we waren met een groep van 15 personen en wanneer er dan voor elke rit een kaartje gekocht moet worden, gaat er erg veel tijd mee verloren. met deze kaart (tevens transfer luchthaven-hotel) kan je overal in Valencia gebruik maken van het openbaar vervoer. erg handig!

Kaart vooraf besteld bij het toeristenbureau Valencia. Opgehaald en je stapt zo de metro in. Bij het overstappen in de gaten houden dat je de juiste richting pakt. Ook gebruik gemaakt van de bus en dan zie je ook nog wat. Beide een aanrader.

De kosten wegen niet op tegen het gemak en de voordelen. De reis van en maar vliegveld zijn de eerste €9,- retour al verdiend En verdere kortingen en gratis toegang was voor 4 dagen meer dan kostendekkend.

Wij raden de Segwaytour in Valencia zeker aan! Leuke gids, mooie stad, gave manier om veel over de stad te weten te komen en te zien in 1 uur!