Kathedraal van Verona

Kathedraal van Verona
23 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Kathedraal van Verona: topattracties in de buurt

Kathedraal van Verona: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Verona: Verona Card met snelle toegang tot de Arena

Verona: Verona Card met snelle toegang tot de Arena

Treed in de voetsporen van Romeo en Julia en grote Romeinse keizers en verken de stad Verona in je eigen tempo met een Verona Card. De Verona Card is 24 of 48 uur geldig (afhankelijk van de geboekte optie) en geeft u gratis of gereduceerde toegang tot tientallen stadsmusea en monumenten, evenals onbeperkt reizen met het ATV-vervoersysteem. Bespaar tijd en geld terwijl u overal naartoe gaat, alles ziet en de lange rijen onderweg overslaat. De Verona Card is een all-inclusive ticket dat fungeert als uw persoonlijke paspoort naar de historische stad. Kijk eens binnen in de Arena van Verona, waar op speciale avonden nog steeds opera wordt opgevoerd. Bewonder Julia's balkon en lees de liefdesbrieven die aan de muur van Casa di Guilietta zijn vastgemaakt. Geniet van een panoramisch uitzicht vanaf de top van Torre dei Lamberti (Lamberti-toren). Dit zijn slechts enkele van de aangeboden attracties. Bekijk ze op basis van uw interesses en reis van de ene naar de andere met het ATV-bussysteem. Gratis toegang tot musea en monumenten: • Verona Arena (sla de wachtrij over) • Museo Lapidario Maffeiano • Julia's balkon in Casa di Giulietta • Torre dei Lamberti • Museo di Castelvecchio • Basiliek van San Zeno Maggiore • Complesso del Duomo • Kerk van Santa Anastasia • Arche Scaligere • Moderne kunstgalerij Achille Forti - GAM Palazzo della Ragione • Kerk van San Fermo Maggiore • Museo Civico di Storia Naturale • Museo degli Affreschi en Tomba di Giulietta • Museo Archeologico al Teatro Romano (MATR) • Radiomuseum Guglielmo Marconi Verlaagde toegangsprijs: • Fondazione Museo Miniscalchi Erizzo • Museo Africano • Giardino Giusti • MusALab - Franca Rame Dario Fo

Verona: hop on, hop off-tour met 24- of 48-uurs ticket

Verona: hop on, hop off-tour met 24- of 48-uurs ticket

Spring op de rode bus met open dak en bekijk de bezienswaardigheden van Verona terwijl je meer leert over deze historische stad via het meertalige audiocommentaar aan boord. Reis op 2 routes die speciaal zijn ontworpen om u de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad te laten zien. Beide tours starten vanaf Piazza Brà, het plein van de Arena. U kunt op uw gemak uitstappen en op verkenning gaan, waarbij u zo vaak als u wilt weer in de bus stapt met uw 24- of 48-uursticket. Het historische Verona staat bekend als het decor voor het verhaal van Romeo en Julia en is een mix van zijn legendarische verleden en zijn moderne industriële basis. Dit was een van de machtigste steden tijdens de begindagen van het Romeinse rijk, en de oude stad is een van de best bewaarde steden in Italië. Haltes rode route: • Piazza Bra • Corso Porta Nuova Giardini Pradaval Stazione FS Porta Nuova • Piazza Pozza • Basiliek S. Zeno Castelvecchio • Via Diaz Porta Borsari • Teatro Romano • Porta Leoni • Piazza Leoni (het huis van Julia) Haltes van de blauwe route: • Piazza Bra • Via Pallone Tomba Giulietta • Via G. Giusti • S. Stefano Teatro Romano • Castel S Pietro • Duomo • Piazza Erbe Casa Giulietta • Porta Leoni • Piazza Leoni (het huis van Julia)

Verona: zelfzoektocht en stadstour langs hoogtepunten

Verona: zelfzoektocht en stadstour langs hoogtepunten

Leer Verona in je eigen tempo kennen tijdens deze interactieve speurtocht die je op je telefoon speelt. Ontcijfer raadsels, communiceer met de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en ontgrendel interessante feiten en legendes. Dit is een ideale buitenactiviteit voor nieuwe bezoekers, stelletjes, groepen, gezinnen en kinderen en kan worden gebruikt als een geweldige teambuildingactiviteit. Nadat je de tour-app op je mobiele apparaat hebt gedownload, word je op een interactief avontuur geleid om 10 attracties in Verona te ontdekken (toegang tot attracties met kaartjes niet inbegrepen) . Leer bij elke stop meer over de attractie en los een locatiegebaseerd raadsel op dat alleen opgelost als u de specifieke locatie bereikt. Gebruik logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest om de juiste code te ontgrendelen en de volgende bestemming van het city sightseeing-spel te onthullen. Gebruik aanwijzingen bij elke attractie om je volgende bestemming te vinden en daag jezelf uit om logica, verbeeldingskracht, observatie en teamgeest te gebruiken om het spel te voltooien. Ontdek tijdens het verkennen lokale informatie en feiten over de stad. Geniet onderweg van de vrijheid om de tour te pauzeren of te hervatten wanneer je maar wilt. Begin op elk moment met spelen en bewonder de stad in je eigen tempo. Stop om zoveel foto's te maken als je wilt, of kies ervoor om tussendoor een lunchpauze te nemen. Begin je tour bij de imposante Arena van Verona, het handelsmerk van Verona! Bezoek Porta Borsari met zijn betoverende imago. Fotografeer Julia's huis rechtstreeks uit de mooiste droom en bewonder Piazza Delle Erbe met zijn unieke architectuur. Sta versteld van Piazza Dei Signori, een van de belangrijkste symbolen van Verona. Ga vervolgens naar de Basilica di Santa Anastasia, de belangrijkste gotische kerk in Verona. Kijk naar de rustige Ponte Pietra, een Romeinse boogbrug. Bewonder de Cattedrale di Santa Maria Matricolare met haar prachtige interieur. De op een na beroemdste brug van Verona is Ponte Della Vittoria, een 111 meter lange boogbrug gebouwd in de jaren 1920. Terwijl de kers op de taart van deze unieke tour de Ponte di Castelvecchio is, een plek die altijd druk en betoverend is.

Verona: Geschiedenis en verborgen juweeltjes Wandeltour met gids

Verona: Geschiedenis en verborgen juweeltjes Wandeltour met gids

Wandel door Verona tijdens een wandeltour met gids en een plaatselijke bewoner. Leer over fascinerende verborgen details die meestal over het hoofd worden gezien en bewonder de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, zoals de Arena, Piazza Erbe en Piazza Dante. Ontmoet je gids op het centrale plein Piazza Bra. Begin je rondleiding door de stad en bekijk eerst de beroemde Arena. Leer meer over de spectaculaire gladiatorengevechten die hier plaatsvonden en bewonder de prachtige architectuur. Volg de fundamenten van de vroegmiddeleeuwse stadsmuren om de Corso te bereiken, een van de oudste straten van de hele stad. Bewonder Porta Jovia, een historisch monument uit de Romeinse tijd. Geniet van het schilderachtige uitzicht op de Castelvecchio en de Ponte Scaligero over de rivier de Adige. Verken Piazza delle Erbe en bekijk de oudste fontein van de stad. Leer meer over de geschiedenis van de plaatselijke markt en bewonder enkele van de prachtige gevels van historische herenhuizen. Wandel over het Piazza dei Signori en bekijk verschillende openbare gebouwen zoals het Palazzo della Ragione, het Palazzo Della Scala en het Palazzo del Capitano. Bekijk de hoogste toren van de stad en leer meer over de Middeleeuwen in de stad. Bewonder de dramatische mausolea van de Arche Scaligere op weg naar het huis van Romeo en het balkon van Julia. Leer meer over de historische inspiratie voor de grote Shakespeare-tragedie, voordat je de tour afsluit.

Verona: eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

Verona: eerste ontdekkingswandeling en leeswandeling

Wandel door een prachtige route door de stad, ontdek verborgen pareltjes en bezoek 10+ van de belangrijkste attracties en plekken. Leer wat inleidende informatie over elke plaats en interessante verhalen over de stad in het algemeen. Download de app ‘World City Trail’ uit de winkel en log in. Lees de instructies en ga naar de startlocatie. Ontgrendel foto's van de buitenkant en het interieur van de locatie. Lees wat informatie over de attractie en loop verder naar het volgende controlepunt. Noteer wat je wel en niet leuk vond en maak je bucketlist voor de komende dagen! Begin uw wandeling wanneer u maar wilt, zonder schema. Pauzeer even voor de lunch, drink iets, bezoek een attractie naar keuze en ga later of zelfs een andere dag verder. Met de kaartfunctie zul je nooit verdwalen. Begin je tour in de imposante Verona Arena, het handelsmerk van Verona! Bezoek Porta Borsari met zijn betoverende beeld. Fotografeer Julia's huis rechtstreeks uit de mooiste droom en bewonder Piazza delle Erbe met zijn unieke architectuur. Piazza dei Signori zal je verbazen, het is een van de karakteristieke symbolen van Verona. Dan wacht de Basilica di Santa Anastasia op je, vergeet niet foto's te maken, het is de belangrijkste gotische kerk in Verona! Ponte Pietra zal u sprakeloos achterlaten met zijn rustige schoonheid. Bewonder de Cattedrale di Santa Maria Matricolare met zijn prachtige interieur. De op één na beroemdste brug van Verona, Ponte della Vittoria, is de moeite en de ruimte in je mobiele geheugen waard, terwijl de kers op de taart van deze unieke tour de Ponte di Castelvecchio zal zijn, een plek die altijd druk en betoverend is.

Verona: Digitale gids gemaakt door een local voor je wandeltour met gids

Verona: Digitale gids gemaakt door een local voor je wandeltour met gids

De belangrijkste bezienswaardigheden, de belangrijkste monumenten, de curiosa, de legendes, de plaatsen die door de plaatselijke bevolking worden bezocht, de beste restaurants, de typische gerechten en de anekdotes van mensen die altijd in de stad hebben gewoond. Dit zijn de elementen die ik graag in een tour zou willen vinden als ik op reis ben en dat is precies wat je in deze digitale tour zult vinden! Wat heb je nodig voor deze tour? - Smartphone - Internetverbinding - Een beetje energie! Je zult ongeveer 4,5 km lopen, maar het is haalbaar ongeacht je atletische training (dus de tour moet in beweging worden gedaan door de straten van Verona en niet alleen via de telefoon). Je kunt de tour op elk moment starten: na aankoop ontvang je een link en wachtwoord om je ervaring te starten! Alles komt in GetYourGuide Voucher te staan dus lees alle info! Eenmaal gekocht, kan de tour gebruikt worden voor de duur van de geboekte dag + 2 extra dagen. Tijdens de tour kun je vrij de monumenten betreden (entreegelden zijn niet inbegrepen) en zoveel tijd besteden als je wilt aan de verschillende bezoeken! In tegenstelling tot standaard rondleidingen waarbij je achter een gids aan moet rennen, is het mooie van deze ervaring dat je zelf kunt beslissen of je wilt ontspannen, historische inzichten wilt lezen of meer tijd wilt besteden aan eten of uitzichten! De ervaring ligt helemaal in jouw handen!

Dante in Verona: Van Inferno tot Paradijs

Dante in Verona: Van Inferno tot Paradijs

Ontdek de betoverende wereld van de Goddelijke Komedie van Dante Alighieri, midden in het hart van Verona. Een stad die als meer dan alleen een decor diende voor zijn transcendente verzen. De dichter was namelijk te gast bij de illustere familie Scaligeri die in Verona kastelen, boogbruggen en paleizen bouwde en de straatmuren met fresco's beschilderde. Je gids zal de ingewikkelde verbanden tussen het werk van Dante en de plaatsen die je bezoekt belichten, je begrip verrijken en de verzen tot leven laten komen terwijl je door de labyrintische straten van de stad loopt.

Verona: stadsverkenningsspel en rondleiding

Verona: stadsverkenningsspel en rondleiding

Combineer de opwinding van een sightseeingtour door de stad met een leuk spel tijdens deze zelfgeleide smartphonewandeling in Verona. Vind gemakkelijk attracties met de navigatiefunctie van de app. Download de app en start het spel door naar de eerste locatie te gaan. Gebruik observatie, logica, verbeeldingskracht en teamwerk om het raadsel op elke locatie op te lossen. Pauzeer de app op elk moment als je even wilt pauzeren, koffie wilt drinken of meer tijd wilt besteden aan het bezoeken van een van de bezienswaardigheden. Speel het spel in je eigen tempo. Begin je tour bij de imposante Arena van Verona, het handelsmerk van Verona! Bezoek Porta Borsari met zijn betoverende imago. Fotografeer Juliet's House rechtstreeks uit de mooiste droom en bewonder de unieke architectuur van Piazza Delle Erbe. Sta versteld van Piazza Dei Signori, een van de belangrijkste symbolen van Verona. Ga vervolgens naar de Basilica di Santa Anastasia, de belangrijkste gotische kerk van Verona. Kijk naar de rustige Ponte Pietra, een Romeinse boogbrug. Bewonder de Cattedrale di Santa Maria Matricolare met haar prachtige interieur. De op één na beroemdste brug van Verona is de Ponte della Vittoria. De kers op de taart van deze unieke tour is de Ponte di Castelvecchio, een plek die altijd druk en betoverend is.

Verona: Wandeltour met 9+ Uitleg over bezienswaardigheden

Verona: Wandeltour met 9+ Uitleg over bezienswaardigheden

Duik in het legendarische verleden en het artistieke erfgoed van de stad terwijl we de 9 meest iconische bezienswaardigheden verkennen. Een gemakkelijke 1,5 uur durende wandeling door Verona onder leiding van een deskundige lokale gids. Onze reis begint op het levendige Piazza delle Erbe, waar ooit het oude Romeinse forum bloeide. Te midden van de levendige marktkraampjes bewonderen we de prachtige fresco's die de gevels van historische gebouwen sieren en die elk een verhaal vertellen over de pracht en praal van Verona in de Renaissance. Als we verder gaan naar Piazza dei Signori, bewonderen we het elegante Palazzo en het imposante standbeeld van Dante Alighieri. Onze gids zal verhalen over macht en intriges ontrafelen en de rijke politieke geschiedenis van de stad onthullen. Vervolgens bezoeken we Arche Scaligere, de monumentale graftombes van de Scaligeri dynastie. We pauzeren voor een panoramisch uitzicht op de skyline van Verona, van het oude Romeinse theater tot de sierlijke boogbrug die de heuvel bekroont. Onze reis eindigt in Arena di Verona, het op één na belangrijkste antieke amfitheater. Tot slot kunnen we eindigen in een wijnbar.

Verona: Zelf rondleiding met audiogids

Verona: Zelf rondleiding met audiogids

Welkom in Verona, waar de oude stenen van de Arena resoneren met de passie van Shakespeare-verhalen en de lucht is doordrenkt met het romantische gefluister van geliefden die elkaar de loef afsteken. Onze Verona Self-Guided Audio Tour nodigt je uit om in het hart van deze betoverende Italiaanse stad te stappen, waar geschiedenis, kunst en tijdloze verhalen samenkomen om een symfonie van culturele rijkdom te creëren. Terwijl je door de geplaveide straten van het historische centrum wandelt, wordt de audiogids je metgezel die je de verhalen vertelt over oude Romeinse gladiatoren, middeleeuwse adel en het onsterfelijke liefdesverhaal van Romeo en Julia. Doorkruis het bruisende Piazza delle Erbe, waar levendige markten zich ontvouwen tegen de achtergrond van middeleeuwse architectuur, en laat de audiogids de geheimen van het huis van Julia onthullen, een bedevaartsoord voor romantici over de hele wereld. Dwaal door de labyrintische steegjes van de goed bewaard gebleven middeleeuwse kern van Verona, waar elke hoek een verhaal vertelt over het roemruchte verleden van de stad. Van het majestueuze Castelvecchio, dat de rivier de Adige bewaakt, tot de prachtige Ponte Pietra, wees getuige van de architectonische hoogstandjes die de tand des tijds hebben doorstaan. De Verona Self-Guided Audio Tour nodigt je ook uit om verder te kijken dan de platgetreden paden. Ontdek verborgen juweeltjes zoals de Giusti-tuinen, een oase van rust temidden van de bruisende energie van de stad, of beklim de Torre dei Lamberti voor een panoramisch uitzicht dat de tijdloze schoonheid van Verona weerspiegelt. Of je nu een kunstliefhebber, een hopeloze romanticus of een geschiedenisfanaat bent, Verona lonkt met open armen en onze audiogids is je sleutel tot het ontsluiten van de schatten van de stad. Leer meer over de top 15 toeristische attracties in Verona. De geschiedenis, cultuur, mythen, architectuur en andere belangrijke feiten vind je in dit audiocommentaar, dat begint bij het centraal station van de stad en vervolgens de route één voor één aflegt. 1. Verona Porta Nuova 2. Basiliek van San Zeno Maggiore 3. Ponte Scaligero 4. Museum van Castelvecchio 5. Museum van Piazza Bra 6. Museum van de Arena van Verona 7. Huis van Julia 8. Torre dei Lamberti 9. Piazza delle Erbe 10. Piazza dei Signori 11. 11. Kathedraal van Santa Maria Matricolare 12. Basiliek van Santa Anastasia 13. Giusti tuin 14. Museo Archeologico al Teatro Romano 15. Piazzale Castel San Pietro Dus, zet je koptelefoon op, druk op play en laat het rijke tapijt van Verona's verleden en heden een onvergetelijk verhaal weven terwijl je dit Italiaanse juweel in je eigen tempo verkent.

De topbezienswaardigheden in Verona

Activiteiten in Kathedraal van Verona

Steden in Italië

Andere activiteiten in Kathedraal van Verona

Wil je alle activiteiten in Kathedraal van Verona bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kathedraal van Verona

Gemiddelde beoordeling

4.6
(2.946 beoordelingen)

Alles was super duidelijk aangegeven. Hele leuke manier om alle hoogtepunten van de stad op eigen gelegenheid en voor een leuke prijs te ontdekken!

Het was geweldig als de arena niet zo veel werd aangepast. Een restauratie was beter dan een renovatie

Het huis van Juliette is echt een zielige toeristenval en bovendien is het er druk!

Het beste! Geeft toegang tot veel dingen, de prijs is zeer redelijk!

Geweldige ervaring om de stad snel en alleen te verkennen☺️